ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Χαμόγελα και εγκάρδια χειραψία Τραμπ-Πούτιν στο Παρίσι
Εγκάρδια η χειραψία Τραμπ-Πούτιν (Φωτογραφία: Ludovic Marin/Pool Photo via AP)

Χειραψία, ντροπή της ανθρωπότητας! . Ο μακελάρης του Ουκρανικού και του Συριακού λαού,  θρασύς, αμετανόητος, προκλητικός,πήγε στο Παρίσι στο Φόρουμ της…ειρήνης! Και οι πανάθλιοι λοιποί ηγέτες συγκάθισαν και ασπάστηκαν αλλήλους.   Τόσο αισχροί και ανήθικοι!

____________________________________________________

1. ΚΚΕ για το Φόρουμ Ειρήνης: Απύθμενη υποκρισία όσων έχουν αιματοκυλήσει τον κόσμο στο παρελθόν
Δημήτρης Κουτσούμπας EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Οι “κυρίαρχες ελίτ”, δηλαδή το μεγάλο κεφάλαιο, που έφτιαξαν την ΕΕ, είναι οι ίδιες που εξαπολύουν πολέμους και σε άλλες στιγμές ενισχύουν ρατσιστικές και φασιστικές δυνάμεις, επειδή αυτό υπηρετεί τα συμφέροντά τους. Γι’ αυτό μόνο ως απύθμενη υποκρισία μπορεί να θεωρηθεί η συγκέντρωση όλων όσοι έχουν αιματοκυλήσει τον κόσμο στο παρελθόν και σήμερα, σ’ ένα ονομαζόμενο “φόρουμ για την Ειρήνη”. Η “ιμπεριαλιστική ειρήνη” τους, είναι η όψη του ίδιου νομίσματος, που στην άλλη πλευρά του έχει τον “ιμπεριαλιστικό πόλεμο”. Και φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο την Ευρώπη, αλλά όλο τον κόσμο, όπως και τις ΗΠΑ του – “διαβολικά καλού” – φίλου του κ. Τσίπρα, προέδρου Τραμπ».

Ποιος δεν καταλαβαίνει, εκτός αν είναι οπαδός -“φυτό” πως τα ρούβλια του δικτάτορα της Ρωσίας έπιασαν τόπο και κάνουν καλή δουλειά στον Περισσό; Για δείτε την ανακοίνωση του…σύντροφου Μήτσου. Τσιμουδιά για τον χρηματοιδότη τους, για τους 500.000 νεκρούς της Συρίας με τα δικά του όπλα και τα εκατομμύρια πρόσφυγες.

Θυμήθηκε όμως τους… φονιάδες των λαών Αμερικανούς! Και δεν έχασε την ευκαιρία να τους μνημονεύσει. Μέχρι  και τον Τραμπ το …φίλο του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε. Για το δικό του χορηγό,όμως, τσιμουδιά.

Και μιλάμε για τα μεγαλύτερα εγκλήματα που διαπράχτηκαν μετά τη λήξη του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Και καθ΄ολοκληρία ένοχος ο Τσάρος της Ρωσίας.

 

΄Ετσι κατάφερε το νέο ΚΚΕ  να εξευτελίσει το παλιό, ιστορικό ΚΚΕ. Και ας μη λένε πως γιορτάζουν τα 100 χρόνια της ίδρυσης του κόμματος, γιατί αποτελί ΄Υβριν.Αυτοί που σήμερα   ταυτίζονται με τον ιμπεριαλισμό του Νέου Χίτλερ και συγκαλύπτουν τα εγκλήματά του, δε δικαιούνται να είναι κληρονόμοι ενός ένδοξου ΚΚΕ,  από τις τάξεις του οποίου αγωνίστηκαν κορυφαίες μορφές και αγνά παλικάρια που έμειναν πλέον  τα ονόματά τους στην Ιστορία,γραμμένα με χρυσά γράμματα.

 

«2.Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ»
Ανθιμος: «Εθνική αυτοκτονία» η συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου -Δεν θα εγκριθεί
Μητροπολίτης Ανθιμος/Φωτογραφία: Eurokinissi

 

Αν κάποιοι πρέπει να αυτοκτονήσουν με “πέτρα στο λαιμό”, ξέρει ο ακροδεξιός δεσπότης της Θεσσαλονίκης ποιοί είναι. Αλλά, “τα άσπρα πουλήσαν το χριστό, τά άσπρα πουλούν και σένα”!

Θύει  στο Μαμωνά το παπαδαριό. Ποιος Εμπενίζερ Σκρουτζ και ποιοι καρμίρηδες, που λένε.  “Τ΄αγγέλου τους νερό  δε δίνουν” οι θεομπάιχτες.

 

΄Ωρα,14.24

 

3. Tαυτοποιήθηκαν τα δύο μέλη του Ρουβίκωνα που έκαναν έλεγχο σε αστυνομικούς
Ο Ρουβίκωνας έλεγξε ταυτότητες αστυνομικών στου Ζωγράφου -Φωτογραφία: liveleak

Δηλαδή, αν μου έρθει στο σπίτι  ένας κουστουμάτος κύριος, μου πει πως είναι ο  …εφοριακός της γειτονιάς και ήρθε για έλεγχο στο σπίτι, θα πω “γιες σερ”  και θα  τον περάσω μέσα; Μας τρελαίνουν συνεχώς οι φυλλάδες. ΄Ο,τι ανισόρροπο,θα το ξεφουρνίσουν.

Είναι υποχρεωμένος να δείξει ταυτότητα ο αστυνομικός και με πολτικά και με στολή.Κι αν είναι μαϊμού αστυνομικός; Λίγα έχουν γίνει; Θα… μυρίσω τα νύχια μου ή θα το πιστέψω, επειδή το δηλώνει;  Μήπως θα πρέπει να μπω και στο  αμαξι του,που θα μου πει πως έχει…συμβολικές πινακίδες, για να με  πάει βόλτα ως το τμήμα;

Σε τέτοιον  με πολιτικά ή όχι, ούτε θα του έδειχαν ταυτότητα ούτε θα σταματούσα για έλεγχο κι ας τσίριζε. Ο νόμος άλλα λέει. Αλλά τα παιδάκια που γράφουν στις φυλλάδες κάτι σχολές δημοσιογραφίας της πλάκας τελειώνουν. ΄Αγνοια παντελής. Αλλά γνώμη, βέβαια,  περί παντός επιστητού.

Οι μέρες είναι πονηρές, πρέπει να φυλαγόμαστε.Πολλοί την έχουν έτσι πατήσει με αστυνομικούς που υποδύονται τα “όργανα της τάξης”  με εγκληματικούς σκοπούς.

 

4. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
Αποδοκίμασαν τον Κακλαμάνη για την ενός λεπτού σιγή στον Κατσίφα -«Κάντε μου πρόταση μομφής»
Ο Νικήτας Κακλαμάνης /Φωτογραφία: Εurokinissi

΄Υπουλος άνθρωπος. Πέρα από μέγας δημαγωγός. Σκοτεινός τύπος με ακροδεξιές ταυτότητες. Πολλές κσι διάφορες  μάλιστα. Ας το  παίζει κεντροδεξιός  και  ήπιων τόνων πολιτικός. Παραμύθια. Ακροδεξιές είναι οι συμπεριφορές του.Και όχι μόνο η πρόσφατη με τις τιμές που επιδαψίλευσε στο Ράμπο ομογενή στην Αλβανία.

Ποιος έχασε τη ντροπή να τη βρει ο Νικήτας Κακλαμάνης;

΄Ωρα, 19.30