ΤΑΦΟΣ ΜΕ… ΚΟΚΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΑ “ΚΟΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ” ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ!

Στην Τουρκία ο Νίκος Δένδιας

  Τσαβούσογλου-Δένδιας μαζί στο κέντρο επιχειρήσεων Αντιόχειας

 

Στην Τουρκία ο Νίκος Δένδιας

«Χαίρομαι που υποδέχτηκα τον φίλο μου Νίκο», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά την άφιξή του μαζί με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια στο κέντρο πολιτικής προστασίας στην Αντιόχεια.

****

Μπράβο!  Πάντα τέτοια.

Αλλά ,γιατί μόνο σε θίψη ; Οι δυο λαοί είναι ίδιοι, πέρα από γείτονες. Και ο καλός γείτονας φαίνεται και συνδράμει  στην ανάγκη, αλλά  και στη χαρά είναι παρών. Συντρώγουν ,συμπίνουν και συναγάλονται, ως φίλοι.

____________________________________________________________________

 

1.α. ΣΥΡΙΖΑ: Ο ίδιος ο Μητσοτάκης αποκαλύπτει τα χυδαία ψέματα του εκπροσώπου του και του κ. Σταϊκούρα

β.Την ώρα που ο Άρειος Πάγος τάσσεται με τα funds, ο γιος του Ντογιάκου στέλνει κατασχετήρια σε δανειολήπτες

Την ώρα που ο Άρειος Πάγος τάσσεται με τα funds, ο γιος του Ντογιάκου στέλνει κατασχετήρια σε δανειολήπτες

***

 

Κοντά στα 4  χρόνια τώρα  με το γιο του πλέον διεφθαρμένου πολιτικού στο κομματικό σύστημα της Ελλάδας από καταβολής ελληνικού κράτους,  επικεφαλής μιας ιδιόμορφης  ( προσομοιάζει σε πολλά με το ρώσικο μοντέλο)  κοινοβουλευτικής δικτατορίας , σε τίποτα άλλο  δε…διέπρεψαν  περισσότερο ,ο ίδιος και  η επάρατη κυβέρνησή του,  όσο  στην κατά γράμμα  αντιγραφή της γκεμπελικής μεθόδου. Τα βασικά  της συστατικά πασίγνωστα.

Εξαγορά  της βιομηχανίας παραπληροφόρησης ,  διάδοση  και εμπέδωση , μέσω της προπαγάνδας ,του ψεύδους, μέχρι να  αποκτήσει τα στοιχεία μιας  αληθοφάνειας. Εν άλλοις,  να κάνει  το άσπρο μαύρο και να διαβεβαιώνει σε όλους τους τόνους  πως…  ο ήλιος ανατέλλει από  Δύση και δύει από  Ανατολή.

Τέσσερα κοντά χρόνια τώρα ,μιλάμε  πλέον για  εντελώς άρρωστη διαχείριση της  κρατικής εξουσίας . ΄Οσα  συνθέτουν  την έννοια της Πολιτείας, του κράτους  δικαίου έχουν  υποστεί στο σύνολό τους  βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση ,  σε έκταση  που ίσως είναι  μην  αναστρέψιμη.  ΄Η , στην καλύτερη περίπτωση ,θα χρειαστεί  μακροχρόνια ανάρρωση, με  αβέβαιη, όμως,  ίαση.

 

Η ανακοίνωση του Γκεμπελίσκου Οικονόμου  μετά  τη σύμφωνη με τις αρχές του … Δικαίου των Τραπεζιτών,  απόφαση των  “Ντογιάκηδων”  στον ΄Αρειο Πάγο  και την επαπειλούμενη πλέον  λαίλαπα των πλειστηριασμών  πρώτης κατοικίας, για να ξεχρεώσει   ο αχυράνθρωπός τους  εκείνους που  έκαναν πρωθυπουργό έναν    Κούλη,   είναι όντως μνημείο  πρόκλησης και ΄Υβρεως.  Η απάντηση από την Κουμουνδούρου  εύστοχη και προπαντός πανάκεια για πάνω από 1 εκατομμύριο δανειολήπτες (όχι μόνο οι «κόκινοι»).

Πρόκειτα για τις  ψήφους της συγκεκριμένης δεξαμενής , ακόμα και δεξιές,   οι οποίες  είναι απολύτως σίγουρο πως  θα διοχετευτούν μονοκούκι  στο  ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα πως η προστασία της πρώτης κατοικίας, θα είναι η πρώτη κυβερνητική ενέργεια.΄Ο,τι τώρα  και κατόπιν εορτής,   να κάνει ο Κούλης ,να βάζει τον ανεκδιήγητο σφογγοκωλάριό του Σταϊκούρα. να λέει παλαβομάρες,  ουδείς παίζει με τη φωτιά.  Εν προκειμένω  με το σπίτι του.  Είναι αναξιόπιστοι.  ΄Εχουν χάσει προ πολλού την έξωθεν καλή μαρτυρία.

Ποιος εμπιστεύεται  πια το γιο ενός   “εν ου παικτοίς παίξαντος”   σε βάρος της χώρας   Κων.  Μητσοτάκη;  Ούτε τα ίδια τα μέλη της φαμίλιας έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο πλέον , αφού   αλληλοπαρακολουθούνται και φακελώνονται μεταξύ τους. Τέτοια αισχρότητα! Δεν έχει άλλο πιο κάτω πάτο.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

 

Τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί να κατευνάσει την οργή χιλιάδων δανειοληπτών με τη γνωστή καραμέλα ότι “για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ”. Μόνο που ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει ήδη αποκαλύψει τα χυδαία ψέματα του εκπροσώπου του και του κ. Σταϊκούρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Στις 30 Απριλίου του 2020 ο κ. Μητσοτάκης παραδέχονταν στη Βουλή πως όχι μόνο υπήρχε πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας καθ’ όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είχε μεριμνήσει να διατηρηθεί και για τουλάχιστον έξι μήνες μετά τις εκλογές, έως τον Δεκέμβριο του 2019. Πώς παρατάθηκε επί ΝΔ κάτι που δήθεν είχε καταργηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ είναι απορίας άξιο».

Ακολούθως υποστηρίζει:

– Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε διασφαλίσει σε διαπραγμάτευση με τους θεσμούς προστασία της πρώτης κατοικίας μέχρι τέλους του 19, οπότε και θα έθετε σε εφαρμογή ένα ολιστικό σχέδιο για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους.

– Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αυτή που μετά την εκλογή της αγνόησε τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ και προχώρησε στην ψήφιση δικού της πτωχευτικού κώδικα, στο σχέδιο «Ηρακλής» και στην άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, κάτι που αποτυπώνεται ρητά και στις εκθέσεις μεταμνημονιακής εποπτείας Νοεμβρίου 2019 και Φεβρουαρίου 2020.

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «το ακόμα χειρότερο από την άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας για 700.000 δανειολήπτες, που ψήφισε η ΝΔ τον Οκτώβριο του 2020, είναι ότι προσπαθεί να τους ξεγελάσει με χυδαία ψέματα». Τέλος καλεί τον Γιάννη Οικονόμου να απαντήσει σε δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή. Συγκεκριμένα σε επισυναπτόμενο βίντεο ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Κατά τη δοκιμασία του κορονοϊού κανείς Έλληνας δεν θα δει το σπίτι του να κινδυνεύει. Η προστασία της πρώτης κατοικίας θα παραταθεί για τρεις μήνες ακόμη, μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2020. Και αυτό παρά τους αδιέξοδους ελιγμούς της προηγούμενης κυβέρνησης που είχε θέσει όριο στην περίοδο χάριτος τον Δεκέμβριο του 2019».

2.Δημοσκόπηση GPO: Μπροστά η Νέα Δημοκρατία με 7,4% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 6,9 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
https://www.youtube.com/watch?v=FM5RJt50tJs

3. Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ιατροδικαστής που «αθωώνει» την 34χρονη για το θάνατο της Τζωρτζίνας

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ιατροδικαστής που «αθωώνει» την 34χρονη για το θάνατο της Τζωρτζίνας

«Έχει δοθεί περίπου 20 – 30 λεπτά πριν εκπνεύσει το κορίτσι. Αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα ότι πριν την ανάνηψη, έχει γίνει προσπάθεια να διασωληνωθεί το παιδί, έχει γίνει μυοχαλάρωση και σε αυτό το στάδιο θεωρώ ότι έχει δοθεί η κεταμίνη από τους γιατρούς»

Επιμένει στην αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου η ιατροδικαστής, Ουρανία Δημακοπούλου, η οποία έκανε «στροφή» στις απόψεις της για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η ιατροδικαστής μίλησε το πρωί της Πέμπτης για την πολύκροτη υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, για τους οποίους κατηγορείται η μητέρα των παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως επεσήμανε η ιατροδικαστής μιλώντας στον ΑΝΤ1, δεν είναι τεχνική σύμβουλος της κατηγορούμενης και δεν θα αμειφθεί από τον Αλέξη Κούγια ή την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά συμμετέχει στην δημόσια συζήτηση για την υπόθεση και θα πάει να καταθέσει στο δικαστήριο, καθώς από την πρώτη στιγμή, ως έχουσα δημόσιο βήμα, είχε αναφερθεί πολλάκις στην υπόθεση και πλέον αισθάνεται υποχρεωμένη να καταθέσει τις απόψεις της, μετά και την ανάγνωση της δικογραφίας με τις ιατροδικαστικές πραγματογνωμοσύνες.

Η κ. Δημακοπούλου σημείωσε πως αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας και «με βάση όσα γράφουν η εταιρεία παραγωγής της, οι ιατροδικαστικές εκθέσεις και άλλοι ιατροδικαστές στο εξωτερικό σχετικά με την κεταμίνη, η ποσότητα που έχει βρεθεί στο σώμα του παιδιού είναι σε απόλυτα θεραπευτική συγκέντρωση».

«Η κεταμίνη δόθηκε από τους γιατρούς»

«Έχει δοθεί περίπου 20 -30 λεπτά πριν εκπνεύσει το κορίτσι. Αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα ότι πριν την ανάνηψη, έχει γίνει προσπάθεια να διασωληνωθεί το παιδί, έχει γίνει μυοχαλάρωση και σε αυτό το στάδιο θεωρώ ότι έχει δοθεί η κεταμίνη από τους γιατρούς», είπε η ιατροδικαστής.

Αν και ρωτήθηκε, δεν απάντησε ευθέως στο ερώτημα «γιατί οι γιατροί δεν παραδέχονται ότι έχουν χορηγήσει κεταμίνη;», η κ. Δημακοπούλου ανέφερε ότι «Επί 9 μήνες το παιδί δεν σιτίζεται από το στόμα καθόλου, είναι ένα παιδί σε καχεξία, οι γονείς οι ίδιοι είπαν στους γιατρούς: “κάντε γαστροστομία, βάλτε βηματοδότη ότι χρειαστεί για να μην πεθάνει το παιδί”».

«Έχει χάσει τα δύο αδέλφια του λίγο καιρό πριν, υπάρχει στο σπίτι η κρίση με τους τσακωμούς για τον χωρισμό των γονέων. Το παιδί κάνει κρίση ένα βράδυ και εισάγεται στο νοσοκομείο. Υπάρχουν ιατρικές ενδείξεις για λοίμωξη, οι γιατροί κάνουν λόγο για γαστρεντερίτιδα και όταν ετοιμάζονται να διώξουν το παιδί, κάνει ένα συγκοπτικό επεισόδιο και δεν ανανίπτει μέσα σε 15 λεπτά, οπότε αμέσως επέρχεται η τοξική εγκεφαλοπάθεια, χάνει οξυγόνο ο εγκέφαλος και επέρχονται τα προβλήματα που είχε», συμπλήρωσε η ιατροδικαστής, απαντώντας στο ερώτημα «γιατί όλα συμβαίνουν ενώ είναι μόνο του το κορίτσι με την μητέρα του;» και συμπλήρωσε ότι «έπαιρνε βαριά κατασταλτικά το παιδί».

Τέλος ρωτήθηκε η άποψη της για το κατά πόσον έχει ή όχι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμπλοκή στον θάνατο των τριών παιδιών, η Ουρανία Δημακοπούλου είπε ότι «άπαξ και ιατροδικαστικά δεδομένα όχι μόνο δεν υπάρχουν, αλλά είναι εναντίον κάθε τέτοιου σεναρίου, δεν έχω δικαίωμα ως άνθρωπος να κρίνω διαφορετικά».

***

Δεν αρκεί να αθωωθεί η τραγική μάνα. Να δικαιωθεί και να αποζημιωθεί παχυλώς ,πρωτίστως  από το κράτος, αλλά και από όλο το συνάφι  Νικολούλη και Σία.

Και πάλι δε φτάνει.  Πρέπει, για να υπάρξει κάθαρση, να τιμωρηθούν από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό  και όσοι εμπλέκονται στην κατασκευή αυτής της κατηγορίας, πλην των άλλων, για να σωθούν και οι ίδιοι.

Να προσαχθούν σε δίκη για ιατρικό λάθος που πιθανόν να υπήρξε στη χορήγηση κεταμίνης,  την οποία, ειρήσθω εν παρόδω , είχαν ξαναδώσει στο παιδί και πιθανότατατα,  όχι μόνο μια φορά.

Το μέγεθος της ανηθικότητας των τηλεοπτικών δικαστηρίων με σκηνοθέτες και ηθοποιούς  κωμικοτραγικές καρικατούρες,  άρρωστοι για  να βγουν στα γυάλινα έδρανα,  να  δείξουν τη μούρη τους, εμπερικλείεται  σε μια φράση .  Τόσο ανεύθνη,  τόσο ανήθικη. Την ξεστόμισε αυτή η ανεκδιήγητη , εντελώς,  γιατρίνα,  πρόεδος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη

 

Να θυμηθούμε εδώ :

 

ΜΙΑ ΠΑΓΩΝΗ. ΚΑΙ …ΤΙ ΠΑΓΩΝΙ!

Με αφορμή την καταδίκη των δυο γιατρών στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά λάθη,  ζητήσαμε από δικό μας φίλο  του σάιτ, γιατρό, με πρόσχημα μια έρευνα που κάνει ο ίδιος να ζητήσει από τον Ιατρικό  Σύλλογο μια λίστα με καταδίκες γιατρών για ιατρικά λάθη την τελευταία 20ετία. Η απάντηση ,αν και επείγουσα ,όπως τους την παρουσίασε, ήρθε μετά από 10 ώρες! (εξ ου και η καθυστέρηση σήμερα στην ανάρτηση).  Και έλεγε:  «Δεν υπάρχει τέτοια λίστα»!

Εμείς, όμως, που είχαμε την υπομονή  εδώ και ώρες   να ψάξουμε  το θέμα από άλλες πηγές, μετρήσαμε εκατοντάδες   μηνύσεις στα τελευταία  χρόνια και φυσικά πολλές  καταδίκες  γιατρών  για ιατρικά  εγκλήματα. Μάλιστα, αρχειοθετήσαμε  και απαντήσεις ασθενών, που έφευγαν σωρηδόν παλιότερα στα αγγλικά νοσοκομεία, λόγω αυτής της «ελληνικής κατάρας», όπως την έλεγαν οι γιατροί Εγγλέζοι,  των ιατρικών λαθών στη χώρα μας. ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Και έρχονται  τώρα η αμετροεπής συνδικαλίστρια  Παγώνη και ο επίσης αδίστακτος τηλεμαϊντανός   ιατροδικαστής, που μιλάει σα Νικολούλη, να  λένε αυτά τα αισχρά που  είπανε. Και δεν ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Ποιος έχασε πέτσα;

 

“Η Τζωρτζίνα κραύγαζε για βοήθεια». ΄Αργησαν, όμως, Παγώνη – Μπογιατζή -Νικολούλη να τη… σώσουν!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΝΟΧΟΥΣ!   ΚΤΙΖΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ  ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ  ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ.  ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!

“Θεσσαλονίκη. Πέθανε 43χρονος  σε καρέκλα έξω από τα επείγοντα, λίγο αφού τον έδιωξαν οι γιατροί, ως υγιή”.

Στο νοσοκομείο η Ματίνα Παγώνη – Τι της συνέβη [βίντεο] - ΤΑ ΝΕΑ

Ματίνα Παγώνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας: “Ντροπή! Δεν υπάρχει περίπτωση γιατροί να της έδωσαν  κεταμίνη”

 

Ματίνα Παγώνη : «΄Εχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος”!

Παιδοψυχολόγος Χρ. Μπογιατζή: Η Τζωρτζίνα είχε δει μάλλον το θάνατο της Ίριδας | 31/3/2022 | ΕΡΤ - YouTube

 

 Χριστίνα Μπογιατζή: «Η Τζωρτζίνα κραύγαζε για βοήθεια» – Η ανάλυση της παιδικής ζωγραφιάς

ΠΑΜΦΑΓΟ ΤΕΡΑΣ! ΑΓΕΝΕΣΙΑ ΣΠΛΑΧΝΩΝ!
Το ξέρω αυτό το βλέμμα! Ουτε η Μήδεια το φτάνει! Ποιο μυθιστορημα να σε χωρέσει πια, ποιο θρίλερ!;
Δεν είσαι μάνα, είσαι τέρας, το ξέρω αυτό το βλέμμα! Κοιτάς το θήραμα, όχι το παιδί. Ψάχνεις τροφή για το αδειο σου εγώ, σκοτώνεις για να φας. ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ Ω ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΣΜΗ ΕΧΕΙΣ! Το ξέρω αυτό το βλέμμα! Ξεγελάς τους πάντες, είσαι φτιαγμένη απο ψέμα, χαλασμένη για πάντα. Το ξέρω αυτό το βλέμμα, το επιτηδευμένο σου “τίποτα” που πείθει τους αδαείς, τους απαίδευτους και τους λίγους. Το ξέρω αυτό το βλέμμα γιατι μεσα του κρύβεις τη φρίκη του αδιανόητου, εκεί που σέρνεσαι, εκει κρατάς πύλες σκότους και στο τέλος υποτιμάς την αλήθεια. Χρησιμοποιησες τη ζωή αλλων για να επιβεβαιωσεις το θανατο σου! Αψυχη, ξέρω τί είσαι, είσαι ακομα ένα καρφί πανω στο σταυρό, είσαι το πύον στην πληγή αλλά δεν είσαι το αίμα μέσα της. Αίμα ειναι αυτά τα τρία πλάσματα που σε εμπιστεύθηκαν, σου παρέδωσαν τη ζωή τους και συ την εκμηδενισες! Για να πάρεις τί; Προσοχή; Αξία; Συμπόνοια; Αντρα; Πώς; Σκοτώνοντας τα παδιά σου; Αλλά να ξέρεις…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα παιδια αίμα απο το αίμα ΜΟΥ, όχι το δικό σου. Γιατί στις δικές σου φλέβες δεν κυλά αίμα παρά μόνο δηλητήριο. Αλλά εγώ ξέρω τη διαφορά. Και τώρα, εκεί που βρέθηκαν αυτά τα αγγελούδια, απο εκεί θα ξέρω πως ζουν για πάντα μακρυα σου. Γιατί εσύ είσαι ήδη πεθαμένη.Παμφαγο τερατουργημα, χαμόγελο του θανάτου. Το ξέρω αυτο το βλέμμα. Μην αυταπατασαι! Ούτε άρρωστη είσαι! Εισαι δράκος ταριχευμένος που περιφέρεται σαν φάντασμα στις παιδικές χαρές αρπάζοντας λεία. Σύνδρομο η όχι, δεν με απασχολει! Τέρμα τα συγχωροχάρτια της ψυχιατρικής! Η ανθρωποφαγια δεν είναι νόσημα, δεν συγχωρείται, δεν παραβλέπεται, δεν εξηγειται! Μερικα πράγματα δεν ανήκουν σε νοσηρή ανθρώπινη φύση επειδή απλώς δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση! Παμφάγο τέρας, σού έρχομαι μαζί με όλη την κοινωνία. Που θα ζήσεις πια, πού θα σταθείς;Μπογιατζη Χριστίνα

 

Η Αγγελική Νικολούλη στην πιο σέξι φωτογράφισή της! (Pics) | Filathlos.gr | Το Εγκυρότερο Αθλητικό Blog!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ: ” ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΝΙΑ,  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ!”

***

Αποκλείται.  Λάθη οι ΄Ελληνες  γιατροί;  Ποτέ. Ρωτήστε  και την κυρία… Παγώνι.   6mg  κεταμίνη νοσοκομιακή, αν την έδωσε κάποιος στο άρρωστο παιδάκι,  δεν είναι οι …αλάνθαστοι  γιατροί  μας ή οι αποδεδειγμένα  προσεκτικοί νοσοκόμοι μας στα ελληνικά ρατζοκομεία,   αλλά η η τραγική μάνα.  Πλην της  γιατρού Παγώνη (ς) , το επιβεβαιώνει και η …ειδική  παιδοψυχολόγος  -αναλύτρια     των  ζωγραφιών του παιδικού ερέβους  ,  Χριστίνα Μπογιατζή.

Η  εφετμή και  το θέσφατο  της ενοχής Πισπιρίγκου ,  σφραγίζονται     με τη Μεγάλη της ΕΣΗΕΑ σφραγίδα  του μέλους   Νικολούλη (ς)  από τον Πύργο.

Ξύλο που θέλετε,  αληταριό!