“ΤΑ ΠΑΧΗ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΣΟΥ” ΜΕ… “ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ”!

                                                  ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Σερβία: Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στο Βελιγράδι υπέρ της Ρωσίας και κατά του ΝΑΤΟ

Διαδήλωση στη Σερβία υπέρ της Ρωσίας

Όταν, ως χώρα, κουβαλάς το αίμα 8.000 ανθρώπων,  που σφαγιάσανε οι  διαδηλούντες σήμερα υπέρ του Ρώσου σφαγέα Πούτιν,  Σέρβοι στη Σρεμπρένιτσα ,μεταξύ αυτών εκατοντάδες παιδιά,  πώς να μη είσαι  οπαδός  του Νέου Χίτλερ της Ρωσίας; Πώς να μην είσαι  αναίσχυντος και προκλητικός,όπως εκείνος;

Το έχουμε ξαναγράψει, πρόσφατα.  Οι… ομόδοξοί μας  Σέρβοι εθνικιστές  είναι Νέο Ναζί. ΄Ασπλαχνοι, αδιόρθωτοι, υπερόπτες, ρατσιστές,  χωρίς ίχνος μεταμέλειας και αυτοκριτικής.

 

2. Το σύνδρομο του long covid ή post covid -19

“Η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των συμπτωμάτων είναι σημαντική!
Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το σύνδρομο του long covid ή post covid -19 διαγιγνώσκεται μετά από αρκετές εβδομάδες μετά την εμφάνιση των συμπτωμάτων COVID-19. Τα συγκεκριμένα συμπτώματα αποτελούν συνέχεια των συμπτωμάτων της οξείας φάσης, που σημαίνει ότι εξακολουθούν να υπάρχουν. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες το 10-35% των ατόμων στις ηλικίες 18-49 ετών που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό Covid-19 παρουσιάζουν μακροχρόνια συμπτώματα, ενώ άνω των 70 ετών το ποσοστό μπορεί να αγγίξει το 85%.

Το Post Covid Check up από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, περιλαμβάνει έναν πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο για την αντιμετώπιση και αποκατάσταση των ασθενών που νόσησαν με κορωνοϊό. Ο έλεγχος περιλαμβάνει Λοιμωξιολογική/Παθολογική εκτίμηση, Ακτινογραφία θώρακος, Triplex Καρδιάς, Γενική αίματος, CRP, Τρανσαμινάσες (SGOT-SGPT), γGT, Κρεατινίνη, Νάτριο Κάλιο, Φερριτίνη”.

iefimerida.gr

***

Αυτή είναι μια από τις εκατοντάδες απάτες της μιντιακής βιομηχανίας  παραπλάνησης.  ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.  Κι έτσι κάνουν με τα περισσότερα προϊόντα. Από  το…καλό βιβλίο μέχρι τις αξεπέραστες θεραπευτικές ιδιότητες του…Κρόκου Καστοριάς.

Εν προκειμένω,  αντί να βάλει η φυλλάδα   ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ,  μια  ολοφάνερη  διαφήμιση για τις…πανάκριβες ιατρικές   υπηρεσίες του, αδίστακτοι έμποροι  όπως είναι, διαλέγουν ένα σχετικό , επιστημονικό κείμενο από την παγκόσμια βιβλιογραφία ή  βάζουν ένα δικό τους γιατρό, να  αναλύσει τί μπορεί να πάθεις αν προσβληθείς από εκείνο ή το άλλο και το δημοσιεύουν.  Στο τέλος, χωρίς πια προσχήματα και αφού εσύ, ως μη ειδικός, έχεις πανικοβληθεί (το ζητούμενο) , σε κατευθύνουν   πού να πας για να… σωθείς.   Στο ψητό, την    ταμπακιέρα: ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!

Και ναι, μεν,  σε στέλνει  να κάνεις, αναλυτικό,  ιατρικό έλεγχο σαν εκείνον που σου προτείνει παραπάνω ,αλλά δε θα σου πει, βέβαια, πως  έτσι και τολμήσεις  να ξεκινήσεις, έστω και με την πρώτη ιατρική εξέταση… φίδι κολοβό που σε έφαγε, θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι.  Και επειδή τα έρμα τα λεφτά σου δεν αρκούν ούτε τις δυο βδομάδες του μήνα να βγάλεις και τα δημόσια νοσοκομεία τα  κουμαντάρει σήμερα ένας ακροδεξιός Πλεύρης υπό τις εντολές  ενός αχόρταγου αφεντικού Κούλη ,  ξέχασέ το καλύτερα.

Γι αυτό ,ακριβώς , το έτερο  εδώ αρπακτικό , ο Χρ. Ράπτης  που αυτό κουμαντάρει την γκεμπελική προπαγάνδα τους,   λίγο παραπάνω   από τη διαφήμιση  του  ιδιωτικού νοσοκομείου,  σε διαφωτίζει, για να προσέξεις , μη και  σε ξεγελάσει ο… Πολάκης με όσα λέει και τον ψηφίσεις. Για δείτε  ο…αδιόρθωτος Γκεμπελίκος τί τίτλο βάζει:

“Αδιόρθωτος Πολάκης: Τη δεύτερη φορά αριστερά θα κρατικοποιήσουμε συστημικές τράπεζες, θα αλλάξει η Δικαιοσύνη.”!!

Συμφορά  ,δηλαδή, για το φτωχό, αν κάνει  πράξη ο Πολάκης όσα λέει.   Ενώ το δίκιο και ωφέλιμο  είναι  Τράπεζες, Νοσοκομεία, Σχολεία ΟΛΑ  ΙΔΙΩΤΙΚΑ. Κι αν σας αρέσει. Αλλιώς, ψοφίστε.  ΄Οπως έγινε στην πανδημία με 28.000 νεκρούς, θύματα αυτής ακριβώς της αρπακτικότητας και της ασυδοσίας   της ακροδεξιάς κυβέρνησης Κυριάκου Μητοστάκη.

Αλέξη Τσίπρα, θα το κάνεις, πάλι,  όπως με τη χρεοπία της χώρας και τον Κώστα Καραμανλή ; Το μεγάλο λαμόγιο  της γνωστής  φαμίλιας που κυβερνά   έχει αίμα στα χέρια του. Πολύ αίμα. Θα τον αφήσεις  κι αυτόν στο απυρόβλητο;

3. INSTAGRAM. Γυναίκα τρολάρει σέξι βίντεο μοντέλου και οι followers την αποθεώνουν

“Μια κωμικός από την Αυστραλία, δεν διστάζει να «τσαλακωθεί» και να σατιρίσει φωτογραφίες και βίντεο διάφορων διασημοτήτων, αναπαριστώντας τις, στο Instagram.

Ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο της, είναι η αντιγραφή ενός καυτού βίντεο με μπικίνι που μοιράστηκε το μοντέλο Gabrielle Epstein. Το αρχικό βίντεο δείχνει την Gabrielle να φοράει ένα μαύρο σετ εσωρούχων, να ρυθμίζει το σουτιέν και το στρινγκ της, πριν κλείσει πονηρά το μάτι στους θαυμαστές της, με ένα χαμόγελο.<

Δίνοντας τη δική της διασκεδαστική εκδοχή, η κωμικός Celeste Barber άλλαξε το στρινγκ μπικίνι με ένα πολύ πιο άνετο ψηλόμεσο Spanx. Στο βίντεο παρωδία κλιπ, με λεζάντα «Ο αγώνας συνεχίζεται», η Celeste φαίνεται να φτιάχνει τα Spanx, λαχανιάζοντας υπερβολικά καθώς τα τραβάει προς τα πάνω. Στη συνέχεια, κουνάει τα μαλλιά της, πριν πάρει μια λαμπερή πόζα μοντέλου”.

Η Celeste παρωδεί ένα καυτό βίντεο ενός μοντέλου

Βίντεο:

zoi/instagram-gynaika-trolarei-sexi-binteo-monteloy

***

Η διακωμώδηση και μάλιστα η έξυπνη από την ταλαντούχα εδώ Celeste Barber  ,είναι ένας καλός τρόπος να χτυπηθεί η φασιστική βιομηχανία μόδας ,αλλά και  ο σεξισμός ,  η λατρεία της   θηλυκότητα-αρρενωπότητας των λογής σούργελων,  που κατακλύζουν στις ημέρες μας την υφήλιο. Μια μικρή μειοψηφία μοντέλων  στον πλανήτη με τεράστιες απολαβές από τις υπερκερδοφόρες αυτές εταιρίες, επιβάλουν πρότυπα εμφάνισης, ένδυσης ,ομορφιάς, κιλών , ακόμα και λόγου και συμπεριφοράς . Το  αποτέλεσμα τραγικό. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο   αγκομαχούν να ακολουθήσουν τα πρότυπα. Να τους μοιάσουν.  Και αν δεν τα καταφέρνουν, αν δεν πέσουν τα κιλά από τα 70 στα 50 για να είναι , όπως επιτάσσει η Αγορά της Μόδας, πέφτουν στη μαύρη μιζέρια και την απόγνωση. Μα τόση ανεγκεφαλίτιδα πια;

Αντισταθείτε.  Αφήστε τη Φύση και όχι τις αγορές,  να καθορίσει το βάρος σας. Ξέρει εκείνη.  ΄Ορισε σε όλα το Μέτρο.  Η άριστη επιλογή.  ΄

 

 

4. Τι αποκαλύπτει η οπτική ψευδαίσθηση μιας «κούφιας μάσκας» για τον ανθρώπινο εγκέφαλο

Τι αποκαλύπτει για τον ανθρώπινο εγκέφαλο η ψευδαίσθηση της κούφιας μάσκας

IEFIMERIDA.

****

Τίποτα δεν αποκαλύπτει. ΄Η ,αν αποκαλύπτει κάτι,  είναι η  επινοητικότητα στην κομπίνα της βιομηχανίας μιντιακής  παραπλάνησης αλλά  και την αβελτηρία εκείνων που τα διαβάζουν.  Δε λέμε εκείνων που τα πιστεύουν  κόλας ,γιατί τούτοι ανήκουν  πια στη συνομοταξία του κρετινισμού.

Ο άνθρωπος μόνο υπό την καθοδήγηση ,τον έλεγχο του μυαλού του και την προπαγάνδα, βλέπει ό,τι του επιβάλουν.  Μια εικόνα δεν έχει να κάνει ούτε με την ευφυία  και το iq μας, ούτε με το χαρακτήρα.  Είναι ένα σχήμα που ο καθένας  και από ένα σωρό παραγοντισμούς  την ώρα που το βλέπει κι ανάλογα  την ψυχολογική του κατάσταση, αλλά και τα βιώματα του,  το ερμηνεύει,   έτσι ή αλλιώς. Δεν υπάρχουν νόρμες ,κανόνες σε τέτοιες ερμηνείες. Είναι εμπορικές επινοήσεις  επιστημοσύνης , χωρίς   ούτε  το παραμικρό επιστημονικό  υπόβαθρο. Κάτι ανάλογο της αστρολογίας και του κομπογιανιστιμού γενικότερα .

Ούτε η εξυπνάδα του ανθρώπου , με ερωτήσεις μνήμης, σχήματα, σύμβολα,  συνδυασμούς και ένα σωρό άλλες ανοησίες, μετριέται σε μονοψήφιους ή διψήφιους αριθμούς.  40 χρόνια επικοινωνίας και  δουλειάς με ανθρώπινα μυαλά, αυτό έμαθα.   Εξαιρούνται, βέβαια,  οι παθολογικές  ή μη φυσιολογικές περιπτώσεις. ΄Ετερον εκάτερον.