Τη βίασαν και θα τη μαστιγώσουν δημόσια με τον εραστή της!

 

MohammedProphet.jpg

 

 

 

 

                                                    1.

Ιδρυτής μιας ιστοσελίδας, στην οποία γίνεται συζήτηση για το ρόλο της θρησκείας στη Σαουδική Αραβία, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση και 1.000 μαστιγώσεις για «προσβολή του Ισλάμ».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης και επιβεβαίωσε η διαχειρίστρια του ιστότοπου Σουάντ Σαμάρι, ο Ράιφ Μπαντάουι είχε καταδικαστεί τον Ιούλιο σε πρώτο βαθμό σε 7 χρόνια κάθειρξη και 600 μαστιγώσεις, ποινή που έκανε αυστηρότερη στο εφετείο.

Ο ακτιβιστής, που συνελήφθη τον Ιούνιο του 2012, καταδικάστηκε επιπλέον να πληρώσει πρόστιμο ενός εκατομμυρίου ριάλ (περίπου 193.000 ευρώ), σύμφωνα με τη Σουάρι.

Οι δικηγόροι του Μπαντάουι δήλωσαν ότι η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν πολύ αυστηρή, αν και ο εισαγγελέας είχε ζητήσει ακόμη πιο αυστηρή τιμωρία. Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας είχε ζητήσει ο ακτιβιστής να δικαστεί για το έγκλημα της αποστασίας, για το οποίο αν κρινόταν ένοχος θα μπορούσε να καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών, όμως ο δικαστής απέρριψε την κατηγορία αυτή.

Ο Μπαντάουι κατηγορήθηκε τελικά για τη διάπραξη εγκλημάτων μέσω του Διαδικτύου και για απείθεια προς τον πατέρα του — που αποτελεί ποινικό αδίκημα στη Σαουδική Αραβία.

Στον ιστότοπο Free Saudi Liberals του Μπαντάουι έχουν αναρτηθεί άρθρα που επικρίνουν σημαντικές θρησκευτικές προσωπικότητες της Σαουδικής Αραβίας, όπως ο Μεγάλης Μουφτής, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι αρχές έκλεισαν τον ιστότοπο, ο οποίος σύμφωνα με τη Σουάρι «επέκρινε τη θρησκευτική αστυνομία, τα σχολικά βιβλία και κάποιες αποφάσεις των ουλεμάδων», οι οποίες σύμφωνα με την ίδια ήταν αντίθετες με την ουσία του Ισλάμ. Όμως η ίδια διαβεβαίωσε ότι ο ιστότοπος θα συνεχίσει να λειτουργεί με άλλο εξυπηρετητή.

                                                 2.

“Η θρησκευτική αστυνομία της Ινδονησίας σκοπεύει να διατάξει τη δημόσια μαστίγωση μιας 25χρονης χήρας και ενός παντρεμένου άνδρα επειδή είχαν εξωσυζυγική σχέση, αφού αυτόκλητοι τιμωροί βίασαν ομαδικά τη γυναίκα στην επαρχία Ατσέχ, όπου εφαρμόζεται η σαρία (ο ισλαμικός νόμος).Η γυναίκα βιάστηκε ομαδικά από οκτώ αυτόκλητους τιμωρούς, τρεις εκ των οποίων συνελήφθησαν μεταξύ τους και ένα 13χρονο αγόρι, οι οποίοι εισέβαλαν την προηγούμενη Τετάρτη στο σπίτι της και την έπιασαν με τον 40χρονο άνδρα, πατέρα πέντε παιδιών.

Οι δράστες έδεσαν και χτύπησαν τον σύντροφό της, βίασαν επανειλημμένα τη γυναίκα και έριξαν στο ζευγάρι λύματα, προτού τους οδηγήσουν στη θρησκευτική αστυνομία. Στη διάρκεια της ανάκρισης οι αστυνομικοί έμαθαν ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού.

«Θέλουμε να μαστιγώσουμε το ζευγάρι επειδή παραβίασε τον θρησκευτικό νόμο για τις σεξουαλικές σχέσεις», δήλωσε ο Ιμπραήμ Λατίφ επικεφαλής της αστυνομίας της σαρία στην πόλη Λάνγκσα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι η γυναίκα βιάστηκε δεν θα ληφθεί υπόψη στην απόφαση για την τιμωρία της.

«Πρέπει να μαστιγωθούν ως τιμωρία γιατί και οι βιαστές θα δικαστούν, όμως από ποινικό δικαστήριο», επεσήμανε ο Λατίφ. «Εξάλλου ομολόγησαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις πολλές φορές στο παρελθόν παρότι ο άνδρας είναι παντρεμένος και έχει πέντε παιδιά», σημείωσε.”

                                                    3.

 εδάφια από τα ιερά ισλαμικά κείμενα 

Μπουχαρί:Τ4Β52Α270-271 «Ο Προφήτης είπε: “Ποιος είναι ικανός να σκοτώσει τον Ασράφ; [Επεξηγηματική σημείωση: ο Ασράφ ήταν ένας Εβραίος ποιητής που έγραψε κάποια πράγματα εναντίον του Μωάμεθ.] Είπε πράγματα προσβλητικά εναντίον του Αλλάχ και του Αποστόλου-του.” Ο Μασλάμα σηκώθηκε λέγοντας: “Ω Απόστολε του Αλλάχ! Θα ήθελες να τον σκοτώσω εγώ;” Ο Προφήτης απάντησε: “Ναι.” Ο Μασλάμα είπε: “Τότε επίτρεψέ μου να πω ότι θέλω [δηλ., ένα ψέμα].” Ο Μωάμεθ είπε: “Σου επιτρέπω.”»

Ταμπαρί 7:94 «Ο Ασράφ δεν υποψιάστηκε τίποτα το κακό, όταν ο Μασλάμα φώναξε: “Χτυπήστε τον εχθρό του Αλλάχ!” Έτσι τον χτύπησαν, και τα σπαθιά-τους έπεσαν πάνω-του. Ο Μασλάμα είπε: “Θυμήθηκα το μαχαίρι-μου και το άδραξα. Το έμπηξα στο κάτω μέρος του σώματός του. Τον τρύπησα προς τα κάτω μέχρι που έφτασα στα γεννητικά-του όργανα. Ο εχθρός του Αλλάχ έπεσε στο έδαφος.”»

Ισχάκ:368 «Φέραμε το κεφάλι-του στον Μωάμεθ τη νύχτα, χαιρετήσαμε τον Προφήτη καθώς προσευχόταν, και ρίξαμε το κεφάλι του Ασράφ μπροστά στα πόδια-του. Ο Προφήτης δόξασε τον Αλλάχ που ο ποιητής είχε σκοτωθεί, και μας συνεχάρη για την καλή δουλειά που κάναμε για τον Σκοπό του Αλλάχ. Η επίθεσή μας εναντίον του εχθρού του Αλλάχ έσπειρε τον τρόμο μεταξύ των Εβραίων, και δεν υπήρχε Εβραίος στη Μεδίνα που να μη φοβόταν για τη ζωή-του.»

Ταμπαρί 7:97 «Το πρωί μετά το φόνο του Ασράφ, ο Προφήτης διέταξε: “Σκοτώστε όποιον Εβραίο μπορείτε.”»

Ισχάκ:369 «Τότε ο Μασ’ούντ όρμησε πάνω στον Σουναϋνά, έναν από τους Εβραίους εμπόρους με τον οποίο η οικογένειά του είχε κοινωνικές κ’ εμπορικές σχέσεις, και τον σκότωσε. Ο αδερφός του Μουσουλμάνου διαμαρτηρήθηκε λέγοντας: “Γιατί τον σκότωσες; Αρκετό λίπος έχεις στην κοιλιά-σου από τη φιλανθρωπία-του.” Ο Μασ’ούντ απάντησε: “Μά τον Αλλάχ, αν ο Μωάμεθ με είχε διατάξει να σκοτώσω εσένα, αδερφέ-μου, θα σου είχα κόψει το κεφάλι.” Οπότε ο αδερφός-του είπε: “Όποια θρησκεία μπορεί να σε βάλει να κάνεις τέτοιο πράγμα είναι πραγματικά θαυμάσια!”»

Κοράνι 2:228 «και αυτές [οι γυναίκες] έχουν δικαιώματα παρόμοια με εκείνα που είναι εναντίον-τους, όπως είναι δίκαιο, και οι άνδρες είναι ένα βαθμό ανώτεροι απ’ αυτές· και ο Αλλάχ είναι Ισχυρός, Σοφός.»

Κοράνι 2:223 «Οι γυναίκες-σας είναι σαν ένα κομάτι καλλιεργημένης γης για σας· έτσι, πλησιάστε τη γη-σας όποτε και όπως θέλετε·»

Κοράνι 4:3 «Αν φοβάστε οτι δεν θα μπορέσετε να τα καταφέρετε δίκαια με τα ορφανά, παντρευτείτε γυναίκες της επιλογής-σας, δύο, ή τρεις, ή τέσσερις· αλλά αν φοβάστε οτι δεν θα μπορέσετε να είστε δίκαιος (μ’ εκείνες), τότε μόνο μία, ή (μια αιχμάλωτη) που είναι του δεξιού χεριού-σας, που θα είναι πιο κατάλληλη, ώστε να εμποδιστείτε από το να κάνετε αδικία.»

Κοράνι 4:24 [Ο άνδρας επιτρέπεται να πάρει γυναίκες σκλάβες εκτός γάμου] «Και όλες οι παντρεμένες γυναίκες (σας απαγορεύονται) εκτός από εκείνες (τις αιχμάλωτες) που είναι του δεξιού χεριού-σας. Αυτό είναι εντολή του Αλλάχ προς εσάς.»

Κοράνι 4:34 «Οι άντρες είναι οι συντηρητές των γυναικών γιατί ο Αλλάχ έκανε μερικούς ανώτερους από άλλους, και γιατί εκείνες ξοδεύουν από την περιουσία-τους· οι καλές γυναίκες είναι συνεπώς υπάκουες, που φυλάνε όσα δεν φαίνονται όπως ο Αλλάχ τα έχει φυλάξει· και (όσο για) εκείνες για τις οποίες φοβάστε μη σας εγκαταλείψουν, φοβερίστε-τις, και αφήστε-τις μόνες στους κοιτώνες και δείρετέ τις· τότε αν σας υπακούσουν, μη ζητήσετε κάποιον τρόπο εναντίον-τους· ασφαλώς ο Αλλάχ είναι Ύψιστος, Μεγάλος.»

Μπουχαρί:Τ1Β6Α301 «[Ο Μωάμεθ] είπε, “Ω γυναίκες! Να δίνετε ελεημοσύνη, γιατί έχω δει οτι η πλειοψηφία των κατοίκων της Φωτιάς της Κολάσεως ήσασταν εσείς (οι γυναίκες).” Εκείνες ρώτησαν: “Πώς έτσι, ω Απόστολε του Αλλάχ;” Και τους απάντησε: “Βρίζετε συχνά και είστε αγνώμονες στους συζύγους-σας. Δεν έχω δει κανέναν που να υπολείπεται σε νοημοσύνη και θρησκεία περισσότερο από σας. Ένας προσεκτικός, λογικός άντρας μπορεί να παρασυρθεί από κάποιες από σας.” Οι γυναίκες ρώτησαν: “Ω Απόστολε του Αλλάχ! Γιατί υπολειπόμαστε σε νοημοσύνη και θρησκεία;” Εκείνος είπε: “Δεν είναι η μαρτυρία δύο γυναικών ίση με τη μαρτυρία ενός άντρα;”  Απάντησαν καταφατικά.  Είπε: “Αυτό είναι το ελάττωμα στη νοημοσύνη-σας. Δεν είναι αλήθεια οτι μια γυναίκα δεν μπορεί ούτε να προσευχηθεί ούτε να νηστέψει κατά τις ημέρες της εμμήνου ρύσης-της;” Οι γυναίκες απάντησαν καταφατικά. Εκείνος είπε: “Αυτό είναι το ελάττωμα στη θρησκεία-σας.”»

Μουσλίμ 4:2127 [Η 9 ετών σύζυγος του Μωάμεθ, Αϊσά, περιγράφει πώς ο Μωάμεθ την χτύπησε στο στήθος-της — που όπως λέει «με έκανε να πονέσω» — επειδή τον ακολούθησε έξω από το σπίτι χωρίς την άδειά του.]

Ορίστε και η γνώμη ενός σημαντικού σοφού του Ισλάμ, του αλ-Γκαζάλι, για τις γυναίκες:

Αλ-Γκαζάλι [απόσπασμα από τον Ίμπν Ουαρράκ]: [ο ρόλος της Μουσουλμάνας γυναίκας είναι να] «μένει στο σπίτι και να ασχολείται με το ράψιμό της.  Δεν πρέπει να βγαίνει έξω συχνά, δεν πρέπει να είναι καλά πληροφορημένη, ούτε πρέπει να συνεννοείται με τους γείτονές της και μόνο να τους επισκέπτεται όταν είναι απολύτως απαραίτητο· πρέπει να περιποιείται τον άντρα-της… και να ζητεί να τον ικανοποιεί σε όλα… Η μόνη-της ανησυχία πρέπει να είναι η αρετή-της… Πρέπει να είναι καθαρή, και έτοιμη να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ανάγκες του άντρα-της ανά πάσα στιγμή.»

(Ισλάμ και αλήθειες περί Μωάμεθ, ειρήνης, και γυναικών

www.foundalis.com/rlg/Islam_kai_eirini.htm‎)

 

“Καλώς ήρθατε”  στο “Μεσαίωνα” του 21ου αιώνα!