ΤΙ… ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΘΕ, ΕΙΠΑΤΕ ; “ΨΕΥΤΗΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΨΩΝΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ”

1.Αγωγή Τσίπρα / Μανούβρες στη λάσπη για να αποφύγουν την καταδίκη

Κουρτάκης και Παπαχρήστος

ΚΑΝΕΛΛΗΣ

ΑΥΓΗ:

1 . Ο «θησαυρός» αποδείχτηκε άνθρακες.  Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο μάρτυρας των εναγομένων, η «μετακόμιση από την Κυψέλη στα Λεγραινά» δεν αντιστοιχεί στην αλήθεια

Σε ένα από τα συνηθισμένα παραληρήματα, που δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν, κατέφυγε ο μάρτυρας που έστειλε η Alter Ego στο πλευρό του Γ. Παπαχρήστου, Ηλίας Κανέλλης. Αυτή τη φορά δεν παρέλειψε, ανάμεσα σε διάφορες κραυγές, να πει ότι ο Αλ. Τσίπρας «λέει συνέχεια ψέματα» και «δεν ξέρεις από πού να τον πιάσεις».

Ο Κανέλλης αποφάσισε να πιάσει στο στόμα του και την ΑΥΓΗ. Συγκεκριμένα, αφού την παρουσίασε ως φύλλο το οποίο «επί μια δεκαετία προάγει τον λαϊκισμό της εναντίωσης στο Μνημόνιο», έφτασε να πει ότι «υπάρχει διάλογος ανάμεσα στην ΑΥΓΗ και το Μακελειό», τον οποίον «δεν παρακολουθεί».

Κουρτάκης και Παπαχρήστος

Ενδιαφέρουσα αθλιότητα, αν σκεφτεί κάποιος ότι βρισκόταν εκεί ακριβώς για να υπερασπιστεί ένα δημοσίευμα το οποίο αποτελούσε αναπαραγωγή εκείνου του Μακελειού.

Συγκεκριμένα, όταν από τους συνηγόρους του Αλ. Τσίπρα ρωτήθηκε αν διαβάζει εφημερίδες και αν αυτός και ο Παπαχρήστου γνώριζαν για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Μακελειού, απάντησε ότι διαβάζει μόνο σοβαρές εφημερίδες και όχι το Μακελειό -παρότι το πρωτοσέλιδο ρυπαρογράφημα του Μακελειού κρεμόταν τόσο στα περίπτερα όσο και, δυστυχώς, στην τηλεοπτική ανασκόπηση του Τύπου.

Όταν ωστόσο του επισημάνθηκε ότι στο ρυπαρογράφημα είχε υπάρξει απάντηση από την ΑΥΓΗ, ο Κανέλλης απάντησε ότι αυτό συνιστά «διάλογο ανάμεσα στην ΑΥΓΗ και το Μακελειό».

Ακολούθησαν ένταση στην αίθουσα και η απάντηση των συνηγόρων του Αλ. Τσίπρα ότι αποτελεί θράσος να λέγεται αυτό από κάποιον που υπερασπίζεται τη «δημοσιογραφία» επιπέδου Μακελειού. Μετά από μια σύντομη διακοπή, ο Κανέλλης ανακάλεσε τη φράση λέγοντας ότι την είπε «πάνω στην ένταση» -η οποία πάντως έως εκείνη την ώρα ήταν μια ένταση εσωτερική και απολύτως δική του.

Ο Κανέλλης εκνεύρισε σε πολλές περιπτώσεις την έδρα, που του επισήμαινε ότι οφείλει να απαντά στις ερωτήσεις και όχι να λέει τη γνώμη του για θέματα άσχετα με τη δίκη, αλλά και τους συνηγόρους του Γ. Παπαχρήστου, οι οποίοι του ζητούσαν να ακούει τις ερωτήσεις τους πριν αρχίσει να μιλάει.

Μάλλον δυσαρεστημένος από την παράσταση Κανέλλη πρέπει να έμεινε και ο Γ. Παπαχρήστος, ο οποίος αποχώρησε από τα δικαστήρια εμφανώς εκνευρισμένος, αποφεύγοντας επιδεικτικά να χαιρετήσει έστω τον μάρτυρα υπεράσπισής του.  Ίσως, δικαιολογημένα, περίμενε να του στείλουν κάποιον καλύτερο.

Οι δικηγόροι

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία, ο Γ. Μαντζουράνης, πληρεξούσιος δικηγόρος του Αλ. Τσίπρα, δήλωσε στην ΑΥΓΗ:

«Αδιαμφησβήτητα αποδείχτηκε ότι τα πραγματικά γεγονότα διαψεύδουν πλήρως όλους τους ισχυρισμούς των εναγομένων σε ΜΜΕ κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού, όπως και ότι αποκλειστικό στόχο είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή του.

Αποκαλύφθηκε η αποδεικτική γύμνια των εντολοδόχων και των εντολέων τους, που σχεδίασαν και υλοποίησαν την κατασυκοφάντηση του Α. Τσίπρα με τα ίδια βρόμικα υλικά που χρησιμοποίησε το Μακελειό σε προγενέστερα δημοσιεύματά του. Τέλος επαληθεύτηκε η θλιβερή πραγματικότητα, ότι στη σημερινή Ελλάδα ενδημεί ένα είδος ‘δημοσιογραφίας’ που προσφέρει φήμη και χρήμα σε όσους διαθέτουν πείσμα ημιόνου και πνεύμα δολοφόνου».

Ο επίσης πληρεξούσιος δικηγόρος του Αλ. Τσίπρα Θανάσης Καμπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το όριο του δημοσιογραφικού λειτουργήματος είναι η αλήθεια. Η συνειδητή διάδοση ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών δεν προστατεύεται από τον νόμο. Σήμερα, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, οι εκπρόσωποι της εταιρείας Alter Ego και ο δημοσιογράφος κύριος Γ. Παπαχρήστος είχαν, κατά τη συζήτηση της αγωγής του κυρίου Αλέξη Τσίπρα, την ευκαιρία να προσκομίσουν στοιχεία που να θεμελιώνουν τα όσα ψευδώς διέδωσαν ως γεγονότα και όχι βέβαια ως αξιολογικές κρίσεις.

Ο ‘θησαυρός’ αποδείχτηκε άνθρακες.  Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο μάρτυρας των εναγομένων, η ‘μετακόμιση από την Κυψέλη στα Λεγραινά’ δεν αντιστοιχεί στην αλήθεια, η υπαινισσόμενη ‘αγορά’ έγινε ενοικίαση, τα ‘έξοδα ανακαίνισης του ενός εκατομμυρίου ευρώ’ βασίζονταν τελικά σε αδιασταύρωτες, προφορικές πληροφορίες άφαντων ‘περιοίκων’, η δε εταιρεία που έκανε τα έργα των επισκευών δεν ήταν τελικά ούτε ‘μεγάλη’ ούτε ‘εισηγμένη στο Χρηματιστήριο’».

****

Οι δημοσιογράφοι είναι  γνωστό πως σοβαροί δεν είναι.  Σοβαροφανείς,  ναι. Οι περισσότεροι.  Να παίρνεις τοις μετρητοίς όσα λένε ή κάνουν,  ΠΟΤΕ.  Δεν είναι τυχαίο που   ο κόσμος, η κοινωνία  έξω   λένε   χαρακτηριστικά πως  “ο καλύτερος από δαύτους έχει σκοτώσει τη μάνα του”. ΄Η  για τη συνομοταξία, συλλήβδην,   η λαϊκή σοφία αποφαίνεται πως   “όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη ”

Μην πεις . “Πάλι γι΄ αυτούς θα λες;”  Ναι, πάλι για δαύτους. ΄Οπως  γίνεται  και  με  τη πανδημία.  Σε όλων το στόμα είναι η κουβέντα του.  Για ιό θανατηφόρο  μιλάμε.

Δε θα πούμε, όμως,  σήμερα τα ίδια για τη  φάρα των κοντυλοφόρων. Πήραμε  αφορμή από τη χτεσινή  εκδίκαση της αγωγής Τσίπρα , για επισημάνουμε  αυτό ακριβώς.  Δεν έχουν  ίχνος σοβαρότητας, αξιοπρέπειας, αυτό που λέει ο λαός τσίπα.  Αλλά, ούτε την ελάχιστη αξιοπιστία,  αφού το βασικό  εργαλείο στη άσκησης της δημοσιογραφίας  αυτού του είδους,  είναι το ψεύδος.

Επάγγελμα..ψεύτης,  αλλά και συκοφάντης.  Συνδυασμός φωτιά.  ΄Οπως  οι ανωτέρω αξιότιμοι  κ.κ  Ηλίας Κανέλλης , Γιώργος Παπαχρήστος και  Γιάνης Κουρτάκης.

Συμπέρασμα; Ώρες-ώρες ακόμα και  αυτός  ο Χίος  στο Μακελειό,  γίνεται αγγελούδι μπροστά σε κάτι συναδέλφους του, που    σεμνύνονται πως    έχουν τον  “Μακελάρη”  τάχα αποσυνάγωγο.  Ποιον; Αυτόν που  πάμπολλες  φορές τον αντιγράφουν και τον ξεπερνούν.

2. α. Με αγωγή απαντά η Έλενα Ακρίτα στα «Παραπολιτικά»

«Μετά το εξώδικο που έστειλα στον Γιάννη Κουρτακη των Παραπολιτικών για τις αθλιότητες που έγραψε για μένα (υπόθεση Σπύρου Φωκά) ομολογώ πως βρίσκομαι σε δίλημμα.Να το προσπεράσω όλο αυτό γιατί δεν αξίζει καν να ασχοληθώ;

Ή να πέσω τόσο χαμηλά και να στείλω αγωγή σε έναν άνθρωπο που σε άλλη περίπτωση το 2018 αναφέρεται με τέτοιο τρόπο στη μητέρα του Τσίπρα ή του χρήστη @Roofonfire_aa ή του οποιουδήποτε ανθρώπου;

018 αναφερεται με τέτοιο τρόπο στη μητέρα του Τσίπρα ή του χρήστη @Roofonfire_aa

Επειδή… με ξέρω, αποφάσισα – ω ναι! – να πέσω τόσο χαμηλά και να προχωρήσω στην αγωγή. Δεν είναι ώρα για κυριλίκια τώρα. Ειδικά όταν δεν απευθύνεσαι σε κυρίους.»

β. Αγωγή εναντίον του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, της ιστοσελίδας του in.gr, αλλά και του σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδου, καταθέτει η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, έπειτα από δημοσίευμα στο οποίο ο τελευταίος την καταγγέλλει ότι του κατέστρεψε τη καριέρα

Έλενα Ακρίτα : Φωτογραφίες από το κομψό σπίτι της | Celebrities Ειδήσεις

Η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό, καταγγέλλει συκοφαντία σημειώνοντας ότι ένας «παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει».

***

Δεν μπαίνουμε στη ουσία των   υποθέσεων ούτε στο περιεχόμενο των αγωγών  της ΄Ελενας Ακρίτα. Μένουμε σε κάτι, που  εμάς  δε μας  κάνει  βέβαια εντύπωση, αλλά το επισημαίνουμε για όσους δε γνωρίζουν  την… πλέρια μεγαλοσύνη   της  πρώην τρόφιμου  ΔΟΛΜ (Δημοσιογραφικός οργανισμός  Λαμπράκη-Μαρινάκη).

Λέει:

“ένας παντελώς άγνωστος σε εμάς”

Ή να πέσω τόσο χαμηλά  …Δεν είναι ώρα για κυριλίκια τώρα. Ειδικά όταν δεν απευθύνεσαι σε κυρίους.»

΄Εχει πάθει,  όντως, πλάκα η κυρία. “΄Εχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια”   Περίπτωση βαριάς και μη αναστρέψιμης ζημιάς .    Θα μπορούσαμε, βέβαια,  να την απαλλάξουμε λόγω ..ακαταλόγιστου σε αυτές τις  περιπτώσεις.  .Αλλά, δε θα το κάνουμε.

Φαντάζεται πως  είναι  ΣΠΟΥΔΑΙΑ  (για ποιο λόγο;) .Θυμίζουμε, πάντως,  πως  2 στις 3 κουβέντες  της ,όταν τα  “χώνει” σε κάποιον,   έχουν  να κάνουν πάντα  με την ίδια υπενθύμιση : Τούτη είναι πασίγνωστη,  οι  άλλοι   …ανώνυμοι  και  παρακατιανοί!

  “Παντελώς άγνωστος σε μας,” λέει για συνεργάτη του ζεύγους  παλιότερα.  Που σημαίνει, τούτος είναι ένα τίποτα, ένα σκατό! Σε αντίθεση  με αυτή (υπονοεί)  που την ξέρει όλη η χώρα.   Γατί;  Και ένα  Δουρή  παλιότερα το ήξερε  όλη η Ελλάδα.  Δε είναι  λόγος να σεμνύνεται κανείς  πάντα για τη δημοσιότητα και τη αναγνωρισιμότητά του.

Για τη δική μας κρίση,  αν στη  χώρα έπρεπε να τη γνωρίζουν,   είναι γιατί  ως ” εθνική εισαγγελέας”  και    “επί παντός επιστητού”, ομιλουσογράφουσα, βρισκόταν στις  μισθοδοτικές καταστάσεις   εταιρίας κατηγορούμενου  για εμπόριο τόνων  ηρωίνης.

Να ρωτήσουμε την ίδια πώς το βλέπει: ΄Η  τους γονείς  που χάσανε παιδιά από ναρκωτικά;

3. Τι πρέπει να ξέρετε για το στοματικό σεξ – Επιστημονικές μελέτες

(από το 2010)

Petros_Kostopoulos

 

KLIK

Πέτρος Κωστόπουλος

***

Η επιστροφή των Βλαχοβαρβάρων!  Η προσωποποίηση  της δεινής  παθογένειας,  κυρίως   του σεξισμού. Αλλά και της  παραπλάνησης και της παραπληροφόρησης. Για αναγνώστες   μη  έχοντας    αυτοσεβασμό  πρωτίστως  .

Εδώ ο… Πετράν αναδημοσιεύει μια έρευνα  παλιά και  με περιορισμένα  στατιστικά  στοιχεία. Πρώτη απάτη. Στη συνέχεια    δε βγάζει τσιμουδιά ο άθλιος, ως όφειλε,  με αφορμή το δημοσίευμα για την   κατακόρυφη  αύξηση  των καρκίνων  της γλώσσας  και του λάρυγγα, εξαιτίας της αιδοιολειχίας.  Σύγχρονη  μάστιγα  των τελευταίων  χρόνων πλέον. Και ξεπερνά  το  ΑIDS.

Αυτό θα πει έντιμη και υπεύθυνη ενημέρωση. Μπουκωμένος μια ζωή κι από παντού σκουπίδι  ο  γνωστός γκλαμουριάρης  και παλιός ιδιοκτήτης  χωματερών, τύπου   Κλικ, Πέτρος Κωστόπουλος.

4.

Publisher Logo

Ρίγος στο Άγιο Όρος: Εμφανίστηκαν άγγελοι όταν ένας μοναχός… – Δείτε τη φωτογραφία που προκαλεί ανατριχίλα

Άγγελος, Παρασκήνια, Άγαλμα, Εικόνα, Ντεκό

 

****

Γι αυτό το magazine έχουμε ξαναγράψει.  Ειλικρινά και χωρίς υπερβολή. Το σκουπίδι που παράγει και διακινεί αυτή  η χωματερή , δεν έχει προηγούμενο στη χώρα. Ούτε παλιότερα.  Τί  κι αν έκλειναν όλες οι άλλες; Τούτη καλύπτει τις ανάγκες… Λεκανοπεδίου και πάσης Ελλάδας. Αρκούντως και επαρκώς.