ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ… ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ , ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ.

Λιμενικό Σώμα: «Τεράστια ύβρις» οι ισχυρισμοί του Ιάσονα Αποστολόπουλου περί πνιγμών στο Αιγαίο. (iefimerida.gr)

σκάφος του λιμενικού βράδυ

“Στην Ελλάδα έχουμε το μοναδικό Λιμενικό Σώμα παγκοσμίως που, αντί να διασώζει ανθρώπους στη θάλασσα, πετάει τους ανθρώπους στη θάλασσα. Οι ελληνικές αρχές απαγάγουν πρόσφυγες που έχουν ήδη φτάσει στις ελληνικές ακτές και τους πετάνε πάλι στην ανοικτή θάλασσα. Είναι μοναδικό φαινόμενο, δεν το έχουμε ξαναδεί. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι το εξής: Oι πρόσφυγες φτάνουν μόνοι τους, ανεξάρτητα, στις ελληνικές ακτές», είπε χαρακτηριστικά ο Ιάσονας Αποστολόπουλος.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «ύβρη τέραστιου μεγέθους» εκ μέρους του, και καταλήγει ότι «θα προβεί σε κάθε κίνηση που θα απαιτηθεί προκειμένου να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπρέπεια των υπηρετούντων στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ».

*****

΄

΄Ακουσα με τα ίδια μου τα αυτιά συγκλονιστικές μαρτυρίες Αφρικανών, θύματα των  ένστολων  Νεοβαρβάρων του Λιμενικού.   Ανέτρεπαν τις βάρκες  ή  με ταχύτητα και για ώρα , έκαναν κύκλους γύρω τους (αλα  ΝεοΝαζί ψαράδες στη βάρκα του Σήφη  Βαλυράκη)  κι από τη τρομερή περιδίνηση των νερών,  άνθρωποι και  ξεκολλημένες σαπιοσανίδες  έπεφταν στα παγωμένα νερά , που  λίγο μετά κατάπιναν κορμιά  και αντικείμενα.

 Ολόκληρες  οικογένειες  με   τα παιδιά μαζί τους ,χάθηκαν από τέτοιο αποτρόπαιο  θάνατο.  Σε τρεις περιπτώσεις μιλήσαμε με τα ίδια τα θύματα.  Με δύο  πατεράδες και  ένα αγόρι 12 χρόνων που σώθηκαν.  Τέτοιες περιγραφές καταγράψαμε πολλές.

 Και είπε λίγα ο Ιάσονας Αποστολόπουλος. Ο άνθρωπος  που δεν άκουσε απλώς, αλλά είδε μπροστά στα μάτια του  να διαπράττονται  τέτοια ειδεχθή εγκλήματα.  Σωρηδόν  οι καταγγελίες για τις επαναπροωθήσεις  μεταναστών από θύματα ,αλλά και από μάρτυρες αυτής της  αγριότητας.   Και μόνο  το αυτί των εισαγγελέων  δεν ιδρώνει  στην Ελλάδα   για αυτά τα κραυγαλέα  εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

“Οι Ναζί στα στρατόπεδα, την ώρα που πέταγαν τους κρατούμενους στους φούρνους και τους θαλάμους αερίων, για να μην ενοχλούνται από τις κραυγές, έβαζαν στη διαπασών μουσική με τους αγαπημένους τους  ΑυστροΓερμανούς μουσουργούς”, μου έλεγε πρόσφατα   Αφρικανός δάσκαλος  της Αγγλικής, που λίγο έλειψε να πνιγεί  πριν δυο χρόνια, όταν  κοντά στη Λέσβο, ανέτρεψαν τη βάρκα τους και τους πέταξαν στο νερό.  “Εκείνοι που δε θα ξεχάσω ποτέ”, διηγούταν με δάκρυα στα μάτια,  “ήταν πως  και τούτοι είχαν βάλει  τόσο  δυνατά  μουσική που  έσκιζε σα μαχαίρι τα αυτιά και την ψυχή μας την ώρα που δίναμε μάχη ζωής και θανάτου, να κρατηθούμε στην επιφάνεια του νερού.  Δεν συνάντησα  ποτέ στη ζωή μου αγριότερους ανθρώπους (και συγγνώμη που τους χαρακτηρίζω ανθρώπους) από τους ΄Ελληνες λιμενικούς και τους Λίβιους στρατιώτες”.

Οπότε, συνδικαλισταράδες  της βαρβαρότητας και της απάτης,  τουλάχιστον… βγάλτε το σκασμό.  Την Ιστορία δεν τη ξεγελάτε με όσες ύβρεις και αν εκτοξεύετε.  Ως ψυχρούς εκτελεστές και δολοφόνους ΝεοΝαζί  σας παραδίδουμε στις γενιές. Μπορείτε να ξεγελάτε το Χαχόλο, τον Κρετίνο, τα παιδιά σας, ίσως, που έχουν  την ατυχία να σας λένε πατεράδες.  Εμάς όχι.

Μπείτε,  λοιπόν,  ως αρουραίοι,  πλην των άλλων που είστε στα λαγούμια σας. Και,  όπως είπαμε,  βγάλτε το σκασμό. Τουλάχιστον όταν  μιλάτε για τον Ιάσονα Αποστολόπουλο.