Τούτη τη φορά θα είναι αλλιώς… Κωστάκη, Νικολάκη και Μακούλη!

Οικονομικό «κραχ» της Νότιας Ευρώπης το 2026 -και της Ελλάδας- προβλέπει το Politico

Οικονομικό «κραχ» της Νότιας Ευρώπης το 2026 -και της Ελλάδας- προβλέπει το Politico

Με τίτλο «Κίνδυνος “χαμένης δεκαετίας” καθώς οι χώρες της ΕΕ αντιμετωπίζουν οικονομικό γκρεμό» η ευρωπαϊκή ιστοσελίδα Politico κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς τις χώρες του λεγόμενου ευρωπαϊκού νότου – της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης- σημειώνοντας πως αντιμετωπίζουν πιθανότητα οικονομικού κραχ το 2026.

Όπως αναφέρει, οι αυστηρότεροι κανόνες και η διακοπή της χρηματοδότησης από την ΕΕ θα αφήσουν τις πρωτεύουσες να αναζητήσουν μετρητά.

Ντοκουμέντο

****

Τούτη  τη φορά, θα είναι αλλιώς ,Κωστάκη Βαξεβάνη , Μακούλη Τριανταφυλλόπουλε  ή Ταρζάν ,Νικολάκη Χατζηνικολάου και Πρετεντεράκια. Σας υποσχόμαστε πως δε θα είναι, δε θα επιτρέψουμε να είναι ,  όπως το 2008. Τότε που παίζατε…άλλα λόγια να αγαπιόμαστε     για να συγκαλύψετε τους χορηγούς σας στην κυβέρνηση που χρεοκόπησε τη χώρα.

Κάνετε τα ίδια σήμερα  στη δεύτερη  χρεοκοπία. Και παριστάνετε   πως δεν την βλέπετε.  ΄Εργο σε επανάληψη. Και τότε παίζατε Ζαχόπουλο- Νατάσα,  αντί Μίχο τώρα.

΄Όταν ξεσπάσει το κακό (και είναι σύντομα) εμείς προσωπικά σας δηλώνουμε πως θα κατασκηνώσουμε έξω από τις βίλες σας και θα ζητάμε την κεφαλήν σας επί πίνακι.  Είστε συνεργοί στο έγκλημα. Και είναι σίγουρο πως κι άλλοι πολλοί,  μιλιούνια, θα κάνουν το ίδιο.  .Να δούμε τότε πού θα κρυφτείτε… αγόρια-μασκαράδες.

Δεν το κάναμε  (και κακώς) στην πρώτη χρεοκοπία.  Πιστεύαμε, αφελώς, τότε πως θα είχατε στοιχειώδη πέτσα.  Λάθος μέγα.  Σας αφήσαμε και ξεκοκαλίσατε τις δωρεές  του Κωστάκη και του Πάκη με  τις οποίες σηκώσατε   παλάτια στα Βόρεια Προάστια.

Επαναλαμβάνουμε. Τούτη τη φορά θα είναι αλλιώς.  Υπόσχεση και λόγος που δεν παίρνονται πίσω. Από εμάς εδώ , τουλάχιστον.