ΤΟ “ΑΝΑΘΕΜΑ” ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ… ΚΕΦΑΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ!

            ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Στον ΄Αρειο Πάγο εκδικάζεται η αποφυλάκιση του Κορκονέα

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος μητέρα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στο ΣΤ’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, παρουσία της Τζίνας Τσαλικιάν, μητέρας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και της αδελφής του Αρετής Γρηγοροπούλου, συζητήθηκε σήμερα η αναίρεση που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας κατά της απόφασης του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας, με την οποία αναγνωρίσθηκε στον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα η συνδρομή του ελαφρυντικού του «προτέρου σύννομου βίου» για το θάνατο του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

***

Δεν είναι μόνο η επαίσχυντη  απόφαση της αποφυλάκισης ενός τέτοιου δολοφόνου. Σκότωσε παιδί!   Δυο φορές έγκλημα.  Και τον έβγαλαν έξω. Σαν να σκότωσε κανα… κουνέλι!

΄Ομως, κυρία Τζίνα Τσαλικιάν, ο Αλέξης  έπαψε πια να είναι  δικός  σας μόνο παιδί. Είναι και  δικό μας .Δε μοιραστήκαμε την οδύνη του άδικου  θανάτου του μόνο, ως οι “απ΄έξω”.   Τη  βιώσαμε, ως φίλοι,  αδέρφια, γονείς, συναγωνιστές.

Μέγα ατόπημα να έχετε συνηγόρους σε μια τέτοια “λεπτή” και συμβολική υπόθεση  τους “Κωνσταντόπουλους”. Πατέρας και κόρη είναι παντελώς πλέον ρεντίκολα ,  ανυπόληπτοι και ανήθικοι  πολιτικά.

Χάθηκαν άλλοι σοβαροί και συνεπείς ιδεολογικά συνήγοροι; Τη  Ζωή, βρε παιδιά, διαλέξατε;

 

2.Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK
Νίκος Χαρδαλιάς: Δεν φίλησα το χέρι του παπά, έκλινα στο ράσο του με σεβασμό

Ο Νίκος Χαρδαλιάς

Πού τους βρήκανε όλους  αυτούς,  θεέ μου; Ποιοι κυβερνούν  τη χώρα;

Σεβασμό σε ποιους ,βρε  “Ταλιμπάν” του θεοκρατικού  κράτους που λέγεται Ελλάδα της Δεξιάς ; (Εκτός των άλλων).  Ποιους σέβεσαι και τί σοβαρό και ρεαλιστικό  εκπροσωπούν αυτοί που τους φιλάς το χέρι;

Τέτοιοι γραφικοί  πολιτικοί  κυβερνούν αυτή την ώρα. Χαρδαλιάς,  Μενδώνη, Κεραμέως, Κουμουτσάκος.

Κι από κοντά κι ο αχυράνθρωπος  Τσιόδρας. “Ψάλτης” κι αυτός.  Αλλά, δηλώνει  και…λοιμωξιολόγος,  χωρίς να ντρέπεται.

Ντρεπόμαστε, βέβαια, εμείς για λογαριασμό του, αφού ο ίδιος  είναι ανίκανος να αντιληφθεί για ποιο λόγο οφείλει να ζητήσει συγγνώμη μετά το φτηνό προσηλυτισμό που έκανε με εργαλείο την ιδιότητά του.

” ΄Εσπασε ο διάβολος το ποδάρι του”, όμως,  και συνέπεσε η  επάρατη θητεία τους  με τη διαχείριση  της πανδημίας.  Δεν υπήρχε χειρότερη συγκυρία.

Από τη μια, “μεταλαβαίνουν” από του… παπά το κουτάλι ,κι από την άλλη, οι ίδιοι βάζουν πρόστιμα σε όσους αρνούνται να γίνουν…   μασκαράδες    χωρίς Απόκριες!

 

3.Έξαλλος ο Ερντογάν με το Σταυρό στη Νέα Βύσσα Έβρου: Έθεσε το ζήτημα στη Μέρκελ

Πριν λίγες ημέρες, ένας μεγάλος φωτεινός Σταυρός τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης – Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσας στα ελληνοτουρκικά σύνορα και είναι ορατός στην Αδριανούπολη, αλλά και άλλες τουρκικές περιοχές.

***

Εν τάξει. Γνωστό και ανατριχιαστικό.

Ζούμε με τους ανεγκέφαλους δίπλα μας, μοιραζόμαστε το ίδιο οξυγόνο, το ίδιο νερό. (Κι ας είναι μολυσμένα και  λίγα τούτα τα δώρα της Φύσης ,όπως τα κατάντησαν οι άφρονες).  Θρησκευόμενοι, φανατικοί,  ζόμπι,  “τέκνα” γερόντων και ξομολόγων (Θού, Κύριε!)

Να τους στείλουμε σε σπιναλόγκες;   Δε γίνεται. Αυτή είναι (μια από τις εκατοντάδες)  η διαφορά μας με τούτους.  ΄Εστω κι αν έχουν υποβιβαστεί σε ανθρωποειδή ,τα ανεχόμαστε δίπλα μας, τη βρωμιά τους, την αισχρότητά τους.΄ ΄Οσα τούτοι είναι πρόθυμοι  και χαρά τους να κάνουν για μας, εμείς δεν τα καταδεχόμαστε για δαύτους.

Υπάρχει ή όχι εισαγγελέας στη χώρα;  ΄Εχουν  καραμπινάτες ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες οι κρετίνοι που προχώρησαν στο προκλητικό αυτό έγκλημα. Περιφερειάχης, Νομάρχης, αστυνομία να γκρεμίσει το τερατούργημα; Υπάρχουν;

Με ποιο δικαίωμα χρησιμοποίησαν το χώρο ,που διάλεξαν  για όμοια ασέλγεια;  Και το χειρότερο, τέτοιες προσβλητικές ενέργειες δε γνωρίζουν πως μπορούν να έχουν απρόβλεπτες και τραγικές συνέπειες;            Δεν υπάρχουν αρχές  , όπως δεν υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα!

Η πρόκληση είναι όντως φοβερή. Καλά, πώς  δεν τα πήρε κρανίο  ακόμα  ο Ερντογάν (και με το δίκιο του) να τους  κάνει  συντρίμμια τους σταυρούς  τους;  Αισχρότερη, πιο άτιμη και βάρβαρη  πρόκληση δεν υπάρχει. Καλογερισμός του αισχίστου είδους.

Φαντάζεται κανείς να πιάσουν απέναντι και οι άλλοι τυφλωμένοι φονταμενταλιστές να υψώσουν τίποτα  καρικατούρες Ιησού Χριστού και Παναγίας ή ένα κανένα Κοράνι φωτεινό, να  “βγάζει μάτι”  ως το….Δεδέαγατς και τη Γκιουμουλτζίνα ; Πού μπλέξαμε, θεέ μου, με  όλους τούτους τους κρετίνους;

Αληταριό.  Εθνικιστικοθρησκευτικό. ΄Ο τι χειρότερο!

4. Έβρος: Τούρκοι περνούν παράνομα τα σύνορα με την Ελλάδα – Ποιοι είναι οι δυο λόγοι για το «φευγιό»

Δεκάδες Τούρκοι υπήκοοι – όχι Κούρδοι – περνούν παράνομα τα σύνορα και ζητούν, είτε άσυλο στην χώρα μας, είτε να διαφύγουν σε κάποια Ευρωπαϊκή χώρα, μην αντέχοντας άλλο τόσο την οικονομική, όσο και την πολιτική κατάσταση που έχει δημιουργήσει στο εσωτερικό της χώρας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τις τελευταίες εβδομάδες Αστυνομικοί αλλά και συνοριοφύλακες στον Έβρο έρχονται αντιμέτωποι με οργανωμένα γκρουπ Τούρκων υπηκόων, οι οποίοι περνούν παράνομα στην χώρα μας, ζητώντας άσυλο, ή την έξοδο τους σε χώρες της Ε.Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο μέσα σε 48 ώρες πέρασαν παράνομα στην χώρα μας 16 Τούρκοι υπήκοοι με τις οικογένειες τους και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν σε Ελληνικό έδαφος αναζήτησαν τις τοπικές Αρχές, ζητώντας άσυλο και έξοδο προς την Ευρώπη.

Ανάμεσα τους ένας γιατρός κι ένας δικηγόρος οι οποίοι έφυγαν από την Τουρκία για να γλυτώσουν από τους νόμους του Ερντογάν, όπως οι ίδιοι είπαν. Οι υπόλοιποι διέφυγαν από την Τουρκία μην αντέχοντας την ζοφερή οικονομική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην γειτονική χώρα, με ένα θηριώδη πληθωρισμό οποίος έχει ήδη φτάσει το 12% και παρουσιάζει από μέρα σε μέρα έντονες αυξητικές τάσεις.

Κατά συνέπεια και λόγω του υπερπληθωρισμού στα βασικά αγαθά αυξάνεται σχεδόν καθημερινά η τιμή τους, με αποτέλεσμα τα νοικοκυριά της μεσαίας τάξης στην γειτονική χώρα να πιέζονται αφόρητα, όσον αφορά στα οικονομικά τους και βέβαια να αυξάνεται η οικονομική τους ανασφάλεια, σ’ ένα ασταθές οικονομικό περιβάλλον.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, πολλοί από τους Τούρκους «μετανάστες» δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που φεύγει από μια περιοχή λόγω ακραίων καταστάσεων. Το γεγονός αυτό είναι που σήμανε συναγερμό στις Ειδικές Υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους.

Έπειτα από «ειδικές» συνεντεύξεις, στελέχη των Ειδικών Υπηρεσιών έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ένα μεγάλο ποσοστό των Τούρκων που μπαίνουν παράνομα στην χώρα μας, το κάνουν για να γλιτώσουν από έναν συγκεκριμένο Νόμο που ισχύει στην γειτονική χώρα και έχει να κάνει με το πρόσωπο του Προέδρου της Τουρκίας, εν προκειμένω του Ερντογάν.

***

5.ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΕΣΥ
Κορωνοϊός: Πώς θα ξεχωρίσεις αν έχεις Covid-19, κοινό κρυολόγημα ή γρίπη -Τα συμπτώματα

Γυναίκα υποβάλλεται σε τεστ για το νέο κορωνοϊό στην Τσεχία

Η φαιδρότητα και ο   τσαρλατανισμός στην επιστήμη  της Ιατρικής … βγάζουν μάτι.  Σε βγάζουν κι   από τα ρούχα σου επίσης . Μόνο και μόνο, γιατί βρισκόμαστε στον 21 αιώνα και δε θα έπρεπε να συμβαίνουν αυτά.

Παντελής άγνοια για τον ιό του κορόνα. Παρ΄όλα αυτά , το παίζαν ξερόλες οι άθλιοι και προχώρησαν στο εγκλήματα που έκαναν. Οι “Τσιόδρες” παγκόσμια  έδωσαν τροφή στους τενεκέδες της παραπληροφόρησης και χειραγώγησαν τις κυβερνήσεις στην εφαρμογή εντελώς  ατελέσφορων, αντισυνταγματικών και επικίνδυνων μέτρων.

Τώρα, μας λένε ανερυθρίαστα και προκλητικά,  πως, “ναι, ρε, παιδιά  μια γρίπη είναι και ο κορόνα.  Απλά έχει πιο βαριά συμπτώματα  (καμιά φορά) και ειδικά  σε όσους έχουν χρόνια προβλήματα  και   βαρύ…ποινικό μητρώο υγείας. Είναι   αυτοί που οφείλουν να προσέξουν και να ξεχωρίζουν το…κρυολόγημα από τον Κορόνα και να λαμβάνουν προσεκτικότερα μέτρα και σοβαρότερες  προφυλάξεις”.

Θα έλεγε ποτέ γιατρός σε ασθενή με εμφανή συμπτώματα βαριάς αρρώστιας, πρόσεξε , μην μπερδέψεις, ας πούμε τον καρκίνο με τον…πονόδοντο;” Αστεία πράγματα.

Τότε, ρε σαϊνια πώς λέτε προσοχή μην μπερδέψετε τα συμπτώματα της γρίπης και κορόνα που είναι σχεδόν τα ίδια; ΄Αρα και  ο κορονοϊός  ένα είδος  σκληρής γρίπης αποδείχτηκε. (Ο γράφων έχει προσωπική εμπειρία από  τον περασμένο Φλεβάρη με ισχυρά συμπτώματα κορονοϊωσης . Και όχι μόνο έγινα περδίκι, αλλά  τώρα και   με μια ανοσία  πια…γαϊδουριού).

Να είναι καλά η Φύση που προγραμμάτισε τέτοιες σπουδαίες αντοχές  ,αλλά και όπλα ισχυρά στον οργανισμό. Αντίδοτα στην… κουρά των “ειδικών” που “έμαθαν να κουρεύουν στου  κασιδιάρη το κεφάλι”.

Είναι για δέσιμο οι γιατροί .Μιλάμε για τους σπουδαιοφανείς, τους ασόβαρους και τους ξερόλες.  Και για τους  “συγγενείς” τους ασφαλώς  στην ίδια  επιστήμη (λοιμωξιλόγοι και λοιποί σχετικοί…άσχετοι).

΄Εδωσαν  εξετάσεις και πήραν άπαντες ένα στρογγυλό μηδενικό.  Ας το βάλουν στο βιογραφικό τους να …βαραίνει.

6.ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ COH-FIT
Στρες, μοναξιά, θυμός: Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Με μάσκες στο κέντρο της Αθήνας

Απολύτως υπεύθυνοι όλο το κομματικό τόξο στη Βουλή.  Συμφώνησαν στα μέτρα που οδήγησαν σε αδιέξοδα, ψυχασθένεια, φτώχεια κα φυσικά σε τόσα θύματα του ιού. Απερίγραπτοι ανευθυνότητα.  Και φυσικά ,εγκληματική.

Κατά τα άλλα, ο  Κούλης του,  λένε τα ναρκοτραφή Μέσα παραπληροφόρησης Μαρινάκη, έχει την αποδοχή του 70% του ελληνικού λαού!  Σε Μαμελούκους τα λέει.  Σε Χαχόλους.