“ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ”. Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ “ΥΒΡΙΝ” ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

 

Μητσοτάκης από Τρίπολη: Εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ ανά υπάλληλο στους ένστολους της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μαύρο ζιβάγκο στην Τρίπολη

Έκτακτο βοήθημα 600 ευρώ τον Δεκέμβριο για τους ένστολους σε ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικό ανακοίνωσε από την Τρίπολη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του εκφράζοντας βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του μετά την έκρηξη λέβητα στις Σέρρες και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να στηρίξει τη διερεύνηση του περιστατικού και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

iefimerida.gr

***

Η Ιστορία τον…ξέσκισε στην κυριολεξία τον Κυριάκο Μητσοτάκη. ΄Οχι μόνο στις αυστηρότατες   κρίσεις της,  αφού   τον βαθμολογεί   ως τον   χειρότερο πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης.  Αλλά  και  ως άνθρωπο, επίσης.  Τον θεωρεί  χείριστο .    Προκλητικά ασεβής, αδίστακτος, ανήθικος, διεφθαρμένος μέχρι μυελού οστέων, κλέφτης και ψεύτης.   Τον κατάταξε χωρίς  έλος στα ιστορικά «αποβράσματα», στον κάλαθο  που πετάει τις απάνθρωπες μορφές.

Απλό και αρκούντως ενδεικτικό  παράδειγμα , η απίστευτα χυδαία και προκλητική  συμπεριφορά  του χτες στην Τρίπολη.  Διάλεξε  την ώρα , που  οι πραιτοριανοί του δολοφόνησαν έναν “παραβατικό” έφηβο  για 20 ευρώ στη Θεσσαλονίκη,  για να εξαγγείλει ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΩΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΚΥΛΕΥΤΗΣ ΠΤΩΜΑΤΩΝ , ως αμοιβή,    το μπόνους  των 600 ευρώ, μήνυμα  επιβράβευσης των δολοφόνων.   Τέτοια ευτέλεια, απανθρωπιά και ατιμία!

“ΥΒΡΙΣ” στην αρχαία αντίληψη και ηθική. Δεν υπάρχει άλλο σκαλοπάτι να κατακρημνιστείς.   Και αλλοίμονο σε θνητό που του επεφύλαξε  η μοίρα του, τέτοια συμφορά.  Αποσυνάγωγος από το γένος των ανθρώπων. ΄Ονειδος και άγος στις κοινωνίες.

Και να ήταν μόνο  αυτό στη χτεσινή του αφροσύνη;  Εξέφρασε, παράλληλα,  τη λύπη του  για το άλλο παιδάκι που έχασε τη ζωή του στην αυλή του σχολείου (τίς οίδεν από ποια  εγκληματική  αμέλεια  υπεύθυνων),  αλλά τσιμουδιά για το νεκρό έφηβο από τα πυρά των αστυνομικών. Τούτο ήταν…γυφτάκι και η δολοφονία του χρέος και πληρωμή του  φασιστικού συστήματος που υπηρετεί και εκκόλαψε   ο ΄Ορμπαν της Ελλάδας.  Πανηγύρια για τους νοικοκυραίους. Τους έδωσε  χαρά ανείπωτη και ελπίδα πως επιτέλους το… κράτος είναι εδώ. Υπάρχει  σε αυτή τη χώρα …  Τάξη και Ασφάλεια!

Στην Ελλάδα που κυβερνά  ο γιος του τέρατος  Κων.Μητσοτάκη, συμβαίνουν όλα τούτα!   Χρόνια πριν, ήταν ο πατέρας του που διακήρυξε επίσημα  ότι  το Κράτος είναι οι μπάτσοι,  η βία και ο ολοκληρωτισμός. Στις ημέρες του  ήταν  που οι ασύδοτοι τραμπούκοι  στην Πάτρα δολοφόνησαν  τον τραγικό καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα.

Ο γιος, σήμερα,  συνεχίζει την παράδοση της φαμίλιας.  Αμετανόητος, θρασύς,  χωρίς ίχνος αυτογνωσίας, ανθρωπιάς και στοιχειώδους λογικής.  Πλην των άλλων και ως…΄Αριστος.  Απόφοιτος του Χάρβαρντ.  Θεοί!

 

 

 

Εν αναμονή της “Κάθαρσης”.  Είναι η “΄Εξοδος” σε κάθε τραγωδία.  Την περιμένουμε με ευφροσύνη . Ως  ανταμοιβή κι επιβεβαίωση.

Ουδέποτε το άδικο, το άτιμο ,το ασεβές, υπερίσχυσαν των αξιών  που η Φύση όρισε ως Νόμους αρχέγονους, απαραβίαστους και απαράγραπτους.  Ιστορική εφετμή. Και ως τέτοια, αναλλοίωτη!