ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ,”ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ (ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ) ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ”.

Καμιά κομματική  δυναστεία στην Ελλάδα  τις τελευταίες δεκαετίες , δε χρεώθηκε  τόσες και τέτοιας μορφής τραγωδίες απ΄ όσες αυτή η φαμίλια.  Το Μητσοτακέικο, όπως χρόνια τώρα,    αποκαλεί τα μέλη της  ο ελληνικός λαός.  Ακόμα και η ίδια η Δεξιά,  ουδέποτε αποδέχτηκε ως σάρκα  εκ της σαρκός της το “σώγαμπρο σόι” , δοθέντος πως «την προδοσία πολλοί ηγάπησαν τον  προδότην, όμως,  κανείς».

Ο πατέρας Κων. Μητσοτάκης, μπήκε φτωχός στην πολιτική και πέθανε πάμπλουτος. Κληρονόμησε στα παιδιά του, πέρα από την τεράστια περιουσία και το όνομα ,το οποίο  έκτοτε στη χώρα του νεποτισμού και της διαφθοράς, αποτέλεσε εισιτήριο εισόδου τους στην πολιτική και την οικονομική ελίτ της χώρας.

Ο ίδιος χρεώθηκε  την τραγωδία της Αποστασίας, έναντι πακτωλού δολαρίων,  την ένταξή του  στο συνωμοτικό περιβάλλον των Ανακτόρων , μαζί με τους στρατηγούς για την προετοιμασία  δικτατορίας, αλλά  και  τη δικτατορία των συνταγματαρχών,  που για λίγες μόνο ημέρες διαφορά, πρόφτασαν  τον τότε βασιλιά, το Μητσοτάκη και τους στρατηγούς και επέβαλαν τη δική τους.

Ο Κων. Μητσοτάκης υπήρξε  το μοιραίο «πολτικό»  πρόσωπο για τη σύγχρονη Ιστορία  της Ελλάδας. Η χώρα ,ακόμα και σήμερα, υφίσταται τα δεινά εκείνης της περιόδου σε πολλές παραμέτρους  της  ζωής του τόπου.

Ο γιος του Κυριάκος, “αναγορεύτηκε” πρωθυπουργός, ελέω ονόματος και εφοπλιστών.  Χωρίς  κανένα ουσιαστικό προσόν, όπως και ο πατέρας του,  άλλωστε, παρά μόνο με τις εξαιρετικές κι αυτός  επιδόσεις στη διαφθορά και τη διαπλοκή , κυρίως με τους δικαστές, τα χρόνια που είναι αρχηγός του κόμματος της Ν.Δ, αλλά και τα σχεδόν τέσσερα χρόνια πρωθυπουργός  αυτής της   εγκληματικής  κυβέρνησης,  έχει χρεωθεί από την Ιστορία τις  ακόλουθες τραγωδίες:

 

 

1. ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

Πάνω από 100 άνθρωποι κάηκαν στην  ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας (Μάτι, Βουτζάς)  τον Ιούλιο του 2018 από την πυρκαγιά που ξέσπασε στα σπίτια τους και του συνέλαβε εξ απήνης. Δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, να διαφύγουν  στη θάλασσα, μόλις 100 μέτρα από τα σπίτια τους (!)  για ένα και μοναδικό λόγο, τον οποίο για να αντιληφθούμε πληρέστερα, θα  προχωρήσουμε  σε μια σύγκριση με την πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη.

Από την πρώτη ημέρα  (και για καιρό ακόμα)   αναζητούνται τα αίτια της σύγκρουσης  της εμπορικής με την επιβατική αμαξοστοιχία με σχεδόν 70 νεκρούς ως αυτή την ώρα που  πιθανότατα  θα γίνουν 100, μπορεί και περισσότεροι.  Μαζί με το ρεπορτάζ  για  τις σκηνές της φρίκης, τα ονόματα, το θρήνο των συγγενών,  κορυφαία θέση κατέχει η αναζήτηση των αιτίων, όπως θα τα  παραθέσουμε στη συνέχεια. Πάντως,  το πλέον σημαντικό   είναι αυτή την ώρα,  η διερεύνηση  της νέας  τραγωδία μετά τα αποτελέσματα της σφοδρής σύγκρουσης των τρένων κι αν υπήρχε δυνατότητα να αποφευχθεί η τραγωδία.

΄Ομως, όλως περιέργως, δεν έγινε το ίδιο και με τις πυρκαγιές στο Μάτι,  ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ. Ψέλλισαν  πως … ΚΑΠΟΙΟΣ (!)    χιλιόμετρα μακριά στην Πεντέλη,  άναψε ( ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕ)  κατακαλόκαιρα  ΜΙΚΡΗ φωτιά, η οποία, λίγο μετά, διένυσε  με ταχύτητα αστραπής μια  τεράστια απόσταση, πέρασε άσφαλτο γυμνή και  αφαλτωμένη, πλάτους 20 μέτρων (!), ουδείς στο Μάτι μύρισε την πνιγηρή  κάπνα ,δεν  είδε κανείς την τεράστια φωτιά, που έφτανε στον ουρανό, αφού καίγονταν πεύκα με ρετσίνι και ολόκληρος πληθυσμός έμεινε στα σπίτια, περιμένοντας να καεί  από μια φωτιά  που άναψε πολύ  μακριά και έφτασε  αστραπή στο Μάτι!  Αστεία και αφελής τέτοια  δικαιολογία. Πάντως, ελαφρά τη καρδία  την υιοθέτησαν σχεδόν όλοι, με πρώτο και καλύτερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εκείνη τη  φωτιά , όπως φωνάζουμε χρόνια  εδώ ,την έβαλε  ο Κυριάκος  Μητσοτάκης. Αν όχι με τα χέρια του, αλλά  με την   την υστερία και το φανατισμό που καλλιέργησε ο ίδιος σε θερμοκέφαλους εθνικιστές με την υπόθεση της αναγνώρισης του ονόματος της Β. Μακεδονίας, που ήταν τότε στο φόρτε της. Αρχηγός τους ήταν  την εποχή εκείνη ο αρχηγός της Ν.Δ, ο .. δεινός Μακεδονομάχος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτή  η αλλόκοτη εγκληματική παρέα των ακραίων εθνικιστών,  έβαλε  τη φωτιά έξω από τα σπίτια των ανθρωπων με την καθοδήγηση, τουλάχιστον δύο (ΕΠΩΝΥΜΩΝ) πρακτόρων από τη Ρώσικη πρεσβεία. ΄Ετσι εξηγείται ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ, γιατί δεν πρόφτασε ο κόσμος  να φύγει. Και 100 άνθρωποι, περίμεναν να καούν, αντί να διανύσουν εύκολα και με άνεση χρόνου 100 μέτρα, αν η φωτιά  κατηφόριζε  από την Πεντέλη και δεν είχε μπει  ακριβώς στα πόδια τους.

Η τραγωδία, επομένως,  ,στο Μάτι έχει ένοχο.  Και το όνομα  αυτού ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΜΕ…ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ,  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

 

2. ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΘ.

Με την ανάληψη  της εξουσίας από το γιο του «Εφιάλτη», ξεκίνησε και ο…εφιάλτης των προκλήσεων  σε Αιγαίο  και Μεσόγειο . Ο διεφθαρμένος γόνος,  έστησε ολόκληρο σκηνικό πολέμου, γνωρίζοντας  το ψώνιο του Ερντογάν να το παίζει Σουλτάνος ,ο οποίος, όπως ήταν αναμενόμενο,  απαντούσε  με τις   ίδιες και κάποιες φορές  χειρότερες προκλήσεις.

΄Ετσι, έφτιαξε την ατμόσφαιρα της…ασύμμετρης   τουρκικής απειλής, για να μπορέσει και μάλιστα   ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΩΡΟ ΡΑΦΑΛ ΚΑΙ ΦΡΕΓΑΤΡΕΣ. 15 δισ, και παραπάνω , ξόδεψε για άχρηστα σίδερα και λαμαρίνες!  Ποτέ άλλοτε δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο  στην Ελλάδα. Οι τεράστιες μίζες, που θα φανούν στο μέλλον (είμαστε σίγουροι) υπολογίζονται  σε αστρονομικά ποσά.

Την ίδια εποχή που πέταγε τα ιλιγγιώδη αυτά κονδύλια  στους εξοπλισμούς, τα δημόσια νοσοκομεία στη διάρκεια της  πανδημίας , ήταν γυμνά απο ΜΕΘ. Αλλά και από απλά κρεβάτια . Οι ασθενείς ήταν πεταμένοι σαν ζώα και πέθαιναν  στα ράτζα των  διαδρόμων.

Κι  ο ανίερος δολοφόνος με την επίσης εγκληματική  κυβέρνησή του, αντί  τα λεφτά από ,ΕΣΤΩ και  μισό,  Ραφάλ ,να  τα δώσει να  αγοραστούν  ΜΕΘ ,άφησε χιλιάδες ανθρώπους να πεθάνουν  και μάλιστα πολλοί ΕΠΩΔΥΝΑ, εκτός ΜΕΘ, που δεν υπήρχαν.  Θα είχαν διασωθεί οι περισσότεροι. 7 ΣΤΟΥΣ 10, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ,  ΧΑΘΗΚΑΝ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΘ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ!

Η Ελλάδα είναι πρώτη χώρα σε νεκρούς στην Ε.Ε. Η Σουηδία χωρίς κανένα  σκληρό  μέτρο ,με μόνο όπλο την απλή  λογική  και  τον εξοπλισμό των νοσοκομείων , είναι πολύ κάτω από την Ελλάδα στο πίνακα με  νεκρούς στην πανδημία! Απίστευτο  για όσους δεν είναι ΄Ελληνες και δε γνωρίζουν τι σημαίνει  φαμίλια Μητσοτάκη.

Κι αυτή  η  τραγωδία  έχει την υπογραφή  της δυναστείας.  Θα φανεί, επαναλαμβάνουμε, πολύ σύντομα η έκταση της διαφθοράς και της διαπλοκής  του γιου του Αποστάτη.  Και μην απορείτε πώς.  Θα φανεί!

Ο λόγος που ακόμα δεν έχει αποδοθεί  η απόλυτη  ευθύνη κι αυτής της τραγωδίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι, γιατί ελέγχει τις ομάδες των υπεύθυνων επιστημόνων στην πανδημία,  ανώτατων δικαστών και  διεφθαρμένων Γκεμπελίσκων. ΄Ομως,τελειώνει η θητεία τους στη σιωπή και την απόκρυψη των εγκλημάτων.  Οι ίδιες τους οι  πράξεις, βοούν. Και είναι οι κραυγές των θυμάτων τους.

Τα μέλη,όμως,  όλης αυτής  της  ευρεία εγκληματικής ομάδας, θα είχαν αναγκαστεί ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να βγάλουν τις κουκούλες, αν υπήρχε  μια ισχυρή Αντιπολίτευση  να τους τις τραβήξει.  Ο ΣΥΡΙΖΑ,δυστυχώς,είναι η χειρότερη  περίπτωση Αντιπολίτευσης  εδώ και δεκαετίες  στην πολιτική ιστορία του τόπου  με την άκσηση μιας  υποτονικής, άτολμης και χαλαρής  κριτική. Τέτοιες ευκαιρίες που αφειδώς τους πρόσφερε για ΑΝΕΝΔΟΤΟ  ΑΓΩΝΑ   η κυβέρνηση ή έκαναν πως δεν έβλεπαν  ή. όντως δεν εβλεπαν.  Δεν έχει ξαναγίνει στις σελίδες της πολιτικης ιστορίας του τόπου!

Ακόμα πιο τραγικό.  Ο  Αλέξης Τσίπρας, αντί να επιτεθεί κατά μέτωπο στον Κυριάκο,  επιτίθεται  σε ένα έντιμο (από τους λίγους)  πολιτικό-γιατρό, τον Παύλο Πολάκη,  που είναι  ο μόνος     με δυναμική  αντιπολίτευση να  ξεσκεπάζει ανελλιπώς  τη μαφιόζικη κυβέρνηση . Κι αυτόν  έδιωξε απο τα ψηφοδέλτια  ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ  λόγω,λέει…ΥΦΟΥΣ!

Αν πεις, δηλαδή, την ομήγυρη του Γεωργιάδη “Λευκά κολάρα”  ή ανέντιμους, περνάς στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. .Αν τους αποκαλέσεις  λωποδύτες και άτιμους,  μένεις…ανεξεταστέος.    Ω, θεοί .της αφροσύνης!

3. ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ  ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

΄Ενας Γάλλος από την οικογένεια των σιδηροδρόμων  για  τη  πρόσφατη εκατόμβη νεκρών στη χώρα μας, είπε  το εξής χαρακτηριστικό και απολύτως κατανοητό (πλην των χαχόλων –φαν της εγκληματικής φαμίλιας.):  “΄Οταν ένα τρένο κινείται  χωρίς  ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,  είναι σαν να μην έχει ούτε φρένα”!

Τα πλέον αρμόδια χείλη, μίλησαν και προσδιόρισαν επακριβώς την αιτία του φοβερής σύγκρουσης. Μπορεί ο ακροδεξιός πελάτης, ο τρόφιμος  της γαλάζιας ακρίδας, ο αλητήριος και ανεύθυνος σταθμάρχης, να έχει ευθύνη για το απίστευτο λάθος του να μην αλλάξει τις γραμμές,  αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ λένε πως κι αυτό που έγινε δε θα είχε συνέπειες, αν υπήρχε σήμανση από την οποία θα είχαν ενημερωθεί με «ΚΟΚΙΝΟ» οι μηχανοδηγοί.  Και μάλιστα σε μακρινή απόσταση το ένα από το άλλο τρένο.  Θα είχε σημάνει συναγερμός πως τα τρένα κινούνται αντίθετα στην ίδια γραμμή και οι μηχανοδηγοί  θα τα είχαν  ακινητοποιήσει,

Τέτοια σήμανση υπήρχε ΩΣ ΤΟ 2020. Ο  διεφθαρμένος γόνος της φαμίλιας, όμως,  έκλεψε κι αυτά τα λεφτά για να τα δώσει για Ραφάλ και να εισπράξει μίζες. ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ  ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Ο, τι και να πουν οι Πορτοσάλτε οι Πρετεντέρηδες και τα άλλα βρώμικα υποκείμενα, που σκυλεύουν νεκρούς,  ηθικοί  αυτουργοί κι αυτοί  των δολοφονιών, δεν αλλάζει τίποτα.

Η Ιστορία  καταχώρισε κι αυτό το έγκλημα της φαμίλιας στις μαύρες σελίδες της.  Σ΄αυτές  που περιγράφεται και κρίνεται ο βίος και η πολιτεία της πλέον εγκληματικής , κομματικής δυναστείας  που έχει χρεωθεί μεγάλες  τραγωδίες σε αυτό τον τόπο.

ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ. ΚΙ ΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΚΙ  ΑΥΤΕΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ,  ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ…ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΟ!