ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ) ΔΕΞΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ …ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!

                                      ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

  1. Βαρβιτσιώτης: Η Γαλλία κράτησε μια ενεργή και αλληλέγγυα στάση προς την Ελλάδα

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Ε, ναι.  Είναι η αλήθεια αυτό που είπε ο έτερος  γόνος ,  του παλιού   Βαρβιτσιώτη.

“Είναι πολλά τα λεφτά”, Μιλτιάδη ,αυτά  των τελευταίων εξοπλισμών. Και οι μίζες πλούσιες του αφεντικού σου.   Πώς να μην είναι αλληλέγγυος ο Μακρόν σας; Το αντίθετο θα ήταν περίεργο.

 

 

2.Η επόμενη μέρα είναι η Οικονομία, όχι ο Κουφοντίνας και ο Κολοκοτρώνης

Γιάννης Καντέλης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΕΛΗΣ

Πηγή: iefimerida.gr

***

Αν είχες κουκούτσι μυαλό και αξιοπρέπεια  θα ήσουν αχυράνθρωπος του Ράπτη σε μια πορνοφυλλάδα;   Και θα έλεγες όσα λες στον τίτλο του σκουπιδοκομματιού σου;  ΄Οχι βέβαια.

Γιατί, επαναλαμβάνουμε, στοιχειώδη λογική, ηθική και σωφροσύνη αν  διέθετες, θα είχες αντιληφθεί πως οι αξίες ,ειδικά όσες είναι διαχρονικές, απαράγραπτες  και απαρασάλευτες, υπερέχουν παντός άλλου, προπαντός οικονομικού συμφέροντος. Υψηλές τέτοιες αξίες με φορείς συνειδητοποιημένους  πολίτες, αποτελούν   εχέγγυα  υψηλής ποιότητας  κοινωνιών. Και αντίστροφα.

Και η κυβέρνηση, κατ΄ επέκταση και οι ΄Ελληνες ,  δεν απέτυχαν μόνο στη διαχείριση της οικονομίας  και της πανδημίας, αλλά με  “Λυδία Λίθο” τη συμπεριφορά του συνόλου σχεδόν των μελών  της κοινωνίας και των φορέων του  κράτους απέναντι στον  απεργό πείνας -δίψας  Δημήτρη Κουφοντίνα, απέδειξαν πως και κατώτεροι των ιστορικών περιστάσεων και ευκαιριών  είναι και μικρόψυχοι, υποκριτές και ανάλγητοι.  Εν ολίγοις, στερούνται αρχών που  θεωρούνται  “ακρογωνιαίοι λίθοι”  και όρος sine qua non  στα θεμέλια μιας  ευνομούμενης πολιτεία την οποία συγκροτούν συνειδητοπoιημένοι πολίτες.

 

Καντέλη…ψιλά γράμματα αυτά για τύπους, όπως σε περιγράψαμε,  έτσι;

 

3.«Περαστικά» στον Άδωνι από γυναίκα που περιμένει έξι μήνες στη λίστα του ΚΑΤ

ΣΚΑΪ Άδωνις

Πώς είναι να περιμένεις να χειρουργηθείς με σοβαρό πρόβλημα υγείας περιγράφει η Ελένη Τ. σε επιστολή της, που δημοσιοποίησε η Έλενα Ακρίτα, όσο ο Άδωνις Γεωργιάδης… πέφτει από τα σύννεφα.

Ξεκομμένος για άλλη μια φορά από την πραγματικότητα, ο Άδωνις Γεωργιάδης «έπεσε από τα σύννεφα» όταν έγινε αποδέκτης επιθετικών σχολίων από χρήστες των κοινωνικών δικτύων, που τον κατηγόρησαν ότι ευνοήθηκε ως υπουργός της κυβέρνησης και κατάφερε να χειρουργηθεί στο ΚΑΤ προσπερνώντας άλλους ασθενείς.

Στο παράλληλο σύμπαν, όπου ζει ο υπουργός Ανάπτυξης, όλα επιτρέπονται. Και οι βαφτίσεις εν μέσω lockdown και τα χειρουργεία όταν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχει αναβληθεί το 80% των τακτικών επεμβάσεων.

***

Να εξηγούμαστε. Το γεγονός και μόνο πως  η …εθνική,  άγαμος θυγατέρα  ΄Ελενα Ακρίτα δημοσιοποίησε την επιστολή,  από μόνο του και πολλά λέει και   λάκκο έχει.

΄Ενα αυτό. Το δεύτερο και αρκούντως σοβαρό.

Αν, όπως λέει ο ΄Αδωνις,  κινδύνευε να χάσει το πόδι του, ορθά, ορθότατα τον πήραν  να εγχειριστεί εκτός σειράς. Αν δε συνέβαινε  αυτό, τότε η επιστολογράφος έχει τα χίλια δίκια.

Να μιλήσουν επακριβώς και εντίμως  οι θεράποντες γιατροί του  …Αδώνιδος. ΄Οποιος άλλος, είναι και αναρμόδιος και…πονηρός.

 

4.Η κομπίνα με αρπαγή 100.000 ευρώ από τον ΕΦΚΑ ο Φουρθιώτης

Εισέπραττε τα χρήματα αλλά… ξεχνούσε να παραδώσει τα προϊόντα

“Αρπάξτε  τώρα που γυρίζει”. Για όλους τους δικούς  έχει η μπάνκα. Ο φλούφλης παραπάνω να έμενε  έτσι;

Μέγα φαγοπότι στήθηκε. ΄Απαντες οι  ημέτεροι  είναι προσκεκλημένοι.

Αλλά, πού  είναι το περίεργο;  Δεξιός σημαίνει απάτη, κομπίνα,  ψέμα, υποκρισία, διαφθορά. Από  μόνη της αυτή η ιδιότητα, δηλωμένη  ή βιωμένη,   είναι  ποινικό αδίκημα!

Αν  ο άλλος σου λέει είμαι Δεξιός, σημαίνει  πως  έχε φορτωθεί  (ή πρόκειται)     το μισό και παραπάνω  , ποινικό κώδικα.  Δεξιός είναι ομολογία διάπραξης (ή επιρρέπειας)  σοβαρών εγκλημάτων!

Περιμένουμε να δούμε,  Αλέξη μας.    Τουλάχιστον, τέτοιον υπόκοσμο της νύχτας και της λάσπης σαν το Φουρθιώτη , θα τους  στείλεις  εκεί που πρέπει να είναι η μόνιμη και  αποκλειστική  κατοικία τους;

 

5. Ο Πέτσας «φορτώνει» στον ΣΥΡΙΖΑ τα γιουχαΐσματα των εμπόρων στην Πάτρα

Δηλαδή κι εγώ που  επίσης θα πέταγα ντομάτες στον κολλητό του    Φουρθιώτη  και λοιπών αρπακτικών της μαφίας του Τύπου  ,Πέτσα.  αν τον έβλεπα  μπροστά μου, μήπως είμαι Συριζαίος και δεν το ξέρω;  Για να ψαχτώ καλά πατόκορφα.

6. Άρχισαν συλλήψεις στην Τουρκία μετά το «αντάρτικο» απόστρατων ναυάρχων

Άρχισαν συλλήψεις στην Τουρκία μετά το «αντάρτικο» απόστρατων ναυάρχων

“Παλιά μου τέχνη κόσκινο”. ΄Οποιος αντιτίθεται στα φερμάνια  του Σουλτάνου…ανασκολοπίζεται. (Το παλούκωμα υπήρξε  προσφιλές θέαμα  στην αυτοκρατορία, την ανασύσταση της οποίας   ονειρεύεται ο ,εκτός των άλλων, και ψωνισμένος ηγέτης της Τουρκίας).

‘Ομως, “μια του κλέφτη, δυο, τρεις  και  την  κακιά του  μέρα”  του Ερντογάν.  Σύντομα όλα δείχνουν  πως  έγκλειστος σε  κάποιον Γεντί Κουλέ,   θα πληροφορείται κι αυτός    τα Τούρκων  δρώμενα .  Νέα Τουρκία ετοιμάζουν Αμερικανοί  και  Κεμαλικοί ομού.

Ο Αλλάχ  να βάλει το χέρι του ,να μη χρειαστούν νέες εκατόμβες θυμάτων στη μεταβατική περίοδο. Πολύπαθος κι αυτός ο λαός.  Κι αδερφός λαός!