ΓΟΝΕ, ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΧΥΟΣ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ!

Μήνυμα Μητσοτάκη: Θα δώσουμε σαρωτική απάντηση σε όσους νομίζουν ότι τα σύνορα επαναχαράσσονται με την ισχύ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο του ΕΛΚ

****

Είναι τόσο άρρωστος  με το χρήμα ,την απάτη και  τη διαφθορά , που σέρνει τη χώρα σε όλεθρο χωρίς την ελάχιστη τσίπα.  Για αντιπερισπασμό  και ξεκάρφωμα!

Λες και δεν ξέρουμε ούτε  εμείς εδώ, πλην χαχόλων,  ούτε οι Γερμανοί , οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ  τί σόι διεφθαρμένο πρωθυπουργό έχει η χώρα.   Γι΄αυτό και  τον φτύνουν  συνεχώς,  όταν βρυχάται, όντας   μια καρικατούρα  λέοντα.      Εξ ου και οι “ίσες   αποστάσεις”, που κρατάει η υφήλιος όλη.

 

 

Είναι τραγικό!  ΄Ενας  πανάθλιος γόνος μιας εξίσου ανήθικης φαμίλιας,  σέρνει τη χώρα στην καταστροφή  σε μια στιγμή που :

Δεν υπάρχει   Αντιπολίτευση

Ο  Τύπος είναι από τη μια ως την άλλη άκρη ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΣ και ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΣ

Κόσμος δε βρίσκεται πια  να βράζει το αίμα του και  να κατέβει στους δρόμους, όπως παλιά. Βρίσκεται σε συνεχή καταστολή και κώμα.

Η χώρα είναι καταδικασμένη να σέρνεται πίσω από τις αποφάσεις ενός   ανήθικου  πολιτικού. Παράλληλα,  η Ελλάδα σήμερα έχει την ατυχία  και το δεύτερο μεγάλο κόμμα εξουσίας να κατατρύχεται από   σύνδρομα δεινού  εθνικισμού και ψευτοπατριωτισμού. Κι αυτό  σημαίνει  πως η  …εθνικόφρων κυβέρνηση ,  σέρνει τους Συριζαίους  από τη μύτη

 

 

Ο …Αλλάχ να βάλει το χέρι του ! Να καταλάβει ο Ερντογάν πως ο δικός μας εδώ  είναι τρελαμένος για μίζες.  Γι αυτό λέει και κάνει όλα τούτα. ΄Ο,τι αρπάξει.

Ας δείξει ο Σουλτάνος  κατανόηση μέχρι να ξεκουμπιστεί ο άφρων  ΄Ελληνας πρωθυπουργός. ΄Αλλωστε,  μετρημένες είναι οι μέρες του.