ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ; ΑΠΛΟ: ΚΑΝΤΕ ΤΑ “ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ” …ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ!

  1. Μητσοτάκη προς επενδυτές: Εκλογές θα γίνουν το 2023

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Οι εκλογές θα γίνουν πολύ πιο νωρίς. Κι αυτό το ξέρει ο Υιός και το θέλει, άλλωστε. Τα ντόπερμαν των εργατοπατέρων ακόμα δεν άρχισαν να αλυχτούν. Οσονούπω θα το κάνουν. Και τότε, δε στέκει λεπτό στην εξουσία ο Κυριάκος, ως… Κούλης.

Ο μόνος που μπορεί  να  βάλει φίμωτρο στους “Φωτόπουλους” , όπως έκανε σχεδόν 4 χρόνια τώρα,  είναι ο …Αλέξης  . Αλλά, “άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας”. Γιατί μας βάζει ο πρωθυπουργός να λέμε πράγματα που και ο ίδιος γνωρίζει;

Οπότε, αρπάξτε ό,τι αρπάξετε, παλέψτε, όσο σας παίρνει  με ψεύδη και παλιανθρωπιές να βγάλετε λάδι το φίλο σας  Μαρινάκη και τα λαμόγια της Νοvartis και  τελειώνετε. Ξεκουμπιστείτε.

Στην Ελλάδα,τουλάχιστον, μια ακροδεξιά, σαν τη δικιά σας, παράταξη, δεν έχει ούτε μέλλον ούτε χώρο να κινηθεί.  Μόνο με τανκς ή με τη βιομηχανία παραπληροφόρησης και προπαγάνδας με αφεντικά Μαρινάκηδες,  Κουρτάκδες και Ράπτες μπορείτε να σταθείτε. Και όχι για πολύ. Το μάξιμουμ  μια…7ετία. Ακόμα και με τανκς!

 

2.α ΣΤΟ ΣΑΝΤΡΙΓΧΑΜ ΓΟΥΙΛΙΑΜ, ΧΑΡΙ, ΚΑΡΟΛΟΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ
Megxit, το παρασκήνιο: Τι έγινε στο μίτινγκ των 4 -Γιατί «έκοψαν» την Μέγκαν

Η βασίλισσα Ελισάβετ μπαίνει στη λιμουζίνα

β. Ο πραγματικός λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ δεν συμμετείχε στις συζητήσεις για το Megxit

Η Μέγκαν Μαρκλ με καφέ πουλόβερ και σατέν καφέ φούστα

γ. Megxit: Το σημάδι ότι η Ελισάβετ θα ξηλώσει τους τίτλους από την Μέγκαν και τον Χάρι

Βασίλισσα Ελισάβετ πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

iefimerida.gr (σήμερα) .

Προκλητική, ακροδεξιά,φιλοβασιλική, πορνοφυλλάδα.  ΄Ολα τα κακά της μοίρας της!

“Ο κόσμος καίγεται”. 176  δολοφονημένοι στο ουκρανικό αεροπλάνο από τη φασιστική κυβέρνηση του Ιράν, στην Τεχεράνη “καίγεται το Σύμπαν”, συλλαμβάνουν ,βασανίζουν και δολοφονούν διαδηλωτές οι νέοι  “Τζιχαντιστές” των Αγιατολάχ.  Και προέχει η…επιτακτική ανάγκη να μάθουμε  τα αλαφροφραιδρά παρασκήνια  στα  αγγλικά ανάκτορα.  “Θου, Κύριε”! Ασέβεια,πρόκληση, αμετροέπεια!

Ανοίγεις  κι εσύ αυτή τη φυλλάδα; ΄Αξιος  ο μισθός σου. Συνένοχος στην ΄Υβρη (κι ας  ψελλίζεις δικαιολογίες στον εαυτό σου). Φτύνεις, μαζί με το Χρ.Ράπτη και τους λοιπούς σκουπιδοφάγους του, πάνω σε αξίες και αρχές  διαχρονικές.  Τουλάχιστον, όταν ανοίγεις αυτό το βόθρο, κρύβεσαι ,μη σε βλέπουν  δίπλα σοβαροί άνθρωποι και ξεράσουν από την  μπόχα;

 

3. α. Αμβλώσεις: Ποια είναι η οργάνωση πίσω από την επίμαχη αφίσα στο μετρό
αφίσα για αμβλώσεις

Ποια είναι η οργάνωση πίσω από την αφίσα για τις αμβλώσεις;

Οι αφίσες κατά των αμβλώσεων «φιλοτεχνήθηκαν» από την οργάνωση «Αφήστε με να ζήσω», η οποία είναι σε άμεση συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού. Πρόκειται για μια οργάνωση κατά των αμβλώσεων που έγινε γνωστή τον Ιούλιο του 2019, όταν πήρε την… ευλογία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για να ανακηρύξει και να καθιερώσει την ημέρα του «αγέννητου παιδιού» -την πρώτη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα.

β. Μπογδάνος: Δεν έπρεπε να κατέβουν οι αφίσες κατά των αμβλώσεων

Ο Μπογδάνος σε Επιτροπή της Βουλής

γ. Ακροδεξιά «εκλεκτή» του Κώστα Μπακογιάννη πίσω από το κίνημα κατά των αμβλώσεων

γ. Ο Κανέλλης ενοχλήθηκε από τον προοδευτικό «όχλο» του Facebook και του Twitter για τις αμβλώσεις!

Μπορεί το δίδυμο Εκκλησίας-κυβέρνησης στην άτυπη μορφή του να ηττήθηκε χθες μετά την απόφαση να κατέβει πάραυτα η αφίσα κατά των εκτρώσεων, ο Ηλίας Κανέλλης ωστόσο, διακεκριμένος εκπρόσωπος της νεοφιλελεύθερης «δημοσιογραφίας» εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή που υπέκυψε στην… πίεση του Facebook και του Twitter!

****

Αν έπρεπε να υπάρχουν αφίσες για  κάτι σχετικό ,θα αφορούσαν όχι το κατακτημένο με πολύ κόπο (ιερατείο γαρ) δικαίωμα στην άμβλωση,αλλά για το ποιος  φέρνει παιδιά στον κόσμο.  Στο μετρό έπρεπε να είχαν αναρτηθεί στις θέσεις εκείνων κατά των αμβλώσεων, άλλες που θα  είχαν την εικόνα ενός Χρυσαυγίτη  ή του …Μπογδάνου κι από κάτω θα έγραφαν: “Θα αφήσουμε τέτοια τέρατα να κάνουν παιδιά;”

Από την άλλη, και πρακτικά να το δει κανείς,πέρα από το κεκτημένο δικαίωμα στην έκτρωση, δεν έχουμε ανάγκη αύξησης του πληθυσμού. Μια χαρά είμαστε. Ας ενσωματώσουμε πρώτα τους μετανάστες-πρόσφυγες, ας τους εξασφαλίσουμε καλές συνθήκες ζωής, ας τους δώσουμε δικαιώματα πολίτη και να  η κατακόρυφη αύξηση του ελληνικού πληθυσμού.

Εμένα και φαντάζομαι ουκ ευάριθμους συνΕλληνες ,δε μας νοιάζει αν το   παιδί έχει…αίμα  ελληνικό, αρβανίτικο ή αραβικό (άσε, που δεν υπάρχει καθαρόαιμη ράτσα  πουθενά στον κόσμο). ΄Ολα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας!

Πότε ανεγκέφαλοι και μάλιστα…Ορθόδοξοι χριστιανοί και  Ελληνάρες ,θα μπορέσετε να το κατανοήσετε αυτό; ΄Εχουμε παιδιά στην Ελλάδα. Κάντε τα “Πακιστανάκια” …Ελληνάκια, αγαπήστε τα, νιώστε τα δικά σας.   Και  λύσατε, ως δια της λογικής και της Φύσης κι όχι ως δια  μαγείας,  το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη χώρα . Αφού σας “κόπτει” τόσο κιόλας.

 

4. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Σκέψεις, σενάρια και παρασκήνιο

Ευάγγελος Βενιζέλος

Αν είναι να κάνετε το Βενιζέλο πρόεδρο γιατί δεν κάνετε καλύτερα το Μαρινάκη;  ΄Αξιο παλικάρι και τούτο.΄Ασε που είναι και πρόεδρος του Ολυμπιακού. Μέγα αξίωμα!

Δεν υπάρχει τσίπα. ΄Εχουν εξευτελίσει  όλους τους θεσμούς οι Δεξιοί. Χώρα…Μπανανία.  Κανονική, δηλαδή.

 

5. Δολοφονία Τοπαλούδη: Προκλητικός στη δίκη ο Ροδίτης   κατηγορούμενος -Υψωσε το μεσαίο δάχτυλο.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Προκλητικός ο ένας εκ των δύο κατηγορούμενων, υψώνει το μεσαίο δάκτυλο

Τόσο κτήνος πια;  Παρόντων και των γονιών τις τραγικής κοπέλας, που δολοφόνησαν;

Είναι ο κανακάρης , που η μάνα του  έλεγε πως ήταν…καλής οικογενείας! Να το χαίρεσαι, κυρά μου,  τέτοιο λουλούδι  που έκανες! Κι κρύψου εσύ από προσώπου γης, μια και ο  το ζόμπι που μεγάλωσες  δεν έχει ίχνος τσίπας.

 

6. Αντικαπνιστικός νόμος: H Εθνική Αρχή Διαφάνειας βάζει φρένο στις «λέσχες καπνιστών»Ο αντικαπνιστικός νόμος φέρνει πολύ σημαντικούς περιορισμούς στο τσιγάρο σε δημόσιους χώρους

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας βάζει… φρένο στις
προθέσεις των καταστηματαρχών να ανοίξουν ειδικές λέσχες για το κάπνισμα. Συγκεκριμένα, ξεκινά σαφάρι ελέγχων για τις παραβάσεις στον αντικαπνιστικό νόμο.

****

ΩΠΑ ΕΙΠΑ ΛΕΩ!  Τέτοια πάντα να ακούμε.

Το παρακάτω άσμα αφιερωμένο εξαιρετικά   στους άμυαλους και μαζόχες (και ως εκ τούτων τραγικούς)  φουμαδόρους: