ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ. ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

 

 

ΣΟΦΟΚΛΗΣ:

Οὐδὲν γὰρ ἀνθρώποισιν οἷον ἄργυρος
κακὸν νόμισμα…
πανουργίας δ᾽ ἔδειξεν ἀνθρώποις ἔχειν
καὶ παντὸς ἔργου δυσσέβειαν εἰδέναι.

(Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το χρήμα στις κοινωνίες.

΄Ολες  οι   αισχρές  και οι πανούργες  πράξεις για το χρήμα γίνονται)

 

 

Η απάντηση σε μια φωτό: Ο λόγος που ο Θανάσης Κατερινόπουλος δεν εμφανίστηκε στο «Φως στο Τούνελ» με την υπόθεση της Πάτρας - Dailymedia & News

 

Γιώργος Τσούκαλης: Οι περιπέτειες του Έλληνα Πουαρό

*****

Είχατε εσείς καμιά αμφιβολία πως θα έπεφτε έξω στις εκτιμήσεις του για το χρήμα ο Αθηναίος ποιητής  ,έστω και τόσους αιώνες μετά; Τσούκαλης, Νικολούλη, Κατερινόπουλος.  ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ,λέει και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!   Δηλαδή; Τί δουλειά ,αλήθεια, κάνουν αυτοί οι αχρείοι; Με τί λεφτά  κάνανε γιορτές, “φάγαν αρνί” και πιθανότατα  ξάπλωσαν   τις… απέραντες  κορμάρες τους να λιαστούν  σε τίποτα  πεντάστερα ξενοδοχεία;

Απαντάει ο Σοφοκλής: Πουλώντας απάτη, ψεύδος,  θέατρο, μούρη,   ρατσισμό,  αισχρότητα  και απανθρωπιά στον όχλο .  ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ. Δεν έχουν άλλο κίνητρο. Γιατί αν είχαν ,αν  λειτουργούσαν με βάση  τις απαράγραπτες και διαχρονικές  ανθρωποκεντρικές  αρχές, δε θα τους έπιανε πόνος μόνο για  την Τζωρτζίνα.  Όμως,  το…φιλοθεάμον κοινό της Νικολούλη (ς), χέστηκε για τα  πώς δολοφονούνται  τα προσφυγόπουλα  στο Αιγαίο και τα Αλβανάκια στην  Ανδραβίδα.

 Παιδιά,  ενός κατώτερου θεού τούτα!  Μόνο και μόνο γιατί η βαρβαρότητα τους θανάτου  τους, δεν  αποφέρει υψηλά κέρδη στο ζεύγος  Νικολούλη-Κατερινόπουλου. Και  τα αφεντικά τους,φυσικά,  που κουμαντάρουν  τις φρικιαστικές,  οργουελικές πια,  Γκεμπελικές   βιομηχανίες.

΄Εστησαν και συντηρούν μια  υπόθεση δολοφονίας  που  γέννησε “χρυσά αυγά” για δαύτους. Κι ένα ολόκληρο βρώμικο  κύκλωμα από τέτοιους κομπιναδόρους…ιδιώτες  (ιδιωτικούς) ντέτεκτιβ  και  ασυνείδητους  Γκεμπελίκσους    με τέτοια…αυγά  έκαναν  Πάσχα . Και όλος τούτος ο συρφετός  συνεχίζει.  Μπας και  εξοικονομήσει και τις διακοπές του καλοκαιριού  με την ίδια εγκληματική τακτική.  ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΝΟΧΟΥΣ .

Να επισημάνουμε εδώ, λοιπόν,  για πολλοστή φορά, μερικές αναμφισβήτητες  αλήθειες για την υπόθεση Πισπιρίγκου. Είναι καθήκον της Ιστορικής Δημοσιογραφίας να επιμένει.  Να  καταγράφει και να   επαναλαμβάνει τις απόψεις της,  για να δείχνει τη σοβαρότητα αυτού του φαινομένου της ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΧΩΝ ,  Αλλά και το μέγεθος της ευθύνης και της ενοχής εγκληματιών σαν τους παραπάνω , με στόχο ΜΟΝΑΔΙΚΟ  το κέρδος:

  1. Αν η μάνα δολοφόνησε τη μικρή Τρωρτζίνα ,αυτό δε θα μας το πει η Νικολούδη , ο Κατερινόπουλος και ο Τσούκαλης. Αλλιώς, είμαστε τραγικοί . Αν επιτρέπουμε  ατιμωρητί σε τέτοιο   σκουπιδόκοσμο     να  ανοίγει  την αυλαία μιας  οργουελικής κοινωνίας   στην οποία άνθρωποι σαν την  μάνα, που έχασε τρία παιδιά, αντί για παρηγοριά και συμπαράσταση , να  ρίχνονται στην πυρά για το ΧΡΗΜΑ ,   τότε η σειρά όλων έρχεται.  Ουδείς μπορεί να μείνει στο απυρόβλητο, αν  η ζωή του επιφυλάσσει “εκπλήξεις» κάθε είδους και η Νικολούλη είναι εκεί, καραδοκεί  να βγάλει πάλι του σκασμού από τη δική σου  «ιστορία».
  2. Αν δεν υπάρχει συντεταγμένη Πολιτεία με θεσμούς, αν δεν αναγνωρίζεται κράτος δικαίου, τότε να επιστρέψουμε στην  ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ.  Να παραδώσουμε, όπως λαχταράει η Νικολούλη, την Πισπιρίγκου στα χέρια του όχλου και ως «μάγισσα και βρικόλακα», έτσι την χαρακτηρίζουν  οι θύτες της ,να την  αφήσουμε να την κατασπαράξουν και ως σάρκα, όπως  κάνουν και με την ψυχή μιας μάνας,  που έχασε τρία παιδιά.     Δεν έχει πια  νόημα να υπάρχουν αρχές, νόμοι, Σύνταγμα.
  3. Σύνταγμα  έχει νόημα να υφίσταται ,όταν είναι σεβαστό ακόμα και στις λεπτομέρειές του. Και πρώτα απ όλα από εκείνους που έχουν εντολή και υποχρέωση να διασφαλίζουν την εφαρμογή και τη λειτουργία του.  Αλλιώς ,ούτε τούτο έχει νόημα ύπαρξης.  Σήμερα τέτοιος σεβασμός  δεν υπάρχει στο Σύνταγμα από τους θεματοφύλακές του.  Ειδικά,  η βάναυση καταπάτηση στοιχειωδών  ανθρώπινων δικαιωμάτων, όπως αυτά της ελευθερίας ,του τεκμηρίου της αθωότητας και της δίκαιης Δίκης για κάθε κατηγορούμενο , θεωρούνται όροι sine qua non. ΄Όταν, όμως, ακόμα και μια ανόητη και άρρωστη  για χρήμα κοινότητα απατεώνων, μπορεί να αποπατεί ακόμα και στον Ανώτατο Χάρτη της χώρας, δεν υπάρχει πια ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ .
  4. Αν ακόμα και η ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ και ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, λαλίστατοι  σε   άλλα ζητήματα ,σήμερα σιωπούν μπροστά σε μια βάναυση καταπάτηση του ελληνικού Συντάγματος και επιτρέπουν  σε  παμφάγες  ύαινες να κατασπαράσσουν θύματα σαν την Πισπιρίγκου,  είμαστε υποχρεωμένοι να  παραδώσουμε  κι αυτούς τους συνδικαλιστικούς  θεσμούς στις γενιές που έρχονται με τις χειρότερες και μελανότερες  πινελιές στους χαρακτηρισμούς μας.
  5. «Τα λάθη της Ρούλας Πισπιρίγκου τις τελευταίες 18 ημέρες  ΠΡΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ (!)  την κόρη της Τζωρτζίνα παρουσίασε το Star»(*),  διαβάζουμε σήμερα στη φυλλάδα του Χρ.Ράπτη.   ΕΝΟΧΗ, ΛΟΙΠΟΝ.  ΄Εχουμε  και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ  καθαρογραμμένη,   τη   δικαστική απόφαση , πριν καν γίνει δίκη.  Ή , με δίκη στο γυαλί!  Με εξωθεσμικούς δικαστές τους Γκέμπελς και τα αφεντικά τους.  ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ. ΄Εχουμε  μια  απόφαση   ΠΑΡΑΝΟΜΑ ειλημμένη.  Και μάλιστα  ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ!
  6. Στην υπόθεση Πισπιρίγκου  ΟΛΟΙ, μα όλοι,  δουλεύουν με οικονομικά ανταλλάγματα.  Την έστησαν οι ίδιοι  ως επιχείρηση  κέρδους  και είναι  τούτοι δικαστές, γιατροί, επιστήμονες αναλυτές, ειδικοί, ,μάρτυρες, παράγοντες δίκης.   ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ,ΠΑΚΕΤΟ.     ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ή ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ …ΑΝΑΓΚΕΣ  ΤΗΣ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ,  ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ;

_________________________________________________

(*)Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα λάθη της πριν δολοφονήσει την Τζωρτζίνα -Γιατί δεν ήταν τυχαία η ημέρα θανάτου του παιδιού

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο

 

iefimerida.gr

Τα λάθη της Ρούλας Πισπιρίγκου τις τελευταίες 18 ημέρες πριν δολοφονήσει την κόρη της Τζωρτζίνα παρουσίασε το Star.

Η επιμονή της να γίνει η νεκροτομή της Τζωρτζίνας στην Πάτρα

Η τοξικολογική έκθεση της Μαλένας ήταν καθαρή από ουσίες αλλά χωρίς να έχει γίνει έλεγχος για κεταμίνη, γιατί δεν υπήρχαν τότε υποψίες. Έχοντας στα χέρια της η Ρούλα Πισπιρίγκου αυτή την έκθεση, ζητούσε να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα, ελπίζοντας ότι δεν θα ανιχνευθεί το δηλητήριο.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Αγλαΐα Κυριακού παρατηρούσε κάθε κίνηση των γιατρών μέσα στο νοσοκομείο. Μάθαινε για το κάθε φάρμακο, που λάμβανε η Τζωρτζίνα, αλλά και τη δοσολογία. Έβλεπε μέρα με τη μέρα ότι οι γιατροί αρχίζουν να έχουν υποψίες για τα περίεργα επεισόδια και αποφασίζει να ολοκληρώσει το δολοφονικό της σχέδιο το Σάββατο 29 Ιανουαρίου», αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατηγορουμένη είναι καλά «διαβασμένη». Από τις 11 Ιανουαρίου χωρίς λόγο αναζητά φάρμακα και ουσίες στο διαδίκτυο, πριν ακόμα ξεκινήσουν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας. Επιμένει πολύ για εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο: πρώτα στο Ρίο και μετά στο Αγλαΐα Κυριακού. Έχει ήδη, σύμφωνα με τις αρχές, την κεταμίνη στα χέρια της και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να τη χορηγήσει. Οι Αρχές υποψιάζονται ότι χορηγούσε κεταμίνη στο παιδί από τη δεύτερη ημέρα νοσηλείας στο Αγλαΐα Κυριακού. Αιματολογικός έλεγχος γινόταν, αλλά όχι για αυτή την δολοφονική ουσία. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αδιαφορούσε για ένα δεύτερο φάρμακο που έπαιρνε η Τζωρτζίνα, αλλά πανικοβλήθηκε όταν ανακάλυψε την τελευταία ημέρα μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ότι στο παιδί δόθηκε φαινοβαρβιτάλη. Είναι το φάρμακο που αδρανοποιούσε την κεταμίνη…

                
“Οὐδὲν γὰρ ἀνθρώποισιν οἷον ἄργυρος
κακὸν νόμισμ’ ἔβλαστε· τοῦτο καὶ πόλεις πορθεῖ,
τόδ’ ἄνδρας ἐξανίστησιν δόμων τόδ’ ἐκδιδάσκει
καὶ παραλλάσσει φρένας χρηστὰς πρὸς αἰσχρὰ
πράγμαθ’ ἵστασθαι βροτῶν πανουργίας δ’ ἔδειξεν ἀνθρώποις ἔχειν καὶ παντὸς ἔργου δυσσέβειαν εἰδέναι. Ὅσοι δὲ μισθαρνοῦντες ἤνυσαν
τάδε,
χρόνῳ ποτ’ ἐ
ξέπραξαν ὡς δοῦναι δίκην.”

ΣΟΦΟΛΗΣ