ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ. ΠΗΡΑΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ … ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ “ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ”!

Η Αγγελική Νικολούλη εντυπωσιάζει στη νέα της φωτογράφιση (ΦΩΤΟ)

“Για το πόρισμα της αιτίας θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας μίλησαν στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Όθωνας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρης Λέων και ο ΓΓ Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφερόμενος στα όσα ακούγονται για το περιεχόμενο του πορίσματος έκανε λόγο για αντιφατικές και αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες και τόνισε ότι κανείς δεν έχει ακόμα στα χέρια του το πόρισμα. Μάλιστα, μετά από σχόλιο του ιατροδικαστή κ. Λέων, ο κ. Παπαδόπουλος διερωτήθηκε «συγγνώμη ο προλαλήσας έχει το πόρισμα στην κατοχή του;».

Όπως είπε, στην ιατροδικαστική έκθεση παίζει ρόλο ο χρόνος, επισημαίνοντας ότι οι πρώτες εκθέσεις που είχαν γίνει κατά τη νεκροψία δεν ανέφεραν καθόλου την ασφυξία.

Διερωτήθηκε, μάλιστα, πώς γίνεται μετά από τόσα χρόνια να μπορούν να εξετάσουν τα στοιχεία και να είναι σίγουροι, με τον κ. Λέων να απαντά ότι οι ιατροδικαστές δούλεψαν πολύ πάνω στα στοιχεία ώστε το πόρισμα να μη δέχεται καμία αμφισβήτηση.

«Πήραν ένα-ένα τα παλιά ευρήματα τα οποία ήταν συντηρημένα, τα έλεγξαν και έκαναν επανεξέταση σε όποια μπορούσαν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λέων. Μάλιστα, επειδή ο κ. Παπαδόπουλος προσπαθούσε να μιλήσει την ώρα που απαντούσε ο κ. Λέων, του είπε: «Ήσασταν ευγενής μέχρι τώρα, αλλά τις τελευταίες μέρες ίσως ξεφεύγουμε λίγο.»

Στο σημείο αυτό ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του ιατροδικαστή και του δικηγόρου με τον εξής διάλογο να ακολουθεί:

Παπαδόπουλος: «Δεν ξεφεύγουμε. Θα διαφωνίσω.»

Λέων: «Θα μου επιτρέψετε κύριε Παπαδόπουλε να μιλήσω ή είστε κι εδώ συντονιστής;»

Παπαδόπουλος: «Συνεχίζετε να έχετε μια ειρωνική προσέγγιση και δεν σας τιμά.»

Λέων: «Η στάση σας τελευταία έχει αλλάξει αισθητά. Πιστεύω να το αντιλαμβάνεστε, γιατί ήσασταν ιδιαίτερα συμπαθής.»

Στη συνέχεια ο κ. Λέων έκανε αναφορά στο πόρισμα με τον κ. Παπαδόπουλο να του απαντά: «Δε μπορώ να καταλάβω, πώς τα ξέρετε όλα αυτά. Συμμετείχατε στη διαδικασία; Μόλις τώρα δεν είπατε ότι δεν έχετε το έγγραφο στα χέρια σας;»

Λέων: «Δεν διακόπτατε ποτέ. Είστε πραγματικά άλλος άνθρωπος από τη μέρα που μάθατε για αυτό το πόρισμα. Φέρτε τους αόρατους τεχνικούς συμβούλους να αντιπαρατεθούν με τους ιατροδικαστές. Έχετε άχαρο ρόλο αυτή τη στιγμή, να αντιπαρατίθεστε με ιατροδικαστές. Υπήρχε μια ψυχραιμία μέχρι τώρα από τη μεριά της υπεράσπισης, η οποία έχει χαθεί.»

Σχετικά με το Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι η εντολέας του δεν έχει καμία επικοινωνία με τον σύζυγό της.

Για την κατάθεση της αδερφής της Ρούλας, Δήμητρα Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος εξήγησε ότι η κατάθεσή της κράτησε περίπου 10 ώρες διότι ήταν εξονυχιστική και μάλιστα περιέγραψε όλο της το ιστορικό από τα παιδικά της χρόνια. Περιέγραψε, επίσης, τη συμβίωση του ζευγαριού από την αρχή μέχρι σήμερα και εστίασε στο περιστατικό με την Ίριδα.

Ο κ. Μαυροειδάκος σχολίασε ότι οι συνάδελφοί του «ξέρουν τι ρωτάνε και για ποιο λόγο και καταλήγουν σε συμπεράσματα», ενώ ανέφερε ότι η δικογραφία θα διαβιβαστεί στις ανακριτικές αρχές ίσως και μέχρι την Παρασκευή.

Επίσης, εκτίμησε ότι δεν θα κληθούν άλλοι να καταθέσουν. «Αν σε κάποιους δώσουν την ιδιότητα του υπόπτου θα ακολουθήσουν νέες διώξεις», τόνισε.

Κλείνοντας ο κ. Λέων είπε ότι για το πρώτο παιδί θα κληθούν να καταθέσουν οι ιατροδικαστές Τσάκωνα και Αγαπητός, ενώ για το δεύτερο παιδί οι Τσιόλα και Μητσέλου.

****

“Πάσα  επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης καί τής άλλης αρετής, πανουργία τις, καί ού σοφία φαίνεται”. (Κάθε επιστήμη, όταν χωρίζεται από τη δικαιοσύνη και την υπόλοιπη αρετή,  δεν είναι πια σοφία, αλλά  πανουργία και διαπλοκή).

(Πλάτων).

 Πάνε οι κεταμίνες που θα αγόραζε η εγκαταλελειμμένη    από τον κλαρινογαμπρό σύζυγο,  για να σκοτώσει το τελευταίο παιδί της, μήπως και ο προκομμένος   γυρίσει κοντά της ,  Κι αφού ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πως η κεταμίνη  ήταν “φάρμακο” του νοσοκομείου (όχι της πιάτσας)  και  το χορήγησε στο άτυχο κοριτσάκι κάποιος  από τους γιατρούς-νοσηλευτές  που είχε  πρόσβαση σ΄αυτό  και δικαίωμα να  το χορηγήσει στην  ασθενή,  κανονικά και με το νόμο, σήμερα έπρεπε να είναι προφυλακισμένοι, όσοι έκαναν αυτό το φοβερό ιατρικό λάθος. (΄Ένα, άλλωστε, από τα χιλιάδες θανατηφόρα ,όμοια λάθη που γίνονται από τους ΕΛΛΗΝΕΣ γιατρούς). Αντί γι αυτούς,  πήγε   φυλακή η μάνα.

Αλλά και πριν απ΄ αυτούς,  ο συρφετός  (Νικολούλη, Κατερινόπουλος, Λαμπρόπουλος, Χαρδαβέλας και λοιπά …εξαίρετα πρόσωπα) της γκεμπελικής  δημοσιογραφίας ( απόφοιτοι της σχολης Τράγκα η ίδιοι  σχολάρχες) ΟΦΕΙΛΕ ο νόμος να τους έχει ήδη μπαγλαρώσει. (΄Οπως θα γίνει μια μέρα) . Και φυσικά,  η χαροκαμένη  μάνα να βρίσκεται  εκεί που είναι η θέση της. Να «ανάβει το καντήλι» στα τρία  χαμένα  παιδιά της και όχι έγκλειστη στον Κορυδαλλό ως Μήδεια!

Αφού  δεν τους κάθισε, λοιπόν,  και ένα σύστημα ΟΛΟΚΛΗΡΟ,  ΚΥΚΛΩΜΑ  κατασκευής ενόχων  με πρωταγωνιστές τους Πετσοτραφείς  εγκληματίες , αποκαλύπτει τη βρώμικη και μαφιόζικη δράση  του για  χρήμα και δημοσιότητα , μπαίνουν τα μεγάλα μέσα. Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που  έχει εδώ και χρόνια εξαγοράσει  για δικό της διάφορο  αυτές τις επιχειρήσεις,  δια στόματος   ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ, βεβαιώνει πως  δε θα επιτρέψει  να πάνε φυλακή οι ένοχοι  και ΕΠΩΝΥΜΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ. Κι αν πρέπει να  μείνει κάποιος  μέσα  (παλιά της τέχνη κόσκινο), είναι η  κατήγορος μάνα,  που από την αρχή η δύστυχη και  σε όλους τους τόνους διακηρύσσει   πως είναι θύμα της Νικολούλη(ς)  και του Κατουρινόπουλου.

Και καλά. ΄Ολο αυτό το πλέγμα των εξουσιών είναι βρώμικο. Γνωστό.  Οι γιατροί όμως;

Α, μην πάτε μακριά. Θυμηθείτε τον …φανελάκια Τσιόδρα, την Παγώνη τον  “χειροτονηθέντα  ιερέα” …επιστήμονα  και όλα εκείνα τα καλά παιδιά που πήραν στην πλάτη  τους τη σωτηρία μας από την πανδημία και μας άφησαν (αυτοί, όχι ο κορόνα) περισσότερους από  30.000 νεκρούς (πρωτιά κι εδώ σε όλο τον κόσμο, αναλογικά με τον πληθυσμό). Διαπλεκόμενοι, αναίσθητοι, ασυνείδητοι ,ως μαριονέτες-αχυράνθρωποι  και με πείνα για δημοσιότητα  και αξιώματα.

Δε θα έβρισκαν  άλλους  δύο συναδέλφους τους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά;   Και φυσικά, ήταν εύκολο. Οι… μεγάλοι τούτοι  επιστήμονες,  κατά τη διαβεβαίωση  έντιμου ανθρώπου  στον ίδιο χώρο,   «ανακάλυψαν στοιχεία εγκληματικότητας ΣΗΜΕΡΑ,  όταν  ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ,   ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ.  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ»  (η κατά  λέξη διατύπωση).

Κι ακόμα, ο ίδιος συμπληρώνει. «Θα φαγωθούνε μεταξύ τους  στην κλίκα.  Νομοτέλεια.  Οι πρώτοι γνωματεύσαντες και εμπλεκόμενοι στις διαδικασίες, δε θα δεχτούν να  πάνε  “ως πρόβατα επί σφαγήν”, για να  αφήσουν   τους  άλλους να εκτελέσουν τα …συμβόλια θανάτου που υπέγραψαν» (!!!)

Θεέ!  Σε ποια κοινωνία ζούμε;  Ποια ζούγκλα και ποια Μαφία,μου λέτε;