ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΞΙΑΣ . Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΥΚΟΛΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

Mέιλ επικοινωνίας με το σάιτ:   1. nikospasxalinos@gmail.com   2. hnaturalis@yahoo.com

_____________________________________

Το μισό υπουργικό συμβούλιο μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη χρωστούν σχεδόν 13 εκατ. ευρώ σε δάνεια.

Σχεδόν το μισό υπουργικό συμβούλιο μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη χρωστούν σχεδόν 13 εκατ. ευρώ, όπως προκύπτει από τις ετήσιες δηλώσεις «πόθεν έσχες» που δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες. Η είδηση βέβαια δεν είναι καινούργια καθώς οι περισσότεροι εξ αυτών διατηρούν σχεδόν το ίδιο ποσοστό δανεισμού με τις προηγούμενες χρονιές, δημιουργώντας εύλογες απορίες για το αν εξυπηρετούν τα δάνειά τους και τι κάνουν οι πιστωτές τους για να τα διεκδικήσουν, όπως π.χ. συμβαίνει με τους απλούς πολίτες.

***

Βάζουν προσημείωση ένα ερείπιο  γραφείο  ή σπίτι,  παίρνουν δάνεια πολλαπλάσια  από την αξία της προσημείωσης,  δεν τα ξεχρεώνουν ποτέ, η τράπεζα συνήθως δεν εκποιεί ερείπια, τόσο άχρηστα είναι,  και χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους , ο Κούλης, ο Οικονόμου, όλα αυτά τα θρασίμια στο…πάνθεον της φώτο  παρακάτω, κονομάνε  εκατομμύρια.

Θα τολμήσει  δανειολήπτης με προσημείωση της πρώτης κατοικίας του και  “κόκκινο δάνειο”, να πάει το χέρι του  να ψηφίσει ένα από τα αδίστακτα  αυτά Δεξιά λαμόγια-στελέχη της κυβέρνησης του ακροδεξιού  ΄Ορμπαν  της Ελλάδα και διεφθαρμένου πρωθυπουργού;  Αν ναι, Είναι άξιος της μοίρας του!  Αναγράφεται και το δικό του, έστω ανώνυμο…όνομα στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας, ως  “πλάτη” στην απάτη και την κλοπή, αλλά   και συνένοχος του διεφθαρμένου συστήματος .

 

Δεν αντιλαμβάνεσαι  πώς  βγάζουν εκατομμύρια από την “πίσω πόρτα” των τραπεζών;   Την ώρα ,μάλιστα, που οι ίδιοι  ως  αντάλλαγμα της κομπίνας, υπέγραψαν να σου παίρνουν οι τραπεζίτες το σπίτι,  έστω κι αν χρωστάς ψιχία, που δεν μπορείς ακόμα κι αυτά να ξεχρεώσεις, γιατί είναι τούτοι που χρεοκόπησαν τη χώρα, σου πήραν το μισθό και τη σύνταξη, για να σώσουν  με τα μνημόνια τις τράπεζές τους. Στην πραγματικότητα όσα και να χρωστάς, τα έχεις ξεχρεώσει και μάλιστα δέκα φορές περισσότερα απ΄ όσα δανείστηκες. Τα δικά σου λεφτά έκλεψαν με τα  μνημόνια.

Ξύπνα. Είσαι υπόδικος απέναντι στην Ιστορία. Με τις δικές σου “πλάτες”, με  την  ανοησία και τον κρετινισμό σου,  διαιωνίζονται τα συτήματα  αλά φαμίλια Μητσοτάκη. Πατρός και Υιού.

Σύνελθε!