ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 1. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ- ΒΟΡΙΔΗΣ.  ΤΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ  ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ  Ν.Δ
 2.  ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ Η  ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
 3. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ  ΜΙΑ…ΚΩΣ!
   4.  ΠΑΛΙΟΤΟΥΡΚΟΙ  ΘΑ ΒΙΑΖΑΝ ΤΟΝ  ΕΚΠΑΓΛΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ…ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ!

 

 

1. Μετά το φιάσκο, μετωπική Μεϊμαράκη-Σαμαρά στη ΝΔ

Μετά το φιάσκο, μετωπική Μεϊμαράκη-Σαμαρά στη ΝΔ

 

Μετετέθη σε επίπεδο κορυφής σήμερα ο εμφύλιος στη ΝΔ. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης άφησε αιχμές εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απάντησε με σφοδρότητα και βαρείς υπαινιγμούς. Αφορμή, η εταιρεία που απέτυχε να κάνει τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Μετά από σιωπή μιας μέρας μετά το φιάσκο της εκλογής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φάνηκε διατεθειμένος να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος, για να διευκολύνει τη διαδικασία εκλογής, και ζήτησε από τον Απόστολο Τζιτζικώστα να παραιτηθεί από περιφερειάρχης και από τους άλλους δύο συνυποψηφίους του να παραιτηθούν από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.

Ωστόσο, σε ιδιαίτερα έντονο ύφος άνοιξε δημόσια μέτωπο με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αφήνοντας αιχμές για ανάμειξή του στο θέμα της εταιρείας που απέτυχε να κάνει την εσωκομματική εκλογή νέου προέδρου.

Οι δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη σήμερα το πρωί, μπροστά στα γραφεία της ΝΔ.

  •     Η εκκωφαντική σιωπή μου ήταν μήνυμα θλίψης και συγγνώμης στους Νεοδημοκράτες που πληγώσαμε
  •     Θα καλέσω τον κ. Πλακιωτάκη, τον γραμματέα της ΚΟ, να ορίσει συνεδρίαση
  •     Δεν είμαι γατζωμένος σε καρέκλες, είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ από μεταβατικός πρόεδρος, πρέπει να παραιτηθεί και ο κ. Τζιτζικώστας από περιφερειάρχης και οι συνυποψήφιοί μου από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι
  •     «Σε αυτή τη διαδικασία προσήλθα με σεβασμό στους συνυποψηφίους μου και στη διαδικασία και γι’ αυτό δεν έκανα και πολλές εμφανίσεις. Δεν απάντησα πολλές φορές και σε διάφορες προκλήσεις προσωπικές που δέχθηκα», είπε και πρόσθεσε: «Χθες δεν μίλησα καθόλου και κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι η εκκωφαντική σιωπή μου ήταν μήνυμα θλίψης και συγγνώμης προς τους Νεοδημοκράτες. Ενώ είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι, οι συνάδελφοι βρήκαν το θέμα της τεχνικής βλάβης ως πεδίο αντιπαράθεσης και προσωπικής επίθεσης, ενώ και οι ίδιοι γνώριζαν τα πάντα».
  •     Καθαρά τεχνικό το ζήτημα, δεν έπρεπε να πολιτικοποιηθεί
  •     Ολοι γνώριζαν τη συγκεκριμένη εταιρεία που θα έκανε την εκλογή
  •     Βρίσκω πολύ υποκριτικό να δείχνουν ότι δεν γνώριζαν ή να ζητούν την παραίτηση του προέδρου
  •     Να θυμίσω ότι όταν παρενέβην για τις διαδικασίες, πολλοί είπαν ότι δεν είναι θέμα του προέδρου
  •     Οταν έγινε διαγωνισμός για εταιρεία, ελέχθη ότι είναι η εταιρεία που θα κάνει καλά τη δουλειά της
  •     Άκουσα τον Βορίδη να λέει να ζητήσω συγγνώμη, εκείνος όμως την ήξερε την εταιρεία και δικηγορικά. Οι άρτι αφιχθέντες να σέβονται λίγο αυτούς που έχουν δώσει τη ζωή τους για το κόμμα και να είναι πιο προσεκτικοί.
  •     Και ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε συνεργάτη δικό μου για την εταιρεία
  •     Γιατί εκπλήσσονται όλοι;
  •     Το Μέγαρο Μαξίμου επί Σαμαρά γνώριζε την εταιρεία και όλοι εγγυήθηκαν
  •     Πιστεύω ότι μπορούμε να επιλύσουμε το πρόβλημα
  •     Απολογούμαι στην υπερήφανη βάση της ΝΔ, το κόμμα είναι εδώ, θα ξεπεράσουμε το τεχνικό πρόβλημα και σύντομα θα γίνει η εκλογή νέου προέδρου
  •     Η καρέκλα του μεταβατικού προέδρου δεν με συγκίνησε ποτέ
  •     Είμαι διατεθειμένος να παραδώσω την καρέκλα του μεταβατικού προέδρου και στη θέση θα μπορούσαν να τοποθετηθούν η Μαριέττα Γιαννάκου, η Αννα Μπενάκη, ο Δημήτρης Σιούφας, ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης
  •     Δεν παραιτούμαι από τη διαδικασία εκλογής προέδρου, θα είμαι υποψήφιος
  •     Οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, να εξηγήσω στους Νεοδημοκράτες ότι το ζήτημα ήταν απολύτως τεχνικό και δεν έπρεπε να πολιτικοποιηθεί
  •     Ζήτησα από τον γραμματέα της ΚΟ Κώστα Πλακιωτάκη να ορίσει κοινοβουλευτική ομάδα για να συζητήσουμε τον προϋπολογισμό του 2016 καθώς και τα ζητήματα αυτά
  •     Με μόνο αυτό το θέμα δεν μπορεί να συγκληθεί η ΚΟ

Η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά ήρθε μέσω συνεργατών του και ήταν σφοδρότατη.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν τα εξής:

«Ο λαός της ΝΔ ένιωσε χθες πρωτοφανή προσβολή και απογοήτευση. Όσοι έχουν ευθύνες για ό,τι συνέβη οφείλουν να τις αναλάβουν και όχι να τις μεταθέτουν αλλού. Ο Αντώνης Σαμαράς καμία απολύτως εμπλοκή δεν έχει σε όλα αυτά. Κάνουν λάθος όσοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν με κουτοπονηριές, ανοησίες και ψέματα».

Και συνεχίζουν:

«Τι εξυπηρετούν; Γιατί το κάνουν; Γιατί εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρά με μια εταιρεία πληροφορικής που συνεργάζεται με τη ΝΔ ήδη από την εποχή που ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος; Τι εξυπηρετεί η εμπλοκή και συνεργατών του κ. Σαμαρά οι οποίοι δεν είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με αυτή την εταιρεία; Τι εξυπηρετούν όλα αυτά τα ψέματα; Ομως, αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα του κόμματος και η ομαλή ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών. Να μην ξεχνάει κανείς ότι ο αντίπαλος είναι αλλού».

Απάντηση και για την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές

Με νέες δηλώσεις κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν τα εξής με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη:

«Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τις αναφορές του προσωρινού προέδρου της Ν.Δ. κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη για δήθεν σχέσεις του κ. Σαμαρά με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές της ΝΔ και εκπροσωπείται από τον κ. Κλωνάρη.

Γιατί:

Πρώτον, η επιλογή της εταιρείας έγινε με ομόφωνη απόφαση της ΚΕΦΕ και τη σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων και των τεσσάρων υποψηφίων.

Δεύτερον, θυμίζουμε ότι για τις εκλογές της ΝΔ είχε αρχικά επιλεγεί από τη διεύθυνση πληροφορικής και τη διεύθυνση προμηθειών της ΝΔ άλλη εταιρεία, απόφαση που άλλαξε μετά τις γνωστές θορυβώδεις αντιδράσεις του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Με αποτέλεσμα, να γίνει η διαδικασία από την αρχή, και να επιλεγεί η info-solutions, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έθεσε ο ίδιος ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Τρίτον, ο κ. Κλωνάρης που εκπροσωπεί την εταιρεία που ανέλαβε το έργο, είναι παντελώς άγνωστος στον κ. Αντώνη Σαμαρά. Αντίθετα, ο κ. Κλωνάρης συνεργάζεται με τη Νέα Δημοκρατία είτε ως υπάλληλος, είτε ως μέτοχος, είτε ως ιδιοκτήτης εταιρείας πληροφορικής, ήδη από την εποχή όπου ο κ. Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος.

Τέταρτον, ελέχθη ότι επί πρωθυπουργίας Σαμαρά, η εταιρεία αυτή ανέλαβε έργο της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού. Η αλήθεια είναι ότι η info-solutions (με αυτό ή με άλλο όνομα) είχε ήδη από δεκαετίας επιλεγεί από τις υπηρεσίες του Δημοσίου, για τη συντήρηση δικτύων, έχοντας αντίστοιχη σύμβαση με τους συντηρητές του ασανσέρ, τους απολυμαντές ή τους καθαριστές των εγκαταστάσεων. Η σύμβαση ήταν αξίας 562 ευρώ/μήνα και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Πέμπτον, ο κ. Πτωχός στον οποίο ονομαστικά αναφέρθηκε ο κ. Μεϊμαράκης, θέλει να δηλώσει ότι δεν είχε ποτέ σχέση με τον κ. Κλωνάρη και τις εταιρείες του, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει. Και λυπάται που υποχρεώνεται δημόσια να διαψεύδει τον κ. Μεϊμαράκη.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Μετωπική Μεϊμαράκη – Σαμαρά

H επιλογή του κ. Μεϊμαράκη να εξαπολύσει δριμεία επίθεση στον κ. Σαμαρά για τη σχέση του με την εταιρεία που είχε επιλεγεί για τις εκλογές αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τις εσωκομματικές εξελίξεις στη ΝΔ και για το κλίμα εμφυλίου που διαμορφώνεται στο εσωτερικό του κόμματος.

«Άκουσα τον Βορίδη να λέει να ζητήσω συγγνώμη, εκείνος όμως την ήξερε την εταιρεία και δικηγορικά. Οι άρτι αφιχθέντες να σέβονται λίγο αυτούς που έχουν δώσει τη ζωή τους για το κόμμα και να είναι πιο προσεκτικοί. Ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε συνεργάτη δικό μου για την εταιρεία. Το Μέγαρο Μαξίμου επί Σαμαρά γνώριζε την εταιρεία και όλοι εγγυήθηκαν. Γιατί εκπλήσσονται όλοι;», δήλωσε το πρωί ο κ. Μεϊμαράκης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού.

Δυο επισημάνσεις που τα λένε όλα. Πώς, ποιοί και γιατί τίναξαν τις εκλογές της Ν.Δ στον αέρα:

 

 Δήλωσε  ο “Βαγγέλας”: “Άκουσα τον Βορίδη να λέει να ζητήσω συγγνώμη, εκείνος όμως την ήξερε την εταιρεία και δικηγορικά. Οι άρτι αφιχθέντες να σέβονται λίγο αυτούς που έχουν δώσει τη ζωή τους για το κόμμα και να είναι πιο προσεκτικοί. Ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε συνεργάτη δικό μου για την εταιρεία. Το Μέγαρο Μαξίμου επί Σαμαρά γνώριζε την εταιρεία και όλοι εγγυήθηκαν. Γιατί εκπλήσσονται όλοι;», δήλωσε το πρωί ο κ. Μεϊμαράκης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού”
΄Αρα.

1.Η εταιρία πληροφορικής δεν ήταν καμιά άγνωστη, φτηνιάρικη και… ερχόμενη από το πουθενά. ΄Ηταν γνωστή στην πιάτσα. Με πολλές δουλειές και  στο Δημόσιο.

“Πάππου προς πάππον”  τη γνώριζαν επίσης στη Ν. Δ.  Δεκαετίες ολόκληρες είχε αναλάβει δουλειές για λογαριασμό  του κόμματος της Δεξιάς παράταξης  και όλες η εταιρία τις έβγαλε “σβέλτα και καθαρά”. Από την εποχή  Μεϊμαράκη, που ήταν γραμματέας, την ήξεραν. Φυσικά και Σαμαράς και  πιθανόν και ο Καραμανλής.

Ξαφνικά, στις χτεσινές, κρίσιμες  εκλογές, που ο Μεϊμαράκης τους “έπαιρνε τα σώβρακα”, όπως φάνηκε από την πρώτη καταμέτρηση ψήφων, …χάλασε ο σέρβερ και τα έκανε…μπάχαλο η εταιρία!

2. “Ο Βορίδης ήξερε την εταιρία από παλιά και…δικηγορικά”. Μάλιστα. Πες τα…Χρυσόστομε! Ο ακροδεξιός υπαρχηγός του ακροδεξιού υποψήφιου αρχηγού της Ν.Δ   Τζιτζικώστα, ήταν “κώλος και βρακί”  κι από άλλες δικηγορικές δουλειές με την περίφημη αυτή εταιρία. Είχαν συνεργαστεί, γνωρίζονταν  και καλά μάλιστα από τα παλιά. Αδίστακτοι, πονηροί, ανήθικοι οι ακροδεξιοί. Γνωστό τοις πάσι αυτό. Πρώτος  και καλύτερος ο Τζιτζικώστας. Και φυσικά ο πολύς Βορίδης με το …βαρύ βιογραφικό θητείας σε όλους τους ακροδεξιούς οχετούς. Θα δίσταζαν να κάνουν ό,τι έκαναν;  (Μην το ψάχνεις!).

 Τελικό συμπέρασμα: Εκεί στη Δεξιά παράταξη, νομίζουν πως όλοι  τρώμε… κουτόχορτο. “Μ΄αυτό το πλευρό να κοιμούνται”,όμως. Εμείς που δεν έχουμε λόγους να συνταχθούμε ούτε με το Μεϊμαράκη, ούτε με τα τρία άλλα “καλόπαιδα” υποψηφίους αρχηγούς της ΝουΔου, βλέπουμε χωρίς “γυαλιά” την αλήθεια και τί λέμε. Ας τολμήσουν και οι υποψήφιοι αρχηγοί, που δεν είναι οι δράστες το χτεσινού φιάσκου , να τα πουν “έξω από τα δόντια”.  Με …ονόματα και διευθύνσεις. Κακώς νομίζουν πως με την απόκρυψη διαφυλάττουν την ενότητα τους κόμματός τους.  Η αλήθεια καίει αλλά φωτίζει.

2. Κάτω από το κάθισμα αυτής της όμορφης 15χρονης στο ρωσικό Airbus είχαν βάλει τη βόμβα οι τζιχαντιστές.
Κάτω από το κάθισμα αυτής της όμορφης 15χρονης στο ρωσικό Airbus είχαν βάλει τη βόμβα οι τζιχαντιστές [εικόνες]

 

Οπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες μια αυτοσχέδια βόμβα με 1 κιλό ΤΝΤ τοποθετημένη από του τζιχαντιστές κάτω από ένα κάθισμα στο ρωσικό Airbus ήταν αυτή που προκάλεσε τη συντριβή του αεροσκάφους.

Πάνω στη βόμβα καθόταν η 15χρονη Μαρία Ιβλέβα, η οποία πιστεύεται ότι ήταν και η πρώτη που σκοτώθηκε από την έκρηξη που σημειώθηκε στο ρωσικό Airbus.

Ειδική έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα δείχνει ότι η βόμβα που έριξε το ρωσικό Airbus παρασέρνοντας στο θάνατο τους 224 επιβαίνοντές του, είχε τοποθετηθεί κάτω από το κάθισμα 31Α όπου καθόταν η 15χρονη Μαρία, χωρίς, όμως, να αποκλείουν το ενδεχόμενο η βόμβα να είχε τοποθετηθεί στο ακριβώς  πίσω κάθισμα, το 30Α όπου καθόταν η 77χρονη Ναντέζντα Βασάκοβα.

H 15χρονη

Η 77χρονη

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι είναι πιθανό αυτοί που κάθονταν στα δύο συγκεκριμένα καθίσματα να σκοτώθηκαν ακαριαία καθώς εξερράγη η βόμβα.

Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες βίωσαν και την έκρηξη και τον πανικό που ακολούθησε καθώς το ρωσικό Airbus έκανε βουτιά από τα 31.000 πόδια προς το έδαφος με ρυθμό 6.000 πόδια το λεπτό.

Το πού είχε τοποθετηθεί η βόμβα από τους τζιχαντιστές ανακαλύφθηκε μετά από ειδικές χημικές και ιατροδικαστικές έρευνες που έγιναν.

Τα επικρατέστερο σενάριο θέλει τη βόμβα να είχε τοποθετηθεί  κάτω από το κάθισμα Α31 ή Α30 στο χώρο όπου βρίσκεται το σωσίβιο. Οταν η βόμβα, που περιείχε ένα κιλό ΤΝΤ εξερράγη χτύπησε όσους κάθονταν μπροστά, μέχρι και τη σειρά 27. Επίσης, πρέπει να χτυπήθηκαν και όσοι κάθονταν ακριβώς από πίσω, στη σειρά 32.  «Οι ειδικοί που εξέτασαν τα συντρίμμια του Airbus είναι βέβαιοι ότι όσοι κάθονταν κοντά στη βόμβα είναι σχεδόν βέβαιο ότι πέθαναν αμέσως», αναφέρεται στα συμπεράσματα της έκθεσης.

Ας οδηγηθούν επιτέλους αυτά τα τέρατα σε δικαστήριο. Ας δούμε στις οθόνες μας τις απαίσιες μούρες  με τα παγωμένα μάτια του ψυχοπαθή και ας τους ακούσουμε να απολογούνται για τα ειδεχθή τους εγκλήματα.

΄Οσο  παραμένουν ελεύθεροι να σκορπίζουν οικτρό θάνατο σε παιδιά και 15χρονους εφήβους, η Φύση  πενθεί.  Διαπράτετται ΄Υβρις!

 

Εραψαν τα στόματα τους οι Ιρανοί μετανάστες στην Ειδομένη [εικόνες]

 

Αγανάκτηση και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες  με  μετανάστες  που έραψαν  στην κυριολεξία τα στόματά τους,   διαμαρτυρόμενοι  για τον αποκλεισμό τους στα ελληνοσκοπιανά σύνορα.  Την ίδια ώρα απόρρητο  έγγραφο της Kομισιόν  αποκαλύπτει  ότι πάνω  από 3 εκατομμύρια μετανάστες  είναι έτοιμοι να περάσουν από τη χώρα μας μέχρι το 2016.

Περισσότεροι από 1.000 μετανάστες από το Ιράν, το Πακιστάν αλλά και την Αφρική βρίσκονται στην Ειδομένη και διαμαρτύρονται για την 7η μέρα αποκλεισμού τους από το στρατό  των Σκοπίων,  που εκτός από φράχτη, ετοιμάζεται να υψώσει και τοίχο αποτροπής εισόδου.

Το κλείσιμο των συνόρων από τα Σκόπια, αλλά και τα γεγονότα στο Παρίσι,  είχαν σαν αποτέλεσμα, σύμφωνα με λιμενικούς την μικρή  μείωση των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο.

Το τριήμερο 20-13 Νοεμβρίου  πέρασαν 384  μετανάστες στο βορειοανατολικό Αιγαίο και σήμερα από την Μυτιλήνη δεν  έφτασε ούτε ένας! Από τον Ιανουάριο πάντως έχουν περάσει στην Ελλάδα περισσότεροι από μισό εκατομμύριο πρόσφυγες.

«Υπάρχει πράγματι πρόβλημα και είναι ο μεγάλος κίνδυνος να κλειστούν σαν ”σκαντζόχοιροι” , ας μου επιτραπεί, οι διάφορες Χώρες και να αρχίσουνε να φτιάχνουν φράχτες σε μεγαλύτερο βαθμό» είπε στον Real FM o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Την ίδια στιγμή απόρρητο διαβαθμισμένο έγγραφο της  Κομισίον αποκαλύπτει ότι   περίπου  3 εκατομμύρια μετανάστες μπορούν να περάσουν  μέχρι το τέλος του 2016 στην Ευρώπη διαμέσου των νησιών μας!

Οι πρώτες αντιδράσεις έρχονται από την Κω, το ένα από τα πέντε νησιά στα οποία θα δημιουργηθούν τα Hot Spot.

«Πολίτες και φορείς της Κω, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είπαν ένα μεγάλο και δυνατό ΟΧΙ. Όχι στη δημιουργία ενός ανεξέλεγκτου hot spot, που θα μετατρέψει την Κω σε κέντρο παραμονής προσφύγων και παράνομων μεταναστών» είπε σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Κω, Γιώργος Κυρίτσης.

Οι αυξημένες προσφυγικές ροές  έχουν εξαντλήσει  και τους αστυνομικούς που έχουν αποσπαστεί στα νησιά. Όπως καταγγέλλουν, περιφέρονται σαν επαίτες, αφού  το υπουργείο δεν έχει εξασφαλίσει  σε ορισμένες περιπτώσεις ούτε καν την διατροφή τους ή την κάλυψη των εξόδων για την μετακίνησή τους.

Ο επερχόμενος χειμώνας πάντως  κάνει  επιτακτική την ανάγκη για νέους χώρους προσωρινής  φιλοξενίας.  Το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής  έχει ήδη βολιδοσκοπήσει  ένα  στρατόπεδο  στον δήμο Δέλτα  στην Κεντρική Μακεδονία και αναζητά ένα ακόμη στην Πελοπόννησο.

“Πολίτες και φορείς της Κω, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είπαν ένα μεγάλο και δυνατό ΟΧΙ. Όχι στη δημιουργία ενός ανεξέλεγκτου hot spot, που θα μετατρέψει την Κω σε κέντρο παραμονής προσφύγων και παράνομων μεταναστών» είπε σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Κω, Γιώργος Κυρίτσης”.

Κως- Ελλάδα-  Ευρώπη. ΄Ασπλαχνοι άνθρωποι, αστόχαστοι, εγωιστές.  Και δε μιλάμε για τις κυβερνήσεις. Ο τύπος της διπλανής πόρτας διαμαρτύρεται και αγανακτεί. Δε θέλει στα πόδια του   πατεράδες με  προσφυγόπουλα στην αγκαλιά.

Ας ζήσουν στη Συρία. Ας γίνουν βορρά των Τζιχαντιστών. Ας παλουκώνουν τα κεφάλια τους στα κάγκελα . Η Ράκα είναι μακριά, δεν είναι ορατή από εδώ.

 

4. Oταν 15 Τούρκοι προσπάθησαν να βιάσουν τον Χαρδαβέλλα
Oταν 15 Τούρκοι προσπάθησαν να βιάσουν τον Χαρδαβέλλα [βίντεο]

 

Αποκαλύψεις έκανε για την δημοσιογραφική του διαδρομή ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Διηγήθηκε, μάλιστα, και μια απίστευτη ιστορία.

Μεταξύ άλλων, είπε πως σε αποστολή του στο Ιράν πριν από 36 χρόνια, και κατά το πέρασμα του από την Τουρκία, παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού.

Αλλά γλίτωσε επειδή ήταν Έλληνας, όπως λέει.

«Ήταν μια αποστολή στη Τεχεράνη το 1979. Την τελευταία νύχτα πριν μπω στο Ιράν ήμουν στην Τουρκία την πολύ άγρια, μέσα σε κάτι βουνά, τελείωνε η βενζίνη και δεν υπήρχε βενζινάδικο για να βάλω εκεί που ήμουν. Είδα ένα φως στο βάθος, πήγα εκεί. Ήταν μια παράγκα, ανοίγουν την πόρτα και είναι 15 αγριότουρκοι με μια σόμπα.. στη μέση και έψηναν κάτι κάστανα. Μπήκα εγώ μέσα σαν να είχα κατέβει από τον Άρη με ένα κόκκινο σκούφο, ένα τζάκετ με γούνες και γάντια. Αυτοί με ρωτούσαν τι είμαι, χωρίς να μπορούμε να συνεννοηθούμε. Δύο είχαν πάρει κάτι κάστανα για να μου τα προσφέρουν αλλά χαϊδεύοντας με κιόλας και καταλάβαινα ότι πίσω από αυτό που μου λένε και με ρωτάνε έχουν μια τέτοια διάθεση. Και τότε θυμήθηκα πως ήμουν σε μια περιοχή Κούρδων, που οι Κούρδοι αγαπάνε πολύ τους Έλληνες και είπα τη λέξη Γιουνάν. Και κατάλαβαν ότι είμαι Έλληνας. Η λέξη Έλληνας λειτούργησε καταλυτικά σε αυτούς τους ανθρώπους».

Αυτό το… κουφό μόνο  ένας Χαρδαβέλλας θα μπορούσε να το σκαρφιστεί και να το διηγηθεί μάλιστα χωρίς να ντρέπεται. Το έλεγε  και το καμάρωνε!

Νάρκισσος, υπερόπτης, εθνικιστής-Ελληνάρας. Η ντροπή της ελληνικής δημοσιογραφίας. Και δεν είναι ο μόνος.

Αυτοί οι τύποι στήριξαν  την αισχρή  βιομηχανία παραπληροφόρησης στη χώρα μας. Επηρέασαν πολιτικές, δίδαξαν αφύσικο και ανορθόδοξο τρόπο ζωής, πέρασαν ανήθικα μηνύματα. Διαστρέβλωσαν, παραπληροφόρησαν, είπαν ασύστολα ψεύδη. Και όλα αυτά, φυσικά,  με το….πολύ αζημίωτο.  ΄Εζησαν “ζωή και κότα”, στα “σαλόνια”. Αδούλευτοι, ξεκούραστοι, τεμπέληδες και…λεφτάδες.  Πουλημένα τομάρια.

Και θα πεθάνουν ατιμώρητοι. Οι πανάθλιοι!