ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΜΟΣ. ΔΥΟ, ΕΞΙΣΟΥ  ΑΦΥΣΙΚΕΣ -ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
                      “ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ
Ο Ντε Χέα οργάνωνε όργιο με πόρνη και 4 συμπαίκτες – Τα «καυτά» μηνύματα
Ο Ντε Χέα οργάνωνε όργιο με πόρνη και 4 συμπαίκτες – Τα «καυτά» μηνύματα [εικόνες]

Ο Ντε Χέα μαζί με τον Ίκερ Μουνιαΐν, καθώς και τον Ίσκο κατηγορήθηκαν την Παρασκευή ότι μπλέχτηκαν σε σκάνδαλο βιασμού.

Οι τρεις παίκτες αρνήθηκαν την εμπλοκή τους όμως τόσο η «Daily Mail», όσο κι η «El Confidencial», δημοσίευσαν μία σειρά μηνυμάτων που αποδίδονται στον Ντε Χέα και μία γυναίκα, η οποία αναφέρεται ως «TP3». Σε αυτά φαίνεται πως ο Ισπανός πορτιέρο πρσοπαθεί να κανονίσει ένα… μίνι-όργιο με τον ίδιο, την κοπέλα και τέσσερις ακόμη συμπαίκτες του στη Γιουνάιτεντ. Σε κάποιο σημείο μάλιστα την ρωτάει εάν μπορεί να τους… κουμαντάρει όλους κι εκείνη απαντά «φυσικά»!

Διαβάστε ολόκληρο τον διάλογο:

TP3: «Στη Μάντσεστερ»?

TP3: «Μου το ανέφερε»

TP3: «Είναι αλήθεια»

TP3: «?»

DG: «Ναι είναι αλήθεια χα-χα»!

TP3: «Είσαι άτακτος»

DG: «Όχι, το κάνω για τους συμπαίκτες μου γυναίκα, χα-χα»!

TP3: «Ποια είναι η ομάδα σου»?

TP3: «Η Ατλέτικο»?

DG: «Μάντσεστερ»

DG: «Όχι»

 

TP3: «Μπερδεύτηκα»

TP3: «Όταν έχει να κάνει με αυτά τα πράγματα»

DG: «Κατάλαβα»

TP3: «Χα-χα»

TP3: «Αρέσω σε κάποιον από τους συμπαίκτες σου»

TP3: «??»

TP3: «Εκτός από σένα φυσικά»

TP3: «Χα-χα»

DG: «Θα τα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα με όλους»?

TP3: «Πόσοι είναι»

TP3: «??»

DG: «Περίπου πέντε μαζί με μένα»

TP3: «Φυσικά»

DG: «Δεν είμαι τόσο σίγουρος χα-χα».

Και πού είναι το έγκλημα; Γιατί και ποιος, πέρα από τα ταμπλόιντ (οι…κέρβεροι της “ηθικής” !) τους κατηγορεί; Κανόνισαν κάτι που το κάνει  η…  μισή και παραπάνω υφήλιος.  Πήραν μια κοπέλα με τη ΘΕΛΗΣΗ της να κάνουν ό,τι τραβά η ψυχή τους. Ποιος βιασμός και πράσινα άλογα; Ποια…ανηθικότητα;

Είναι  απίστευτα χυδαίες και χρησιμοθηρικές  αυτές οι φυλλάδες.΄Ολα, θυσία στο βωμό του κέρδους. Από τη μια, δημοσιεύουν τα πιο σεξιστικά πορνό, καλλιεργούν και συντηρούν τη χυδαιότητα και τον άρρωστο σεξισμό και από την άλλη, για να μη χάσουν και τη συντηρητική πελατεία,  παριστάνουν  τους στυλοβάτες της κοινωνικής ηθικής.

Βγαίνουν τώρα  και κάνουν θέμα και μάλιστα πρωτοσέλιδα, απολύτως φυσιολογικές, σεξουαλικές συμπεριφορές. Εν προκειμένω, έγινε τεράστιο θέμα η  συνεύρεση ,λέει,  των νεαρών με την κοπέλα που εκδιδόταν!

Και  πού είναι η παρανομία; Η ανηθικότητα; Ανήθικο  (ως αφύσικο) είναι να μην έχεις σεξουαλικές σχέσεις,  να ζεις  για τους δικούς σου χαζούς λόγους σε…αγαμία,σε αποχή. (΄Οπως ο Παύλος, ο οποίος, μάλιστα,  έξω από κάθε νόμο, φυσικό και ανθρώπινο, καλεί τους πιστούς του  να μείνουν, όπως αυτός! Μαγκούφηδες, ανέραστοι, κακομοίρηδες.   Απίστευτη υποκρισία και ανοησία).

Η αγαμία και η σεμνοτυφία είναι το ίδιο  κατακριτέα, όσο και ο σεξισμός, Από τη μια, τα μέλη των θρησκευτικών  κοινωνιών  με τις  αφύσικες εντολές  των Μεσσιών και των Σαμάνων, ζουν μέσα στη στέρηση και το διχασμό της προσωπικότητας, που καλλιεργεί η “αμαρτία”.  Με τις απόκρυφες, αλλά ανεκπλήρωστες επιθυμίες τους,   να γίνονται θηλιά στο λαιμό τους.  Και εξ αιτίας  αυτής ακριβώς  της στέρησης και τις καταπίεσης του ενστίκτου, λυσσάνε, όταν βλέπουν τους άλλους να κάνουν ό,τι  δεν μπορούν εκείνοι ή τους απαγορεύεται, ως οπαδοί και πιστοί.

Από την άλλη, όμως, έχουμε  την επίσης όμοιας ισχύος με τη θρησκευτική, βιομηχανία του σεξισμού και του “ροζ”, η οποία με τη σειρά της, καλλιεργεί τη χυδαιότητα, τον αποπροσανατολισμό, το διχασμό, την  αφασία,  τη παράνοια, το παραγέμισμα του εγκέφαλου με  σκουπίδια. Και μόνο οι φυσικοί νόμοι δεν έχουν σήμερα, αλλά και σε άλλες, παλιότερες ιστορικές εποχές, την αρμόζουσα θέση στις σεξουαλικές συμπεριφορές των ανθρώπων .

Η Φύση επιβάλει την ικανοποίηση του σεξουαλικού ενστίκτου και  την  πολυγαμία.  Η μονογαμία, ο έρωτας,  η “αγάπη” είναι, πέρα από αφύσικες, επιβαλόμενες (δια της επανάληψης και της πλύσης εγκεφάλου) συνήθειες σκοπιμότητας.    Η ίδια η Φύση, μάλιστα, δε δέχεται καμιά διάκριση και ρατσισμό (φυλετικό, εμφανισιακό,  ηλικιακό και άλλους) στην άγρα της ηδονής.  Κάθε ενήλικας (γυναίκα-άντρας) έχει δικαίωμα στο σεξ, την ηδονή, την εκτόνωση με όλους τους τρόπους, που δεν προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια,  δε χρησιμοποιείται βία, αλλά δεν καταντά και αυτοσκοπός, συνεχής και άρρωστη ενασχόληση.

΄Οταν τηρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, το σεξ είναι  ελευθερία, ευτυχία,  “ευλογία” .Και όποια κατηγορία κι αν διατυπωθεί σε τέτοιας μορφής σεξουαλική  ικανοποίηση είναι, απ΄όπου κι αν προέρχεται, και ανυπόστατη και αφύσικη και στρατευμένη.  Εμείς, τέτοιες κατηγορίες τις πετάμε εκεί που είναι η θεση τους. Στο καλάθι με τα  απορρίματα.

 

_________________________________________________________________

 

1. “ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ” .  Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ   ΜΕΘΟΔΟΣ “ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ” ΤΗΣ   ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ   ΜΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
2. “ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ”  ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ.
3.  ΖΕΥΓΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ.   ΄Η ΕΙΣΑΙ ΄Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΙΟ.
4. “ΒΟΥΒΑΛΙΑ”   ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ.
1. Βόμβα Παπαδημούλη: «Εκαψαν τον Μαυρίκο πριν τους κάψει»
Βόμβα Παπαδημούλη: «Εκαψαν τον Μαυρίκο πριν τους κάψει»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με μία ανάρτησή του στο twitter για το δυστύχημα με την Porsche του Παναγιώτη Μαυρίκου προκάλεσε πολλά ερωτήματα, αλλά και πολλές αντιδράσεις.

Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε πως «έκαψαν τον Μαυρίκο πριν τους κάψει», την ώρα που η αστυνομία δεν έχει αποφανθεί αν ο θάνατος του εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολη προήλθε από μηχανική βλάβη ή από εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο από την έως τώρα έρευνα δεν προκείπτουν στοιχεία που να προκρίνουν το δεύτερο σενάριο. Το τουίτ του κ. Παπαδημούλη, αφήνει να πλανώνται ερωτηματικά για το αν ο ευρωβουλευτής εμπιστεύεται τις έρευνες της αστυνομίας, τις δικαστικές αρχές και την ανακριτική διαδικασία στην υπόθεση Μαυρίκου.

Αμηχανία και εκνευρισμός στην κυβέρνηση

Το μήνυμα Παπαδημούλη προκάλεσε αμηχανία και εκνευρισμό σε κυβερνητικά στελέχη χωρίς ωστόσο να έχει βγει ακόμη δημόσια αποδοκιμασία εις βάρος του.

Το tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη
Ο κ. Παπαδημούλης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Η όζουσα υπόθεση Μαυρίκου, δεν επιλύθηκε όπως πρέπει, μέσω της δικαστικής οδού, αλλά μέσω της Αττικής οδού. Τον έκαψαν για να μη τους κάψει».

Καταιγισμός από σχόλια στο twitter για την ανάρτηση του Παπαδημούλη
Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε πολλά σχόλια με τους χρήστες του twitter να ζητούν από τον κ.Παπαδημούλη αν έχει στοιχεία να τα παρουσιάσει.

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ
Τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι αυτή την ώρα είναι, πρώτον, ότι από τους πυροτεχνουργούς και τους ειδικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας δεν βρέθηκε το παραμικρό ίχνος οποιουδήποτε μηχανισμού, ή άλλο στοιχείο στο αυτοκίνητο και στο σημείο του τραγικού συμβάντος, που να οδηγεί στο συμπέρασμα της δολιοφθοράς.

Δεύτερον, από την πολύ προσεκτική μελέτη των βίντεο που έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Αττικής Οδού, τα οποία οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής είδαν πολλές φορές, σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας φαίνεται το εξής: το Porsche Cayenne κινείται στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας, όταν ξαφνικά άρχισε να μειώνει ταχύτητα και να παρεκκλίνει ελαφρά από την πορεία του, να «ακουμπάει» στο διαχωριστικό διάζωμα και να σέρνεται επάνω του για λίγα μέτρα.

Στη συνέχεια ακινητοποιείται και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα διακρίνεται πρώτα λίγος καπνός και σχεδόν ταυτόχρονα φλόγα που τυλίγει το αυτοκίνητο.

Πριν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς, όπως λένε οι αστυνομικοί, στο βίντεο φαίνονται υγρά στο δρόμο κάτω από το αυτοκίνητο, που πιθανολογείται ότι είναι διαρροή καυσίμου. Ο 42χρονος εκδότης δεν μπόρεσε να βγει από το όχημα, γιατί δεν άνοιγε η πόρτα του οδηγού, καθώς είχε κολλήσει στο διάζωμα.

Τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα
Τα ερωτήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς είναι αν συνέβη κάτι στον οδηγό, γι’ αυτό και δεν είχε καλά αντανακλαστικά τη δεδομένη στιγμή και τι μπορεί να ήταν αυτό και βέβαια το αυτοκίνητο εξετάζεται από πραγματογνώμονες, για να διαπιστωθεί αν υπήρξε οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα και κυρίως τι και από ποιο σημείο προκάλεσε την ανάφλεξη.

Τα σενάρια που εξετάζονται είναι:

Δολιοφθορά
Μηχανική βλάβη
Παθολογικά αίτια, που μπορεί να προκάλεσαν δυσφορία στον Μαυρίκο, με αποτέλεσμα το «σύρσιμο» του τζιπ στο διαχωριστικό διάζωμα, τη διαρροή καυσίμου και εν συνεχεία την ανάφλεξη. Ωστόσο όπως είπαν οι ιατροδικαστές ο εκδότης ήταν ζωντανός, όταν ξέσπασε η φωτιά.

“O κόσμος τό΄ χει τούμπανο…” περί καραμπινάτης δολοφονίας κι αυτοί μιλάνε για… ατύχημα! Ούτε στη χειρότερη Μπανανία  θα συνέβαινε αυτό. Μια εγκληματική ενέργεια  για λόγους που όλοι “οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ” γνωρίζουν, πάνε να τη συγκαλύψουν.  Πόσα τέτοια έχουν συμβεί σ΄αυτή τη χώρα της φαιδρότητας, της διαπλοκής, της διαφθοράς, της αφασίας; Δεν είναι ένα, δεν είναι δυο. Είναι ο κανόνας πια. Και επί συναπτά έτη.

 Πάλι θα στείλουν την υπόθεση στο αρχείο! Στο μεταξύ, όσοι από τους αρμόδιους  εμπλέκονται άμεσα την έρευνα, θα συνεχίσουν και μετά την αρχειοθέτηση και αυτής της δολοφονίας, να αναλαμβάνουν την…εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων,  με τα ίδια φυσικά  αποτελέσματα …επιτυχίας.  Και  μ΄αυτό τον τρόπο  θα κτίσουν την πλούσια επαγγελματική τους καριέρα ,μέχρι να έρθει η ώρα να πάρουν την πολυπόθητη σύνταξη και το παχυλό εφάπαξ  , να πάνε με ήσυχη τη συνείδησή τους  στην “Μπανκγόκ” να τα ξεκοκαλίσουν!

Ποιος θα πίστευε πως  αυτή η χώρα στην οποία γεννήθηκε ο πολιτισμός και όλες οι μεγάλες κατακτήσεις του ανθρώπινου πνεύματος, η εντιμότητα, η διαφάνεια, αλλά και η ικανότητα, η αξιοσύνη, η αξιοκρατία, η εργατικότητα  θα ήταν η εξαίρεση στον  κανόνα και οι φορείς τους  θα μετριούνταν  στα δάχτυλα των χεριών;  Δεν πήγε η Ελλάδα κατά διαβόλου, μόνο, γιατί κατασπαταλούσε τα δανεικά.  Αν αυτό νομίζετε.

Η αναξιοκρατία, ο νεποτισμός, η ανικανότητα, η αδιαφορία, η έλλειψη κατάρτισης είναι οι άλλες παράμετροι του αιώνιου  ζητήματος “τίς πταίει” για την καταβαράθρωση της χώρας. Και όχι μόνο της σημερινής. Δυό σχεδόν αιώνες, δεν μπορεί να συνέλθη, να ορθοποδήσει η Ελλάδα.  Με…καμιά κυβέρνη.

Και όσο ανακυκλώνονται οι ίδιες  και οι ίδιες μέθοδοι-παθογένειες  στελέχωσης  επί τόσα χρόνια των  νευραλγικών  θέσεων  της λειτουργίας του κράτους ή να εκλέγονται οι χειρότεροι στους κυβερνητικούς θώκους,  η κατάσταση θα παραμένει η ίδια. “Ανθ΄ημών…Γουλιμής”.  Μια ζωή!

2. α. «ΘΑ ΠΑΩ ΩΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ»
Ο Αδωνις εξηγεί γιατί θα πάει στη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε!» την Τετάρτη
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

 

β. ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΑΝΟ
Ζωή και Ραχήλ γιουχάισαν τον Βούτση στο Δίστομο

 

(φωτογραφίες: Πάνος Πραγιάννης/ΑΠΕ)

γ. Και όμως, η Ραχήλ Μακρή δεν κωλώνει πουθενά. Ανέβηκε στην πασαρέλα και έκανε το φωτομοντέλο. 

Δεν είναι απλά οι χειρότεροι. Είναι τα σκουπίδια της πολιτικής. Μια ματιά στα…βιογραφικά τους και αντιλαμβάνεται κανείς τη χρόνια ασθένεια και την ταλαιπωρία αυτής  της χώρας.  “Τί έχεις Γιάννη; Τί είχα πάντα”.

Μια  ημιμαθής και  τρελαμένη “θυγατέρα. ΄Ενας τηλε-ντελάλης   σκουπιδο-βιβλίων.  Και ένα κραγμένο, παράωρο  μανεκέν,  αποτελούν την κυρίαρχη αντιπολίτευση μιας κυβέρνησης, που περνάει ό,τι γουστάρει,  χωρίς να λογοδοτεί πουθενά, αφού δεν έχει σε ποιόν.

 Η φαιδρότητα και η παράνοια  σε ένα τρελό  πάρτη τα τελευταία χρόνια. “Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν”!

 

3. Σε μπελάδες η δήμαρχος Βαρκελώνης εξαιτίας Βαρουφάκη -300 λίρες τη βραδιά για την πολυτελή διαμονή του στην πόλη
(EUROKINISSI)

Σφοδρές επικρίσεις αντιμετωπίζει η δήμαρχος της Βαρκελώνης, Αντα Κολάου, καθώς παραδέχθηκε ότι ξόδεψε 950 λίρες (1.211 ευρώ) από το δημόσιο ταμείο για την τριήμερη διαμονή του Γιάνη Βαρουφάκη σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του επέλεξαν να μείνουν σε δύο διαφορετικά  boutique hotel πέντε αστέρων, όταν επισκέφθηκαν την Βαρκελώνη τον περασμένο Οκτώβριο, για να μιλήσει σε συνέδριο που διοργάνωσε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, γράφει η Telegraph.

Το Ciudadanos, η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο, καταγγέλλει ότι τα συνολικά έξοδα της εκδήλωσης ξεπέρασαν τα 20.000 ευρώ, κατηγορώντας την ομάδα διαφάνειας της Κολάου ότι απέκρυψε τον λογαριασμό.

Ο κ. Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου πέρασαν δύο βραδιές στο πολυτελές Hotel Mercer, πριν μεταφερθούν στο Hotel Neri. Ο λόγος της αλλαγής, όπως εξήγησε το δημοτικό συμβούλιο της Βαρκελώνης, ήταν πως δεν ήταν δυνατόν να κλείσουν τρεις συνεχόμενες νύχτες σε αυτό το ξενοδοχείο που προτιμούσε ο κ. Βαρουφάκης.

Σε συνδυασμό με τα εισιτήρια και την αμοιβή για την ομιλία του, η συμμετοχή του στο συνέδριο έφτασε συνολικά τις 3.230 λίρες, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.

Το Λαϊκό Κόμμα κατηγόρησε επίσης τη δήμαρχο Βαρκελώνης ότι απέκρυψε το κόστος του συνεδρίου. «Η Κολάου προσπάθησε να αποσιωπήσει το κόστος της επίσκεψης του Βαρουφάκη και το πώς η δήμαρχος ξοδεύει για τους φίλους της», δήλωσε ο Αλμπέρτο Φερνάντεζ.

Τί σταυρό κουβαλάει κι αυτό το ζευγάρι από τη μέρα που έπεσαν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους!   Μια λύπηση. Και τότε και τώρα.

 

4. Παραπολιτικά: Ο Τριανταφυλλόπουλος ζητούσε 4 εκατ. ευρώ από τον Μαρινάκη – Για να ανοίξει κανάλι
Παραπολιτικά: Ο Τριανταφυλλόπουλος ζητούσε 4 εκατ. ευρώ από τον Μαρινάκη - Για να ανοίξει κανάλι

 

Ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο εκδότης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος να ζητά 3-4 εκατ. ευρώ από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τα parapolitika.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, στην τηλεφωνική συνομιλία που έχουν στην διάθεσή τους τα parapolitika.gr, «ακούγεται πεντακάθαρα ο «Δημοσιογράφος» να ζητά πολυδάπανες χάρες από τον εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, συνοδεύοντας το αίτημά του με μια ισχυρή δόση αποθέωσης (γλειψίματος στην καθομιλουμένη)».

Τα parapolitika.gr συνοδεύουν την αποκάλυψη με τα εξής ερωτήματα:

-Είστε εσείς κύριε Τριανταφυλλόπουλε που συνομιλούσατε με τον κ. Μαρινάκη ή όχι; Μια και είστε τόσο θαρραλέος όπως διαμηνύετε προς πάσα κατεύθυνση, απαντήστε, αν και η φωνή σας είναι ιδιαιτέρως χαρακτηριστική και γνωστή, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχετε χαθεί από προσώπου γης.

Τα…”Παραπολιτικά” τα λένε αυτά; Μάλιστα. Τώρα εξασφαλίσαμε την απόλυτη ενημέρωση, την ατόφια είδηση, το σεβασμό στην αντικειμενικότητα.  Μη συζητάτε. “Λεπτό άρωμα” δημοσιογραφίας!

Ο πόλεμος άρχισε   στο βάλτο.  Αγριέψαν και παλεύουν  τα βουβάλια στη λάσπη.  Αλλοίμονο στα βατράχια!