ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 1. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ.
 2. ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΔΑ. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.
3.ΓΑΜΟΣ ΥΙΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ. ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ.
 1. α. Χάος από τα επεισόδια στο Euro -Δεκάδες τραυματίες, 2 σοβαρά
(ΑΠΕ/ EPA/ TOLGA BOZOGLU)
β. Ανελέητο ξύλο μεταξύ Αγγλων και Ρώσων
ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ
Χαροπαλεύει Αγγλος οπαδός
γ.Η Ουαλία… εκτέλεσε (2-1) την Σλοβακία
Η Ουαλία... εκτέλεσε (2-1) την Σλοβακία [βίντεο]

 

δ. Ρώσος εκτοξεύει φωτοβολίδα ευθείας βολής – Δολοφονικό «στυλό» στο γήπεδο
Πηγή: Twitter

Βάρβαρο και το ποδόσφαιρο και οι οπαδοί του. Ναζιστικής νοοτροπίας και συμπεριφοράς. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί από τους χούλιγκαν είναι δηλωμένοι Ναζί.

Καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει σε ανθρώπους με στοιχειώδη νοημοσύνη και  υποδομή να υποστηρίζουν πως  το ποδόσφαιρο είναι άθλημα. Καμιά από τις βασικές προϋποθέσεις ενός αθλήματος δεν τηρούν ούτε παίκτες ούτε οπαδοί.

Πέρα απ΄ αυτά, σε  τέτοιους   χώρους καλλιεργείται άκρατος εθνικισμός και  ρατσισμός και σε τοπικό επίπεδο τοπικισμός. Μιλάμε για μίσος για εξόντωση! Λες και έχουν να χωρίσουν τίποτα περιουσιακά. Για την…ιδέα λένε. ΄Αν είναι έτσι οι ιδέες!

 Στις μελλοντικές κοινωνίες δε θα υπάρχουν τέτοιου είδους κανιβαλικές αναμετρήσεις, που προάγουν τον αισχρό ανταγωνισμό, την αρχή “ο θάνατός σου η ζωή μου”.  Καμιά από τις αρετές που πρέπει να διέπουν τον κανονικό, το σώφρονα άνθρωπο δεν προάγει το ποδόσφαιρο. Αντίθετα. Αναρριπίζει τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου, φουντώνει  το φανατισμό και οδηγεί στη βία και την καταστροφή.

Ας  είμαστε αυστηροί με όλους αυτούς που συντηρούν το ποδόσφαιρο. Περισσότερο, όμως, με τους οπαδούς. Οι άλλοι, παράγοντες και παίκτες, κάνουν μια “δουλειά”. Βγάζουν λεφτά, βρώμικα μεν, αλλά λεφτά.

Δε θα μπορούσαν,όμως, να σταθούν λεπτό χωρίς “φυτά” οπαδούς. Οι βασικοί υπεύθυνοι είναι τούτοι. Και καμιά σημασία δεν έχει, αν είναι βίαιοι ή…φιλήσυχοι οικογενειάρχες. που παίρνουν τα παιδιά τους και πάνε στο γήπεδο να δουν αγώνα. Καμιά διαφορά.

 

2. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΑΦΓΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ
Αυτός είναι ο δράστης που αιματοκύλισε το γκέι μπαρ στο Ορλάντο
Αυτός είναι ο δράστης που αιματοκύλισε το γκέι μπαρ στο Ορλάντο [εικόνες]

Ενας άνδρας 29 ετών, αμερικανικής υπηκοόητας με αφγανική καταγωγή, ονόματι Ομαρ Ματίν, είναι ο δράστης του αιματοκυλίσματος σε γκέι μπαρ στο Ορλάντο της Φλόριδα των ΗΠΑ.

Η φωτογραφία ενός άνδρα, ο οποίος, όπως υποστηρίζεται είναι ο Ομάρ Ματίν, που έχει αναγνωριστεί ως ο δράστης του μακελειού με τουλάχιστον 50 νεκρούς σε νυχτερινό κέντρο του Ορλάντο, αναρτήθηκε σήμερα σε λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, που συνδέεται με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος,μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

«Ο άνδρας που διέπραξε την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο της Φλόριντας στην οποία σκοτώθηκαν 50 άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες» είναι το κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 53 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
O ISIS ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό με τους 50 νεκρούς στο Ορλάντο

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την σφαγή 50 ανθρώπων και τον τραυματισμό 53 ακόμη τα χαράματα της Κυριακής, σε ένα ναϊτ κλάμπ του Ορλάντο, στην Πολιτεία της Φλόριντα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Amaq που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος, ο Ομάρ Ματίν ήταν μαχητής του Ισλαμικού Κράτους.

 

Εξοργίζει ο Τραμπ μετά το μακελειό στο Ορλάντο: «Σας τα ‘λεγα…» – Ζητά παραίτηση Ομπάμα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Την ώρα που η Αμερική πενθεί και είναι αντιμέτωπη με το πιο μαζική φονική επίθεση τα τελευταία χρόνια, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια σειρά από tweets στα οποία υπερήφανα τόνιζε ότι είχε προειδοποιήσει για την ισλαμιστική τρομοκρατία.

“Νερό στο μύλο”  του  γραφικού Τραμπ ήταν αυτό το μακελειό. Σήμερα, αν ήταν πρόεδρος της Αμερικής ο παρανοϊκός αυτός  Ρεπουμπλικάνος, θα είχε δώσει εντολή να εκτελείται επί τόπου όποιος δήλωνε Μουσουλμάνος, Μεξικάνος, ξενόφερτος γενικώς.

 Επίκαιρη όσο ποτέ   για τους Αμερικανούς η φράση στο δολάριό τους «In God We Trust”. Μη σπάσει  ο διάβολος το ποδάρι του και καθίσει στο οβάλ γραφείο ο τρελαμένος Ντόναλτ Τραμπ, ο…τραμπούκος.  Καήκανε. Και όλη η υφήλιος μαζί. Εμείς εδώ το λέμε “ο θεός να βάλει το χέρι του”.

Το νου σας, Αμερικανάκια. Μην την κάνετε κι αυτή την “πατάτα”. Μετράει πολλές η ιστορία. Δε σας παίρνει για περισσότερες και τόσο “καυτή” τούτη.

 

3. ΓΑΜΟΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ
Καμμένος, Καραμανλής και Μπουτάρης στον γάμο του υιού Ιβάν Σαββίδη
Καμμένος, Καραμανλής και Μπουτάρης στον γάμο του υιού Ιβάν Σαββίδη [εικόνες]

Ο γάμος του Γιώργου Σαββίδη, γιος του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Γιάννα Κουντγιάκοβα, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης.

Σε αυτό το σημαντικό γεγονός στάθηκαν δίπλα τους επίτιμοι καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
Στο πλευρό του Πάνου Καμμένου στεκόταν η γυναίκα του και δικηγόρος Έλενα Τζούλη, που έδειχνε να περνάει ευχάριστες στιγμές σε αυτό το λαμπρό γεγονός. Οι καλεσμένοι επρόκειτο να φιλοξενηθούν για τρεις μέρες στο ξενοδοχείο του επιχειρηματία, το “Makedonia Palace”, στο οποίο μένει και το ζευγάρι.

Η εκκλησία που ένωσε το ζευγάρι την αγάπη του είναι αφιερωμένη στη μνήμη των γονιών του Ιβάν Σαββίδη και έχει χτιστεί με δωρεά του επιχειρηματία. Μετά το μυστήριο παραβρέθηκαν όλοι στη δεξίωση, που έλαβε μέρος στο “Παλατάκι”. Μετά το γλέντι ακολούθησε μεγάλο after party, ενώ για τη δεξίωση ετοιμάστηκαν ξεχωριστά εδέσματα, κρασιά και σαμπάνιες, αλλά και μια τούρτα υπερπαραγωγή.

‘Ολοι οι αχυράνθρωποι του δικτάτορα Πούτιν παρόντες. Τίμησαν τον αρχι-αχυράνθρωπο Ιβάν Σαββίδη, τοποτηρητή   του παρανοϊκού “Τσάρου στη χώρα μας”. Και φυσικά χωρίς να ντρέπονται.

Αλλά, τι λέμε τώρα;  Εδώ ακόμα τα δύο παραπάνω πρωτοκλασάτα στελέχη της Δεξιάς-Ακροδεξιάς, ο Κ.Καραμανλής και ο Πάνος Καμμένος  δεν έχουν καθίσει στο σκαμνί για τη χρεοκοπία της χώρας. Τους κάλυψε  ο ΣΥΡΙΖΑ και τη σκαπουλάρανε. Αλλά για πόσο; Δεν παραγράφονται τέτοια μεγάλα εγκλήματα, αν σ΄αυτό ελπίζουν.  Θα έρθει η ημέρα τους.

Αλλά,  “η αλεπού τί θέλει στο παζάρι”; Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης , γιατί πήγε στην ομήγυρη  των μαφιόζων; Δεν ξέρει τί λουλούδι είναι ο Ιβάν; Αλλά, ξεχάσαμε. Είναι οι ψήφοι των ΠΑΟΚτζήδων. Ντροπή Γιάννη Μπουτάρη!