ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

  1. ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ  ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ  ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ  ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
  2. ΡΟΥΠΑΚΙΑ. ΦΑΜΙΛΙΑ ΦΟΝΙΑΔΩΝ
  3. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.
  4. Ο ΑΡΚΑΣ ΠΑΕΙ ΝΙΚΑΙΑ.
1. Σοκ: Τρομοκρατικό χτύπημα με άρωμα ISIS στη Νίκαια της Γαλλίας -84 νεκροί.

Φώναξε… «Allahu Akbar»

΄Ηταν  τα τελευταία λόγια του δράστη, πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών,. «Allahu Akbar», δηλαδή ο «Αλλάχ είναι μεγάλος», κίνηση που κατά πάσα πιθανότητα… φωτογραφίζει το Ισλαμικό Κράτος ως υπεύθυνο για τη φονική επίθεση.

Ο δολοφόνος, ο οποίος ήταν γνωστός στις αστυνομικές Αρχές, κουβαλούσε μαζί του, τουφέκι, πιστόλι και χειροβομβίδα, ωστόσο κανείς δεν… μπήκε στον κόπο να κάνει έλεγχο στο όχημά του κατά την εννιάωρη παραμονή του στο σημείο.

 

Σοκ: Τρομοκρατικό χτύπημα με άρωμα ISIS στη Νίκαια της Γαλλίας -84 νεκροί

Σοκ προκαλεί το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία, και συγκεκριμένα στη Νίκαια, στην κεντρική λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ, την ημέρα που η χώρα γιόρταζε την Ενθική Εορτή της. 84 νεκροί, 150 τραυματίες εκ των οποίων οι 18 με 20 σε σοβαρή κατάσταση ο τραγικός απολογισμός.

Ο τρόπος με τον οποίο έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα είναι πρωτοφανής, καθώς δεν έχει σημειωθεί ανάλογο χτύπημα: Φορτηγό έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος, άνω των 100.000 ατόμων, που παρακολουθούσε σόου πυροτεχνημάτων καθώς γιόρταζαν την ημέρα της Βαστίλης.

Κατά πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων η παρουσία του φορτηγού τη συγκεκριμένη ώρα προκάλεσε έκπληξη και σήμανε συναγερμό στις αρχές, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να συγκεντρώνονται αστυνομικοί. Αμέσως επικράτησε πανικός το πλήθος άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς το φορτηγό και ο οδηγός του επιτάχυνε και έπεσε πάνω στο πλήθος. Κατά πληροφορίες, μάλιστα, έκανε και ζιγκ ζαγκ προκειμένου να χτυπήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Πριν πέσει πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος, κατά πληροφορίες, κινούνταν με ταχύτητα 50χλμ. επί δύο χλμ.

Μάλιστα, ο οδηγός του φορτηγού ενώ σκότωνε πατώντας με το φορτηγό του, πυροβολούσε  κατά του πλήθους. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος κατά πληροφορίες, ανεπιβεβαίωτες ακόμη, είναι Γαλλοτυνήσιος, 30 με 31 ετών, έπεσε νεκρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φορτηγό ήταν γεμάτο με όπλα και χειροβομβίδες.

Ασαφές παραμένει αν είχε συνεργούς. Πληροφορίες νωρίτερα ήθελαν την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για δεύτερο άνδρα που ήταν μαζί του.

Οι νεκροί μέχρι στιγμής ξεπέρνούν τους 80 αλλά ο αριθμός τους υπάρχει φόβος ότι θα αυξηθεί καθώς ο αριθμός των τραυματιών είναι τεράστιος, 150, εκ των οποίων 18 με 20 σε σοβαρή κατάσταση. Ανάμεα στους νεκρούς πολλά παδιά.

Προς το παρόν καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης, αν και τζιχαντιστές πανηγυρίζουν ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια χαρακτηριστική ανάρτηση στο Twitter αναφέρει ότι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους στη Νίκαια ήταν «γάλλοι σταυροφόροι κι αμαρτωλοί άπιστοι. Ο θεός είναι μεγάλος».

Η Γαλλία πάντως αντιμετωπίζει την κατάσταση ως τρομοκρατικό γεγονός, ενώ αξιωματούχοι ασφαλείας της Γαλλίας, «δείχνουν» πίσω από την φονική επίθεση τους τζιχαντιστές του ISIS καθώς είναι ένας τρόπος επίθεσης που χρησιμοποιούν.

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ χαρακτήρισε την επίθεση ως «τερατούργημα», ενώ τόνισε ότι θα αναπτυχθούν στρατιώτες και αστυνομικοί σε όλη τη χώρα και ειδικά στα σύνορά της. Ο ίδιος δήλωσε ότι η επίθεση έχει «τρομοκρατική φύση» και δεσμεύτηκε ότι η Γαλλία θα είναι πάντα ισχυρότερη από τους φανατικούς που θέλουν να της επιτεθούν. Ακόμη παρέτεινε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκεται η χώρα από την επιθεση του περασμένου Νοεμβρίου και η οποία θα έληγε στις 26 Ιουλίου, κατά τρεις μήνες ακόμη.

Οι πολιτικές εξουσίες,  οι  επονομαζόμενες και… δημοκρατικές στο “δυτικό κόσμο” ιδιαίτερα, είναι απολύτως  υπεύθυνες για το νέο αυτό μακελειό. Σήμερα ο Ολάντ όφειλε να είχε παραιτηθεί, αλλά δεν το έκανε ,όπως δεν το έκανε και  παλιότερα με τα άλλα χτυπήματα. ΄Οπως δεν το έκαναν επίσης  και οι Βέλγοι και οι Τούρκοι. Για να δούμε,όμως, γιατί και  τί είδους ευθύνη έχουν όλοι αυτοί.

Υπάρχει σήμερα  ένα εικονικό κράτος, το ISIS, στα   δικά του “χαρτιά” μόνο επισημοποιημένο  και στο φαντασιακό, φυσικά,   των ιδρυτών του. ΄Εχει επιστρατεύσει  ένα σωρό αποβράσματα απ΄όλο τον κόσμο,  ναζιστικής νοοτροπίας και συμπεριφοράς,  οι περισσότεροι από τους οποίους είναι  καθαρά ψυχοπαθείς. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία τέτοια  ανθρωποειδή  σε μελλοντικές κοινωνίες θα είχαν σταλεί σε άσυλα και οι υπόλοιπο σε φυλακές. Και εν πάση περιπτώσει,  μακριά από τις κοινωνίες των υγιών  ανθρώπων. Δεν έχουν ιδεολογία, αρχές, αξίες,παρά μόνο έναν απίστευτα πρωτόγονο, χυδαίο θρησκευτικό φανατισμό από τον οποίο διακατέχονται  οι φονταμενταλιστές όλων των θρησκειών, μηδέ  της χριστιανικής εξαιρουμένης  όπως έδειξε για αιώνες το ιστορικό παρελθόν της.

΄Ολοι τούτοι, με επικεφαλής κάποιους εντελώς τρελαμένους Ισλαμιστές “παπάδες”, που κι αυτοί όφειλαν σήμερα να είναι σε κάτεργα  και την αδρή χρηματοδότηση από  θεοκρατικά  καθεστώτα, κυρίως   της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ,  έχουν κηρύξει τον πόλεμο ενατίον ημών ΟΛΩΝ  των…απίστων, δηλαδή κατά πάντων και πασών, μη Μουσουλμάνων (παγκοσμίως δεν είναι περισσότεροι από 700 εκατομμύρια,μετριοπαθείς και ακραίοι,όταν ο πληθυσμός της γης κοντεύει τα 7 δις!). Δεν έχει  σημασία αν είσαι νέος, γέρος, παιδί, ανήμπορος. Είσαι  υποψήφιος “κιμάς”, έτσι και δεν προσεύχεσαι γονυκλινής  στον Αλλάχ πέντε  φορές τη μέρα,στρεφόμενος προς τη Μέκκα και ομολογώντας πως “δεν υπάρχει άλλος Θεός παρά μόνο ο Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του»!

Στο μεταξύ, στην περίπτωση που ένα κράτος κηρύξει πόλεμο σε ένα άλλο, σύμφωνα με την Ιστορία και το διεθνές δίκαιο, ο επιτιθμένος, ιδιαίτερα αν “ήρξατο χειρών αδίκων”, θα έπαιρνε απάντηση δια των όπλων  από τον δεχόμενο την επίθεση. Είναι ιστορικά πάγια ,συνήθης και δικαία τακτική, αντίδραση. Μάλιστα, αν στην παραπάνω περίπτωση έχουμε και επιθέσεις σε άμαχο πληθυσμό ,τότε μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας  και οι υπεύθυνοι τιμωρούνται (ή θα έπρεπε τουλάχιστον)  από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

΄Οπως συνέβη  πρόσφατα με την επίθεση που δέχτηκε η Ουκρανία από το δικτάτορα Πούτιν. Ο παράφρων “Τσάρος”, εντελώς αναίτια και για τα δικά του συμφέροντα,  επιτέθηκε σε ανεξάρτητο κράτος και το διχοτόμησε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, διέπραξε και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με τη δολοφονία αθώων ,άμαχου πληθυσμού, όπως στην περίπτωση της κατάρριψης του επιβατικού ,μαλεσσιανού μπόινγκ με 300 επιβάτες. Συνολικά, οι νεκροί  σε κείνες τις πολεμικές επιχειρήσεις, έχουν ξεπεράσει τους 7.000. Και μιλάμε για την “καρδιά” της Ευρώπης στον 21ο αιώνα!

Σ΄αυτό τον πόλεμο με τους Τζιχνατιστές, όμως, που οι  ίδιοι διατείνονται πως είναι υπήκοοι κράτους, δεν υπάρχει καμιά δυναμική  απάντηση από τις υπεύθυνες πολιτικές και στρατιωτικές ηγεσίες, οι χώρες των οποίων δέχτηκαν και δέχονται αλλεπάλληλες επιθέσεις. Σκοτώνεται  αθώος κόσμος, βασανίζονται και εκτελούνται κατά τρόπο αποκρουστικό, πρωτάκουστο και βάρβαρο εκατοντάδες συνάνθρωποι. Απάντηση καμιά. Κάποιοι αστείοι μόνο  βομβαρδισμοί από Ρώσους και Αμερικανούς για τα μάτια του κόσμου περισσότερο.

Ειδικά  οι Αμερικανοί, που είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για την επικράτηση αυτής  της παράνοιας στον κόσμο, αφού εκείνοι έστησαν  την Αλ Κάιντα και το Isis,  oι Αμερικανοί,  λοιπόν …”αγρόν ηγόρασαν”. Αν συνέβαιναν όλα αυτά τα τρομακτικά χρυπήματα  που γίνονται στην Ευρώπη,αλλά και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, στο εσωτερικό της χώρας τους, θα είχαν όχι μόνο τους φανατικούς Ισλαμιστές εξολοθρεύσει, αλλά ακόμα και τους  θρησκευόμενους ,απλούς  Μουσουλμάνους, θα τους είχαν πετάξει στα “Τάρταρα”.

Οι ευρωπαϊκές χώρες και περισσότερο   η Αγγλία και η Γαλλία, αλλά μέσω ΝΑΤΟ και όλα τα ευρωπαϊκά μέλη του-χώρες με τις δικές τους άστοχες διπλωματικές και πολεμικές ενέργειες στο Ιράκ, την Αίγυπτο,τη Λιβύη τη Συρία, εξέθρεψαν κι αυτές το κακό και είναι απολύτως υπεύθυνες για τις τραγωδίες που ζουν σήμερα οι λαοί στις παραπάνω χώρες . Λίγα χρόνια πριν, μπορεί μεν τα καθεστωτα εκείνων των χωρών να μην ήταν και τα καλύτερα, κρατούσαν, όμως, για  χρόνια τις ισορροπίες.  Αλλωστε,ποια καθεστώτα είναι καλύτερα; Της Κίνας και της Ρωσίας ή της Β. Κορέας;  Ζουν, όμως, και βασιλεύουν ανενόχλητα . Κι ας είναι  χειρότερα από εκείνα του Σαντάμ, του Μουμπάρακ,του  Καντάφι, που τους  ανέτρεψαν οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ.

Οι  ψηφοφόροι  ,λοιπόν, των εξουσιών της Ευρώπης που δέχονται τις τυφλές, πολύνεκρες  επιθέσεις των Τζιχαντιστών, αντί να βγουν στους δρόμους και να γκρεμίσουν  τις κυβερνήσεις των χωρών τους ,που οδήγησαν στα άκρα αυτή την κατάσταση, τα βάζουν μόνο με τους μακελάρηδες και συσπειρώνονται εθνικιστικά γύρω από τους…ηγέτες τους ή στα ακροδεξιά-φασιστικά μορφώματα! Σκοτώνονται  αυτοί και τα  παιδιά τους σαν μύγες από τους  τυφλωμένους Ισλαμιστές, όταν οι ηγεσίες των κρατών τους έφεραν το θάνατο στις γειτονιές τους  και… δεν βγάζουν κιχ. Μιλιά ,εναντίον των  αφρόνων εξουσιών, που έστησαν “κρεατομηχανές” στους δρόμους και τις πλατείες,που παίζουν τα παιδιά  μας. Και φυσικά ,χώρια από τα δικά τους. Εκείνα είναι ασφαλή και προστατευμένα.

΄Ολες οι κυβερνήσεις της Δύσης,αλλά και οι άφρονες που τις ψηφίζουν και τους έχουν αναθέσει την ασφάλειά τους (!)  είναι υπεύθυνοι  γι΄αυτές τις δολοφονίες  αθώων ανθρώπων. Και όσο συνεχίζουν οι κυβερνήσεις  να μην μπορούν τάχα να εξοντώσουν 20 χιλιάδς ψυχοπαθείς Ισλαμιστές και τους επιτρέπουν να σκορπούν το θάνατο γύρω μας, οφείλουμε να αναρωτηθούμε τί συμβαίνει. Τί “παιχνίδι”  παίζεται. Γιατί  θέλουν σε ενεργό, εγκληματική  δράση τους Τζιχαντιστές, ενώ με μια απλή  “κυκλωτερή” κίνηση θα τους μπορούσαν να τους είχαν κάνει σάντουιτς, εδώ και πολύ καιρό.

Η πονηρή και μόνο  για αφελείς δικαιολογία πως ο εχθρός είναι ανακατεμένος με  τους κατοίκους των πόλεων που δρουν και κρύβονται  στα σπίτια και τα μαγαζιά εκείνων ,οπότε δεν μπορούν να τους ξεδιακρίνουν ή να τους εξοντώσουν, γιατί μαζί μ΄αυτούς θα εξολόθρευαν και αθώους, είναι το λιγότερο  αστεία. Τόσο πονηρή, ευτελής  και υποκριτική πρόφαση, αν σκεφτεί κανείς  τί έκαναν οι Αμερικανοί λίγα χρόνια πριν  στο Βιετνάμ, αλλά και τα τελευταία χρόνια στο Ιράκ και την Αίγυπτο και πάνω ο δικτάτορας  της Ρωσίας στους Τσετσένους τους Γεωργιανούς και τους Ουκρανούς. Σε ποιους τα λένε αυτά; Στους ανιστόρητους και φυσικά στους απολίτικους ψηφοφόρους τους ,που έχουν πείσει τον εαυτό  τους, οι ολιγόνοες, πως θα υπάρξει χειρότερο χάος και μεγαλύτερος εφιάλτης απ΄αυτά που ζουν σήμερα, αν δεν προσέρχονται κάθε τέσσερα χρόνια στις κάλπες , για να εκλέξουν τον Ολάν και την Τερέζα δυνάστες στις χώρες τους.

Από τον Ολάν, λοιπόν,  ας ζητήσουν  σήμερα ευθύνες στη Γαλλία. Αυτός  δολοφόνησε τους ανθρώπους τους. Είναι εκείνος, ως εξουσία, μαζί με πολλούς, άλλους ηγέτες,  που ΚΑΙ όπλισαν παλιότερα τα χέρια των αυτουργών δολοφόνων ΚΑΙ αρνούνται  σήμερα (ποιος ξέρει για ποια συμφέροντα)  ή αδιαφορούν (είναι το ίδιο με το δόλο)  να τους ξεκάνουν.

Και μην ξεχνάμε. Ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών για την ανήθικη εξουσία δεν ενδιαφέρει.  Είναι απλά…νούμερα. Πάντα. Ποτέ ψυχές, αθώοι άνθρωποι. Κι ας κηρύσσουν…πενταήμερα πένθους τάχα  για τα αθώα θύματα της δικής τους  εγκληματικής πολιτικής.

2. Για «γρατζουνιά» έκανε λόγο ο Ρουπακιάς το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα

Για … γρατζουνιά έκανε λόγο ο Γιώργος Ρουπακιάς στην αδελφή του, αναφερόμενος στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Παύλου Φύσσα. Αυτό κατέθεσε η αδελφή του κατηγορουμένου Χρυσούλα Ρουπακιά ενώπιον του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Εκείνος τα αποδίδει όλα στην κακή συγκυρία γεγονότων και συμπτώσεων» είπε η αδελφή του και αφηγήθηκε στο δικαστήριο ποια ήταν η περιγραφή που έκανε ο Ρουπακιάς στον δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ λίγες ώρες μετά την δολοφονία.
«Ο δικηγόρος μου μετέφερε πως ο αδελφός μου τσακώθηκε με το παλικάρι και όταν κάποιοι, 4 με 5 άτομα, πήγαν να τον τραβήξουν έξω από το αυτοκίνητο» είπε η Χρυσούλα Ρουπακιά και συνέχισε «από τον φόβο του πήρε το μαχαιράκι που είχε στο ντουλαπάκι και του έκανε δυο γρατζουνιές. Όπως ήταν σκυμμένος, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, έκανε με το χέρι του έτσι (σ.σ. έδειξε την κίνηση με τα χέρια της) και του έκανε (σ.σ. του Φύσσα) δυο γρατζουνιές στην κοιλιά. Ήταν σκυμμένος δεν έβλεπε που χτυπάει… Έβλεπε μόνο πόδια».

Η μάρτυρας υποστήριξε πως ο αδελφός της ειδοποιήθηκε, όπως έμαθε αργότερα, για να σπεύσει στην Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας και ακολούθησε συγκεκριμένα άτομα χωρίς ωστόσο, όπως ο ίδιος της έχει εξομολογηθεί, να γνωρίζει τον προορισμό τους.

Η Χρυσούλα Ρουπακιά περιέγραψε τον αδελφό της ως ήρεμο άνθρωπο. «Δεν ήταν των εντάσεων, ήταν συζητήσιμος… Δεν είχε διάφορες με κανέναν. Δεν ήταν επιθετικός» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου αν «ήταν εξοικειωμένος με τα μαχαίρια» εκείνη απάντησε αρνητικά. «Ακόμη και το ψωμί και το κρέας, το έκοβε το χέρι. Δεν ξέρω πως έγινε».

Αμέσως μετά την διακοπή της δίκης η πολιτική αγωγή ζήτησε ενημέρωση από το δικαστήριο καθώς όπως είπε έγινε γνωστό συνελήφθη ένα άτομο να επιχειρεί να εισέλθει στη δικαστική αίθουσα, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι 5 με 6 εκατοστών.

«Θα θέλαμε να μάθουμε τι χαρακτηριστικά έχει αυτό το πρόσωπο, διότι έχουμε πληροφορίες σε ποιο μπλοκ ανήκει, διότι έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά» ανέφερε στο ακροατήριο ο συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Παύλου Φύσσα. «Δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν, αλλά όλα σταμάτησαν εκτός αίθουσας, δεν μπορεί σας δώσει πληροφορίες παραπάνω για αυτό το δικαστήριο. Το περιστατικό έγινε εκτός ακροατηρίου» απάντησε η πρόεδρος του δικαστηρίου κ. Μαρία Λεπενιώτη προσθέτοντας πως «τα μηχανήματα που υπάρχουν στις εισόδους εξυπηρετούν θέματα ασφαλείας. Όλα σταμάτησαν εκεί…».

 Μιλάμε για ίδιο κουμάσι με τον αδερφό της το φονιά. Ουδεμία μεταμέλεια και τούτη.΄Εστω μια τυπική συγγνώμη, μια κουβέντα συμπαράστασης  στους χαροκαμμένους  γονιούς.

Δεν είναι λιγότερο ένοχη τούτη από τον αυτουργό δολοφόνο.΄Ιδια πάστα. Είναι και θρασύς και προκλητική.

΄Οταν ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα, παλεύει να το κάνει ….γραζουνιά και “δουλεύει” (νομίζει) η ανόητη  το σύμπαν, λέγοντας  πως ο αδερφό της που έκανε ασκήσεις ετοιμότητας με όπλα και  μαχαίρια στη Νέδα, φοβόταν να κόψει και …ψωμί με μαχαίρι, είναι μεγάλο καθίκι! Σε άλλες εποχές, που ο άνθρωπος θα πάψει να είναι ανθρωποειδές σαν τον Ρουπακιά και την αδερφή του, θα την είχαν στο ίδιο “σκαμνί” με τον αδερφό της να απολογηθεί. Τότε  δε θα ισχύουν συγγένειες και “αίματα”.

“Αίμα” μου, φίλος μου, είναι ο αθώος, ο  δολοφονημένος ωμά και άδικα .  Ας ήταν και ο ίδιος ο γιος μου ο φονιάς.

3. «Είσαι για το ψυχιατρείο»,«τα θεία και τον Χριστό δεν τα μπλέκουμε με τέτοιους τρόπους», είναι κάποια από τα σχόλια που δέχθηκε η Νωαίνα  στο Facebook

Η Νωαίνα, πριν μερικές μέρες ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο X-Factor με την κίνηση της να κατεβάσει live το παντελόνι της, δείχνοντας τα οπίσθια της. Σήμερα, ξαναχτυπά και προκαλεί αρκετά αρνητικά σχόλια στο Facebook. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου, η νεαρή τραγουδίστρια από την Κύπρο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με το πρόσωπο της ως Ιησούς Χριστός.

Η παρακάτω εικόνα, δίχασε τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που την επέκριναν, αλλά αρκετοί ήταν και άλλοι που έσπευσαν να την υπερασπιστούν δημόσια.

 

Η Νωαίνα προκαλεί αντιδράσεις «παίζοντας» με τον Ιησού

΄Εχτε καταλάβει γιατί λέμε πως οι φανατικοί οπαδοί ΟΛΩΝ των θρησκειών είναι  Τζιχαντιστές; Κι αν δεν είναι, γίνονται. Το έναυσμα,την αφορμή  περιμένουν, την ατμόσφαιρα να τους φτιάξει.

΄Αλλωστε, τί είναι  τα εγκλήματα των σημερινών ακραίων Ισλαμιστών μπροστά (και για αιώνες,από την εποχή της Υπατίας μέχρι εκείνη του Γαλιλαίου)) στα εγκλήματα των Χριστιανών(1);  “Μέρα νύχτα”.

 

(1) Συνέντευξη  στο Αθηναϊκό Πρακτορείο  του συγγραφέα Βασίλη Αλεξάκη.

Κύριε Αλεξάκη θα ήθελα να σας ρωτήσω όμως, με δεδομένο ότι η Γαλλία μέσα σε ελάχιστους μήνες βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δεύτερο, πολύ μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα, με πάρα πολλούς νεκρούς, γιατί η Γαλλία;

«….Αυτό που επίσης ήθελα να πω, γιατί με ρωτήσατε για τον πολιτισμό, διότι ξαφνιαζόμαστε βεβαίως με τη βαρβαρότητα αυτών των ισλαμιστών κλπ. και κανείς δεν υπενθυμίζει ότι αυτά ακριβώς έκαναν οι χριστιανοί και έτσι επιβλήθηκαν στην Ευρώπη. Εννοώ δηλαδή ότι επί αιώνες οι χριστιανοί έχουν σφάξει πάρα πολύ κόσμο για να επιβληθούν τελικά. Στην Ελλάδα να ξέρετε ότι η Μάνη, ας πούμε, είναι η τελευταία περιοχή που εκχριστιανίστηκε, δέχθηκε τον χριστιανισμό, απέρριψε δηλαδή τους αρχαίους θεούς μόλις τον 9ο αιώνα. Δηλαδή κράτησε 900 χρόνια ο εκχριστιανισμός της Ελλάδας και επιβλήθηκε με άπειρες σφαγές. Η καταστροφή του μνημείου του Βούδα, που επίσης ξάφνιασε όλο τον κόσμο… μα εδώ πέρα στην Ελλάδα έχουν καταστραφεί χιλιάδες ναοί. Θέλω να πω ότι είναι μία ιστορία που επαναλαμβάνεται και απορώ με την έλλειψη προοπτικής ιστορικής εκ μέρους αυτών που την σχολιάζουν. Καταλάβατε, το θέμα είναι τώρα γιατί οι μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες αποδέχονται αυτή την βία. Στα κείμενα δεν υπάρχει πουθενά. Ούτε στο Ισλάμ ούτε στη Βίβλο κλπ. Υπάρχει η έννοια της βίας αλλά, εντάξει, κανείς δεν παροτρύνει τους χριστιανούς να σφάζουν κόσμο. Αλλά είναι ένα γεγονός αυτό και δεν τονίζεται αρκετά, ότι έχουμε μία επανάληψη ενός ιστορικού φαινομένου. Αυτό ήθελα να σας πω».

4. ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ
Το σκίτσο του Αρκά για τη φρίκη της Νίκαιας

 Αυθεντικός  Αρκάς,  όπως  πάντα.