ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

  1. ΕΠΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΤΟ…ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ!
  2. ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. “ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ”.
  3.  ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΣ… ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ!
  4. ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ (ΠΑΛΙ) ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

 

  1. Τον Βύρωνα Πολύδωρα προτείνει η κυβέρνηση για το ΕΣΡ -Συνάντηση με Τσίπρα

Τον Βύρωνα Πολύδωρα επέλεξε η κυβέρνηση, ως το πρόσωπο που θα προτείνει για τη θέση του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και τον Νίκο Βούτση, η οποία κράτησε περίπου 45 λεπτά, ο Βύρων Πολύδωρας τόνισε ότι προϋπόθεση για την εμπλοκή του είναι η συγκρότηση του ΕΣΡ με όλες τις αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα, ανάμεσά τους και η διενέργεια διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

β.

Οταν ο Βύρων Πολύδωρας ζητούσε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή

Πριν 3 χρόνια και κάτι μήνες, τον Ιούλιο του 2013, ο και “στρατηγός άνεμος” επονομαζόμενος Βύρων Πολύδωρας έκανε μιά δήλωση που σόκαρε “εχθρούς και φίλους”.

Μιλώντας στον Real είχε πει: «Χρειάζεται (για να βγούμε από την κρίση) ευρύτατη συνεννόηση όλων των κομμάτων… Αν ακούω μποξ και πυγμαχία και πως να εξουδετερώσουμε το ΣΥΡΙΖΑ ή τη Χρυσή Αυγή, έλεος, είμαστε εκτός τόπου και χρόνου». Ερωτηθείς δε αν πρέπει να υπάρξει συνεργασία ακόμα και με την Χρυσή Αυγή, ο τότε βουλευτής της ΝΔ απάντησε επί λέξει: «Βεβαίως και με την Χρυσή Αυγή. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης;».

Η τότε εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Αννα Ασημακοπούλου, είχε αποδοκιμάσει ευθέως την δήλωση Πολύδωρα: «Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί», είχε τονίσει.

Ο κ.Πολύδωρας είχε αναγκαστεί να ανασκευάσει μερικώς την άποψή του, λέγοντας στον ΣΚΑΙ πως δεν μίλησε για «συνεργασία» με την Χρυσή Αυγή, αλλά για «συνεννόηση με όλες τις πολιτικές δυνάμεις», επισημαίνοντας ότι «ο εχθρός δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά η τρόικα».

Ακρως ενδιαφέρουσα όμως ήταν η τότε αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που με γραπτή ανακοίνωση ανέφερε τα ακόλουθα: «Μία ημέρα μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ ο κ. Πολύδωρας ανέλαβε το έργο της αποσαφήνισης του περιεχομένου της. Φαίνεται πως από τη σημερινή Νέα Δημοκρατία η “Νέα Ελλάδα” θα χτιστεί χέρι χέρι με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Τελικώς ο κ. Πολύδωρας είναι εκτός γραμμής ή η επίσημη ρητορική και πολιτική της Νέας Δημοκρατίας ευλόγως οδηγεί σε τέτοιου είδους συμπεράσματα;»

΄Οντως,  πρόκειται για τον απόλυτο  εξευτελισμό (το Ποτάμι χαρακτηρίζει την ξευτίλα…ευτελισμό!) των θεσμών η επιλογή Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ. Αυτή η κυβέρνηση φαίνεται πως  δε θα φύγει, αν δεν φορτωθεί όλες τις βαριές παθογένειες  του ελληνικού  κομματικού  συστήματος,  της προδοσίας, της  συναλλαγής, του αριβισμού, της   πελατειακής σχέσης, των άλλων δεινών.

Είναι ανήκουστη ,πέρα από αποκρουστική, η επιλογή της κυβέρνησης και η εμπιστοσύνη που επιδεικνύει σε  έναν από τους χειρότερους φορείς της κομματικής αναλγησίας και σήψης. Διαπλεκόμενος, διεφθαρμένος ως τα μπούνια, ακροδεξιός, εθνικιστής, συνομιλητής των Ναζί, υπερόπτης, ημιμαθής. Για ποια απ΄όλες αυτές τις αρετές το διαλέξανε εκεί στο Μαξίμου;

Πέρασαν τα εσκαμμένα οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ. Αυτή η επιλογή  ήταν η…κατακύρωση του “χειρίστου” στον πλειστηριασμό    της αποτυχίας , ως αριστερή κυβέρνηση. Τα πήρε όλα!

 Θα πει, βέβαια, κάποιος. Είναι η πρώτη φορά;  Η συνεργασία της με τον Καμμένο τί ήταν; Μόνο τώρα ακροβατεί   ο ΣΥΡΙΖΑ  σε σκοινί που κρατάνε από τη μια άκρη οι ακροδεξιοί και από την άλλοι οι Ναζί;

 Είναι κι αυτό. Από τις χειρότερες επιλογές η συγκυβέρνηση με τον Καμμένο από ένα κόμμα που ισχυρίζεται πως ειναι αριστερό.  Και να ήταν μόνο μια φορά; Από πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ακούστηκε  πως  “το ναζισμό τον πολεμάς με…πολιτικά μέσα”; 

Τώρα τί να πει κανείς και πώς να χαρακτηρίσει τον εκλεκτό των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ  Βύρωνα  Πολύδωρα; Εκεί  που νομίζαμε πως εξαφανίστηκε από το προσκήνιο και δε θα  λουζόμαστε πια τον απρεπή και  παραληρηματικό λόγο του, τον επαναφέρουν  στην επικαιρότητα και μάλιστα αναβαθμισμένο, σε μια θέση, που απαιτεί και προσόντα ιδιαίτερα, αλλά και σωφροσύνη και σοβαρότητα. Αρετές που στερείται εντελώς ο Βύρωνας.

Ακόμα και οι λέξεις αδυνατούν να  σηκώσουν το βάρος των χαρακτηρισμών για το συγκεκριμένο άτομο. Θα περιοριστούμε στην επανάληψη παλιών αναφορών μας για το… συμπατριώτη μας  Βύρωνα Πολύδωρα:

1. Στην αντεπίθεση ο Πολύδωρας: ”Έπραξα το καθήκον μου – Φοβεροί σεισμοί ρημάζουνε το παν!”(5/1/2014)

 

– Ο Β. Πολύδωρας εξηγεί γιατί καταψήφισε το φόρο στα ακίνητα λέγοντας πως ”άκουσα τη φωνή της συνειδήσεώς μου. Και έσπασα τον διλημματικό φραγμό που μου ʼστηναν”

– Επιτίθεται κατά γνωστών δημοσιογράφων χαρακτηρίζοντας τους ως παπαγαλάκια επειδή θυμίζουν τον διορισμό της κόρης του στη Βουλή και προειδοποιεί για λαϊκή οργή

– ”Είμαι ένα γρέζι ατσαλένιο που χαλάει το ρουλεμάν της αιώνιας διαπλοκής, των τζακιών, της οικογενειοκρατίας”

– ”Παλλακίδα των κοτζαμπάσηδων και των βαρόνων” (ΜΜΕ)

Στην αντεπίθεση ο Πολύδωρας: ''Έπραξα το καθήκον μου - Φοβεροί σεισμοί ρημάζουνε το παν!''

 Δοκησίσοφος και  αμετροεπής με λόγο ανισόρροπο ο  Βύρων Πολύδωρας!  Σε όλους γνωστό.
Εμείς οι “Εκθεσάδες”, παλιά στα φροντιστήρια, λέγαμε πως ο χειρότερος μαθητής στην ΄Εκθεση είναι ο  λεξιθήρας, ο λεξιλάγνος. Αυτός που προσπαθεί να εντυπωσιάσει, χρησιμοποιώντας χτυπητές,  φανταχτερές λέξεις , που κάνουν “κρα” στο γραπτό, οι οποίες, όμως, ούτε με το δικό του λεξιλόγιο  δένουν,  ούτε και τη σημασίας τους φαίνεται να τη γνωρίζει καλά ο…συντάκτης. Γι΄αυτό και συμβουλεύαμε τους υποψίους να αποφεύγουν,  απ΄όλα πρώτο,  αυτό το ασυγχώρητο ελάττωμα στο γραπτό τους της ΄Εκθεσης.
΄Οταν,λοπόν,  διαβάζω ή ακούω Βύρωνα …τρέμω.  Τώρα, λέω, θα την …αμολήσει την κοτσάνα.  Δε γίνεται, απο στιγμή σε στιγμή θα την πετάξει την μπαρούφα ο…ποιητής, νά τος ο  νεολογισμός ή ο  αρχαϊσμός (και πάντα σε άσχετο σημείο). Αποκλείεται ο άνθρωπος  να  αποφύγει το ολίσθημα. Το κράξιμο δεν το γλυτώνει με τίποτα . Δεν ξέρω (για να μη γίνω άδικος), αλλά υποπτεύομαι  πως ο κοντοχωριανός μου Βύρων Πολύδωρας θα είχε τον χειρότερο βαμό στην ΄Εκθεση ιδεών(όπως λέγαν τότε το μάθημα) στο ιστορικό Γυμνάσιο της  Ανδρίτσαινας ,όπου, κάποια χρόνια μετά απ΄αυτόν ,φοίτησε και ο γράφων.  (Τελειώσαμε με τις…κακίες μας και πάμε στην ουσία).
Δεν έχει μόνο “τρικυμία εν τω κρανίω”,όταν μιλάει ή γράφει ο Βύρωνας. Κι από ιδολογική συνέπεια δεν πάει καλύτερα ο επί συναπτά έτη πολιτευτής της Δεξιάς παράταξης,  αφού, ως βουλευτής και υπουργός ,έχει αφήσει εποχή  για τις επιδόσεις του στην… επιστήμη της ρουσφετολογίας, των πελατειακών σχέσεων και του “μαυρογυαλουρισμού”.  (Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Προχτές κιόλας  του έψαλε, και πιο χοντρά μάλιστα,  στη Βουλή η  παραταξιακή “ομοτράπεζός” του  Φωτεινή Πιπιλή).
Είναι επίσης  και αδίστακτος και θρασύς ο τύπος. “΄Ακουσα τη φωνή της συνειδησής μου”, μας πέταξε παραπάνω και μας “κούφανε “απαξάπαντες, όπως πάντα. Κι εμείς θα  ρωτήσουμε: Ποιας συνείδησης τη φωνή άκουσες, Βύρωνα, αφού  χρόνια τώρα, μόνο στο λεξιλόγιό σου μπορεί κανείς να τη συνατήσει; Γιατί, συμπατριώτη μου, αν είχες, ως  γεννηθείς και ανδρωθείς  υπό τη σκιά του Ναού του  Επικουρείου Απόλλωνος, έστω και ίχνος συνείδησης,  δε θα άφηνες το 2007 ,ως υπουργός Δημόσιας Τάξης, να καεί ολόκληρη η “ιδιαίτερη πατρίδα” μας και μάλιστα να υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές το Μουσείο  της Αρχαίας Ολυμπίας, που το σεβάστηκαν  εχθροί, επιδρομείς, πολεμιστές, ακόμα και τα…στοιχειά της Φύσης. Και την έκαψες εσύ,  Πολύδωρα, την Ιερή  Ολυμπία! Και σαν να μην έφτανε αυτό, βγήκες μετά το μεγάλο κακό εκείνων των φοβερών πυρκαγιών (στις οποίες κάηκαν πάνω από 60 άνθρωποι και παιδιά μεταξύ αυτών!) και έλεγες  τα ανήκουστα και ανισόρροπα  περί …”στρατηγού ανέμου” και “ασύμμετρης απειλής”.  Οποία  αθλιότης!
Αν είχε συνείδηση ο “παρακοιμώμενος” του Κώστα Καραμανλή και πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ, δε θα εγκατέλειπε το σκάφος της χώρας, που το έρριξαν όλοι μαζί οι  “ένοικοι”  της τότε κυβέρνησης στην “ξέρα”.  Ούτε, μόλις διαπίστωσαν πως “βάζει  νερά”, θα την “κοπάναγαν”  άπαντες άρον -άρον, καπετάνιος και πλήρωμα, με πρώτο και καλύτερο τον…αξιωματικό βάρδιας Βύρωνα Πολύδωρα.
Τώρα ξαφνικά στο…φόρο για τα ακίνητα θυμήθηκε τη φωνή της συνείδησής του ο πολιτευτής ,παλαιάς κοπής,  της Δεξιάς ; Αλλά πού ήταν  η συνείδησή του, όταν συν-υπέγραφε μνημόνια  και νομοσχέδια επί νομοσχεδίων και ανακοινώσεις της παρούσας κυβέρνησης, που ήταν απείρως σπουδαιότερης σημασίας από το “φόρο στα ακίνητα”;
κ. Πολύδωρα , δεν πείθεις κανέναν πια. Ούτε καν τους ακροδεξιούς που προσεγγίζεις εδώ και πολύ καιρό (να μην ξεχνάμε πως είχε δημόσια δηλώσει ότι Χ.Α και Δεξιά είναι ίδιας μάνας γέννα).  Με το  πονηρό…επαρχιώτικο μυαλό ,που διατηρείς ακόμα από κείνα τα χρόνια,  νομίζεις πως τώρα που βάλαν στην “μπουζού”  τον αρχηγό των Ναζί, σου “έπεσε το λαχείο”  να πιάσεις εσύ το τιμόνι του…άρματος ,να συσπειρώσεις  χουντικούς, Καρατζαφερικούς και  ΑΝ.ΕΛες υπό το ισχυρό σκήπτο της ακροδεξιάς δυναστείας, στην οποία ουδέποτε αρνήθηκες πως ανήκεις; Γι΄αυτό και διάλεξες να λακίσεις (με “ηρωϊκή έξοδο”) από το κόμμα σου αυτή την ώρα;
“Μ΄αυτό το πλευρό να κοιμάσαι”, όμως,  και συ και όσοι ονειρεύονται τη …Δεύτερη Παρουσία-  Νεκρανάσταση του Ναζισμού στη χώρα μας. Δε θα την δεις, για να χαρείς ούτε συ ούτε οι “πιστοί”.  Μόνο φυλακές σας περιμένουν από δω και πέρα. Να το θυμάσαι αυτό.
Υ.Γ. Σε παλιότερο κείμενό μας είχαμε διατυπώσει ένα ερώτημα, αλλά ακόμα περιμένουμε την απάντηση.  2-3 χρόνια πριν, οι Ναζί του Μιχαλολιάκου, μεταξύ των οποίων και ο φονιάς του Παύλου Φύσσα, όπως είδαμε στις φωτογραφίες, ξεκαλοκαιριάζανε και κάναν…κάμπινγκ στο χωριό σου. Τι θέλανε τα τέρατα στα ιερά εκείνα χώματα ,κάτω από το Ιερό των Βασσών;  Και ποιους τους κάλεσε εκεί; Ξέρεις τίποτα γι΄αυτή την “κατασκήνωση”, όπου έκλεισε η “κουμπαριά”  των “μεγάλων μαχαιριών” της Χ.Α και του δολοφόνου του άτυχου Παύλου Φύσσα;
2. «Σαμαράς και Βενιζέλος είναι υπαίτιοι του κακού» (/5/2014)
Κι εμείς ΟΛΟΙ (οι ακηδεμόνευτοι ιστορικοί) λέμε πως αποκλειστικά υπεύθυνοι  του «κακού» (της χρεοκοπίας της χώρας και του δράματος που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία  χρόνια) είναι (από τους κομματικούς)  ο π. πρωθυπουγός Κ. Καραμανλής με τους «παρακοιμώμενους» υπουργούς εκείνης της «μοιραίας» κυβέρνησης και μεταξύ αυτών… «πρώτος και καλύτερος» ο Βύρων Πολύδωρας.
Κι αντί, αυτός ο αισχρότατος εκπρόσωπος του «μαυρογυαλουρισμού» και της πελατειακής αντίληψης της πολιτικής, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας 60 ανθρώπων (μεταξύ αυτών παιδιά) και της καταστροφής της ιστορικής Ολυμπίας στις πυρκαγιές του 2007, να είναι στη φυλακή με όλη εκείνη την εγκληματική κυβέρνηση, περιφέρεται από κανάλι σε «μπαλκόνι»,  παριστάνει τον «Πιλάτο» και φιλοδοξεί να…σώσει (πάλι )την Ελλάδα!
Και ποιος του παραχώρησε στο «γυαλί» βήμα εξιλέωσης και κάλυψης  της ατιμωρησίας του; Μα ποιος άλλος; ΄Ενας  επίσης αισχρός εκπρόσωπος της βιομηχανίας παραπληροφόρησης, υπεύθυνος κι αυτός (δημοσιογραφικά) της χρεοκοπίας της χώρας ,ο οποίος, όπως  πολλοί από το συνάφι του, είναι κι αυτός υπόδικος .
ΟΛΟΙ τους  ξέρουν πως θα έρθει  η ώρα  που θα   «πληρώσουν», όταν σύντομα «γεννηθούν» οι  ΗΠΕ.  Και το περιμένουν. Γι΄αυτό και πολεμούν με λύσσα, για να παραμείνει η χώρα η «παλιά Ελλάδα». Τρέμουν στην ιδέα πως  θα είναι πολύ γρήγορα η πρώτη  πολιτεία στις  «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης». Κι αυτό θα σημάνει την ανατολή της «νέας Ελλάδας»  και την αμετάκλητη καταδίκη των  «βιαστών»  της τόσα χρόνια.
Η πραγματική ιστορία έχει νόμους και αρχές. Και όσοι την υπηρετούν επίσης. Και ουδείς… «στρατηγός άνεμος»  μπορεί να ανακόψει την πορεία της στο φως και την προσφορά της  για ένα καλύτερο  μέλλον  του κόσμου ολόκληρου.
  1. Κόλαφος το Ελεγκτικό Συνέδριο κατά κυβέρνησης

Την πλήρη αποδοκιμασία τους για τις ανοίκειες επιθέσεις που δέχονται οι δικαστές του ΣτΕ, αλλά και για την έλλειψη σεβασμού των προσωπικών δεδομένων των δικαστικών λειτουργών εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΔΣ της Ενωσης Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Κάνουν μάλιστα λόγο για «νέα φαινόμενα που καταδεικνύουν τον εκπεσμό της δημόσιας ζωής της χώρας».

Το Ελεγκτικό Συνέδριο αντέδρασε με ανακοίνωσή του στα συμβαίνοντα των τελευταίων εβδομάδων με αφορμή τη διάσκεψη των μελών του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και για όσα ακολούθησαν.

Εκπεσμός  και μάλιστα αίσχιστος και απόλυτος, είναι να διαπλέκεσαι, να παίζεις κομματικά παιχνίδια, να κάνεις συνταγματικά πραξικοπήματα,  να “βάζεις τα σκουπίδι κάτω  από το χαλί”, για να μη φαίνονται και μετά να λες πως είσαι… θεσμός δικαιοσύνης. Αιδώς,Αργείοι!

  1. Ο επισμηναγός που συγκίνησε όλη την Ελλάδα στέλνει νέο μήνυμα: Καμία έκπτωση στην αποστολή μας

Ο επισμηναγός Σωτήρης Στράλης, συγκίνησε όλη την Ελλάδα με το μήνυμά του στην στρατιωτική παρέλαση την ώρα που πετούσε πάνω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, σημειώνοντας: «Όλο το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, θα επιτελεί την αποστολή του χωρίς καμία έκπτωση, κρατώντας πάντα το κεφάλι ψηλά». Τόνισε ότι ένιωσε ιδιαίτερη συγκίνηση και έστειλε ξανά το μήνυμα: «Ας κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά».

Το πρωί, απευθυνόμενος σε όλους τους Έλληνες μέσα από το πιλοτήριο του F16, που πραγματοποίησε την αεροπορική επίδειξη στο πλαίσιο της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ο επισμηναγός είχε πει από τον ασύρματο: «Καλημέρα Ελλάδα. Με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια, πετώντας σήμερα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, θα κρατήσουμε τη χώρα μας ψηλά. Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα».

Αντε, επισμηναγέ…καλές βολές! “Βγάλτε τα μάτια σας” εκεί στο Αιγαίο, με τους άλλους απέναντι θερμοκέφαλους συναδέλφους σου. Και πού είσαι; Την καλύτερη μπόμπα φύλαξέ τη για τη Σμύρνη,τη …χαμένη πατρίδα. “Στο δόξα πατρί”, σου ευχόμαστε.

Πόσο ανεγκέφαλα πατριωτικός, εθνικιστικός και στρατοκρατούμενος   γίνεται ο κόσμος μας. Και μάλιστα, μεσούντος σε λίγο του 21ου αιώνα!

 

4.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ελληνες επιστήμονες αποκάλυψαν τον τάφο του Χριστού

 

Για πρώτη φορά  επιστήμονες μεταξύ των οποίων και Έλληνες μετακίνησαν την μαρμάρινη πλάκα του Πανάγιου Τάφου, αποκαλύπτοντας, την επιφάνεια στην οποία πιστεύεται ότι τοποθετήθηκε το σώμα του Ιησού Χριστού μετά τη σταύρωση.

Την συγκλονιστική είδηση αποκαλύπτει το National Geographic.

Σύμφωνα με την παράδοση, το σώμα του Ιησού τοποθετήθηκε σε ένα «νεκρικό κρεβάτι», διαστάσεων 2,07 x 1,93 μ., λαξευμένο από ασβεστόλιθο στο τοίχωμα της σπηλιάς, στην οποία μεταφέρθηκε μετά τη σταύρωση του από τους Ρωμαίους, από όπου και αναστήθηκε τρεις ημέρες αργότερα το 30 ή ενδεχομένως, το 33 μ.Χ.

Ο Πανάγιος Τάφος βρίσκεται στον Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ και είχε καλυφθεί από μαύρη μαρμάρινη επένδυση τουλάχιστον από το 1555 μ.Χ. Ο ναός θεωρείται ότι βρίσκεται στη θέση του Γολγοθά, ο λόφος στον οποίο σταυρώθηκε και τάφηκε ο Ιησούς Χριστός.

Επιστήμονες σίγουρα αυτοί  δεν είναι. Αγύρτες και απατεώνες, ναι.

Αλλά εμείς ξέραμε  πως τους θεομπαίχτες, τους εμπόρους της θρησκείας, τους μεταπράτες του …τίμιου ξύλου και του Αγίου φωτός   του  πανάγιου τάφου, εκείνους που  περιφέρουν μούμιες και λείψανα για προσκύνημα με το αζημίωτο,  τους εγκαλεί  ο εισαγγελέας. Αυτούς εδώ που αντιποιούνται το ρόλο της επιστήμης ,γιατί  τους αφήνει να  την εξευτελίζουν και να την εκμεταλλεύονται;