ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1.  ” ΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ”
2. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΚΑΙ  ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
3. ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΙΘΟΥΣΑ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.
4. ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟ.. ΕΝΑ ΜΑΤΙ
5. “ΕΛΛΗΝΕΣ  ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ”.  100% ΡΩΣΟΙ  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΦΙΟΖΟΙ
6. Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΝΙΚΗ ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΡΑΠΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ
7. “ΑΙΜΑ-ΣΠΕΡΜΑ”  Η ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
1. Μητσοτάκης: Θα μειώσουμε φόρους και τον ΕΝΦΙΑ 20% -Θα επιστρέψουμε χρήματα στις τσέπες των Ελλήνων
Φωτογραφία: EUROKINISSI

“ΘΑ σας κάνουμε γιοφύρια. Μα,δεν έχουμε ποτάμια. ΘΑ σας κάνουμε και ποτάμια”!

Δεν αλλάζουν οι ΄Ελληνες πολιτικοί. Και μόνο πολιτικοί δεν  είναι. Δημαγωγοί, λαϊκιστές, ψεύτες. ΄Απαντες.  Από καταβολής ελληνικού κράτους.

Αλλά, δε φταίνε οι ίδιοι πάντα. Ξέρουν σε τί επίπεδο λαού απευθύνονται . Η  “κινούμενη άμμος”   μεταφέρεται εύκολα και συνεχώς από δω κι απο κει.  Σεργιανάει απ΄όλα τα κομματικά μαγαζιά.

 Δεν έχει δεξιές ,κεντρώες ,αριστερές  αναστολές και ευαισθησίες. ΄Οποιος τάζει στους πελάτες τζάμπα πραμάτια,  ορμούν ομοθυμαδόν. Ψηφίζουν …δαγκωτό και μονοκούκι.  Και  όταν ανακαλύψουν μετά πως τους κορόιδευαν, απλά αλλάζουν στρατόπεδα.  Δε μαθαίνουν ποτέ.   Επειδή, ακριβώς,  δε έχουν πολιτική συνείδηση. Η αγοραπωλησία είναι το επάγγελμά τους .

Ο Κυριάκος δε χρειάζεται παραπάνω από 200 .000 ψήφους ,για να κερδίσει τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.  Κι αυτές προέρχονται από τέτοιες πελατειακές, κινητές  δεξαμενές .

Γι΄αυτό “θα βγει με τα τσαρούχια”. Αν δε σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο Πάνος Καμμένος είναι πάντα εκεί να στηρίξει την παράταξη από την οποία προέρχεται και δεν απέκοψε ποτέ τον ομφάλιο λώρο.

Και   υπακούει πιστά και σταθερά  τον Κ. Καραμανλή. Και όπως του έδωσε ο υπόδικος πρώην πρωθυπουργός εντολή να στηρίξει Τσίπρα, τώρα το ίδιο θα κάνει και με τον Μητσοτάκη.  Χρειάζεται την ομπρέλα προστασίας ο “ανιψιός”,  για να συνεχίζει να βρίσκεται  στο απυρόβλητο.

Μια ολόκληρη χώρα χρεοκόπησε.  Πληρώνουμε ακριβά αυτό το έγκλημα που διέπραξε.  Δεν μπορεί μια ζωή  να “περνάει ντούκου”.  Κι ας τον προστατέψει και ο Κυριάκος, όπως έκανε και ο Αλέξης. Μια μέρα θα πληρώσει. ΄Ο,τι και να γίνει, όσο κι αν ξεφύγει.  Μόνα τους  πια μιλούν τα πράγματα.

 

2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ
Σε δίκη η Σώτη Τριανταφύλλου για ρατσιστικά σχόλια
Σε δίκη η Σώτη Τριανταφύλλου για ρατσιστικά σχόλια

Στα δικαστήρια στέλνει το Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων τη Σώτη Τριανταφύλλου για ένα κείμενό της στην ηλεκτρονική σελίδα της Athens Voice.

Συγκεκριμένα η Σώτη Τριαντραφύλλου είχε περιλάβει τη φράση που αποδίδεται στον Μάρκο Πόλο πως «φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι, ενώ μετριοπαθής είναι εκείνος που σε κρατάει για να σου κόψουν το κεφάλι». Την μήνυση εναντίον της την κατέθεσε ο διαχειριστής του blog «Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων» Παναγιώτης Δημητράς, με αφορμή κείμενό της που είχε δημοσιευθεί.

Μα, είναι η αλήθεια, όσα είπε για τους Μουσουλμάνους η συγγραφέας.  Πέρα για πέρα. Μόνο που αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν αφορούν μόνο το Ισλάμ, αλλά τους πιστούς ΟΛΩΝ των θρησκειών. Οι Χριστιανοί διέπραξαν αισχρότερα εγκλήματα από τους Μουσουλμάνους. Ακραίοι και μεριοποθείς.  Τα έχουμε πει χίλιες φορές.

Αν η συγγραφέας βάζει στο απυρόβλητο τους άλλους θρησκευόμενους και “τα χώνει” μόνο στους Ισλαμιστές, τότε σωστά θα καθίσει στο εδώλιο. Αν οι κρίσεις της και η κριτική της αφορούν όλες τις θρησκείες, τότε στο σκαμνί πρέπει να καθίσει ο Δημητράς, για ρατσιστικό έγκλημα εναντίον συγγραφέων  που γράφουν την αλήθεια. Και είναι χειρότερος αυτός ο ρατσισμός. Πέρα από τα  επίσης δεινά εγκλήματα της λογοκρισίας και της παρεμπόδισης της πληροφορίας,  που προκαλούν  αυτού του είδους οι διώξεις.

 

3. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Κοντονής: Σε χώρο κυριότητας του υπ. Υγείας η συνέχεια της δίκης της Χρυσής Αυγής
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Τώρα, πάντως, ό,τι και να κάνουν,όσο και να τρέχουν, “το πουλί πέταξε”. Ξεφτιλίστηκαν στα πέρατα της οικουμένης.  Η οργανωμένη (τρομάρα της!) ελληνική πολιτεία απέδειξε πως μόνο τέτοια δεν είναι. Με προφάσεις την έλλειψη  ευρύχωρης αίθουσας για να χωρέσει τα τέρατα της εγκληματικής οργάνωσης  των Ναζί να δικαστούν και της εκπνοής  του χρόνου προφυλάκισής τους, άφησε ελεύθερο όλο  το συρφετό της Χ.Α.

Δεν έχει ξαναγίνει.  ΄Ισως είναι μοναδικό φαινόμενο  συμπεροφοράς κράτους και αντιμετώπισης  εγκληματιών  τέτοιας μορφής. Στην Ερώπη, τουλάχιστον, δε γνωρίζουμε στη νεότερη ιστορία της άλλο όμοιο φαινόμενο

 

4. Μίκης: Ο Τσίπρας είναι ο εγκέφαλος του Μαδουρισμού στην Ελλάδα -Τι είπε για την επίθεση Σαββίδη κατά Μητσοτάκη
EUROKINISSI

Μαδουρισμός – του Μίκη Θεοδωράκη
04.05.2017

Ο Μαδουρισμός είναι η καινούρια έμπρακτη τακτική για την διαιώνιση της κυβερνητικής εξουσίας με «νόμιμα» μέσα. Η προσπάθεια αυτή επιχειρείται αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα, όπου η λαϊκή αντιπολίτευση βρίσκεται μαχητικά στους δρόμους αντιμέτωπη με τον κατασταλτικό μηχανισμό μιας άλλοτε προοδευτικής κυβέρνησης που έχει χάσει την πλειοψηφία μέσα στον λαό και μέσα στη Βουλή. Ενώ ο ελληνικός μαδουρισμός έχει χάσει μεν την πλειοψηφία μέσα στον λαό, όμως ο λαός δεν είναι μαχητικά στους δρόμους όπως στο Καράκας, τουναντίον φαίνεται εντελώς εξουδετερωμένος, ενώ η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Οπότε οι συνθήκες για την εφαρμογή του μαδουρισμού δηλαδή την παράνομη διαιώνιση της εξουσίας με δήθεν συνταγματικά μέτρα είναι ευνοϊκότερες για το παρόν και το μέλλον εις το διηνεκές της ουσιαστικά μειοψηφικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την πλαστή πλειοψηφία

Η εισβολή του εκ Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη με τη σαφή καταδίκη-πρόβλεψη για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πρέπει να αναλυθεί κάτω από το πρίσμα του πνεύματος του Μαδουρισμού, δεδομένου ότι εκφράζει δημοσίως αυτό που πολλοί πλέον γνωρίζουν, ότι δηλαδή από τη στιγμή που ένας αριστερός μεταβάλλεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να διατηρήσει επ’ αόριστον τα προνόμια της εξουσίας του.

Αυτός λοιπόν ο Ιβάν ο τρομερός με τον κομπασμό του πάμπλουτου και τον κυνισμό του νεοφώτιστου στην αρένα της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας, γνωρίζει ως φαίνεται καλά, από πρώτο χέρι ότι στην Ελλάδα του κοντινού μέλλοντος δεν θα υπάρξουν πλέον αξιωματικές αντιπολιτεύσεις και άλλες δημοκρατικές αστειότητες.

Είναι σαν να λέει στον κύριο Τσίπρα «Ήρθα για να ενώσω τη γροθιά μου με τη δική σου για να απαλλαγούμε μια για πάντα από τους “εχθρούς του λαού” και να χτίσουμε την καινούρια εξουσία με εκείνα τα «νόμιμα μέσα» που θα την μεταβάλουν σε διαρκή και αμετάβλητη». Κάπου εδώ μπαίνει και ο Πούτιν, που κυβερνά μεν σχεδόν δύο δεκαετίες, στηρίζεται όμως στην μεγάλη πλειοψηφία του ρωσικού λαού. Μπορεί ίσως να πιστεύει ο κύριος Σαββίδης ότι ο εξουδετερωμένος σήμερα ελληνικός λαός είναι δυνατόν να κάνει τον Τσίπρα Πούτιν, ότι είναι δυνατόν να μεταβληθεί σε οπαδό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και Τσίπρα με τη βοήθεια της πλύσης εγκεφάλου που ευελπιστεί να κάνει ο ίδιος εφ’ όσον πάρει στα χέρια του την τηλεόραση.

Πάντως δηλώνω ότι είμαι βέβαιος ότι με Ιβάν ή χωρίς Ιβάν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη αρχίσει να κινείται στα βήματα του Μαδουρισμού. Οι δεκάδες χιλιάδες διορισμοί αποβλέπουν στον πλήρη έλεγχο του Κράτους. Το σχέδιο Παππά απέτυχε στην επιδίωξη του ελέγχου των ΜΜΕ. Όμως τώρα με τον Ιβάν, φαίνεται ότι θα επιχειρηθεί και νέα επέλαση για τον έλεγχο της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης.

Τέλος, ομολογώ ότι ανησυχώ για τις ένοπλες δυνάμεις. Στην εποχή της πάλης κατά των Μνημονίων, ο Πάνος Καμένος με επισκέφθηκε για να μου πει «Μίκη, κάλεσέ μας όλους» (εννοώντας τους επί κεφαλής των αντιμνημονιακών σχηματισμών), «κλείσε μας μέσα και μη μας αφήσεις να φύγουμε πριν συμφωνήσουμε…». Αυτό δείχνει το πόσο δυναμικός και αυθόρμητος είναι ο σημερινός επί κεφαλής των ενόπλων μας δυνάμεων. Ο οποίος ως φαίνεται βρίσκεται υπό την επιρροή της γοητείας του κυρίου Τσίπρα. Δηλαδή του εγκεφάλου για την επιβολή του Μαδουρισμού στην χώρα μας.

Το γεγονός αυτό με οδηγεί στη σκέψη ότι αρχίσαμε να παίζουμε με τη φωτιά. Και είμαι εγώ ο ίδιος, που με πλήρη ευθύνη επισημαίνω τον καινούριο μεγάλο εθνικό κίνδυνο, όπως από τον Μάρτιο του 1967 προσπάθησα να προφυλάξω την πατρίδα μου από τον επερχόμενο κίνδυνο της Δικτατορίας. Τότε δεν με άκουσαν ούτε οι Αριστεροί αλλά ούτε και οι Κεντρώοι και οι Δεξιοί. Οι σύντροφοί μου μάλιστα φρόντισαν να με απομονώσουν δυο βδομάδες πριν την Χούντα.

Όλοι όμως οι ηγέτες εκείνου του καιρού πιάστηκαν με τις πιτζάμες. Ενώ εγώ που ήξερα τον κίνδυνο, διέφυγα, κρύφτηκα και μετά από δύο εβδομάδες είχα την τιμή μαζί με λιγοστούς συναγωνιστές να ιδρύσουμε την πρώτη αντιστασιακή οργάνωση, το Πατριωτικό Μέτωπο. Ποιος άραγε ή ποιοι θα έχουν την τιμή να οργανώσουν το νέο Πατριωτικό Μέτωπο;

Αθήνα, 4.5.2017

Μίκης Θεοδωράκης

Αν εξαιρέσουμε  τις γνωστές υπερβολές του Μίκη και τις εθνικιστικές κορώνες για …εθνικά και πατριωτικά μέτωπα ,είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, που ακούσαμε σωστές  απόψεις από το διάσημο μουσικοσυνθέτη.  Αλήθειες που μόνο οι Συριζαίοι δε θέλουν να ξέρουν περί Τσίπρα, Πούτιν  και Ιβάν Σαββίδη. Εμείς συνεχώς και αδιαλείπτως καταγγέλουμε την αισχρή αυτή διαπλοκή των αχυρανθρώπων του δικτάτορα Πούτιν.

 

5. Τσάκωσε» η Αστυνομία 4 αρχηγικά μέλη της σπείρας των χρηματοκιβωτίων
Φωτογραφία: EUROKINISSI

 

Δεκαπέντε άτομα, μέλη της γνωστής «συμμορίας των χρηματοκιβωτίων» και ανάμεσά τους τα τέσσερα αρχηγικά, συνελήφθησαν έπειτα από μεγάλη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας, με τη συνεργασία της Υποδ/νσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Ασφάλειας Αττικής, που πραγματοποιήθηκε σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου όπως η Καλλιθέα, ο Ασπρόπυργος, το Μενίδι καθώς και ο οικισμός του στρατοπέδου Καποτά.

Η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε εταιρείες και οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας και της Εύβοιας, από τις οποίες αφαιρούσε κυρίως χρηματοκιβώτια τα οποία περιείχαν χρήματα, κοσμήματα και λοιπά τιμαλφή.

Οι 14 από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες ομογενείς από ανατολικές χώρες, ηλικίας από 18 έως 40 ετών, και ο ένας είναι Αλβανός 26 ετών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν ακόμη πέντε μέλη της συμμορίας που είναι επίσης Έλληνες ομογενείς από ανατολικές χώρες, ηλικίας από 20 έως 30 ετών, οι οποίοι αναζητούνται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξιχνιάστηκαν περισσότερες από εκατό ληστείες και διαρρήξεις σε βάρος εταιρειών και οικιών. Οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν απασχολήσει επανειλημμένως την αστυνομία για παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες. Ταυτόχρονα, εξετάζεται η συμμετοχή τους σε εκατοντάδες ληστείες και διαρρήξεις, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Καλή η επιτυχία αυτή  της αστυνομίας. Συντονισμένη και αποτελεσματική.

Μεγάλος μπελάς για τη χώρα τούτοι οι τάχα μου …ομογενείς από τη Σοβιετική ΄Ενωση. Οι περισσότεροι είναι εγκληματίες και πολλοί  “μαϊμούδες” με ψεύτικα χαρτιά και βεβαιώσεις ελληνικότητας  που παίρνανε από τις σπείρες των “ομογενών” στις χώρες τις π. Σοβιετικής ΄Ενσωσης.

Τα έζησα όσο  καιρό  υπηρετούσα στην πρεσβεία του Κιέβου. Οργανώσεις με σφαγίδες Ελλήνων, τάχα,  Ομογενών, δεν τρώγανε μόνο εκατομμύρια ευρώ για το…πολιτιστικό τους έργο (αυτή δολοφονόνησαν και τον καθηγητή Γ. Τριάχρη στην Τασκένδη), αλλά είχαν στήσει  και βιομηχανία έκδοσης βεβαιώσεων, για να “ελληνοποιούν” εγκληματίες  από τις χώρες αυτές. Και τους έστελναν σωρηδόν στην Ελλάδα, όπου οι παλιάνθρωποι διαπλεκόμενοι, τους έδιναν ταυτότητες και τους πολιτογραφούσαν ΄Ελληνες!

Οι περισσότεροι από αυτά τα κουμάσια  συνέχισαν κι εδώ  την εγκληματική τους δραστηριότητα.  Και μάλιστα στο σκληρό έγκλημα. Εκτελέσεις συμβολαίων, απαγωγές, ληστείες, ναρκωτικά.”΄Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις  από κάτω , θα βρεις”  ομογενή.

Όπως οι παραπάνω. 1 στους 2  απ΄αυτούς τους  τύπους έχει παραβατική συμπεριφορά. Μετά τα εξαρτημένα από ουσίες άτομα, που είναι πρώτα στην εγκληματικότητα, δεύτεροι έρχονται οι…ομογενείς απο την πρώην Σοβιετική ΄Ενωση.

 

6.Γαλλία: Επίθεση χάκερ στην καμπάνια Μακρόν λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες
Φωτογραφία: AP

 

Ανεβαίνει η ένταση στην Γαλλία παραμονή των εκλογών της Κυριακής.

Και αυτό διότι στόχος «μαζικής και συντονισμένης» κυβερνο-επίθεσης υποστηρίζει πως έγινε η προεκλογική εκστρατεία του Εμανουέλ Μακρόν.

Η διαρροή περιλαμβάνει email, λογιστικά έγγραφα, συμβάσεις και άλλα κείμενα που σε όγκο ανέρχονται συνολικά σε περίπου 9 γιγαμπάιτ. Αναρτήθηκαν στο Pastebin, ιστότοπο που χρησιμοποιείται για κοινοποίηση αρχείων. Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα Μακρόν υποστηρίζει ότι οι χάκερ έχουν εσκεμμένα αναρτήσει κάποια αυθεντικά έγγραφα της καμπάνιας μαζί με πολλά κάλπικα, «προκειμένου να σπείρουν αμφιβολίες και παραπληροφόρηση». Τονίζει δε πως τα αυθεντικά έγγραφα δεν προκαλούν ανησυχία, καθώς αφορούν τυπικές λειτουργίες μίας πολιτικής εκστρατείας.

Η παράταξη καταγγέλλει πως επιδίωξη των χάκερ ήταν να βλάψουν την καμπάνια Μακρόν ενόψει των εκλογών της Κυριακής και ζητά από τα μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν την υπόθεση να λάβουν υπόψη πως πρόκειται για απόπειρα «αποσταθεροποίησης» της εκλογικής διαδικασίας.

Συντονισμένη  επίθεση ακροδεξιών, Ναζί και φασιστών  Ευρωπαίων υπό  την καθοδήγηση των Ρώσων, ενατίον του Μακρόν. ΄Ο τι, όμως, και να κάνουν, αύριο ο υποφήφιος πρόεδρος της Γαλλίας θα σημειώσει αξιόλογη νίκη, που θα είναι το ισχυρότερο χαστούκι σε όλα τα ακροδεξιά και φασιστικά-ναζιστικά μορφώματα της Ευρώπης.

 

7. α. Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ .Συγκλονίζει η 20χρονη φοιτήτρια: Ετσι μου επιτέθηκε ο 52χρονος
Συγκλονίζει η 20χρονη φοιτήτρια: Ετσι μου επιτέθηκε ο 52χρονος
β. ΘΥΜΑ ΜΙΑ 36ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
Υποψίες ότι ο 38χρονος γιατρός δηλητηρίασε την ερωμένη του -Ολα τα νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη
γ. Κύπρος: Ροζ σκάνδαλο με άτακτο ιερέα που τον «τσάκωσε» ο Μητροπολίτης σε γκαρσονιέρα
Φωτογραφία: EUROKINISSI

 

δ. Νέο θρίλερ: Εξαφάνιση 18χρονης στο Αττικό νοσοκομείο -«Πήγα το παιδί μου στο νοσοκομείο και χάθηκε…»
Νέο θρίλερ: Εξαφάνιση 18χρονης στο Αττικό νοσοκομείο -«Πήγα το παιδί μου στο νοσοκομείο και χάθηκε…» [εικόνες]

΄Ολα αυτά δημοσιευμένα σήμερα! Αναλυτικά, εκτενή,  πομπώδη, πρωτοσέλιδα,  με φωτογραφίες και  φρικιαστικές ή γαργαλιστικές περιγραφές .

Σπάζει κόκαλα ο σεξισμός στις φυλλάδες. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μέρα και να μη φιλοξενηθούν στις σελίδες τους (και με πηχιαίους τίτλους) τέτοια θέματα. “Αίμα -σπέρα” η  ασφελέστερη μέθοδος να πουλήσεις.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι φυλλάδες και τα σκουπίδια που τα ανάγουν σε σοβαρά θέματα.Οι σκουπιδοφάγοι που περιμένουν πώς και πώς  το φαγί τους,  είναι πιο αισχροί και ανήθικοι.

Πνιγόμαστε στην μπόχα. Γέμισαν την κοινωνία απόβλητα αυτές οι  βόθροι της εμπορικής δημοσιογραφίας. Δεν είναι εύκολο να καθαρίσει κανείς τέτοια βρωμιά . “Η κόπρος του Αυγεία”!