ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

Δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών κατά μεταναστών -Τους χτύπησαν με σιδηρογροθιές

 

Οργανωμένη επίθεση κατά μεταναστών εργατών γης καταγγέλλει η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή» ΚΕΕΡΦΑ.

Οπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, «πενταμελής ομάδα χρυσαυγιτών επιτέθηκε το Σάββατο το απόγευμα με σιδηρογροθιές κατά δύο μεταναστών εργατών, στην Γκορυτσά Ασπροπύργου».

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες κύκλωσαν τον Ασφάκ Μαχμούντ και άρχισαν να τον χτυπούν μα μανία στο πρόσωπο, ενώ οι άλλοι δύο πλησίασαν τον Βακάς Χουσεΐν.

Όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ, οι «νταήδες» είναι γνωστοί στα θύματα.

Παράλληλα, τονίζεται ότι κατά τη διάρκεια αυτής της ρατσιστικής επίθεσης, όπως και σε προηγούμενες, οι δράστες έβριζαν, φωνάζοντας «Βρώμικοι Πακιστανοί, πού θα τρέξετε για να φύγετε τώρα;».

Οι φυσικοί αυτουργοί Χρυσαυγίτες  κι αυτού του εγκλήματος είναι γνωστοί. Τους ξέρουν οι “παροικούντες” τον τόπο ,που διαπράχτηκε. Γνωστοί επίσης είναι και οι ηθικοί αυτουργοί.  ΄Οσοι, με λόγια και έργα, οπλίζουν τα χέρια των φονιάδων .

Ο Μιχαλολιάκος, αρχηγός μια εγκληματικής οργάνωσης και τα μέλης της, σήμερα έπρεπε κανονικά  να  βρίσκονται με χειροπέδες. Δεν είναι πολιτικοί. Δεν έχουν άσυλο. Οι Ναζί πουθενά στον κόσμο δεν είναι στο δικαστικό απυρόβλητο. Ελέω, μιας, “μιλημένης” ή ασυνείδητης ή (ακόμα χειρότερα) ανιστόρητης  τ. εισαγγελέως  του Αρείου Πάγου, μια εγκληματική οργάνωση αποκαθαίρεται  νομικά και οι Ναζί μπαίνουν στη Βουλή!

Η θέση τους είναι στη φυλακή και όχι στη Βουλή. Και όχι μόνο δε βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα, αλλά θρασύτατοι, προκλητικότατοι, ανήθικοι συνεχίζουν να ειρωνεύονται και  να προπηλακίζουν όλους εμάς, που τους φτύνουμε. Και  φυσικά ανενόχλητοι, δολοφονούν και κακοποιούν  μετανάστες.  Παντελώς  ατιμώρητοι.

Το επίσης  θαρσύτατο  είναι πως  αναλαμβάνουν και την…πολιτική ευθύνη των εγκλημάτων τους!Και κανείς από τους λαλίστατους, κατά τα άλλα, νομικούς αυτής της χώρας, δε βγήκε  να τους “κράξει”, να διαλαλήσει σε όλους τους τόνους   το νομικά  αυτονόητο. Πως στο έγκλημα  δεν υπάρχει πολιτική ανάληψη ευθύνης.

Χώρα, χωρίς θεσμούς, χωρίς δικαιοσύνη είναι η Ελλάδα. Το όνειδος της υφηλίου. Ο εξευτελισμός του πολτικού και δικαιικού πολτισμού. Μια φρίκη!

 ________________________________________________________

1.Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Η άλλη Μέριλιν: Ακτιβίστρια της Femen τραγουδά «Happy Birthday» στον Πούτιν
Ακτιβίστρια της Femen ως Μέριλιν Μονρόε

Καλές, ευπρόσδεκτες και κατανοητές τέτοιες διαμαρτυρίες. Και μπράβο  στην ακτιβίστρια!΄Ομως,  ο τύραννος, δεν πέφτει έτσι.  Μόνο με λαϊκή κατακραυγή, με “θύελλα”, με “φωτιά και σίδερο” θα ανατραπεί.

Ο δικτάτορας Πούτιν, δεν είναι πρόεδρος. Είναι επικεφαλής ενός μαφιόζικου καθεστώτος, που έχει πάρει  την απόφαση  (και διαθέτει και  τη δύναμη) να αιματοκυλήσει τον κόσμο. ΄Ηδη, βαρύνεται με χιλιάδες δολοφονίες αθώων .

Και φαίνεται πως δεν πρόκειται να σταματήσουν το εγκληματικό τους έργο, αν δεν τους σταματήσουν. Κι αυτή τη δύναμη την έχει ο ίδιος ο ρώσικος λαός, που τούτη την ώρα ,ένα μεγάλο μέρος του, διακατέχεται από  εθνικιστική χαύνωση.  Καιρός ,όμως , είναι πια  να αφυπνιστεί.

 

2. Καταπέλτης το πόρισμα του Συνήγορου του Πολίτη για το ρόλο του Τσίπρα στις σεξοταλικλες επιθέσεις στην πρεσβεία της Βενεζουέλας

 

Καταπέλτης το πόρισμα για τις σεξουαλικές επιθέσεις στην πρεσβεία της Βενεζουέλας -Τι αναφέρει για τον ρόλο του Τσίπρα

Καταπέλτης είναι το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη για τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχθηκαν εργαζόμενες στην πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα το 2013, τις οποίες μάλιστα είχε προσπαθήσει να αποσιωπήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τότε, με επιστολή του στον Νικολάς Μαδούρο.

Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, στο ρεπορτάζ του Ιάσονα Πιπίνη, ο Συνήγορος του Πολίτη στο πόρισμα του αναγνωρίζει ότι ο πρώην πρέσβης της Βενεζουέλας Φρανκλίν Γκονζάλες παρενοχλούσε σεξουαλικά εργαζόμενες της πρεσβείας και συνδέει άμεσα την απόλυση τους (δυο χρόνια μετά) με την καταγγελία που είχαν κάνει στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας εναντίον του πρέσβη, σημειώνοντας μάλιστα πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως η απόλυση είναι άκυρη ως καταχρηστική «διότι ασκήθηκε για λόγους εκδίκησης». Μάλιστα αναφέρεται αναλυτικά και στον ρόλο που έπαιξε ο κ. Τσίπρας με την παρέμβαση του στον πρόεδρο της Βενεζουέλας.

Αποκάλυψη για τον ρόλο Τσίπρα
Όπως αποκαλύπτεται στο πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη, ο Ροδρίγο Τσάβες Σαμούδιο, πρέσβης της Βενεζουέλας στη Γερμανία εκείνη την περίοδο, «ήρθε στην Ελλάδα από τη Γερμανία και συναντήθηκε με πολιτικά πρόσωπα προερχόμενα από τον χώρο της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) για το ζήτημα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων. Σύμφωνα με την κατάθεση του κ. Ροδρίγο Τσάβες Σαμούδιο κατά την συνάντηση αυτή του δόθηκε επιστολή απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο της Βενεζουέλας κύριο Μαδούρο με φερόμενη ημερομηνία Φεβρουαρίου 2013 και φερόμενο αποστολέα τον κ. Τσίπρα».

Το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη αναφέρει ότι «με την επιστολή αυτή φαίνεται να ζητείται η παρέμβαση του Προέδρου Μαδούρο για την επίλυση του ήδη γνωστού στον κύριο Μαδούρο ζητήματος της σεξουαλικής παρενόχλησης των εργαζομένων γυναικών στην πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα από τον τότε πρέσβη κύριο Φρανκλίν Ραμόν Γκονζάλες».

Ξάστερες κουβέντες. ΄Εγινε “ιστορία” στην πρεσβεία με τις εργαζόμενες εκεί γυναίκες. ΄Ολα δείχνουν πως είναι αλήθεια. Στα καλά καθούμενα, να απολυθούν  3 υπάλληλοι και μάλιστα η μια με 25 χρόνια υπηρεσίας(!), που σημαίνει πως τόσο καιρό ήταν  συνεπής υπάλληλος και ξαφνικά …τα “φόρτωσε στον κόκορα”, είναι ακατανόητο. Τουλάχιστον με τη δική μας συλλογιστική.

Δεν αποκλείουμε ΚΑΘΟΛΟΥ, επομένως,  να είναι πραγματικές οι καταγγελίες των υπαλλήλων που απολύθηκαν. ΄Αλλωστε, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι ο π.πρέσβης της Βενεζουέλας στην Αθήνα, που έχει το μυαλό στα… σκέλια, αντί στο κεφάλι. Να  θεωρείς πως, αν είσαι προϊστάμενος σε μια  δουλειά, οι γυναίκες υπάλληλοι σου ανήκουν δίκην ..χαρεμιού, δεν είναι απλά…κουφό, αλλά  ξεδιάντροπο, εντελώς ανήθικο.

Απο κει και πέρα, όμως να δούμε και την άλλη διάσταση του θέματος. Η υπόθεση με τον τρόπο που παρουσιάστηκε  είναι φανερό πως μυρίζει από μακριά  “φτιαγμένο σενάριο”, με έντονη μικροκομματική μπόχα και με… χημικούς παρασκευής , τους  γνωστούς γκεμπελίσκους στα γραφεία της Ν.Δ.

Μια ιστορία που θα μπορούσε να λυθεί δικαστικά, πήρε τέτοια έκταση, μόνο και μόνο γιατί εμπλέκονται  ένας Μαδούρο και ένας Τσίπρας. Και μάλιστα και οι δύο, αναφέρουν τα χειραγωγημένα δημοσιεύματα, απέκρυψαν, συγκάλυψαν τη σεξουαλική αυτή παρενόχληση, για να μη χαλάσει το αριστερό ίματζ του προέδρου της Βενεζουέλας και του ΄Ελληνα πρωθυπουργού. Αστεία πράγματα!

Η Δεξιά είναι αδίστακτη. Το γνωρίζουν άπαντες. Στην απάτη, τη δημαγωγία ,τη συκοφαντία, την παλιανθρωπιά. Θα άφηνε ανεκμετάλλευτο τέτοιο μικροκομματικό κελεπούρι; Γιατί έχουν τις φυλλάδες και τα κανάλια τους;

Το χείριστο όμως δεν είναι αυτό. “΄Εξεστιν Κλαζομενίοις (Δεξιοίς)  ασχημονείν”.  Το εντελώς απαράδεκτο είναι πως  ο αισχρός “Συνήγορος του Πολίτη” (μόνος τέτοιος δεν είναι),  μπήκε μπροστά  ΚΑΙ σ΄αυτήν την υπόθεση και μάλιστα με προκλητικό πόρισμα, για να σιγοντάρει το Μητσοτάκη. Να χορηγήσει το πλούσιο  υλικό  λασπολογίας.

Το έχει ξανακάνει και όχι μόνο μια φορά. Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία της Ν.Δ, εδώ και πολύ καιρό. Για παράδειγμα. Από προσωπική εμπειρία αναφέρουμε-καταγγέλουμε τη στάση του “Συνήγορου του Πολίτη” στη γνωστή υπόθεση της δολοφονίας του καθηγητή Γιώργου Τριάρχη. “Αγρον ηγόρασε” . Τη σεξουαλική παρενόχληση την έκανε σημαία της Ν.Δ.  Μια δολοφονία με ηθικούς αυτουργούς π. υπουργούς της ίδιας παράταξης,  την έκανε… γαργάρα.

Δεν υπάρχουν θεσμοί σ΄αυτή τη χώρα .Κακά τα ψέματα.  Συθέμελα γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή.

3. Ο ηγέτης των Ταλιμπάν κάνει «άνοιγμα» στον ISIS – «Μοιραζόμαστε κοινούς στόχους»
Φωτογραφία: ΑΡ/αρχείο

 

«Μοιραζόμαστε κοινούς στόχους»!

Δηλαδή, τους…άπιστους. Δηλαδή εσένα, εμένα, τα παιδιά μας.

Είναι ανεγκέφαλοι, τυφλωμένοι εγκληματίες. Ας τους τσακίσουμε.Το χρωστάμε στις γενιές που έρχονται.

 

4. Το οργισμένο μήνυμα της Αρναούτη μετά το πόρισμα για το δυστύχημα

΄Eστειλε ένα οργισμένο μήνυμα σε όσους την επέκριναν και την αμφισβητούσαν.

Μετά το πόρισμα του Εισαγγελέα για την υπόθεση Παντελίδη, αποδεικνύεται ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο άτυχος τραγουδιστής.

Λάθος το πόρισμα του εισαγγελέα. Δεν ήταν ο Παντελίδης ο οδηγός  του μοιραίου τζιπ. Στην κατάσταση που ήταν, κομμάτια από το πιοτό και το ξενύχτι (ή κι από τίποτα άλλες ουσίες;) το  αυτοκίνητο το οδηγούσε αυτοπροσώπως ο…Χάρος!

5. Έγινε αληθινός αγώνας λαγού με χελώνα και νίκησε ακριβώς αυτός που νοζεις! (Βίντεο)
Εντάξει, απίστευτο : www.lifo.gr

 

Καθόλου απίστευτο. Κερδίζει  πάντα εκείνος που  βάζει στόχο και δε σταματά αν δεν τον πετύχει.

Το ευαγγέλιο, αν εμπεριέχει  κάτι ωφέλιμο, είναι οι…ατάκες του. Λέει:

 

Λουκ. 9,62         εἶπε δὲ ὁ Ἰησοῦς πρὸς αὐτόν· οὐδεὶς ἐπιβαλὼν τὴν χεῖρα αὐτοῦ ἐπ᾿ ἄροτρον καὶ βλέπων εἰς τὰ ὀπίσω εὔθετός ἐστιν εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ.

Λουκ. 9,62                Είπε δε προς αυτόν ο Ιησούς· “κανένας γεωργός, που έχει βάλει το χέρι στο αλέτρι και βλέπει εις τα οπίσω, δεν ημπορεί να οργώση το χωράφι.