ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

Αργος: Πληρώνουν 20.000 ευρώ για «βραδιά κατάνυξης» τη Μ.Παρασκευή με Γαϊτάνο-Μπάση
Αργος: Πληρώνουν 20.000 ευρώ για «βραδιά κατάνυξης» τη Μ.Παρασκευή με Γαϊτάνο-Μπάση [εικόνες]

 

****

_____________________________________________________________________

1. Επίσημο: Εισηγείται Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο o Xούμπελ
Grexit εισηγείται ο Χούμπελ / Φωτογραφία: Eurokinissi

Grexit  στην οικονομία (παρά τρίχα), τώρα στο ποδόσφαιρο (μάλλον σίγουρο,λένε όσοι ασχολούνται).  Εξευτελισμένοι, παραδείγατα προς αποφυγή  στην οικουμένη όλη  για τον τρόπο που λειτουργούμε ως κράτος, αλλά και ως κοινωνία. Διαφθορά, διαπλοκή, παθογένεια. Κανείς  δε λέει καλό λόγο γι΄αυτή τη χώρα.΄Οσοι βγαίνουμε σε χώρες του εξωτερικού, ντρεπόμαστε πια να  λέμε πως είμαστε ΄Ελληνες.

Ποια πολιτισμένη χώρα (να μείνουμε στην Ευρώπη) έχει τέτοιους και τόσους  διεφθαρμένους πολιτικούς; Αλλά και ίδιους  πελάτες ψηφοφόρους;Σε ποια χώρα  οι αντίστοιχοι “πρασινοφρουροί” και η “γαλάζια ακρίδα” κυβερνούν διαδοχικά και “τινάζουν την μπάγκα στον αέρα” κάθε φορά;

Πώς γίνεται όλα αυτά να έχουν σχέση μόνο με την Ελλάδα; ΄Η όλα είναι κακοήθεια και κακεντρέχεια, επειδή μας… ζηλεύουν ,όπως  οι ανεγκέφαλοι Ελληνάρες παρηγορούνται;   Μας φθονούν τάχα , γιατί είμαστε απόγονοι των σοφών αρχαίων Ελλήνων.

Είναι για γέλοια οι τύποι. Αν είχαμε, όχι σταγόνα αίμα αρχαίο ελληνικό, αλλά ίχνος της σοφίας τους, δε θα είμαστε η κατάπτυστη χώρα στην Ευρώπη. Αλλά και ψηλά, κοντά στους…πρώτους στη λίστα της παγκόσμιας κατάταξης σε λαμογιά, απάτη, δαφθορά και…ψώνιο!

“Η Ελλάδα με πληγώνει” παντού και πάντα. Ίδια από τα μικράτα μου ως τα μεγάλα μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα με Καραμανλή και Μητσοτάκη, κι ως φαίνεται, θα πεθάνω με τους δικούς τους απογόνους στο γκοβέρνο.

Ποιος θα με αποζημιώσει γι΄αυτή την κατάρα; Ποιος θα τους τιμωρήσει, γιατί μου ρούφηξαν μια ζωή… τη ζωή;

2. ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Ο Κοτζιάς ψάχνει τώρα να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό
Ο Κοτζιάς ψάχνει τώρα να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό

Ο υπουργός Εξωτερικών επικοινώνησε και με τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο κ. Κουμουτσάκος ζήτησε από τον ΥΠΕΞ  να ενημερώσει τον ίδιο και ότι δεν χρειάζεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό σημαίνει ότι η ΝΔ απάντησε επισήμως «Όχι» σε συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Κοτζιά.

Είδατε συνέπεια και ευθύνη  η παράταξη των δωσίλογων, των Χιτών και των Γερμανοτσολιάδων; Το παίζουν, όπως πάντα, βέβαια, πατριώτες. Ποιοι;  Τα Δεξιά λαμόγια, οι απατεώνες ολκής.  Οπαδοί και στελέχη. Ο κίβδηλος πατριωτισμός και η πατριδοκαπηλία, είναι η καβάτζα τους.

Και ο γιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,  φίλος και προστάτης του κατηγορούμενου ως μεγάλου  πρεζέμπορου Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και των διεφθαρμένων πολιτικών,  προσκυνητές του Φρουζή, φιλοδοξεί να κυβερνήσει τον τόπο! Αφασία είναι αυτή η χώρα.

Τέτοια Ελλάδα δεν έχει και δεν μπορεί να έχει οποιοδήποτε Μέλλον. Ας “βάλουμε πλάτη” όλοι, όσοι έχουμε ακόμα τσίπα , να  ξεβρωμίσουμε τον τόπο από την “κόπρο του Αυγεία”. Να εξουδετερώσουμε  και να ρίξουμε στα τάρταρα  τα κομματικά  αρπαχτικά, που  ρήμαξαν χρόνια αυτό τον τόπο.

3. Ντιμιτρόφ: Είμαστε «Μακεδόνες» και μιλάμε «μακεδονικά» -Δεν δεχόμαστε αμετάφραστο όνομα
Ο Νικολά Ντιμιτρόφ (Φωτογραφία: AP/ Petros Giannakouris)

Ο Ντιμιτρόφ σε συνέντευξη στο Telma τόνισε ότι η χώρα του λέει «ναι» σε ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό αλλά «για να υπάρχει διαχωρισμός από την περιοχή Μακεδονία της Ελλάδας και όχι για την παραμόρφωση της μακεδονικής γλώσσας, του λαού και του κράτους». Τόνισε ακόμη ότι δεν είναι αποδεκτό ένα αμετάφραστο όνομα.

΄Ωστε έτσι…Δημητρόφ.  ΄Οπως και τό όνομά σου, δηλαδή. Μας λες πως σου το  δάνεισαν  από τα  αρχαία ελληνικά,  κόλλησες και τη σύγχρονη  σλαβική κατάληξη και ξαφνικά, έγινες και συ.. αρχαίος! ΄Ιδια και για τη χώρα σου.

Τα είπαμε.Τα Σκόπια είναι μια περιοχή όπου (πιθανόν) να εκτεινόταν  η αρχαία Μακεδονία. Στον ίδιο τόπο πολύ αργότερα ήρθαν και εγκαταστάθηκαν Σλάβοι, αλλά και άλλες “φυλές” προτύτερα και αργότερα.

Φυσικά, υπήρχαν και αυτόχθονες. Αλλά αυτό το τελευταίο και μόνο, δε  φτάνει για να σας κάνει βέρους Μακεδόνες.  Αλλά ούτε είναι δα και … ζήτημα ζωής και θανάτου. “Σιγά τα ωά”!

΄Οσο για τη γλώσσα, μιλάτε εδώ και   χρόνια  σλαβικά ,που δεν έχουν καμιά σχέση με τα αρχαία Μακεδονικά, βέβαια. ΄Οσο ο “Φάντης με το ρεστινόλαδο”. Αλλά και αυτό περισσεύει.

΄Ολα τα άλλα, είναι βγαλμένα παραμύθια από  το ανιστόρητο κεφάλι σας. Που είναι και θερμοκέφαλο.

Κανονίστε, λοιπόν , να τα βρείτε με τους δικούς μας εδώ .Να αποδεχτείτε ένα  όνομα, με ή χωρίς τοπικό προσδιορισμό . Το Μέλλον δε θέλει τέτοια βαρίδια. Οι εθνικισμοί και όλες οι παρόμοιες αγκυλώσεις, δεν έχουν θέση στο Νέο Κόσμο.

Να τελειώνουμε, λοιπόν, με σας  εκεί και τους δικούς μας εδώ…Μακεδονομάχους.΄Ιδιο αληταριό. Με άχυρα, αντί για μυαλό.

Σας έχουμε σιχαθεί. Και  το “τρένο” δεν περιμένει άλλο.

4. Σαμαράς για Novartis: Τώρα που τελείωσε η σκευωρία θα ψάξουν να βρουν άλλη -Θα το πάω μέχρι τέλους
Σαμαράς για Novartis: Τώρα που τελείωσε η σκευωρία θα ψάξουν να βρουν άλλη -Θα το πάω μέχρι τέλους

΄Οχι, Αντωνάκη,δεν τελείωσες.Τώρα “άρχισαν τα όργανα να παίζουν”. Και θα παίζουν  μέχρι τέλους. Ως να το  βγάλουν πέρα    κι αυτό το πανηγύρι.

Τώρα κάτι φοβάσαι πάλι για να βιάζεσαι  να μας ενημερώσεις  πως θα βρουν κι άλλη….συνωμοσία. Θα βγουν  και άλλα “άπλυτα στη φόρα”. Τί έχεις κάνει άλλο; Γιατί πας να προλάβεις νέες αποκαλύψεις;

Θα  πάει, όπως και συ λες , μέχρι το τέλος.Και  το δικό μας τέλος θα  έρθει, όταν δούμε πως πήγες φυλακή. Αλλά  και πως  τα παιδιά σου επιστρέψανε στο δημόσιο τα κλεμμένα. Κι άσε τους τσαμπουκάδες . Δε σε παίρνει.

5. ΑΛΒΑΝΟΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ
Εξιχνιάστηκε αποτρόπαιη δολοφονία στον Ν. Κόσμο: Τον έσπασαν στο ξύλο για να τους πει πού έκρυβε λεφτά στο σπίτι

Πηγή:  | iefimerida.gr

Για δείτε η ρατσιστική  πορνοφυλλάδα πως παρουσιάζει την είδηση. Αλβανός, Ρουμάνος και ΄Ελληνες οι δράστες. Και όχι ΄Ελληνες και  αλλοδαποί σκέτο. ΄Η έστω Αλβανός και Ρουμάνος. Πατσαβούρα.