ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

Διαδηλωτές του KKE έκαψαν τη γαλλική, την αμερικανική και τη βρετανική σημαία σε συγκέντρωση κατά της επίθεσης στη Συρία
Φωτογραφία: INTIME- Συγκεντρωση ΚΚΕ στο Συνταγμα

 

Το  ΝΕΟΚΟΥΚΟΥΕ, σε αντίθεση με το ιστορικό ΚΚΕ, έχει μόνο ανεγκέφαλους οπαδούς. Και το χειρότερο, ως αμετανόητοι Σταλινικοί, δε διαφέρουν στο ελάχιστο από τους Χιτλερικούς.

 Στάζει  και από τα  δικά τους χέρια  αίμα  εκατομμυρίων θυμάτων. Τα κοινά  που τους ενώνουν, Ναζί και Σταλίνες, πέρα από το αίμα ,είναι πολλά. Να θυμίσουμε ένα χαρακτηριστικό.

Και οι μεν και οι δε προσφεύγουν στην προσφιλή μέθοδο των εγκληματιών πως η Ιστορία… ψεύδεται! Δεν είχαμε ούτε κρεματόρια, ούτε Γολοντομόρ. ΄Ολα είναι προπαγάνδα, διαδώσεις των εχθρών του Ναζισμού και το Σταλινισμού.

500.000 υπολογίζονται πλέον οι νεκροί στον πόλεμο της Συρίας από τα όπλα του φιλοσταλινικού  Πούτιν και του δικτάτορα της Συρίας. 11 εκατομύρια οι σακατεμένοι και οι πρόσφυγες.  Αυτό το έγκλημα, όμως,  δε συγκίνησε στο ελάχιστο τους ΄Ελληνες Σταλίνες. Δε μετράει, όπως των Αμερικανών. ΄Ασε που  δεν ήξεραν, δεν είδαν, δεν άκουσαν. Και τα χημικά,που πέσανε, προπαγάνδα κι αυτή των εχθρών της Ρωσίας  είναι.

Και όταν  οι  Δυτικοί πέταξαν τους πυραύλους χτες στη Συρία και (ευτυχώς) χωρίς θύματα οι Κουκουέδες, πάσχοντες βαριά από  αντιαμερικανικό και αντιευρωπαϊκό  σύνδρομο, βγήκαν στους δρόμους να κάψουν τις σημαίες των …φονιάδων των λαών.  Τέτοιο θράσος!

Ο   Πούτιν με τα χιλιάδες θύματα στην Τσετσενία,τη Γεωργία,την Ουκρανία, τη Συρία  είναι ανύπαρκτος στη λίστα των εγκληματιών  κατά της ανθρωπότητας για τους Σταλίνες. Σιγά που θα πηγαίνανε στη ρώσικη πρεσβεία να κάψουν τη σημαία της. Τέτοια  υποκρισία, τόση προκλητικότητα.

 _____________________________________________________

1. Πούτιν και Ροχανί συμφώνησαν: Η πυραυλική επίθεση στη Συρία θα προκαλέσει χάος
Πούτιν και Ροχανί συμφώνησαν: Η πυραυλική επίθεση στη Συρία θα προκαλέσει χάος

Πώς το έλεγε ο μακαρίτης Χαρίλαος Φλωράκης για να δικαιολογήσει την  περίφημη  συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το “βρώμικο” 89΄; “Στην πολιτική και με το διάβολο συνεργάζεσαι”. Ο Νεοϊμπεριαλιστής Τσάρος της Ρωσίας, για να κρατήσει  τις βάσεις του στη Συρία και να ελέγχει τη Μ. Ανατολη (έτσι εύκολα νομίζει,)διάλεξε να συνεργαστεί με τον ίδιο το “Σατανά”, τον ηγέτη του θεοκρατικού κράτους του Ιράν. Δε χρειάζονται περισότερα να λέμε.

 

2. ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Αποκάλυψη: Τα παιδιά του Ασαντ έκαναν κάμπινγκ στην Κριμαία
Συνάντηση Ασαντ-Πούτιν Φωτογραφία αρχείου: AP

 

Δεν έχει όρια η προκλητικότητα και των δύο δικτατόρων.  Οι χειρότεροι εγκληματίες μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Χιλιάδες οι νεκροί εξαιτίας αυτής της ανίερης συμμαχίας.΄Ολα θυσία για τις βάσεις της Κριμαίας και της Συρίας. Ποιο δικαστήριο θα δικάσει και θα καταδικάσει τους δύο αυτούς υπόδικους για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

3. Θεσσαλονίκη: Προχωρούν οι διαδικασίες για δημιουργία Κέντρου Αποτέφρωσης νεκρών
Η Θεσσαλονίκη από ψηλά (Φωτογραφία: MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Αν θέλει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο καλός Γιάννης Μπουτάρης, να… γράψει  ιστορία ,ας προχωρήσει και ας ολοκληρώσει το σπουδαίο αυτό έργο για την ταλαιπωρημένη θεοκρατική-ορθόδοξη χώρα μας. Είναι ζήτημα πολιτισμού, περισσότερο. Πέρα από σφαλιάρα στο φονταμενταλισμό του χριστιανικού ιερατείου.

4. Βραζιλία: Φαβορί για τις εκλογές ο Λούλα, ακόμη και μέσα από τη φυλακή
Φωτογραφία: AP/ Matilde Campodonico

Αυτό δε σημαίνει τίποτα. Γνωριζουμε πολύ καλά όλοι μας  πώς και γιατί επηρεάζεται το εκλογικό σώμα στα λεγόμενα δημοκρατικά πολιτεύματα. Στη Ρωσία,  λιγότερο από  40% του εκλογικού σώματος (εθνικιστές, ακροδεξιοί, μαφιόζοι, αλκοολοκοί) εκλέγουν τον τύραννο της χώρας επί χρόνια. Στην Ελλάδα, κατηγορούμενοι για προκλητικό χρηματισμό, όπως ο Σαμαράς, Βενιζέλος, Γεωργιάδης και λοιπά λαμόγια, θα ξαναψηφιστούν από τους ανεγκέφαλους οπαδούς, για να τους  προσφέρουν κάλυψη .

Η Βραζιλία δεν έχει διαφορετικούς ψηφοφόρους. Ο Λούλα,την έκανε τη λαδιά.  Αποδείχτηκε διεφθαρμένος. ΄Ομως το ίδιο θα έκαναν και οι οπαδοί του. Θα έγλειφαν το “μέλι”, αν το είχαν στα δάχτυλά τους.  Αυτή ειναι η φιλοσοφία τους. Γιατί επομένως να βρίσκεται στη φυλακή και να μην ξαναγίνει πρόεδρος ο εκλεκτός τους;  Φρίκη!

5. Μεγάλη πυρκαγιά στην Ηλεία: Μαίνεται ανεξέλεγκτη -Οι άνεμοι την «σπρώχνουν» προς την αρχαία Ολυμπία
Φωτογραφία: SOOC

 

Πάλι ο…στρατηγός άνεμος θα κληθεί να δικαιολογήσει την ανικανότητα των υπεύθυνων να κρατήσουν τη φωτιά και να  μη φτάσει στην αρχαία Ολυμπία; Θα  ξαναδούμε  να βγαίνουν στις οθόνες οι νέοι “Πολύδωρες” και να μας λένε τις γνωστές παρλαπίπες για “στρατηγούς αέρηδες” και  “ασύμμετρες απειλές”; Ντροπή!

6. Αυτή η εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουντζάκη αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός
NDP Photo Agency

 

Η εμφάνιση όντως είναι θέμα γονιδίων και φροντίδας. Και όχι ηλικίας. Το μυαλό όμως; Εδώ όλως περιέργως ,στην περίπτωση Ζωζώς, όσο μεγαλώνει η ηλικία της, τόσο μικραίνει το μυαλό της.

΄Οχι, βέβαια, πως είχε και ποτέ  πολύ μυαλό το….κορίτσι. Από νωρίς είχε μεταναστέψει από το κεφάλι ανάμεσα στα δυο …καλλίγραμμα  πόδια της.