ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1.α. Τσαβούσογλου: Τούρκοι κομάντος κατέβασαν την ελληνική σημαία από τη βραχονησίδα
Τσαβούσογλου: Τούρκοι κομάντος κατέβασαν την ελληνική σημαία από τη βραχονησίδα

β.Θρίλερ με τη σημαία στη βραχονησίδα.
Φωτογραφία: IntimeNews

 

Απίστευτη σύγχυση επικρατεί σχετικά με την ελληνική σημαία στη βραχονησίδα Ανθρωποφάγος, την οποία η Τουρκία, δια του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών, ισχυρίστηκε ότι κατέβασαν Τούρκοι κομάντος.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ υποστήριξε ότι η ακτοφυλακή της χώρας του κατέβασε την ελληνική σημαία.

Ομως το Πεντάγωνο και η ελληνική ακτοφυλακή διαψεύδουν το περιστατικό και τουρκική δραστηριότητα στην περιοχή. Την ίδια ώρα, ο ένας από τους τρεις νεαρούς που προχώρησαν στην κίνηση αυτή, μιλώντας στο star.gr υποστήριξε ότι τοποθέτησαν 5 σημαίες σε ισάρθμες βραχονησίδες και πως το έκαναν για την  μνήμη του Γιώργου Μπαλταδώρου. Υποστηρίζει επίσης πως την μια σημαία την κατέβασε γιοτ που εικάζει ότι είναι «τουρκικό κατασκοπευτικό πολιτικό σκάφος».

Εν τάξει, οι “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” απέναντι. Είναι γι΄αυτούς “ζήτημα ζωής και θανάτου” να δημιουργούν και να συντηρούν την κρίση στο Αγαίο. Αυτοί οι αλητήριοι- θερμοκέφαλοι, όμως,  με ποιο δικαίωμα πάνε και βάζουν σημαίες και φλάμπουρα στις βραχονησίδες; Είναι  περιουσία του πατέρα τους; ΄Εχουν πολιτική ή άλλη εξουσιοδότηση; Το μόνο που έχουν είναι το ανόητο μυαλό τους, που είναι φίσκα άχυρα.

“Ρίχνουν νερό στο μύλο” του Ερντογάν, οι άθλιοι. Είναι φανερό. ΄Αλλο που δε θέλουν τα τσιράκια των άλλων απέναντι, να πάνε κι αυτοί με τη σειρά τους να μπήξουν τα δικά τους σύμβολα στις ίδιες ή άλλες βραχονησίδες και   να κάνουν το Αιγαίο μπουρλότο.

Εισαγγελέας δεν υπάρχει να  μπουντρουμιάσει τους Χρυσαυγίτες, που προκαλού ασύστολα δυο ολόκληρους λαούς; Κι από τους δυο μεριές. “Γκρίζοι Λύκοι” οι άλλοι.  Βάζουν σε κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια των δύο χωρών. Δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι αρμόδιες αρχές;

Τελικά, από τέτοιους τύπους και όμοια περιστατικά μπορεί να ανάψει το φιτίλι.  Από μια δράκα ανεγκέφαλων κινδυνεύουμε όλοι.

Οι πανάσχετοι δύο στρατιωτικοί στον ΄Εβρο που δεν πήραν  είδηση  (τσακάλια, μιλάμε)  πως μπήκαν σε τούρκικο έδαφος. Τώρα, οι τωρινοί  παλικαράδες, με iq αμοιβάδας ,εθνικισταράδες πρώτης,  παλεύουν με νύχια και με δόντια να μας μπλέξουν σε ιστορίες, που θα μας κοστίσουν πανάκριβα.

Ας τους δώσουμε εμείς οι πολίτες  ένα καλό μάθημα και ας τους απομονώσουμε, όσο ειναι νωρίς. Αφού δεν υπάρχουνε θεσμοί στη χώρα ,ας κάνουμε εμείς ως συνειδητοποιημένοι πολίτες το χρέος μας.

2. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΝΕΑΝ ΑΝΕΜΟΙ 8 ΜΠΟΦΟΡ
Από κατοίκους που έκαιγαν κλαδιά από ελιές (παρά τις προειδοποιήσεις για ανέμους) ξεκίνησε η φωτιά στην Ηλεία
Φωτογραφία:patrastimes.gr

 

Κόντεψαν να κάψουν την αρχαία Ολυμπία πάλι. Οι ίδιοι και οι ίδιοι. Τα λαμόγια ,που  παριστάνουν τους αγρότες. Οι γνωστοί εγκληματίες.

΄Εχουν δηλητηριάσει ολόκληρη την τροφική αλυσίδα, με τα φυτοφάρμακα και τις ορμόνες τους. Κλέβουν ασύστολα επιδοτήσεις και πλούσια κονδύλια με ψεύτικες δηλώσεις. Κλείνουν τους δρόμους για να πάρουν “ομήρους” και να διεκδικήσουν λύτρα.   Χρόνια κατακαίνε τον τόπο από αμέλεια, σκοπιμότητα, αδιαφορία, πονηριά. Και έχουν το θράσος να κατηγορούν πως τις πυρκαγιές τις βάζουν  οι  Τούρκοι, οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί.

Ημιμαθείς-ξερόλες, ασεβείς, αγενείς, οπαδοί,  θερμοκέφαλοι, παρτάκηδες οι περισσότεροι από δαύτους. Και φυσικά αδίστακτη ,ξεδιάντροπα  “κινούμενη άμμος”. Επισκέπτες-ψηφοφόροι, πότε στο ΚΚΕ, πότε στο ΠΑΣΟΚ, τη Ν.Δ,τη Χ.Α. Δεν υπάρχει κόμμα και σημαία που να μην  προσκυνούν, αν τους πετάξουν ή τους τάξουν το “παντεσπάνι” που τρώνε τόσα χρόνια, χωρίς να προσφέρουν το ελάχιστο. Ούτε καν στοιχειώδη φόρο  κατέβαλαν ποτέ. ΄Ετσι για τα μάτια.  Μοναδικοί συντεχνία στην Ε.Ε.  Να απομυζούν μόνο από “κράτος πατερούλη”. Και να τα περιμένουν  όλα στο χέρι.

Εγκληματίες. Αλλά και ζήτουλες, παμπόνηροι,  απατεώνες με “βούλα”.

 

3. Εγιναν viral οι αριστεροί διαδηλωτές που πήγαν να γκρεμίσουν το άγαλμα Τρούμαν
Εγιναν viral οι αριστεροί διαδηλωτές που πήγαν να γκρεμίσουν το άγαλμα Τρούμαν [εικόνες]

Ξύλο ΜΑΤ σε διαδηλωτές στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο -Προσπαθούσαν να γκρεμίσουν το άγαλμα Τρούμαν

Βίντεο: Ξύλο ΜΑΤ σε διαδηλωτές στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο -Προσπαθούσαν να γκρεμίσουν το άγαλμα Τρούμαν

Να μην επαναλαμβανόμαστε. Τα λέγαμε χτες.  ΠΑΜΕ-ΚΝΙΤΕΣ (ΝΕΟΚΟΥΚΟΥΕ, γενικώς) δε διαφέρουν από του Χρυσαυγίτες.  Σταλίνες οι μεν, Ναζί οι άλλοι. Αισχροί ρατσιστές αμφότεροι. Οι “Πακιστανοί” των  Κουκουέδων είναι οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι. Των Χρυσαυγιτών οι έχοντες μελαμψή επιδερμίδα γενικώς.

Τελειωμένοι και οι δύο, ως οπαδοί  ολοκληρωτικών και παρανοϊκών ηγετών. Σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας,ουδείς φορτώθηκε τόσο αίμα, όσο οι Ναζί, οι Σταλινικοί και φυσικάοι Μαοϊκοί στην Κίνα. Και οι οπαδοί τους αετανόητοι. “Πίνουν νερό στο όνομά” τους!

Είναι ντροπή για την ελληνική βουλή  να κάθονται στα έδρανά της  νοσταλγοί αιμοσταγών  εγκληματιών.  Αυτοί  που  υποστηρίζουν πως το Ολοκαύτωμα είναι  παραμύθι  των εχθρών τους.  Αλλά και οι άλλοι , επίσης πανάθλιοι που ασελγούν πάνω  στα εκατομμύρια  τους νεκρούς της σταλινικής  γενοκτονίας των Ουκρανών από την πείνα. Και τούτοι, ως  κτήνη , φτύνουν  στη  μνήμη κι εκείνων  των θυμάτων.  Τα θεωρούν ανύπαρκτα.΄Οχι από ιστορική  άγνοια. Από σκοπιμότητα, μισαλλοδοξία, τύφλα.

Είναι πρωτάκουστο και μέγα αίσχος για τη λεγόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία να σεμνύνεται  πως την  υπηρετούν …λαϊκοί εκπρόσωποι , ομνύοντες στα κόκαλα του Χίτλερ και του Στάλιν. Αξιοθρήνητες,  αισχρές παραστάσεις  του ίδιου νομίσματος

4. Αλέξανδρος Ζουγανέλης: Ο ταλαντούχος ανιψιός του Γιάννη Ζουγανέλη μαζί του στη σκηνή

“Ελλάδα της φαιδράς πορτοκαλέας”. Σε όλα. Πείτε μου  έστω και στοιχειωδώς πολιτισμένη χώρα που ο πατέρας , πολιτικός, πανεπιστημιακός,  ΟΤΕτζής (παλιότερα) , αφήνει  στα παιδιά του  το φέουδό του προίκα.  ΄Η ο θείος την “καλλιτεχνική” του αναγνωρισιμότητα να τη δανείζει στον ανιψιό . Ο συγκεκριένος, μάλιστα, “μέσα σε όλα” και στην κόρη.

Δεν έχει όρια η φαιδρότητα σ΄αυτό τον τόπο. Σε όλα.΄Οχι μόνο στην οικογενειοκρατία.

.