ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

Βαρύς, ρσενικός, συνδικαλιστής και της άγνοιας κομιστής.

Όταν ο ιστορικός του μέλλοντος θα ψάχνει να βρει φωτογραφίες για να ντύσει τη διατριβή του με τίτλο «Η Ελλάδα στα χρόνια της Κρίσης», δεν θα δυσκολευτεί πολύ για να βρει την πλέον χαρακτηριστική και σημειολογική.

Το αρχέτυπο του μπάρμπα, με το πόδι ακουμπισμένο πάνω στο κενοτάφιο του Αγνώστου Στρατιώτη, να ξαποσταίνει από τη «μάχη» που έδινε έξω από τη βουλή η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ την ώρα που η ολομέλεια συζητούσε το νομοσχέδιο για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων. Και το κομπολόι, εκείνο που κάποτε πρόδιδε μάγκες και κιμπάρηδες αληθινούς, να φωνάζει και να φαντάζει πλέον στα χέρια του ως το απόλυτο σταρχιδιστικό τοτέμ.

Παίρνουν στα χέρια τους μια “πένα” κάτι παιδάκια  σαν τον παραπάνω  …Ρετσινιώτη και ” πού σε πονεί και πού σε σφάζει”.   Θέμα δεν υπάρχει με τον… αρχέτυπo μπάρμπα (sic) , αλλά το δημιουργεί ο …νεαρός εκ του μηδενός  στο όνομα της είσπραξης ακροαματικότητας-αναγνωσιμότητας-αναγνωρισιμότητας. ΄Αξιο στέλεχος της παραπληροφόρησης και τούτο το φυντάνι.

Ο ΔΕΗτζης παραπάνω διέπραξε έγκλημα καθοσίωσης,   γιατί έβαλε το πόδι στο κενοτάφιο!  Σιγά τα ωά. Να του πάρουμε, λοιπόν το κεφάλι;  Βέβαια και ο ίδιος ο διαρρηγνύων τα ιμάτιά του για το μέγα έγκλημα του  “μπάρμπα”  είναι σίγουρο πως θα έκανε το ίδιο, αν τον βόλευε.  Αλλά …ατός του είναι άλλο.

Αν o “Φωτόπουλος” παραπάνω το έκανε σκόπιμα με δόλο, πάτησε στο μάρμαρο, για να προσβάλει τον “άγνωστο στρατιώτη”, θέλει πολλές σφαλιάρες. Αλλά είναι σίγουρο, τουλάχιστον επειδή είναι  ΔΕΗτζης, πως έχει  άγνοια της ιστορίας. Αλλά και της ευθύνης.

Ούτε καν  κατάλαβε τί έκανε. Κακή  πρόθεση δεν είχε. Οπότε να τον  πεις βλάκα,  ναι.   Τίποτα περισσότερο.

Από παντού να βγάλουν παραπληροφόρηση η άθλια συντεχνία των δημοσιογράφων. “Την τρίχα τριχιά”.

 Στο μεταξύ, ο ευφυής  και το …αρχέτυπο της νεότητας ο…Ντίνος  μας διδάσκει πως ο ιστορικός ανήκει στο μέλλον! Μετά από 100 χρόνια έχει δικαίωμα να ασχοληθεί με το σήμερα. Αλλιώς τα δρώμενα, ιστορικά ή μη σήμερα,  είναι άβατο για τον ιστορικό.

΄Ετσι τον μάθανε . Οπότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί ο Καποδίστριας αναγορεύεται σε έντιμο κυβερνήτη της Ελλάδας και  ο Καραμανλής σε εθνάρχη.

4. ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Συνδικαλιστής ΔΕΗ: Θα κάνουμε τη Μεγαλόπολη «Κούγκι»
Συνδικαλιστής ΔΕΗ: Θα κάνουμε τη Μεγαλόπολη «Κούγκι»

 

“Καλόγερος Σαμουήλ” δε μας είπανε ποιος θα είναι όμως. Υποπτευόμαστε εκείνον τον ανεκδιήγητο και αλήστου μνήμης  μεγαλοσυνδικαλιστή και εργατοπατέρα Φωτόπουλο.  Αυτός θα πλησιάσει  το δαυλό στην μπαρουταποθήκη    άραγε;

Λαμόγια πρώτης, αλλά και αμετροεπείς οι συνδικαλιστάδες. ΄Ολα μεταφράζονται σε φράγκα για δαύτους. Ιερό και όσιο δεν έχουν.  Και τάχα πονάνε τον τόπο  τα λαμόγια της ΔΕΗ. Για τα συμφέροντα της χώρας σκίζονται, τάχα  και παρεμπιπτόντως  για τα δικά τους.

Δημοσιογράφοι, ΔΕΚΟ και “αγρότες” είναι οι πιο διεφθαρμένες  συντεχνίες στη χώρα. Εντελώς παραδομένοι στο μεγαλείο της πάρτη τους.

5. α. Η ΕΛ.ΑΣ. ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ
Αυτοί είναι οι διαρρήκτες που πυροβόλησε ο 88χρονος στη Γλυφάδα
Αυτοί είναι οι διαρρήκτες που πυροβόλησε ο 88χρονος στη Γλυφάδα [εικόνες]
β. ΝΟΜΙΖΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΑ» ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ
Η απολογία της 22χρονης: «Πήγαινα στη σχολή όταν με έπιασαν πόνοι και κατάλαβα ότι γεννάω… »
Η απολογία της 22χρονης: «Πήγαινα στη σχολή όταν με έπιασαν πόνοι και κατάλαβα ότι γεννάω... »

 

Φαιδρή η χώρα.΄Οχι γιατί είναι η ίδια, αλλά γιατί όσοι τη διοικούν στα διάφορα κρατικά  πόστα,  έχουν iq… ραδικιού. Για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.

Στοιχειώδη λογική δε διαθέτουν. Μας ποστάρουν τις μούρες και τα ονόματα των  ληστών και το όνομα και  μούρη της φόνισσας που πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι και το άφησε να πεθάνει από ασιτία,  της διασφαλίζουν τα…προσωπικά δεδομένα!

Πρέπει να είναι άρρωστοι οι υπεύθυνοι. Να έχουν εντελώς παραποιημένη  εικόνα στο μυαλό τους για την  αποτίμηση, το χαρακτηρισμό  των εγκλημάτων.

Πρώτα, ό,τι έχει σχέση με το χρήμα μετράει. Είναι ανοσιούργημα η κλοπή και η ληστεία. Το  να δολοφονέις το παιδί σου,  είναι απλά  ένα έγκλημα!Τίποτα περισσότερο.

Να δείτε πως τώρα που τους κράζουμε,είναι τόσο άθλιοι που θα αναγκαστούν να συμμορφωθούν και θα κάνουν το αυτονόητο.  Θα δώσουν επιτέλους στη δημοσιότητα τα όνομα και την εικόνα του τέρατος -μάνας, τουλάχιστον προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων.

6. Το twitter ξεκαρδίζεται με τον Αγιο Πορφύριο και τον νέο πρόεδρο του ΕΛΔΟ: «ΕΚΤΟΞΕΥCON»
Το twitter ξεκαρδίζεται με τον Αγιο Πορφύριο και τον νέο πρόεδρο του ΕΛΔΟ: «ΕΚΤΟΞΕΥCON»

Την χλεύη των social media προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τις απόψεις του νέου προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού κ. Χριστόδουλου Πρωτοπαπά, ο οποίος διαδέχθηκε τον καθηγητή Στ. Κριμιζή που παραιτήθηκε με ηχηρές καταγγελίες για αδιαφάνεια στον ΕΛΔΟ.

Το άρθρο του κ. Πρωτοπαπά για τα θαύματα του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη αλλά και η ανάρτησή του για τους Ευρωπαίους, προκάλεσαν θύελα πολιτικών αντιδράσεων.

Φυσικά οι χρήστες του twitter και του facebook «ξεσάλωσαν» κάνοντας αιχμηρές και ειρωνικές αναρτήσεις.

΄Οντως, δεν υπάρχει!  Μόνο ένας… Παπάς θα έκανε τελικά ένα Πρωτοπαπά και μάλιστα… Χριστόδουλο και φαν του Καυσοκαλυβίτη , πρόεδρο του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού.

Ντροπή, βρε,πανάθλιοι!