ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

 

Aθώοι Ηριάννα-Περικλής

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η Ηριάννα και ο Περικλής, που κατηγορούνταν για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και σε πρώτο βαθμό είχαν καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη ο καθένας, χωρίς αναστολή.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος με άρθρο-παρέμβαση που εστάλη τον Ιούνιο στην «Εφημερίδα των Συντακτών», αναφέρεται εκτενώς στην υπόθεση της πανεπιστημιακού που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών με την κατηγορία της εμπλοκής της με την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς». 

Περιγράφει τα γεγονότα από το Μάρτιο του 2011 μέχρι και την καταδίκη της Ηριάννας «ως μέλος της ΣΠΦ» επειδή είχε σχέση μαζί του και ενώ «σύμφωνα με τα δικά τους δικαστήρια δεν είμαι μέλος…».

Ολόκληρο το άρθρο-παρέμβαση του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου

«14 Μαρτίου 2011. ΕΚΑΜ εισβάλουν στο σπίτι που νοίκιαζα στο Χολαργό και με συλλαμβάνουν ως ύποπτο για συμμετοχή στην Ε.Ο. Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Η Ηριάννα έχει την ατυχία εκείνο το βράδυ να κοιμηθεί μαζί μου. Προσάγεται στη ΓΑΔΑ όπου δίνει προανακριτική κατάθεση, οικειοθελώς DNA, αποτυπώματα και την ίδια μέρα αφήνεται ελεύθερη.

Εγώ θα αφεθώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 3 μέρες μετά.

18 Νοέμβρη 2011. Σύμφωνα με την κατάθεση ενός «μάρτυρα» που δεν ξαναεμφανίζεται ποτέ στο εξής, ούτε στο δικαστήριο, ανακαλύπτονται όπλα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πουθενά σε χώρο του ΕΜΠ στου Ζωγράφου.

11 Ιανουαρίου 2013. Συλλαμβάνεται η Ηριάννα και κατηγορείται ως μέλος της ΣΠΦ και για οπλοκατοχή με βάση ένα χαμηλής ποσότητας και κακής ποιότητας δείγμα DNA σε γεμιστήρα εκτός όπλου , από τα ευρήματα στο ΕΜΠ. Ενάμισι χρόνο μετά την υποτιθέμενη ανακάλυψη των όπλων και δύο χρόνια με το DNA της να υπάρχει στα χέρια της αστυνομίας.

Η Ηριάννα αφήνεται ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αυτή τη φορά, χωρίς ο ειδικός εφέτης ανακριτής να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία της. Θα το κάνει λίγες μέρες αργότερα με non paper ο τότε υπουργός Προ.Πο. Νίκος Δένδιας.

Όλα αυτά συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της δίκης μου , με ότι μπορούσε να σημαίνει αυτό για την εξέλιξή της. Το δικαστήριο τελειώνει με αθωωτική και αμετάκλητη απόφαση για μένα που είχε και τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, αφού αποδέχεται ότι μόνο φιλική σχέση υπάρχει με ορισμένα μέλη της ΣΠΦ στα πλαίσια του αντιεξουσιαστικού χώρου, κάτι που δεν αρνήθηκα ποτέ.

Η Ηριάννα δεν απομακρύνεται από εμένα παρ’ όλη τη στοχοποίηση. Μένει, αγνοεί επιδεικτικά τον φόβο και συνεχίζει τη ζωή της. Δουλεύει παθιασμένα, συνεχίζει να εξελίσσεται επαγγελματικά, να έχει φίλους , να ονειρεύεται, να ζει. Κι εγώ πάντα δίπλα της.

Αν δεν έζησε κάποιος από μέσα τη δίκη της στο ακροατήριο, δύσκολα μπορεί να κατανοήσει τι συνέβη. Η εισαγγελέας από την αρχή αναφερόταν σε εμένα σαν να είμαι ξανά κατηγορούμενος, δεν μπορούσε να χωνέψει πως, ένα άλλο, ομοιόβαθμο με το δικό τους δικαστήριο, αθώωσε αμετάκλητα έναν άνθρωπο που δήλωνε φίλος με μέλη της ΣΠΦ. Δεν το χωρούσε το μυαλό της. Ρωτούσε προκατειλημμένη την Ηριάννα γιατί δεν χωρίζαμε. Ενέπλεξε στην υπόθεση άσχετα με οποιαδήποτε δικογραφία άτομα. Παιδικοί μας φίλοι που αναφέρθηκαν από την Ηριάννα σαν επισκέπτες του σπιτιού μου συκοφαντήθηκαν και έγιναν στα χείλη της επιχείρημα ενοχής. Έφτασε στο σημείο να τους αναφέρει και στην εισαγγελική της πρόταση.

Μια πρόεδρος που δεν βρήκε μισό επιχείρημα να ψελλίσει για να στηρίξει την καταδικαστική απόφαση. Μια λέξη μόνο, ένοχη.

Η Ηριάννα καταδικάστηκε από αυτές τις λίγες σε 13 χρόνια φυλακής.

Η Ηριάννα καταδικάστηκε ως μέλος της ΣΠΦ επειδή είχε σχέση μαζί μου. Εγώ όμως σύμφωνα με τα δικά τους δικαστήρια δεν είμαι μέλος…

Η Ηριάννα καταδικάστηκε για οπλοκατοχή με μόνο στοιχείο ένα χαμηλής ποσότητας και κακής ποιότητας δείγμα DNA, το οποίο όταν ζητήθηκε από το στάδιο κιόλας της ανάκρισης για επανέλεγχο σε πιστοποιημένο και εξειδικευμένο εργαστήριο, που συνεργάζεται με δικαστικές αρχές σε όλη την Ευρώπη, η απάντηση που δόθηκε από την αστυνομία ήταν ότι «τελείωσε». Μια και έξω. Και θα πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά. Αυτούς που είχαν και τα ευρήματα και το DNA της Ηριάννας και έκαναν ενάμισι χρόνο να βγάλουν αποτέλεσμα.

ΠΑΡΑΝΟΙΑ;ΑΝΟΗΣΙΑ;ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ;ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ;

Δε με αφορά. Μ’ αυτό το σκεπτικό οποιοσδήποτε μπορεί να κατηγορηθεί και να καταδικαστεί για οτιδήποτε. Αρκεί να είναι φίλος με κάποιον που είναι φίλος με κάποιον…

Μια συλλογική ευθύνη που απειλεί να εγκληματοποιήσει όχι μόνο έναν πολιτικό χώρο αλλά οποιαδήποτε σχέση επιλέγουν να πλήξουν για τους δικούς τους λόγους.

Καταδικάζοντας την Ηριάννα, καταδικάζουν το συναισθηματικό δεσμό, τη συμπάθεια, το χαμόγελο, το νοιάξιμο.

Η Ηριάννα δε δέχτηκε να της υποδείξουν ποιους θα συμπαθεί, ποιους θα αγαπάει, με ποιους θα ζήσει».

Έχει και η ψυχή τον δικό της κονιορτό που εάν σηκωθεί μέσα μας αέρας, αλίμονο

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

 

Σκεπτικό Αθώωσης

Σύμφωνα με το δικαστήριο, τα στοιχεία που οδήγησαν στην απαλλακτική κρίση σχετίζονται με το γεγονός ότι το δείγμα DNA της Ηριάννας ήταν χαμηλής ποιότητας και ποσότητας και εντόνως αμφισβητούμενο, η άρση των επικοινωνιών των δύο κατηγορουμένων δεν έδειξε παράνομη δράση, ούτε όμως αποδείχθηκε ότι το σπίτι όπου έμεναν η Ηριάννα με τον σύντροφό της και τον Περικλή είχε μισθωθεί για παράνομες ενέργειες.

Τέλος, κρίθηκε ότι οι φιλικές σχέσεις που είχαν οι δύο κατηγορούμενοι με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς δεν μπορούν να ποινικοποιηθούν.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήρθε παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως.

Η εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είχε ζητήσει να κριθούν ένοχοι Ηριάννα και Περικλής, όπως και πρωτοδίκως, για τη συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και την προμήθεια όπλων και πυρομαχικών.

Η εισαγγελική λειτουργός στην πρότασή της «στήριξε» την πραγματογνωμοσύνη των εργαστηρίων της ΔΕΕ για το DNA, λέγοντας ότι είναι αξιόπιστη και συνάδει με τα διεθνή πρότυπα και πρωτόκολλα. Μάλιστα, όσον αφορά το εργαστήριο υποστήριξε ότι η μέθοδος που χρησιμοποιεί είναι αξιόπιστη και εμπεριστατωμένη.

Κατά την εισαγγελέα, οι δύο κατηγορούμενοι, ανεξάρτητα εάν το αρνούνται για υπερασπιστικούς λόγους, είναι μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, με σκοπό την τέλεση αδικημάτων.

Χαρακτήρισε μάλιστα «αφήγημα» τα περί κατασκευής από την ΕΛ.ΑΣ., υποστηρίζοντας ότι όσα λέγονται πως υπάρχει «σφικτός εναγκαλισμός» με μέλη της ΣΠΦ και πως οι φίλοι τους είναι ηγετικά στελέχη της οργάνωσης αληθεύουν.

Πρωτοδίκως οι δύο νεαροί είχαν καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών χωρίς αναστολή.

 

Οι αλληλέγγυοι στην Ηριάννα και τον Περικλή που είχαν κατακλύσει το Εφετείο, αποχωρούν απο τα δικαστήρια, υπο το βλέμμα των αστυνομικών.

Αποδομήθηκε όλο το κατηγορητήριο με την απόφαση, λέει ο δικηγόρος του Περικλή Νίκος Δαμασκόπουλος.

1. Μπράβο στους δικαστές που αθώωσαν τους …ΑΘΩΟΥΣ. Στην ουσία αθωώθηκε στο παραπέντε η ελληνική δικαιοσύνη χάρη στη σημερινή  απόφαση ψύχραιμων και λογικών δικαστών.

2. Το ένα δικαστήριο ανατρέπει την απόφαση του άλλου και… τούμπαλιν. Η εισαγγελέας έρχεται σε κάθετη αντιπαράθεση με τα επιχειρήματα των δικαστών. Προχειρότητα, σκοπιμότητα, φανατισμός, υποκειμενισμός.΄Ενα  αλαλούμ, μια  παράνοια.  Ποιος μπορεί να εμπιστεύεται και τί κύρος μπορεί να έχει τέτοιου είδους δικαιοσύνη;

3.Και  τα χρόνια που χάσανε στη φυλακή  τα δυο αυτά παιδιά, η ταλαιπωρία,το ψυχικό και σωματικό άλγος, η κατακρεούργηση της  προσωπικής, επαγγελματικής και λοιπής ζωής αυτών των ανθρώπων, ποιος θα τα πληρώσει; Δεν τρέχει τίποτα; Δε θα υπάρξει τιμωρία; Και νομίζει κανείς πως ένας τέτοιοιου είδους  “δικαιικός” θεσμός μπορεί να  υπάρχει  για πολύ; Θα φρίττουν οι γενιές που έρχονται.

4.Η περίπτωση Ηριάννας-Περικλή  θα διδάσκεται αργότερα στις Νομικές σχολές, ως μνημείο  καταστρατήγησης των νόμων , όσο και της απλής λογικής του “μέσου” ανθρώπου. Θα είναι η εποχή που οι δικαστικές αποφάσεις δε θα εκδίδονται σύμφωνα με την υποκειμενική και με χίλια βαρίδια φορτωμένη  κρίση του  δικαστή,αλλά σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα και τα ασφαλή και πέραν πάσης αμφισβήτησηςσυμπεράσματα των ειδικών και των εμπειρογνωμόνων. Και τότε, πραγματικά, στις αίθουσες των σχολών των δικαστών  και των δικαστηρίων, εκεί που σήμερα προκλητικά και πέραν κάθε έννοιας δικαιικού πολιτισμού  κρέμεται  η εικόνα του Χριστού,θα δεσπόζει με μεγάλα γράμματα η επιγραφή: “ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΧΙΛΙΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ”!

5. Συγγνώμη Ηλιάννα και Περικλή. ΄Εχουμε κι εμείς ΟΛΟΙ τις ευθύνες μας για το δικό σας Γολγοθά. Και  κατ΄εξοχήν,  και σε αυτή την περίπτωση, τεράστια είναι η ευθύνη της αποχαυνωμένης μάζας του “άρτου και του θεάματος”, του Μουντιάλ και του Survivor, που αδιαφόρησε για την οφθαλμοφανή αδικία που υπέστησαν δύο συμπολίτες μας.  Είναι παντελώς ανίκανοι, και ως εκ τούτου αισχροί και ανήθικοι,  να αντιληφθούν, να ερμηνεύσουν και να βιώσουν    την αρχαία ελληνική ρήση πως  “όταν αδικείται ένα πολίτης, αδικείται όλη η πόλη”!

____________________________________________

1.α.  ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
Ακόμη και το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα τρολάρει την κυβέρνηση
Ακόμη και το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα τρολάρει την κυβέρνηση

 

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook «και πάλι καλά να λέτε…» αναφερόμενος στην ανάλειψη ευθύνης από τον Ρουβίκωνα.

«Θα μπορούσαμε να βγάλουμε την ανακοίνωση-ανάληψη πιο αργά το βράδυ και μέχρι τότε να έχετε πει πολλαπλάσιες ψεκασμενες συνομωσιολογιες» καταλήγει στην ανάρτησή του.

 

β. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ «ΒΛΕΠΕΙ» ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
Κατσίκης: Τις τελευταίες δέκα ημέρες δέχομαι απειλές για τη ζωή μου
Ο Κώστας Κατσίκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Στη συνέχεια, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους εκτιμά ότι δεν ήταν ο Ρουβίκωνας πίσω από την επίθεση στο γραφείο του, παρά την ανάληψη ευθύνης για την οργάνωση. «Η συμπεριφορά των ανθρώπων που θέλησαν να εισβάλουν και ο τρόπος που το έκαναν δεν μοιάζει με τη συμπεριφορά του Ρουβίκωνα. Είναι μια συλλογικότητα που αποτελείται και δρα με πάρα πολλά μέλη, αλλά ήταν μόνο τρεις. Περνάνε μηνύματα πετώντας φέιγ βολάν με συνθήματα, αλλά δεν κρατούσαν κάτι τέτοιο στα χέρια τους. Δεν επιχείρησαν να προκαλέσουν ζημιές. Στην προκήρυξη που αναλαμβάνουν την ευθύνη- το περιεχόμενο της οποίας είναι άθλιο και συκοφαντικό- δεν λένε γιατί με επισκέφθηκαν, ή πώς θα “τιμωρούσαν” τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά μου», δήλωσε ο κ. Κατσίκης.

Μα δεν είπαν ψέματα,όσοι μίλησαν πως η εισβολή Ρουβίκωνα ήταν  έργο της Ν.Δ. Απλώς “η φωνή ήταν Ιακώβ και οι χείρες Ησαύ”.

Η Ν.Δ ανέλαβε την ευθύνη δια του Ρουβίκωνα. Τα είπαμε χτες. Μένει να μάθουμε το ποσό ή τα άλλα ανταλλάγματα αυτής της αισχρής  συναλλαγής.  Δεν το είπε ο Κουφοντίνας επί πατέρα Μητσοτάκη. Θα ευαισθητοποιηθεί ο Ρουβίκωνας επί υιού να το αποκαλύψει;

Υ.Γ Η Ιστορία επαναλαμβάνεται σε πείσμα όσων αναμηρυκάζουν παλιά τσιτάτα. Πρόσωπα και εποχές αλλάζουν μόνο.

2. α. Αποστάτες και εφεδρείες -Κυκλοφορούν ονόματα, όργιο παρασκηνίου
Αποστάτες και εφεδρείες -Κυκλοφορούν ονόματα, όργιο παρασκηνίου

 

β.Διαψεύδει «μυστικό δείπνο» με Ιβάν Σαββίδη ο σύμβουλος του Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος
Διαψεύδει «μυστικό δείπνο» με Ιβάν Σαββίδη ο σύμβουλος του Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος
γ. Δεν παραδίδει την έδρα ο Λαζαρίδης

 

δ.Δημήτρης Καμμένος: Δεν παραδίδω την αντιπροεδρία της Βουλής
Δημήτρης Καμμένος: Δεν παραδίδω την αντιπροεδρία της Βουλής
ε. Με κρεμάλες το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη
«Γερά γερά στα χνάρια του Μελά»

στ.Ζουράρις: Κινούμαι για δημοψήφισμα για το Σκοπιανό, αλλά δεν φεύγω από την κυβέρνηση
Ζουράρις: Κινούμαι για δημοψήφισμα για το Σκοπιανό, αλλά δεν φεύγω από την κυβέρνηση
ζ.Τα βρόντηξε περιφερειακός σύμβουλος των ΑΝΕΛ -«Δεν θέλω η χώρα μου να λέγεται Νότια Μακεδονία»
Τα βρόντηξε περιφερειακός σύμβουλος των ΑΝΕΛ -«Δεν θέλω η χώρα μου να λέγεται Νότια Μακεδονία»
η. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;»
Κοτζιάς: Εχω λάβει 800 απειλητικές επιστολές, κούτες με αίμα και σφαίρες
Νίκος Κοτζιάς /Φωτογραφία Αρχείου: Sooc
θ. Πρόταση εισαγγελέα: Να κριθούν ένοχοι η Ηριάννα και ο Περικλής
Πρόταση εισαγγελέα: Να κριθούν ένοχοι η Ηριάννα και ο Περικλής
ι. Σαν πόλεμος: 55 νεκροί και 41 βαριά τραυματίες σε τροχαία μόνο τον Απρίλιο
Συνολικά σημειώθηκαν 872 τροχαία Φωτογραφία: eurokinissi
ια.Επέκταση του εξωδικαστικού για όλους τους πολίτες προανήγγειλε ο ειδικός γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους
Από τον Σεπτέβριο επέκταση του εξωδικαστικού και σε φυσικά πρόσωπα προανήγγειλε ο ΓΓ Ιδιωτικού Χρέους/ Φωτογραφία: Eurokinissi

 

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στην περίπτωση επιχειρηματία που εμφανίστηκε ότι έχει ένα μικρό μαγαζί και επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα για να μπει στη ρύθμιση μέσω της πλατφόρμας.

«Κατόπιν των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, ο κύριος αυτός είχε ένα ολόκληρο εμπορικό κέντρο και είχε ‘σπάσει’ το εμπορικό σε δέκα μαγαζάκια, τα οποία είχε γράψει από ένα σε όλη την οικογένειά του. Είχε εμπλέξει δηλαδή όλο του το σόι σε μια έντεχνη απάτη έτσι ώστε να φαίνονται όλοι κακομοίρηδες και φτωχοί.

Μάλιστα βρέθηκαν και καταθέσεις στο εξωτερικό, και επιτόπου απορρίφθηκε η αίτησή τους. Άμεσα ενημερώθηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι στους οποίους όφειλε, όπως το ασφαλιστικό ταμείο του, οι ιδιώτες και εάν δεν πληρώσει θα χάσει και το μαγαζάκι, που υποστήριζε ότι είχε ως μοναδικό περιουσιακό στοιχείο» είπε.

ιβ.Απίστευτο: Ρομά έσπασαν στο ξύλο 2 αστυνομικούς και διέλυσαν περιπολικό επειδή τους έκαναν παρατήρηση για μπαλωθιές!
Απίστευτο: Ρομά έσπασαν στο ξύλο 2 αστυνομικούς και διέλυσαν περιπολικό επειδή τους έκαναν παρατήρηση για μπαλωθιές!

Αυτή η Ελλάδα, είναι η Ελλάδα τους.  Είναι οι λιγότεροι, αλλά οι άδειοι τενεκέδες  κάνουν το μεγαλύτερο σαματά, ως γνωστόν .

Αυτή η Ελλάδα  των ανεγκέφαλων ,πέπρωται  να πεθάνει και θα πεθάνει.  Μια τέτοια χώρα ούτε λεπτό δεν μπορεί να ζήσει μέσα σε μια πραγματικά Ενωμένη Ευρώπη.  Στις μελλοντικές ΗΠΕ.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας να απομονώσουμε τους ενδεείς φρενών Ελληνάρες. Δεν είναι μόνο γραφικοί. Είναι επικίνδυνοι για μας και τα παιδιά μας.

 

3. Δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο. Η διαμάχη για την Μύκονο και τα συμβόλαια θανάτου
Ο Μανώλης Καραγιάννης το τελευταίο θύμα του πολέμου της νύχτας/Φωτογραφία: Εurokinissi

 

Η διαμάχη για την Μύκονο

Ο 45χρονος και ο 57χρονος συνταξιούχος της ΕΚΑΜ φέρεται να είχαν αιτία αντιπαράθεσης τη δολοφονία του Γιώργου Λίτσα ή «Μπούμπι», τον περασμένο Απρίλιο στους Αγίους Αναργύρους. Στην έρευνα της ΕΛΑΣ μπαίνει και το ζήτημα συμφερόντων στην προστασία μαγαζιών, μιας και πιθανολογείται ότι μπήκε «εμπόδιο» ο πρώην ΕΚΑΜίτης στα σχέδια του Μανώλη Καραγιάννη για προστασία και στη Μύκονο.

Ο 57χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ήταν υπεύθυνος ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας στο νησί των ανέμων, κάτι που δυσκόλευε τον Καραγιάννη να… ανοίξει δουλειές εκεί. Μάλιστα, ο πρώην ΕΚΑΜίτης με τον Λίτσα είχαν φιλικές σχέσεις και αυτό κινεί αρκετές υποψίες.

Επίσης, για τις Αρχές ο Καραγιάννης θεωρείται ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Στεφανάκου στο Χαϊδάρι και δεν αποκλείεται η δολοφονία του να είναι αντίποινα.

Εγκέφαλος σπείρας εκτελεστών

Επιπροσθέτως, ο «Σαμπρέλας» ήταν εγκέφαλος σπείρας εκτελεστών συμβολαίων θανάτου. Στις 4 Ιανουαρίου 2017 στις φυλακές Κορυδαλλού, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου είχε δεχθεί την δολοφονική επίθεση από δύο υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι είχαν συλληφθεί ως συνεργοί του δράστη του αιματοκυλίσματος σε μπαρ στο Μικρολίμανο, τον Νοέμβριο του 2014, ενώ κατηγορήθηκαν και ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου. Άλλωστε φέρεται να εκκρεμούσε συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του 50.000 ευρώ το οποίο θα εκτελούσε Αλβανός με τον οποίο είχε παλαιότερα συνεργασία και τα… έσπασαν για συμφέροντα. Ο Καραγιάννης επίσης εδώ και μια δεκαετία βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τους έγκλειστους δράστες της απαγωγής του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

 

“΄Ομορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος”!

Πού ζούμε; Ποιοί κυκλοφορούν δίπλα μας και αποπνέουν τόση μπόχα; Ποιοι γονείς και συγγενείς, ποιοι φίλοι και σύντροφοι μπορούν να στέκονται δίπλα σε τέτοια καθάρματα, αν δεν  είναι ίδιοι σαν κι αυτούς; Κι αν δεν είναι, πώς στο περιβάλλον τους δεν τους αποκηρύσσουν  τους ίδιους και τις πράξεις τους μετά βδελυγμίας και αποτροπιασμού?

Δεν πρόκειται για  συνηθισμένους παραβατικούς, πορτοφολάδες και κλεφτρόνια. “Ο «Σαμπρέλας» ήταν εγκέφαλος σπείρας εκτελεστών συμβολαίων θανάτου”.΄ Επαιρνε ζωές για πλάκα  ο πανάθλιος  για να κονομάει λεφτά.  Πρέπει να είσαι Ναζί, με τη κοσμοθεωρίας ζωής, τη σκληρότητα και την ασυνειδησία τέτοιων υποκειμένων,  για να μπορείς να εκτελείς ανθρώπους με αντάλλαγμα κάποια χιλιάρικα.

Κανέναν έλεος για δαύτους.  Ανθρωποειδή χωρίς μπέσα, αξιοπρέπεια, λεβεντιά, ηθική-φυσική  συνείδηση.