ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

1. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ
Κρήτη: Στον εισαγγελέα 6 που έστειλαν στο νοσοκομείο τουρίστα -Επειδή «έβρισε την Κρήτη»
Το θύμα πήγε στο νοσοκομείο (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)

Εξι νεαροί, ανάμεσά τους μια κοπέλα, που συνελήφθησαν για επίθεση σε 50χρονο Σκωτσέζο τουρίστα στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο, καθώς κατά την επίθεση που δέχθηκε έπεσε και χτύπησε το πρόσωπό του στο πεζοδρόμιο.

Οι δράστες κατηγορούνται ότι άρπαξαν και το πορτοφόλι του θύματος, προκειμένου να «τιμωρήσουν» τον 50χρονο, επειδή τους μετέφεραν ότι είχε «βρίσει την Κρήτη», σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.

Ο 50χρονος έτρωγε με φίλο του- που επίσης κάνει διακοπές με την οικογένειά του στον Αγ. Νικόλαο- σε εστιατόριο. Εκεί προκλήθηκε παρεξήγηση με νεαρό που καθόταν σε διπλανό τραπέζι, αλλά το θέμα έληξε άμεσα.

Ομως, ο νεαρός αποχώρησε και φέρεται να είπε σε γνωστούς του ότι ο 50χρονος έβρισε την Κρήτη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα. Οταν ο Σκωτσέζος και ο φίλος του επέστρεψαν με ταξί στο ξενοδοχείο τους, τους ακολούθησαν οι 6 νεαροί με μηχανάκια.

Εξω από το ξενοδοχείο, ένας από την ομάδα πλησίασε τον 50χρονο και του έριξε μπουνιά, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο πεζοδρόμιο, με συνέπεια να τραυματιστεί.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους εμπλεκόμενους από μαρτυρίες και κάμερες ασφαλείας. Από την πλευρά των συλληφθέντων υπάρχει άρνηση ως προς το αδίκημα της ληστείας.

Θράκη,  Μακεδονία και Κρήτη, κρατούν τα πρωτεία στον τοπικισμό.   Υποσευνείδητα, για τους γνωστούς ιστορικούς λόγους,οι μεν Βόρειοι ΄Ελληνες νιώθουν εθνική  ανασφάλεια, γιατί κάποιοι (ανεγκέφαλοι επίσης) αμφισβητούν την ελληνικότητά τους. Οι δε Κρητικοί γιατί  δεν αυτοαποκαλούνται ΄Ελληνες, αλλά Κρήτες!

Επιτέλους, να τελειώνουμε με αυτά. Ούτε καν ο Πελοποννήσιος, που ανέκαθεν  ο τόπος του ήταν το κέντρο της “ελληνικότητας”  από την αρχαιότητα ως τα νεότερα χρόνια, δεν μπορεί να σεμνύνεται για την αμιγή και συνεχή-ανελλιπή  ελληνικότητα της καταγωγής του. Η μισή  και παραπάνω Πελοπόννησος, έχει σλάβικο και Ιταλικό (Ενετικό) αίμα. Ανάμεσα σ΄αυτούς και ο γράφων. Και μάλιστα και από τα δύο αίματα. Και σεμνύνεται για τούτο.

Δεν υπάχρουν   έθνη χωρίς προσμίξεις, ούτε καθαρόαιμες φυλές. Ευτυχώς! ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ- ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ -ΜΙΑ ΦΥΛΗ είμαστε η υφήλιος όλη!

 

Υ.Γ Πατριωτισμός -εθνικισμός-τοπικισμός και απατεωνιά, πάνε μαζί. Στη Θεσσαλονίκη, μετά την επίθεση στον Μπουτάρη, ένας εκ των δραστών  συνέχισε  την περήφανη εθνική  του δραστηριότητα με… ληστείες. Οι Κρητικοί παραπάνω  προς επίρρωση της…λεβέντικης  καταγωγής τους, ξάφρισαν επίσης και το ποροφόλι του θύματός τους. Ε, τί, τζάμπα θα αγωνίζονταν  τα παιδιά για την πατρίδα;

 

2. ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΝΗ
Απίστευτες εικόνες σε φωτιά στα Χανιά: Με εικονίσματα στα χέρια καλόγριες απέναντι στις φλόγες
Απίστευτες εικόνες σε φωτιά στα Χανιά: Με εικονίσματα στα χέρια καλόγριες απέναντι στις φλόγες

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 5 περίπου το απόγευμα της Παρασκευής, σε πλαγιά στο Βαρύπτερο Κυδωνίας, πολύ κοντά στη Μονή Μεταμορφώσεως στα Χανιά.

Οι καλόγριες της μονής, είχαν βγει στο προαύλιο του μοναστηριού και αντικρίζοντας τις φλόγες που έκαιγαν μανιωδώς την απέναντι πλαγιά, κρατούσαν εικόνες και προσεύχονταν η φωτιά να μην φτάσει στη Μονή.

Ε,ναι. Καλομαθημένες οι κυρίες. Αντί να πάρουν τις “κλάρες” και τα μπουγέλα, όπως κάνανε παλιά στα χωριά και να πέσουν στη φωτιά να τη σβήσουν, πήραν αγκαλιά τα εικονίσμτα και από ασφαλή απόσταση, προσεύχονταν στον Κύριο να γίνει πυρσβέτης. Να κάνει εκείνο ,που αυτές δεν έκαναν, για να μη λερώσουν τα ράσσα τους.

 Μας γυρίζουν στο Μεσαίωνα κάποιοι. Και είναι πόνος να βλέπεις στην εποχή μας τέτοια  μαυροφορεμένα ζόμπι, βγαλμένα από άλλες  εποχές, να μας θυμίζουν πως χρειάζονται ακόμα πολλά, για να πάει μπροστά αυτός ο κόσμος.

 

3.Δημοσκόπηση: Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό – Δείτε τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ
Δημοσκόπηση: Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό – Δείτε τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

 

Στην εκτίμηση ψήφου η Νέα Δημοκρατία καταγράφει προβάδισμα της τάξεως του 14,1%.

Πιο συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 36,7% έναντι 22,6% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα με ποσοστό 9,9% αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής και ακολουθούν με 8% η Χρυσή Αυγή, με 6,8% το ΚΚΕ, ενώ η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει 3,2%. Οι ΑΝΕΛ κινούνται στο 2%, στο 2,8% η Ελληνική Λύση» με τα υπόλοιπα κόμματα να βρίσκονται κάτω από το 2%.

Βάλτε σε  μια άκρη τα αποτελέσματα της…δημοσκόπησης αυτής (που δεν έγινε ποτέ), αλλά πληρώθηκε παχυλά από τους  πελάτες που την παρήγγειλαν.  Δείτε  τα  ξανά λίγους μήνες  πριν τις εκλογές, όταν και  η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι ακριβώς κάνει  σήμερα η αντιπολίτευση και οι εφοπλιστές.  Θα  διαπιστώσετε πως μετά το” εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν” οι δημοσκοπήσεις θα δίνουν πρωτιά πια στο ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ. Παλιά και γνωστά κόλπα,που τα έχουμε αναλύσει εκτενώς εδώ.

4. Ο Μαραντόνα «τύφλα» προσπαθεί να πιει σφηνάκι από το μπράτσο του
Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2018 έχει καταφέρει να γίνε meme και να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Και για μια ακόμη φορά γίνεται θέμα, καθώς σε βίντεο εμφανίζεται να κάνει τα… δικά του.

Σε βίντεο, που κυκλοφορεί στα social media φαίνεται ο Μαραντόνα μεθυσμένος, μέσα σε τζετ, να πίνει σφηνάκι με το μπράτσο του.

Μόλις τα καταφέρνει, πανηγυρίζει!

Κάνετε μια μικρή έρευνα στην παρέα σας. Ρωτήστε ποιος είναι ο πατέρας της τεχνητής Νοημοσύνης,  αν ζει ή πέθανε*. Ουδείς θα γνωρίζει. Για το Μαραντόνα θα σας πουν πότε και  πού έβαλε το τελευταίο του γκολ ή  πόσες φορές εισήχθη σε κλινικές για αποτοξίνωση.

Τα μεγαλύτερα βαρίδια που ο κόσμος βαδίζει αργά   είναι αυτοί που γνωρίζουν περί  Μαραντόνα πότε ούρησε κι όσοι   στρώνονται κατακαλόκαιρα στους καναπέδες μη χάσουν την εθνικιστική τύφλα του  Μουντιάλ. Εθχροί του  πολτισμού, τροχοπέδη της εξέλιξης.

5. ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ
Ο Ρώσος ιστορικός Γιούρι Ντιμίτριεφ συνελήφθη ξανά για σεξουαλική επίθεση
O Γιούρι Ντιμίτριεφ/ Φωτογραφία you tube

Ένας Ρώσος ιστορικός, γνωστός για τις έρευνές του για τις διώξεις κατά τη σταλινική εποχή, οδηγήθηκε ξανά σήμερα στη φυλακή, κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση, τρεις μήνες αφότου είχε απαλλαγεί για την υπόθεση αυτή.

Ο 62χρονος Γιούρι Ντιμίτριεφ συνελήφθη ξανά χθες και σήμερα τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση, με απόφαση δικαστηρίου της πόλης Πετροζαβόντσκ, στην Καρελία, όπως ανέφερε ο συνήγορός του, Νικολάι Ανούφριεφ.

Οι υποστηρικτές του Ντιμίτριεφ υποστήριζαν ανέκαθεν ότι οι δικαστικές διώξεις σε βάρος του έχουν ως στόχο να τον εκφοβίσουν και να τον φιμώσουν επειδή μέσω του έργου του έριξε φως σε κάποιες από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας της ΕΣΣΔ. Ο ιστορικός, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, κατάρτισε έναν κατάλογο με 40.000 ονόματα ανθρώπων που εκτελέστηκαν ή εξορίστηκαν στην Καρελία κατά τη σταλινική εποχή. Σ’ αυτόν οφείλεται επίσης να ανακάλυψη ενός από τους μεγαλύτερους ομαδικούς τάφους στην περιοχή, στο Σανταρμόχ, όπου βρέθηκαν 9.000 πτώματα.

Η γνωστη μέθοδος  των εξουσιών να τελειώνουν με τους ενοχλητικούς.  Κι επειδή είναι κομμάτι δύσκολο να αποδείξεις πως ο ενοχλητικός είναι έμπορος ναρκωτικών ή   τρομοκράτης, επινοείς ένα βιασμό** μια σεξουαλική ιστορία και    τελειώνεις (νομίζεις).

Κλασικό παράδειγμα η περιπέτεια που ακόμα κρατεί του ακτιβιστή   μπλόκερ Τζούλιαν Ασάνζ. Σήμερα,  θύμα  ο Ντιμίτριεφ, ο ιστορικός που “άνοιξε τον ασκό του Αιόλου” στη Ρωσία. Χιλιάδες παιδιά και εγγόνια  στην πάλαι ποτέ Σοβιετική ΄Ενωση , είδαν τί κουμάσια γονείς  και παπούδες είχαν,  χάρη σε αυτές τις έρευενες. Ο ίδιος ο πατέρας του δικτάτορα Πούτιν ήταν σκληρός σταλινικός και πράκτορας του καθεστώτος.

΄Οταν αποκαλύπτεις τέτοαι αισχρά μυστικά,  είσαι στόχος. Μόνο που  με  στρακαστρούκες δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο. Κι ας είσαι εξουσία.  Σε παίρνει  ο αντίπαλος στο κυνήγι  και τρως τα μούτρα σου.  Νόμος της Ιστορίας.

 

 _______________________________________________________
.* ΠΕΘΑΝΕ Ο  ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ «ΜΗΧΑΝΗΣ»  ΠΟΥ   ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ.(28/1/2016)
 Πέθανε ο Μάρβιν Μίνσκι, ο πατέρας της τεχνητής νοημοσύνης
 Πέθανε ο Μάρβιν Μίνσκι, ο πατέρας της τεχνητής νοημοσύνης

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Μάρβιν Μίνσκι, πρωτοπόρος στην τεχνητή νοημοσύνη, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στη δημιουργία «σκεπτόμενων» μηχανών. Το έργο του οδήγησε στην ανάπτυξη υπολογιστών που «κατανοούν» φωνητικές εντολές και νικούν στο σκάκι ακόμα και τους καλύτερους παίκτες.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς, το οποίο επικαλείται σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT), ο Μίνσκι πέθανε την Κυριακή αφού υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Η μεγαλύτερη συμβολή του Μίνσκι στον κλάδο των υπολογιστών και της τεχνητής νοημοσύνης ήταν η θεωρία που είχε αναπτύξει, σύμφωνα με την οποία ούτε η νοημοσύνη του ανθρώπου αλλά ούτε και ενός μηχανήματος αποτελούν μια ενιαία διαδικασία. Αντ΄ αυτού, όπως ο ίδιος υποστήριζε, η νοημοσύνη προκύπτει από την αλληλεπίδραση πολλών διεργασιών σε μια «κοινωνία του νου».

«Ο Μάρβιν στην ουσία κατάλαβε ότι η σκέψη δεν είναι ένα πράγμα, αλλά αποτελεί ένα δυσάρεστο χάος πολλών χαζών πραγμάτων τα οποία συνεργάζονται, όπως σε μια κοινωνία», δήλωσε ο Ντάνι Χιλς, πρώην μαθητής του Μίνσκι.

Η διορατικότητα του Μίνσκι οδήγησε στην ανάπτυξη ευφυών συστημάτων, ενώ κατασκεύασε τον πρώτο υπολογιστή ο οποίος ήταν ικανός να «μάθει» μέσω συνδέσμων οι οποίοι μιμούνταν τους ανθρώπινους νευρώνες.

Η επιστήμη και η τεχνολογία είχαν τραβήξει το ενδιαφέρον του Μίνσκι από μικρή ηλικία. Γεννηθείς το 1927 στη Νέα Υόρκη, ο Μίνσκι αποφοίτησε το 1950 από το Χάρβαντ, ενώ το 1954 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον.

Οι γενιές που έρχονται θα τον ευγνωμονούν. ΄Εθεσε τις βάσεις  του αυριανού, θαυμαστού πολιτισμού. Και δε μιλάμε μόνο για τον τεχνολογικό.  Η τεχνητή νοημοσύνη (η «Μηχανή») σύντομα θα  κληθεί να επιτύχει εκεί που απέτυχε ο άνθρωπος (σχεδόν σε όλα).
Ο νευραλγικοί τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας ,οι κορυφαίοι θεσμοί (κράτος, δικαιοσύνη,παιδεία,οικονομία)  είναι οι χώροι που θα δοκιμαστεί και ελπίζουμε πως διαπρέψει  η «Μηχανή». Ξημερώνει νέα εποχή για τον κόσμο. Τεράστια η συμβολή του Μάρβιν Μίνσκι, του πατέρα της τεχνητής νοημοσύνης, για το πέρασμα στο νέο πολιτισμό,τη Νέα εποχή.
Μια παρατήρηση . Πέθανε ο άνθρωπος που  άνοιξε νέους, απίστευτα θαυμαστούς  ορίζοντες στον άνθρωπο. Σημάδεψε ανεξίτηλα και μοναδικά την ιστορία της υφηλίου.Και ο θάνατός του, οι αναφορές στο έργο του, πέρασαν στα «ψιλά». Θυμηθείτε, όμως, πώς  η βιομηχανία παραπληροφόρησης επένδυσε στο θάνατο ενός πανάθλιου παιδεραστή πριν λίγα χρόνια. Του Μάικλ Τζάκσον, επειδή ήταν σταρ της ποπ μουσικής.   Τί κόσμος!
Καλό ταξίδι, Μάρβιν Μίνσκι.
**Η  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ  ΩΣ ΜΕΣΟ …ΕΚ-ΒΙΑΣΜΟΥ.(28/1/2016)
Η καταγγελία για βιασμό 13χρονης προκάλεσε διπλωματική κρίση

 

Κόντρα Ρωσίας-Γερμανίας μετά την καταγγελία για απαγωγή και βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού. Τι έδειξε η έρευνα των γερμανικών αρχών

Μια αμφιλεγόμενη υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται μια έφηβη γερμανορωσίδα, η οποία, σύμφωνα με όσα λένε η ίδια και η οικογένειά της, βιάστηκε από μετανάστες στη Γερμανία, πήρε διαστάσεις διπλωματικού επεισοδίου, καθώς το Βερολίνο κατηγόρησε τη Μόσχα ότι αποπειράται να «εκμεταλλευθεί» την υπόθεση, έπειτα από τις σφοδρές ρωσικές επικρίσεις.

AdTech Ad

Η εισαγγελία του Βερολίνου διεξάγει έρευνα σχετικά με την καταγγελία του βιασμού της 13χρονης Λίζας Φ., η οποία κατέθεσε στην αστυνομία ότι απήχθη την 11η Ιανουαρίου σε μια γειτονιά του ανατολικού Βερολίνου από μετανάστες, οι οποίοι, όπως είπε, την κράτησαν αιχμάλωτη επί 30 ώρες, την βίασαν και την ξυλοκόπησαν.

Ωστόσο η γερμανική αστυνομία ανέφερε ότι μετά την έρευνα και τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν κατέληξε ότι η έφηβη έφυγε με τη θέλησή της με τους μετανάστες και ότι οι σεξουαλικές επαφές που είχε ήταν «συναινετικές». Η οικογένειά της απέρριψε αυτή την εκδοχή, καταγγέλλοντας ότι αστυνομικοί πίεσαν την έφηβη να αλλάξει την κατάθεσή της.

«Και ο χορός καλά κρατεί».  Στημένη και ακμάζουσα βιομηχανία  υποτιθέμενων βιασμών των Γερμανίδων κορασίδων  από τους μετανάστες! Λες και μέχρι σήμερα στην Ευρώπη δεν είχαμε, πριν την άφιξη των μεταναστών, τέτοιου είδους φαινόμενα.
«Βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε δέκα» ,λοιπόν. Ναζί, ακροδεξιοί, συντηρητικοί, ανελέητοι, δράττονται της ευκαιρίας να εκδηλώσουν το ρατσισμό, τη χαιρεκακία και το διεστραμμένο  μένος τους εναντίον απελπισμένων  μεταναστών και προσφύγων , που οι ίδιοι κιόλας, δεν ευθύνονται  για τη δυστυχία τους.   Οι κυβερνήσεις των χωρών της Ευρώπης (μερικές μάλιστα απ΄αυτές παραληρούν  σήμερα εναντίον των προσφύγων)  είναι και οι ίδιες υπεύθυνες σε μεγάλο βαθμό για το  φοβερό  δράμα  που βιώνουν σήμερα  οι άνθρωποι από τις εμπόλεμες, επικίνδυνες και αφιλόξενες περιοχές που εγκαταλείπουν.
Ο βιασμός, ιστορικά, έχει αποδειχτεί πως χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές ως μέσο κατηγορίας ,πίεσης, ενοχοποίησης, εξόντωσης αθώων. Για να μην πάμε μακριά, πρόσφατα ο γνωστός, πολιτικός ακτιβιστής -μπλόγκερ,ιδρυτής  του περίφημου Wikileaks,Τζούλιαν Ασάνζ ,είναι ακόμα έγκλειστος-ιδρυματοποιημένος εδώ και τρία χρόνια, σήμερα  στην πρεσβεία του Ισημερινού , γιατί…βίασε ,λέει, τη φιλενάδα του, που  κάνανε μαζί  σεξ κάτι χρόνια. ΄Ετσι αποφάσισε κατόπιν των αμερικανικών εντολών μια  άθλια  Σουηδή εισαγγελέας .
Μαζί με τα … «τυχαία ατυχήματα», την τρομοκρατία, το εμπόριο  ναρκωτικών και όπλων, άλλες τέτοιες συναφείς βαριές παρανομίες  ,ο βιασμός αποτελεί την προσφιλή μέθοδο και της εξουσίας, αλλά και ιδιωτών να βγάλουν εύκολα και αποφασιστικά από τη μέση  έναν αντίπαλο, έναν ανεπιθύμητο, κάποιον που είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους .Αντί να προσλάβουν πληρωμένο φονιά να τελειώσει τη «δουλειά», προσάπτουν στο θύμα με πολύ πιο εύκολες διαδικασίες ένα βιασμό, και μάλιστα ανήλικης και τον «τελειώνουν». Για χίλιους λόγους, ακόμα και για οικονομικά οφέλη, πέρα από τον άρρωστο ψυχισμό της , μια γυναίκα θα μπορούσε  να υποδυθεί το θύμα βιασμού.
Μάλιστα, πριν  κάποια χρόνια, αποτελούσε και …βιοποριστικό,κερδοφόρο  επάγγελμα για πολλές . Ποιος δε θυμάται τις περασμένες δεκαετίες να… βιάζονται σωρηδόν οι Σουηδέζες στη Ρόδο, για να εισπράττουν στη χώρα τους τα παχυλά ασφάλιστρα; Στο μεταξύ,  είχαν φροντίσει, πριν έρθουν για διακοπές στα ελληνικά νησιά ,να κάνουν και μια γερή-αποδοτική ασφάλεια σε περίπτωση  εξαναγκασμού τους σε… συνουσία.   Πραγματική  επιδημία βιασμών είχε ενσκήψει εκείνη την εποχή στα κοσμοπολίτικα νησιά της χώρας μας.
Ο βιασμός δεν αποδεικνύεται λένε οι ειδικοί. Αν δεν έχει ασκηθεί άλλη βία, ώστε να είναι εμφανή τα σημάδια, μια «διείσδυση» δεν αποδεικνύει τίποτα (εκτός αν όντως κάποια είναι παρθένα). Αλλά ούτε στοιχειοθετείται  τέτοιο αδίκημα, δοθέντος πως ο καθένας μπορεί να καταγγείλει  για τους δικούς του  λόγους μια συναινετική  συνουσία, ως εξαναγκασμό σε συνουσία.
Είναι καιρός   ο νομοθέτης στην Ελλάδα  να τολμήσει να απο-ηθικοποιήσει, απο-θρησκευτικοποιήσει  τον ποινικό μας κώδικα, που προβλέπει   φοβερές, εξοντωτικές  ποινές  (ακόμα και 20 χρόνια, λέει φυλακή!)  για   έναν πραγματικό ή  υποτιθέμενο βιασμό.  Σε νομικό πολιτισμό, 21ου αιώνα, δε νοείται νομοθεσία και  επιβολή ποινής με  θρησκευτικά-χριστιανικά , ηθικά κριτήρια .
Τα «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας» (πλην εκείνων, που αναφέρονται σε ανήλικους) είναι μια …μούφα, που προσβάλει τον  πολιτισμό του αιώνα μας. Αφορούσαν άλλες εποχές που ο εκβαρβαρισμός των κοινωνιών  επέτρεπε στους άντρες να ασκούν βία σε ανυπεράσπιστες γυναίκες. Η αναφορά σε τέτοια εγκλήματα και ο χαρακτηρισμός τους με αυτά τα  ηθικά κριτήρια ,είναι δηλωτικά ρατσισμού και έμμεσης αποδοχής της φαλλοκρατικής αντίληψης περί κατωτερότητας της γυναίκας. Και φυσικά, προσβάλουν κατάφωρα  και την αξιοπρέπεια και τα ατομικά δικαιώματα της , αφού   διαχωρισμοί  τέτοιου είδους την τοποθετούν οιονεί  στη θέση του «αδύνατου φύλου».  Η γυναίκα στις ημέρες μας  είναι το ίδιο δυνατή και ασφαλής, όσο και ο άντρας.  Και  αυτά τα αδικήματα που αφορούν τη γενετήσια ελευθερία ενηλίκων  είναι ανύπαρκτα.
Εκτός αν έχουμε να κάνουμε με δράστες, που  για να ικανοποιήσουν  αρρωστημένες ορέξεις τους, ακινητοποιούν  μια γυναίκα και με τη χρήση βίας την εξαναγκάζουν σε συνουσία .  Ουδείς έχει αντίρρηση να τιμωρούνται αυτές οι πράξεις αυστηρά, αλλά με τις ποινές που προβλέπονται για όλες τις κακοποιήσεις και την άσκηση βίας. Δηλαδή, γιατί είναι χειρότερο να αναγκάσεις μια κοπέλα σε συνουσία, από το να της σπάσεις το χέρι ή να την τραυματίσεις σε άλλα σημεία του σώματός της;
Κάποια στιγμή  οφείλουμε να εξανθρωπίσουμε το νομικό μας  σύστημα. Να το απαλλάξουμε από τις ηθικές των θρησκειών. Η φύση και ο Νους είναι οι κυρίαρχες πηγές εκπόρευσης ηθικής και υπόδειξης ορθής κοινωνικής συμπεριφοράς . Και ό,τι είναι αφύσικο είναι και ανήθικο. Και αντίστροφα. Και ο εξαναγκασμός ενός ανθρώπου  σε συνουσία είναι αφύσικη -παράλογη πράξη. Και πρέπει φυσικά  να τιμωρείται από το νόμο, ,όπως ακριβώς, όταν κάποιος  επιτίθεται σε έναν άλλον  αναίτια και τον κακοποιεί.
Απλές, σταράτες αλήθειες για τους έχοντες καθαρό μυαλό. Στο μεταξύ, πανάθλιοι εθνικιστές και λοιπό  ακροδεξιό-ναζιστικό αληταριό , «κάτω τα χέρια» από τους μετανάστες. Είναι δικοί μας άνθρωποι. Και δικά μας παιδιά τα πνιγμένα στο Αιγαίο. Τα μικρά, αθώα θύματα της εγκληματικής σας αδιαφορίας.