α. Εννέα οι νεκροί μετανάστες από ναυάγιο στα ανοιχτά της Χίου – Στους 25 οι αγνοούμενοι
Λιμενικό/Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi
β.Χίος: Εντονες αντιδράσεις για το εξώδικο των γονέων κατά της φοίτησης προσφύγων στα σχολεία
πρόσφυγες στο σχολείο/Φωτογραφία: Eurokinissi
γ. Εφυγε ξαφνικά, σε ηλικία 44 ετών, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος -Ο ήρωας λιμενικός από τη Λέσβο, που έσωσε 5.000 μετανάστες
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είχε σώσει χιλιάδες ζωές

Ένας εμβληματικός άνθρωπος του Αιγαίου, ο 44χρονος υποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος Κυριάκος Παπαδόπουλος, που σαν κυβερνήτης του περιπολικού σκάφους ΠΛΣ 602 σκάφους στη Μυτιλήνη σηματοδότησε τους ηρωικούς αγώνες των στελεχών του Λιμενικού Σώματος να σώσουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που περνούσαν στα ελληνικά νησιά την περίοδο 2015-2016, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες, από ανακοπή καρδιάς.

Τον πρόδωσε η καρδιά του, αφού έσωσε πάνω από 5.000 μετανάστες στο ΑιγαίοΤον πρόδωσε η καρδιά του, αφού έσωσε πάνω από 5.000 μετανάστες στο Αιγαίο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έγινε γνωστός στη διάρκεια της ανθρωπιστικής προσφυγικής κρίσης σαν το πρόσωπο μιας Ελλάδας που επιμένει στην αξία της ανθρώπινης ζωής, όποια κι αν είναι αυτή.

Αποτέλεσε έτσι την «εικόνα» του Λιμενικού Σώματος σήμερα. Την εικόνα του αξιωματικού της Ελληνικής Ακτοφυλακής, που βρίσκεται πίσω από κάθε δελτίο Τύπου, που μιλά χρόνια τώρα για επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο. Ήταν ένας απλός καθημερινός άνθρωπος, ταγμένος σε όλη του τη ζωή να υπηρετεί στα σύνορα, πρώτα στον Μόλυβο κι ύστερα στη Μυτιλήνη. Χωρίς ωράριο, με υψηλό αίσθημα καθήκοντος και χαμηλές αποδοχές.

Παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι, άνθρωποι που βρέθηκαν στη θάλασσα όλοι τους βοηθήθηκαν από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.Παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι, άνθρωποι που βρέθηκαν στη θάλασσα όλοι τους βοηθήθηκαν από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Γέννημα θρέμμα μιας προσφυγικής οικογένειας από τη Νικομήδεια, παιδί μαστόρων της μεταλλοτεχνίας που περηφανεύονται πως σμίλεψαν τις μεταλλικές δάφνες στο άγαλμα της ελευθερίας της Μυτιλήνης, το σήμα κατατεθέν της πόλης. Μεγαλωμένος από εργάτες γονείς σε έναν λαϊκό μαχαλά της Μυτιλήνης, τη Λαγκάδα, αποφοίτησε από τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων των Οινουσσών, ναυτολογήθηκε πρώτα σε πλοίο του Εμπορικού Ναυτικού κι από εκεί κατατάχθηκε στο Λιμενικό Σώμα.

Ο φύλακας του ΑιγαίουΟ φύλακας του Αιγαίου

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έδωσε πανθομολογούμενα ηρωικά τον αγώνα για τη διάσωση χιλιάδων ανθρώπων μεταξύ Λέσβου και μικρασιατικών παραλίων, προσπάθεια που τον σημάδεψε. 

«Πόσους ανθρώπους έχετε σώσει;», τον είχε ρωτήσει ο Βέρνερ Φάιμαν, όταν με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είχαν επισκεφθεί τη Μυτιλήνη. «Περισσότερους από πέντε χιλιάδες» του απάντησε ο Έλληνας αξιωματικός. Δεν άκουσε καλά ο τότε Αυστριακός καγκελάριος και του είπε πως «πέντε ζωές είναι κάτι πολύ σημαντικό». Τον διόρθωσαν και του είπαν πως πρόκειται για πέντε χιλιάδες ζωές… «Είσαστε πραγματικός ήρωας», του είχε πει έκπληκτος ο Φάιμαν.

Για τη δράση του είχε τιμηθεί από την ελληνική πολιτείαΓια τη δράση του είχε τιμηθεί από την ελληνική πολιτεία

Για τη δράση του είχε τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών και την ελληνική πολιτεία, ενώ διεκδίκησε και το χρυσό αγαλματίδιο των Όσκαρ για το ντοκιμαντέρ «4.1 miles» στο οποίο «πρωταγωνίστησε». Πιστός στο καθήκον του και πάντα αξιωματικός του Λιμενικού Σλώματος για το οποίο ήταν περήφανος, είχε ερωτηθεί τότε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ για το πώς ένιωθε στο κόκκινο χαλί των βραβείων.

Δυο διαφορετικοί κόσμοι! Οι ρατσιστογονείς της Χίου και ο ηρωικός αξιωματικός του Λιμενικού. Διαφορτικές πορείες ,αξίες ,ζητούμενα ζωής.  Οι “δαίμονες και ο άγγελος”.

Στο καλό , Κυριάκο Παπαδόπουλε. Στη “γειτονιά των αγγέλων” που πας  θα βρεις πολλούς από εκείνους τους πρόσφυγες που δεν μπόρεσες να σώσεις.

Καλό κατευόδιο, φίλε!

_________________________________________________________________

1. ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Εξαλλοι στην κυβέρνηση με το plan B του Καμμένου για την ΠΓΔΜ
Εξαλλοι στην κυβέρνηση με το plan B του Καμμένου για την ΠΓΔΜ / Φωτογραφία: Eurokinissi/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

 

Παγωμάρα έπεσε στην Αθήνα και το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ για plan B στη Συμφωνία των Πρεσπών για την ΠΓΔΜ.

Ο υπουργός Αμυνας επισκέφθηκε τις ΗΠΑ με δική του εθνική γραμμή  και πρότεινε την δημιουργία αμυντικού τόξου με την ΠΓΔΜ, χωρίς αλλαγή ονόματος.

Μόλις οι δηλώσεις του έγιναν γνωστές, το Μέγαρο Μαξίμου «άδειασε» τον κυβερνητικό εταίρο για τα περί εναλλακτικού σχεδίου στα Βαλκάνια, διαμηνύοντας οτι δεν υπάρχει τίποτε άλλο από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές «η ελληνική κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στη Συμφωνία των Πρεσπών. Σέβεται τις συνταγματικές διαδικασίες στη γείτονα και στηρίζει τις προσπάθειες του κ. Ζάεφ να υλοποιήσει τις προϋποθέσεις για να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία».

Παραμύθια για αφελείς και για το τυπικό του πράγματος. Η ουσία είναι τούτη.   “Εγώ θα κάνω πως σε δέρνω κι εσύ θα κάνεις πως πονάς”!

Η σύγκρουση των δυο (συν)εταίρων στην κυβέρνηση δεν άρχισε ακόμα. Θ ξεκινήσει είτε ως πραγματικός πόλεμος, αν σπάσει  η ομερτά Τσίπρα-Καραμανλή,  είτε εικονικά  (με τη συμφωνία και των δύο)  σε φάση που θα έχει αποφασιστεί  πως πάμε σε εκλογές.

2. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ASSOCIATED PRESS
Πώς η ρωσική επιρροή ενισχύεται στα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη
Γκράφιτι με τη μορφή του Βλαντίμιρ Πούτιν σε δρόμο του Βελιγραδίου (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ/Darko Vojinovic)

Η ρωσική επιρροή στην Ευρώπη αυξάνεται, αλλά αν και είναι πιο προφανής στα Βαλκάνια, η Μόσχα εκμεταλλεύεται και την ισχυροποίηση του λαϊκισμού στην κεντρική Ευρώπη, αναφέρει σε ανάλυσή του το Associated Press.

Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ο σερβοβόσνιος εθνικιστής ηγέτης Μίλοραντ Ντόντικ βρέθηκε στη Ρωσία για έναν αγώνα της Formula 1, ουσιαστικά, όμως για να συναντηθεί με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, που του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές. Το βίντεο από το τετ-α-τετ στο Σότσι ανέδειξε με τον πιο ορατό τρόπο την ρωσική επιρροή σε μια από τις πλέον ευαίσθητες περιοχές της Γηραιάς Ηπείρου, τα Βαλκάνια, όπου η Δύση ενθαρρύνει τα βήματα συμφιλίωσης μετά τον καταστροφικό πόλεμο της δεκαετίας του 1990.

Οι πόζες με τον Πούτιν, βοήθησαν τον Ντόντικ, που εκπροσωπεί την Ρεπούμπλικα Σέρπσκα και διεκδικεί την ανεξαρτησία της να εκλεγεί στην τριμερή προεδρία της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης. Η νίκη του, αναφέρει το AP, ενίσχυσε το ρόλο της Μόσχας στα Δυτικά Βαλκάνια, καθώς ο Ντόντικ μπορεί πλέον να μπλοκάρει στρατηγικές αποφάσεις, αν του το ζητήσει ο Πούτιν.

Ο Σερβοβόσνιος εθνικιστής ηγέτης Μίλοραντ Ντόντικ με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν (Φωτογραφία: ΑΡ) Ο Σερβοβόσνιος εθνικιστής ηγέτης Μίλοραντ Ντόντικ με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν (Φωτογραφία: ΑΡ)

Η Ρωσία αντιτίθεται σφόδρα στην ένταξη κι άλλων βαλκανικών κρατών στο ΝΑΤΟ, με δυτικούς αξιωματούχους να εκφράζουν φόβους ότι χρησιμοποιεί τους ιστορικούς σλαβικούς και θρησκευτικούς δεσμούς της με την περιοχή για να υπονομεύσει τη δυτική πολιτική ενσωμάτωσης.

 

«Κι ενώ η ρωσική επιρροή είναι εμφανής στα Βαλκάνια η άνοδος του λαϊκισμού στην Κεντρική Ευρώπη προσφέρει ένα αβαντάζ στη Μόσχα με φιλορωσικά πολιτικά κόμματα και πολιτικούς σ’ ολόκληρη την ήπειρο, περιλαμβανομένων και χωρών της ΕΕ, όπως η Ουγγαρία, η Αυστρία και η Τσεχία», αναλύει το πρακτορείο.

 

Χιλιάδες φορές ειπωμένα εδώ. Κατά  κόρον και σχεδόν καθημερινά (και κουραστικά).  Δεν πρόκειται ο Ρώσος δικτάτορας να σταματήσει να παίζει τέτοια αισχρά παιχνίδια  στη Μ. Ανατολή, τη Μεσόγιο, το Αιγαίο, τα Βαλκάνια για ένα και μοναδικό λόγο.

Αν σταματήσει η εθνικστική προπαγάνδα στη Ρωσία,ο δικτάτορας είναι τελειωμένος την επόμενη μέρα. Είναι τόσα τα προβλήματα της χώρας (η ανέχεια πάνω απ΄όλα),που μια  μέρα θα ξεσπάσει η μεγάλη μπόρα.Τώρα, ο παρανοϊκός νέος Χίτλερ  κρατά τον κόσμο μέσα στη χώρα  με τους λεονταρισμούς του και τον προπαγανδισμό της Μεγάλης…ενδόξου ημών πατρίδος Ρωσίας. Ως πότε;

Ούτως ή άλλως, το  ρώσικο κτήνος  πρέπει σύντομα να εξαφανιστεί. Αν δεν προλάβουμε, δε θα διστάσει να αιματοκυλήσει τα Βαλκάνια.

Ας αφήσει η Ε.Ε  την “ομφαλοσκόπηση” .Αλλού είναι ο κίνδυνος. Και το ΝΑΤΟ ας τελειώνει επιτέλους με  τον τρελαμένο Ρώσο,  μεγαλομανή “Τσάρο”.  Παίζει με τη φωτιά ,όσο αναβάλει.

΄Εγινε το μέγα ιστορικό λάθος από τον τότε Αερικανό πρόεδρο Ομπάμα στην Ουκρανία. Ας μην επαναληφτεί σήμερα.

 

3. ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ
NYT: Οι Αμερικανοί εμπλέκουν τον Σαββίδη στην υπονόμευση της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπέρ των Ρώσων
O επιχειρηματίας και μιντιάρχης Ιβάν Σαββίδης (Φωτογραφία: STR/ΑΜΠΕ)

 

Την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη για λογαριασμό της Ρωσίας σε προσπάθεια υπονόμευσης της συμφωνίας των Πρεσπών φέρονται να αποδεικνύουν τηλεφωνικές συνομιλίες και email που υπέκλεψαν τον περασμένο Ιούνιο αμερικανικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τους New York Times.

Το ρεπορτάζ που υπογράφουν οι Helene Cooper και Eric Schmitt αναφέρει ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι μετά την ανάλυση των υποκλοπών αυτών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο επιχειρηματίας και μιντιάρχης πλήρωνε τους διαδηλωτές που αντιτίθεντο στη συμφωνία Ελλάδας -ΠΓΔΜ και ότι αμερικανικές υπηρεσίες συνέλεξαν οικονομικιά στοιχεία που αποδείκνυαν τις καταβολές χρημάτων από τον Σαββίδη σε πολίτες και οπαδούς ομάδων ποδοσφαίρου για να πρωτοστατήσουν σε επεισόδια κατά του δημοψηφίσματος.

Ψηφοφόρος σε εκλογικό κέντρο της ΠΓΔΜ στο δημοψήφισμα για την αλλαγή του ονόματος της χώραςΨηφοφόρος σε εκλογικό κέντρο της ΠΓΔΜ στο δημοψήφισμα για την αλλαγή του ονόματος της χώρας

Σημειώνει ακόμη ότι οι Αμερικανοί έδωσαν το περιεχόμενο των υποκλοπών στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία και αποφάσισε να απελάσει σε αντίποινα δύο Ρώσους διπλωμάτες και να απαγορέψει την είσοδο στην Ελλάδα σε άλλους δύο.

Διαπράττει έγκλημα η κυβέρνηση που επιτρέπει την παραμονή στη χώρα του εγκληματία Ιβάν Σαββίδη,   αχυράνθρωπου του δικτάτορα της Ρωσίας. ΄Επρεπε εδώ και χρόνια να έχει ξεκουμπιστεί από τη χώρα. ΄Ολοι γνωρίζουμε τί …λουλούδι της ρώσικης μαφίας είναι ο Ιβάν.

Και ακόμα κάτι σημαντικό. Το λέμε κι αυτό καιρό. Ποια η εμπλοκή των αχυρανθρώπων του τέρατος της Ρωσίας στις πρόσφατες πυρκαγιές στο Μάτι και Βουτζά με 99 νεκρούς; Γιατί, ενώ  γνωρίζει κι αυτό το έγκλημα η κυβέρνηση , το κρύβει;

Θα βρεθείς, Αλέξη Τσίπρα κάποια μέρα εντελώς εκτεθειμένος  Και δε θα σε ξεπλένει της…Καλλιρρόης το ποτάμι. Σύνελθε!

4. Κούγιας στο iefimerida για τον καθηγητή «Φακελάκη»-Να ανακληθούν τα πτυχία όσων φοιτητών δωροδόκησαν

Την οργή των φοιτητών στο ΤΕΙ Σερρών προκάλεσε η ανακοίνωση του συνηγόρου υπεράσπισης του καθηγητή «Φακελάκη», Αλέξη Κούγια.

Ωστόσο ο γνωστός δικηγόρος υποστηρίζει πως του είναι αδιάφορες οι αντιδράσεις των φοιτητών, καθώς εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι το νομικό θέμα της υποθέσεως που είναι ιδιαιτέρως προβληματικό. Μάλιστα ο ίδιος μιλώντας στο iefimerida.gr είπε Είμαι περίεργος για το τι θα κάνει η εισαγγελία των Σερρών. Εάν θα στείλει έγγραφο προς τη σχολή να τους ανακαλέσει τα πτυχία, όπως γίνεται συνήθως με τους φοιτητές που κάνουν πλαστογραφία σε διάφορα μαθήματα ή έχουν πλαστά πτυχία, γιατί τέτοια περίπτωση είναι εδώ.

Στην Ελλάδα τα περισσότερα  πτυχία είναι άκυρα . “Πλαστά”

 Αντιγραφές, δωροδοκίες (χρήμα, γνωριμίες και σεξ) είναι και ήταν πάντα στην ημερήσια διάταξη. Το αίσχος της Ανώτατης Εκπαίδευσης σε όλη την Ευρώπη, είναι το ελληνικό πανεπιστήμια.Απ΄όλες τις απόψεις.

Δεν έχουν τσίπα φυσικά  οι περισσότεροι από  εκείνους που τα στελεχώνουν. Παίρνουν τις θέσεις με  νεποτισμό, συναλλαγές πάσης φύσεως. Μπορεί τέτοιος συρφετός να ντρέπεται;

5.ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΕΛΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ, ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ»
Ο Χίτλερ ήταν «αμφισεξουαλικός» με «σαδομαζοχιστική φύση» – Τι αποκαλύπτει απόρρητη αμερικανική έκθεση
Ο Αδόλφος Χίτλερ στο Μόναχο τον Δεκέμβριο του 1931 (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)

Tη διπλή ζωή του Αδόλφου Χίτλερ που από τη μια διέταζε την εξολόθρευση χιλιάδων ομοφυλοφίλων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κι από την άλλη ήταν ένας καταπιεσμένος αμφισεξουαλικός αποκαλύπτει έκθεση της CIA.

Σύμφωνα με απόρρητη ανάλυση που συντάχθηκε τον Δεκέμβριο του 1942 για τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Φράνκλιν Ρούσβελτ από τον ανθρωπολόγο Χένρι Φιλντ, ο οποίος συνεργάστηκε με τις Υπηρεσίες Πληροφοριών του Λευκού Οίκου, ο ηγέτης των Ναζί είχε μια «ομοφυλοφιλική πλευρά» και έζησε αρκετά χρόνια σ’ έναν ξενώνα στην Αυστρία όπου σύχναζαν gay.

H έκθεση των 70 σελίδων που αποχαρακτηρίστηκε πρόσφατα, υποστηρίζει ακόμη ότι ο Φύρερ αισθανόταν μια «σεξουαλική έλξη» για τον υπαρχηγό του, Ρούντολφ Ες -«γνωστό παρενδυτικό», όπως λέει-.

Το «βιογραφικό σχεδιάγραμμα» του Χίτλερ, που καλύπτει τα πάντα, από την παιδική του ηλικία, μέχρι τη μόρφωση, τις διατροφικές του συνήθειες και τις ρητορικές τεχνικές του, περιλαμβάνει επίσης μια ανάλυση της σεξουαλικότητάς του.

Ότι ο Χίτλερ έζησε σε ξενώνα αρρένων στο Μπιργκίτεναου της Βιέννης από το 1910 έως το 1913 όταν ήταν ένας άνεργος νεαρός ζωγράφος είναι γνωστό από καιρό. Αλλά το Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών, πρόδρομος της σημερινής CIA, υποστηρίζει ότι ο ξενώνας αυτός είχε «τη φήμη ενός μέρους, όπου πήγαιναν μεγαλύτεροι στην ηλικία άνδρες αναζητώντας νεαρούς άνδρες για ομοφυλοφιλικές απολαύσεις».

Τις πληροφορίες για την σεξουαλικότητα του Χίτλερ παρείχε ο Ερνστ Σέντζγουικ Χανφστενγκλ, ένας γερμανο-αμερικανός στενός φίλος του Χίτλερ τις δεκαετίες 1920 και 1930 που περιέπεσε αργότερα στη δυσμένεια του ηγέτη του Γ΄Ράιχ και διέφυγε μέσω Βρετανίας στις ΗΠΑ, όπου άρχισε να συνεργάζεται με τις Αρχές αποκαλύπτοντας μυστικά για εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη των Ναζί.

Ο Αδόλφος Χίτλερ περιστοιχισμένος από συνεργάτες του και τον Ρούντολφ Ες (με την πλάτη στο φακό και την ελαφρά φαλάκρα) στο Μόναχο (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)Ο Αδόλφος Χίτλερ περιστοιχισμένος από συνεργάτες του και τον Ρούντολφ Ες (με την πλάτη στο φακό και την ελαφρά φαλάκρα) στο Μόναχο (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)

Ο Ρούντολφ Ες, υπαρχηγός του Αδόλφου Χίτλερ (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)Ο Ρούντολφ Ες, υπαρχηγός του Αδόλφου Χίτλερ (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)

Η έκθεση υποστηρίζει ότι η έλξη του Χίτλερ προς τον Ρούντολφ Ες δυνάμωσε και «πιθανώς άγγιξε τα όρια της σεξουαλικής» όταν βρέθηκαν μαζί στη φυλακή τη δεκαετία του 1920.

Η άποψη αυτή ενισχύθηκε, σύμφωνα με την ίδια αναφορά, όταν μαθεύτηκε ότι «το παρατσούκλι του Ες μεταξύ ομοφυλόφιλων στελεχών του κόμματος ήταν “Fraeulein Anna” [«δεσποινίς Άννα»] κι ότι ήταν γνωστό ότι είχε εμφανιστεί σε κάποιους χορούς με γυναικεία περιβολή».

Η έκθεση περιγράφει τον Χίτλερ ως έναν «σαδομαζοχιστικό τύπο άνδρα με πιθανώς μια ομοφυλοφιλική πτυχή», ενώ ο συντάκτης της καταλήγει: «η σεξουαλική του ζωή είναι διπλή όπως και η πολιτική του στάση. Είναι ταυτόχρονα ομοφυλόφιλος και ετερoφυλόφιλος, Σοσιαλιστής και ένθερμος εθνικιστής, άνδρας και γυναίκα. Αν και ο πραγματικός Αδόλφος Χίτλερ διαφεύγει της διάγνωσης, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η σεξουαλική του κατάσταση είναι ανυπόφορη έως και απελπιστική».

 

Γράφαμε πρόσφατα για τον ηγέτη των Ναζί:

 

Ο Χίτλερ, να μην ξεχνάμε, μάλιστα , πως ουδέποτε απαρνήθηκε το…σοσιαλιστικό του προσανατολισμό! Βέβαια, να σημειώσουμε παρεπιμπτόντως πως αυτός ο ιδεοληπτικός αχταρμάς του που αποκάλεσε εθνικοσοσιαλισμό ,όπως στα κομματικά καταστατικά και τους λόγους του τον διατύπωσε ο παρανοϊκός ηγέτης των Ναζί, δεν είναι πια μόνο αντικείμενο της ιστορίας, της κοινωνιολογίας και της πολιτικής επιστήμης, αλλά και αντικείμενο έρευνας της…ψυχιατρικής.