ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πολλοί φίλοι μας πρότειναν  να μην ανεβάζουμε όλα τα θέματα μαζεμένα την ίδια ώρα και αργά το απόγευμα. Ο λόγος απλός. Υπάρχουν, λένε,  θέματα σοβαρά της επικαιρότητας που σχολιάζονται  από μας εδώ πολλές ώρες αργότερα,  αν προκύψουν  μετά από τη δημοσίευση των δικών μας.

Δεν έχουν άδικο. Θα επιχειρήσουμε  δοκιμαστικά να ανεβάζουμε θέματα σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου.  Εάν και εφ όσον υπάρχουν νέα, επίκαιρα και σοβαρά θέματα.΄Οχι απλώς για να γεμίζουμε σελίδες.

Συνεχής ενημέρωση, λοιπόν, στα βήματα της εμπορικής δημοσιογραφίας. Ευτυχώς μιμητές μόνο σε αυτό.

___________________________________________________________________

α.ΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Τραγωδία στην Καβάλα: 11 μετανάστες κάηκαν ζωντανοί έπειτα από τροχαίο -Πήραν φωτιά τα δύο φορτηγά
Τροχαίο δυστύχημα με 11 νεκρούς στην Καβάλα. Φωτογραφία: proininews

Τραγικό θάνατο βρήκαν σήμερα τα ξημέρωμα έντεκα παράτυποι μετανάστες, άγνωστων λοιπών στοιχείων, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε πάνω σε διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο, στη συνέχεια πήρε φωτιά και όλοι οι επιβαίνοντες κάηκαν.

β. Τριπλό έγκλημα – Δουλέμποροι έσφαξαν τρεις νέες γυναίκες για «τιμωρία»

 

Με κομμένους λαιμούς βρέθηκαν τρεις γυναίκες στον Έβρο – Τις έσφαξαν διακινητές ή τζιχαντιστές;

 

“Όπου φτωχός και η μοίρα του”! Κυνήγι από ανθρώπους ,θεούς και δαίμονες, αν είσαι “κολασμένος της γης”. Αναπαμό δε βρίσκεις.

Καλό ταξίδι, αδέρφια. ΄Ισως  εκεί πάνω να ξεκουραστείτε.

__________________________________________________________________

1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Πυρά κατά Καμμένου από Φίλη, Τασία, Σία και Τζάκρη -Σκληρές δηλώσεις
Ο Νίκος Φίλης με τον Πάνο Καμμένο/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

 

Τί θέατρο  κι αυτό των  ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ. Μάλιστα, βάλαν μπροστά τους…επαναστάτες του κόμματος, για να έχει μεγαλύτερο τζέρτζελο η παράσταση. Φίλης και Τασία, ας πούμε. Πρώτα ονόματα στη μαρκίζα.

Ντροπή δεν έχουν οι άνθρωποι.Αλλά, ποιος να την χάσει  για να την βρουν αυτοί;

2, Πρώτο βήμα Μπακογιάννη για το δήμο Αθήνας
Ο Κώστας Μπακογιάννης /Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

Ο Κ.Μπακογιάννης, στήριξε την υποψηφιότητα Σπανού, τονίζοντας ότι έχει όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρει να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει ο ίδιος στην Στερεά.

Πάντως, αυτό ήταν ακόμη ένα μεγάλο βήμα του κ.Μπακογιάννη για το δήμο Αθήνας, εκεί όπου αναμένεται να κατέβει υποψήφιος για τη Δημαρχία στις επικείμενες εκλογές του Μαϊου.

Να σκυλεύεις νεκρούς  είναι ανοσιούργημα. Αλλά ο νεκρός  να είναι ο ίδιος ο πατέρας σου, “θέλεις κρέμασμα ανάποδα”.

 

 

3. Ο Μιχάλης Μανιάτης ζει στην Κίνα

Ο Μιχάλης Μανιάτης ζει στην Κίνα και δεν θα πιστέψετε με τι ασχολείται

Η κρίση σε οδήγησε στην Κίνα;

Όχι, θα το έκανα έτσι κι αλλιώς, αλλά με βοήθησε να καταλάβω; γιατί δεν είναι π πρώτη φορά που κάνω κάτι στο εξωτερικό ή εκτός Αθηνών. Έχουμε ευνουχιστεί ως λαός. Ο Έλληνας δεν είναι τεμπέλης, είναι  έξυπνος, αλλά τον έχουν ευνουχίσει. Εμένα δεν με έχει ευνουχίσει κανένας. θέλεις επειδή μεγάλωσα σε μια ενδιαφέρουσα οικογένεια; Δεν συνέβη τίποτα στη ζωή μου που δεν είναι τυχαίο, άρα δεν αφήνουμε την τύχη μας να έρθει προς το μέρος μας. Μαγείρεψα για κάποιους φίλους μου μια Καθαρά Δευτέρα 25 διαφορετικά σαρακοστιανά πιάτα, δικής μου έμπνευσης, κάποιος φίλος που έφαγε εντυπωσιάστηκε πάρα πολύ και μετά από ένα μήνα μου είπε να πάω στην Κίνα.

Μέσα σε μια βραδιά αποφάσισες να φύγεις;

Γιατί όχι; Μέσα σε μια βραδιά αποφάσισα να κάνω την ταινία «Άγγελος», δεν ήμουν ηθοποιός, δεν σπούδασα. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου δεν το έχω σπουδάσει. Έχω σπουδάσει ψυχολογία, μουσική και οικονομικά, τα οποία δεν εξάσκησα ποτέ σαν επάγγελμα. Βλέπεις άλλους σεφ, μαγείρους, που τελειώνουν σχολές και σφιχταγκαλιάζονται με μία αχλή ναρκισσιστικής, στιγμιαίας δόξας και δεν δουλεύουν σωστά. Βρέθηκα στην Κίνα ως καλεσμένος, γιατί δεν έχω δικαίωμα να δουλέψω εκεί.

Για ποιο λόγο δεν έχεις δικαίωμα να δουλέψεις;

Λόγω ηλικίας, έχουν όριο τα 60 χρόνια. Μπορείς να δουλέψεις σαν επιχειρηματίας, αλλά όχι ως υπάλληλος. Εκείνοι με φιλοξένησαν τέλεια και το αντάλλαγμα ήταν αντί να πληρωθώ, να κάνω πράγματα για το ξενοδοχείο «Poly Plaza» και παράλληλα να χτίσω ένα όνομα στην Κίνα. Για ό,τι έκανα ένα χρόνο εκεί δεν πληρώθηκα, αλλά τώρα είναι δική μου επιχείρηση. Στο ξενοδοχείο τους βοήθησα να αναμορφώσουν τους χώρους του και δημιουργήθηκε το ένα τους εστιατόριο σε ελληνικό, το «A taste of Greece». Όλο το ξενοδοχείο έγινε Ελλάδα για ένα χρόνο.

Το δέχτηκαν εύκολα;

Με ενθουσιασμό, τεράστια επιτυχία. Το εστιατόριο θεωρήθηκε ως ένα από τα τρία, καλύτερα του Πεκίνου. Είναι χαρά μου πού αυτοί οι άνθρωποι με φιλοξένησαν και μου έδωσαν ένα πάτημα. Έχουν ωφεληθεί τόσο πολύ από μένα, αλλά κι εγώ έχω ωφεληθεί από αυτή την απίστευτη φιλοξενία τους. Ό,τι γίνεται στην Κίνα έχει δυσφημιστεί πάρα πολύ στη Δύση. Οι Κινέζοι μας λένε «Ο άλλος πολιτισμός».

Έχεις μάθει κινεζικά;

Έχω μάθει λίγα, κάθε μέρα κάνω on line μάθημα. Ο Καζαντζάκης είναι σχεδόν ο πιο σημαντικός δυτικός συγγραφέας για τους Κινέζους. Διδάσκεται ως ξεχωριστό μάθημα στα κινεζικά πανεπιστήμια.

Τι λένε για το ελληνικό φαγητό, ποιο  είναι το αγαπημένο τους, εκείνο που ζητούν να τρώνε περισσότερο;

Στο εστιατόριο δεν έκανα μοντέρνα ελληνική κουζίνα, αλλά παραδοσιακή, από ντολμαδάκια και λαχανοντολμάδες, μέχρι τζατζίκι, κεφτέ με κόκκινη σάλτσα και μακαρόνια. Τα δέχονται με απίστευτη αγάπη. Όλα τα φαγητά μου είναι 60 πιάτα και… φεύγουν όλα. Γιουβέτσι, κόκορας κρασάτος…Όταν ήμουν μικρός, το όνειρο μου ήταν να γίνω μάγειρας στα καράβια. Ήθελα πάντα ταξίδια και να δημιουργώ. Το φαγητό για μένα είναι τέχνη.

Πηγή: Λοιπόν

Την κρίναμε   μεστή συνέντευξη από “ψαγμένο” άτομο. Τη βάζουμε για τα μηνύματα που  στέλνει.

 

(Ώρα 2.59. Συνεχης ενημέρωση)

 

 

4. Κουρουμπλής: Να επανεξεταστεί το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ -Να είμαστε αυτοί που υποστηρίζουμε τη δημοκρατία
Φωτογραφία: Eurokinissi

 

΄Οπως “ο πατριωτισμός είναι το καταφύγιο των απατώνων”, το ίδιο και η δημοκρατία με τον τρόπο που  την αντιλαμβάνεται ο πρώην Πασόκος Κουρουμπλής.  Γι΄αυτό  και  συγκάθεται με τους Ναζί στα έδρανα της Βουλής. Επειδή τρέχει η δημοκρατία από τα μπατζάκια του. Τώρα θέλει και βήμα στο φασιστοκάναλο του ΣΚΑΙ, για να  απαγγέλλει τους λαϊκίστικους δεκάρικους που ξέρει.

 

5.ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΗ
Και δεύτερη δίωξη κατά Μυλόπουλου -Για απαλλοτρίωση αγροκτήματος του ΑΠΘ
Ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος -Φωτογραφία: Intimenews/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

“΄Ομορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος” αυτός των πανεπιστημιακών.  “Αλλαξοκωλιές”, διαφθορά, αγραμματοσύνη.  “Απ΄ όλα έχει ο μπαξές”!

(Ώρα16.45. Συνεχής ενημέρωση)

 

 

6. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ
   ” …΄Οπως  προκύπτει από τα ντοκουμέντα για την προσωπική ζωή του Αδόλφου   ο Χίτλερ ο Φύρερ είχε καταστεί ανίκανος  λόγω του τραύματος που είχε δεχθεί ανάμεσα στους λαγόνες κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο”
 “… ο Φράνκο είχε καταστεί ανίκανος, όταν είχε χάσει έναν όρχι από σφαίρα κατά την εκστρατεία στην Αφρική”.

 

“…Η βιογραφία της Claretta Petacci, επί χρόνια -παράνομης- συντρόφου του Ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, ταράζει τα νερά
– Περιγράφει  σοκαριστικές λεπτομέρειες για την αντίληψη του Μουσολίνι για τις γυναίκες
– “Αντιλαμβανόταν κάθε είδους έρωτα ως ισάξιο του βιασμού, ενώ η σεξουαλικές του επιθυμίες ήταν ακόρεστες”
– Έβαζε το επιτελείο του να επιλέγει από τον… σορό γραμμάτων από θαυμάστριες και τις καλούσαν στο γραφείο του για να κάνουν σεξ.

 

 

Ζήτημα… στυτικής δυσλειτουργίας ή σεξομανίας τελικά ο φασισμός και ο ναζισμός;   Απόδειξη τα τρια  τέρατα-φορείς  του ολοκληρωτισμού στην Ευρώπη.

Μήπως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο  εμείς οι ιστορικοί τα παρουσιάζουμε, ψάχνοντας για απαντήσεις εκεί  που δεν υπάρχουν; Λέτε να “διυλίζομε τον κώνωπα και να καταπίνομε την κάμηλον”;

Κι ακόμα.  Μήπως  η εξερεύνηση της  παθολογικής προσωπικότητας  Χίτλερ, Μουσολίνι και Φράνκο είναι αρμοδιότητα των ψυχιάτρων και όχι των ιστορικών;

(΄Ωρα 17.55. Συνεχής ενημέρωση)