ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το φιλμ-σοκ για το πώς ζουν τα άτομα με αναπηρία στην πόλη [βίντεο]
«Ο αδερφός μου»
«Ο αδερφός μου»
Μέσα σε πέντε λεπτά ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης στέλνει ένα δυναμικό μήνυμα μέσα από τη νέα του, μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Ο αδερφός μου».
Ενα φιλμ που σχολιάζει το πόσο «φιλόξενες» είναι οι πόλεις απέναντι στα άτομα με αναπηρία.
Το βίντεο γυρίστηκε στα Χανιά ωστόσο τα ίδια προβλήματα μπορεί να συναντήσει κανείς σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.
Η ταινία προβλήθηκε στο πλαίσιο του Chania Film Festival
΄Ενας νεαρός παραμονή Χριστουγέννων προκαλεί το απόλυτο χάος με ένα σιδερένιο λοστό σε έναν πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο.
Δείτε το γιατί…
https://www.iefimerida.gr/news/464700/film-sok-gia-pos-zoyn-ta-atoma-me-anapiria-stin-poli-vinteo

Σε ποιον δεν περισσεύει ένα δάκρυ,βλέποντας το συγκλονιστικό αυτό βιντεάκι; Να είναι καλά ο δημιουργός του για τα μηνύματα που μας έστειλε.

______________________________________________________________________

1. ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΛΕΝΕ ΝΔ-ΚΙΝΑΛ
Μανώλης Πετσίτης: Το golden boy του Μαξίμου -Από σερβιτόρος σε πιτσαρία στις 200.000 εισόδημα
Φωτογραφία αρχείου: Sooc

Μανώλης Πετσίτης. Συνδέεται με Συριζαίους. Φαίνεται πως ευνοήθηκε κομματικά και κατάφερε να έχει εισόδημα 200 χιλιάρικα.

Το φαινόμενο δε μας εκπλήσσει στην Ελλάδα. Και δεν αποκλείεται καθόλου να ευνοήθηκε ο συγκεκριμένος  “κολλητός”.

Να έχεις αναδείξει, όμως,  το συγκεκριμένο θέμα σε ΜΕΙΖΟΝ και να το συντηρείς  πρωτοσέλιδια,όπως η παραπάνω φυλλάδα επί συναπτές ημέρες (μπορεί και μια εβδομάδα) ,είναι χαρακτηριστικό σε τί κομματικό βόθρο κάνουν βουτιές τα κομματικά έντυπα της Δεξιάς. Και φυσικά η ίδια η παράταξη της Ν.Δ,που τους δίνει τις εντολές.

΄Οταν:

΄Εχεις αρχηγό της Ν.Δ ένα άτομο,που ξεπετάχτηκε αξιοκρατικά  απο του πουθενά και έγινε ό,τι έγινε με το κομματικό όνομα Μητσοτάκης

 Ο ίδιος και η οικογένειά του  κατηγορούνται  εδώ και χρόνια ως αρχιερείς της διαφθοράς

 Τα σημαντικότερα στελέχη της Ν.Δ,ακόμη και ο π. αρχηγός της και πρωθυπουργός ή ο σημερινός αντιπρόεδρός της  είναι αυτή τη στιγμή  υπόδικοι για κακουργηματικές πράξεις στην ιστορία με τη Novartis  (δεμένη  100% από το ίδιο το FBI με ντοκουμέντα),αλλά  και  με άλλες   περιπτώσεις διαφθοράς και  ξετσίπωτου χρηματισμού   στο υπουργείο Υγείας.

΄Οταν έχεις  τέτοιες κακουργηματικές  πομπές  και μου μιλάς για το πταίσμα  Μανώλη Πετσίτη, δεν είσαι απλά προκλητικός. Διαπράττεις ΄Υβριν με την αρχαία σημασία του όρου,αφού  επιχειρείς  με τέτοια θρασύτητα  να γλιτώσεις με συμψηφισμό.

2. α.ΣΤΟ ΟΧΑΪΟ
ΗΠΑ: Στα δόκανα των Αρχών οπαδός του ISIS που σχεδίαζε λουτρό αίματος σε συναγωγή
Ο Ντέιμον Τζόζεφ (Φωτογραφία: Lucas County Sheriff)

 

β. χειρότερος serial killer της Ρωσίας: Ο Μιχαήλ Ποπκόφ ένοχος για τις δολοφονίες άλλων 56 γυναικών
Ο Μιχαήλ Ποπκόφ/ Φωτογραφία: AP- Julia Pykhalova

 

Πρόκειται για εντελώς  διαταραγμένες προσωπικότητες, επικίνδυνους ψυχοπαθείς 100%. Και ποσώς ενδιαφέρει το νοήμονα, το συνετό, το φυσιολογικό άτομο οι αιτίες που οδηγούν ένα serial killer σε τέτοια απαιχθεί,ομαδικά  εγκλήματα. Διεστραμμένοι αμφότεροι. Κτήνη.

 

΄Ωρα 13.35

 

3. ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Βαριές κουβέντες Τσίπρα -Μητσοτάκη στη Βουλή για Σκοπιανό και fake news

Από τη μία πλευρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αντάλλαξε τις συντάξεις με το Σκοπιανό και με τον Αλέξη Τσίπρα να λέει πως ο αντιπολιτευόμενος Τύπος επινοεί σκάνδαλα.

“To πονηρό πουλί από τη μύτη πιάνεται”.Και άλλο πονηρός, άλλο έξυπνος. Και ο Κυριάκος αποδεδειγμένα  έξυπνος δεν είναι.  Κι ας πήγε στο Χάρβαρντ από την…πίσω πόρτα.

Είπε, λοιπόν,  πως έπρεπε η κυβέρνηση  να κόψει τις συντάξεις και να μην κάνει τη συμφωνία των Πρεσπων. ΄Οχι κατα λέξη τα λεγόμενα, αλλά αυτή είναι η ουσία

Αυτό σημαίνει  πως:  Αν αυτός γίνει κυβέρνηση και αφού έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους πως δε θα αποδεχτεί η ΝΔ τη συμφωνία,άρα οι Ευρωαπαίοι που δέχτηκαν αυτό το αλισβερίσι με Τσίπρα, δεν έχουν  λόγους πια να μην προχωρήσουν επί ημερών Μητσοτάκη σε μείωση των συντάξεων, μια και  εξέλιπαν πια οι λόγοι να μην απαιτήσουν μαχαίρι στις συντάξεις. Και θα το κάνουν. Απλά,καθαρά και έξυπνα. Το ακούσατε αυτό 3.000.000 συνταξιούχοι;

Το είπαμε για το πονηρό πουλί. ,Εν προκειμένω …μπούφος με τα όλα του.

΄Ωρα 16.30