ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1. Έντονη δυσαρέσκεια Μοσκοβισί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Τη  δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, περί “ανταλλαγής” του θέματος της μη περικοπής των συντάξεων με τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε ο Μοσκοβισί.

Ο αρχηγός της σημερινής ΝΔ, δε διακρίνεται για την ευφυία του. Γνωστό αυτό. Στερείται επίσης παντελώς ηθικών ερεισμάτων και ,εκτός των άλλων, από οικογενειακή παράδοση.

Ο πανάθλιος υιός, αλλά και σύμπασα η παράταξη της οποίας είναι αρχηγός, το φέρουν βαρέως που οι Ευρωπαίοι δεν προχώρησαν σε περικοπές συντάξεων. Το περίμεναν  πώς και πώς στη ΝΔ. Τους χάλασε τη σούπα αυτή η όντως θεαματική, αλλά πρωτίστως σωτήρια, μεταδημαγωγική, κυβερνητική επιτυχία για τον ταλαιπωρημένο οικονομικά, από εποχής Σαμαρά/Βενιζέλου,  Έλληνα συνταξιούχο.

Και βγαίνει ο ασυνείδητος γόνος εν εξάλλω καταστάσει, να απειλεί και να  καταγγείλει πως έγινε συμφωνία κυβέρνησης ΕΕ να σωθούν οι συντάξεις με αντάλλαγμα το όνομα των Σκοπίων. Με λίγα λόγια,θα ήταν καλύτερα να λιμοκτονήσουν κάπου 3 εκατομμύρια συνταξιούχοι και όσοι  κρέμονται στην οικογένεια από τα  ψιχία που τους άφησε για σύνταξη ο έτερος Καπαδόκης αρχηγός της ΝΔ,ως πρωθυπουργός τότε, παρά που έγινε το αυτονόητο,να αναγνωριστεί κι από τήν Έλλάδα το όνομα με το οποίο όλη η υφήλιος αναγνώριζε τη…Ματσεντόνια.

Η ιστορία έχει καταγράψει 1 μέγα οικονομικό έγκλημα που διέπραξε  ηγέτης της Δεξιάς ως πρωθυπουργός της χώρας στη Μεταπολίτευση και αναμένει να καταγράψει  και  2ο,που πιθανότατα θα συμβεί. 1. Ο Κώστας Καραμανλής χρεοκόπησε τη χώρα,αφού επί των ημερών του, διπλασιάστηκε το χρέος και το έλλειμμα έφτασε στο 15,8% (πρωτοφανές ιστορικά για την Ελλάδα).2. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,όπως άφησε να εννοηθεί, θα ανταλλάξει κι αυτός ,όπως ο Αλέξης Τσίπρας,το όνομα με τις συντάξεις. Αλλά από την… ανάποδη τούτη τη φορά. Θα αρνηθεί να επικυρώσει ως κυβέρνηση τη συνθήκη των Πρεσπών και θα αφήσει τους Ευρωπαίους να φτάσουν τις ελληνικές συντάξεις στα 300 και 500 ευρώ!

Η Δεξιά ανέκαθεν υπήρξε ο νεκροθάπτης της χώρας. Ιστορική διαβεβαίωση. Θα συνεχίσει ως εξουσία τα ίδια εγκλήματα. Είναι πια  αυτή η καταστροφική αρρώστια, η μανία να προκαλει συμφορές , καταγραμμένη στο παραταξιακό DNA της.  Οπως στο μύθο με το σκορπιό και το βάτραχο.

Και όμως!Αυτή την παράταξη της προδοσίας,του δωσολογισμού και της απόλυτης διαφθοράς,η μήτρα που γέννησε στη χώρα κουκουλοφόρους, χούντα και ΝεοΝαζί, θα την ψηφίσουν  Ελληνες ψηφοφόροι και μάλιστα  συνταξιούχοι!

Ο φανατισμός,η έλλειψη πολιτικής κρίσης και συνείδησης, αλλά και  ο μαζοχιστικός ψυχαναγκασμός σε καταλυτική εξόντωση  άκόμα και της   απλής λογικής.  Ηθική  αποσύνθεση σε μόρια έσχατης εξαθλίωσης φορέων κομματικής τύφλωσης που κάνουν την ψήφο τους θηλειά στο λαιμό της χώρας.

2.EΚΤΑΚΤΟ. ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ελεύθερος ο Ριχάρδος & άλλοι 7 για την υπόθεση του χρυσού-Θα δώσει εγγύηση 200.000 ευρώ

 iefimerida.gr

 

Αφού  οι αλητήριοι της εμπορικής  δημοσιογραφίας τον καταξέσκισαν όλες αυτές τις ημέρες, μέχρι και με  τις μεταξωτές ρόμπες του τον έκαναν πρωτοσέλιδα, τώρα, αντί να αισχύνονται για το φιάσκο τους, εύθυνεται η κυβέρνηση.

Με λίγα λόγια  αυτοί που τον προφυλάκισαν έπαιρναν εντολές από την κυβέρνηση!΄Αρα φιάσκο η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Κατά τη προρνοφυλλάδα παραπάνω, δικάζει η κυβέρνηση.Κι αυτή εκδίδει αποφάσεις με τους αχυρανθρώπους της δικαστές.

Η λαλίστατη ΄Ενωση Εισαγγελέων που είναι βέβαια,ενεργούμενο της Ν.Δ δε βήκε να τους κράξει . ΄Αν συνέβαινε το αντίθετο,θα είχαν  συντάξει παραλήρημα για να στηρίξουν Μητσοτάκη.

Και εν πάση περιπτώσει,εμείς επιμένουμε πως κακώς αποφυλακίστηκε ο Ριχάρδος, αφού κατηγορείται για κλεπταποδόχος (αποδοχή προϊόντων εγκλήματος). Εκτός αν η βιομηχανία παραπληροφόρησης, διαστρέβλωσε το κατηγορητήριο.

16.00