ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1. ΟΛΑ ΤΟΥ BREXIT ΔΥΣΚΟΛΑ
Με άδεια χέρια έφυγε η Μέι από τις Βρυξέλλες – Αρνήθηκαν να τη στηρίξουν οι 27
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι (Φωτογραφία: ΑΡ/Francisco Seco)

 

Θράσος μεγατόνων . Θέλει και βοήθεια η κυρία….Brexit!

Σκαμπίλι απαραίτητο στον εθνικισμό, τον πατριωτισμό και το ρατσισμό των απατεώνων της ακορδεξιάς  κυβέρνησης του Λονδίνου.

Και το πιο δυνατόι δεν ήρθε ακόμα  .Οσονούπω…

2. Απίστευτο: Η ΕΡΤ «έκλαιγε» σε εκπομπή γιατί το ΚΚΕ έχασε τη μάχη της Αθήνας, το 1944
Απίστευτο: Η ΕΡΤ «έκλαιγε» σε εκπομπή γιατί το ΚΚΕ έχασε τη μάχη της Αθήνας, το 1944 [βίντεο]

Ενα «παλαιοκομμουνιστικής» εμπνεύσεως αφήγημα για την Μάχη της Αθήνας και τα Δεκεμβριανά, που θα μπορούσε κάλλιστα να παρουσιαστεί στον Περισσό, παρουσίασε την Τετάρτη η κρατική τηλεόραση.

Παρουσιαστές της εκπομπής ήταν η δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ ( και σύζυγος υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος) Μαριλένα Κατσίμη και ο Πιέρρος Τζανετάκος.

Με τη βοήθεια ακραιφνώς αριστερών πεποιθήσεων ιστορικών, αλλά και του μέλους του Τμήματος Ιστορίας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Κώστα Σκολαρίκου, οι δύο δημοσιογράφοι σχεδόν «έκλαιγαν» γιατί το ΚΚΕ δεν κέρδισε την μάχη της Αθήνας, τον Δεκέμβριο του 1944 και γιατί η Ελλάδα δεν έγινε κομμουνιστική χώρα!

 

Ενώ θα ήταν  καλό και δίκαιο,αν είχαν καλέσει τον Καργάκο, το Γεωργιάδη ή τον Πλεύρη  να κάνουν ανάλυση  της μάχης της Αθήνας το ΄44. Τόσα χρόνια, άλλωστε,  μόνο τη δική τους αλήθεια, των νικητών,  ακούει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Από την άλλη, σιγά  που θα έλεγαν οι  Σταλίνες για  το πώς πούλησε ο “πατερούλης” τον αγώνα των Ανταρτών  στη Γιάλτα, για τον προδοτικό ρόολο κάποιων “καπεταναίων”, για όλα εκείνα  που δεν ακούγοναι ποτέ ούτε στη δική τους “ιστορία”.

Φυσικά, δε θα καλούσαν εμάς στην ΕΡΤ να πούμε πως τα μεγαλύτερα εγκλήματα εκείνη την εποχή τα διέπραξαν οι εθνικόφρονες, ταγματασφαλίστες, Χίτες, Μάυδες ,αποσπάσματα χωροφυλακής. Οι Αντάρτες, όσοι ήταν συνειδητοποιημένοι επανάστατες, δεν σκότωναν “για πλάκα”,ούτε παλούκωναν κεφάλια.  ΄Οσοι διέπραξαν όμοια εγκλήματα, μόνο κομμουνιστές δεν ήταν.

Αισχρός  επίσης υπήρξε ο ρόλος  κάποιων από τις ηγεσίες του ΚΚΕ την εποχή εκείνη .  Εντελώς προδοτικός. Τα έχουμε γράψει αναλυτικά. Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια που δε θέλουν  ακουστεί ούτε οι μεν ούτε οι δε.

 

3.Το ρεσάλτο των βατραχανθρώπων του Λιμενικού στο πλοίο «ΝΟΚΑ» -Γεμάτο με τα «χάπια των Τζιχαντιστών»
Πλοίο ΝOKA

Στο πλοίο εντοπίστηκαν έξι τόνοι κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» και τρία εκατομμύρια παραισθησιόγονα χάπια “Captagon”, τα οποία είναι γνωστά ως «χάπια των τζιχαντιστών», καθώς τα παίρνουν για να μην νιώθουν κανέναν ενδοιασμό την ώρα που διαπράττουν θηριωδίες στο πεδίο της μάχης.

Δε χρειάζονται να παίρνουν χάπια οι Τζιχαντιστές, για να διαπράττουν θηριωδίες Ούτως ή άλλως, θηρία είναι, τέρατα από τη φύση και την ιδεοληψία τους.

Πάντως , το μαστούρωμα των πολεμιστών πριν τη μάχη ,είναι σύνηθες φαινόμενο στην ιστορία. Να θυμηθούμε τους Σκύθες στην αρχαία Θράκη. Πριν τη μάχη ,έριχαν σε καυτά λιθάρια φύλλα κάνναβης, εισέπνεαν τον καπνό, ,μαστούρωναν και…ποιος είδε το θεό και δε φοβήθηκε.

΄Ομοια έκαναν και  φυλές και τάξεις στην Κίνα και Ινδία, σε αγώνες “αθλητικούς”,σε μονομαχίες και σε μάχες. Κατανάλωναν πριν πάσης φύσεως ναρκωτικές ουσίες, ειδικά  χασίσι (αραβική λέξη) και αυτόματα μεταμορφώνονταν σε…ήρωες.

 

4.«Ασυλο» ναρκωτικών στο ΑΠΘ: 500 αγοραπωλησίες την ημέρα, στοιχεία σοκ
ΑΠΘ/Φωτογραφία: IntimeNews

Μαθαίνουμε πως οι Ρουβίκωνες θα κάνουν ντου στο  ΑΠΘ και θα πετάξουν τρικάκια κατά των ποικίλως εμπλεκόμενων, εμπόρων και χρηστών, σε αυτή την ακατανόητη ιστορία. Αργότερα ,οι ίδιοι …ακτιβιστές σχεδιάζουν άλλο ντου στη Ρώσικη πρεσβεία, όπου θα πετάξουν  τρικάκια κι εδώ,  καταδίκης του μεγάλου εγκλήματος του δικτάτορα Πούτιν  σε Ουκρανία και Συρία με πάνω από 500.000 νεκρούς.

 Τί νομίζερτε; Είναι απολύτως αντικειμενικές οι επιλογές των “κακών” από το μέγα ακτιβιστή Γιώργο Καλαϊτζίδη.  Μόνο στις δυτικές πρεσβείες θα πηγαίνουν;  Τα παλικάρια του Ρουβίκωνα    ξέρουν  πως φονιάδες των λαών δεν  είναι πια οι Αμερικανοί,  αλλά το τέρας, ο τσάρος της Ρωσίας.

 

5. α.Ματέο Σαλβίνι: Ντροπή να χάνει η Μίλαν από τον Ολυμπιακό
Ματέο Σαλβίνι/ Φωτογραφία: AP

 

β.Τρελάθηκε ο Μαρινάκης από την πρόκριση του Ολυμπιακού -Ξέφρενα πανηγύρια
Φωτογραφία: Εurokinissi

 

Ποιοί θα ξετρελαίνοντα από τη νίκη ή την ήττα μιας ομάδας; Ξέρετε εσείς κανένα σοβαρό  άνθρωπο, διανοούμενο, ακτιβιστή ή….γυναίκα (ωριμότερες και σοβαρότερες πάντα οι γυνάικες σε πολλά )  να ασχολείται με το κλωτσοσκούφι; Σαλβίνι–Μαρινάκης. Ούνα φάτσα ούνα ράτσα!

΄Ωρα 14.30