ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1. Μα δώστε 20 και 25% διαφορά υπέρ της ΝΔ, μην κάνετε τσιγκουνιές…

Η σημερινή δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Βήματος είναι… τσιγκούνικη: μόνο 12% δίνει τη διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Εντάξει, έχουμε και κάποιους μήνες μέχρι τις εκλογές, μπορεί να ανέβει κι άλλο. μην ανησυχείτε.

Ωραία Κυριακή σήμερα, ηλιόλουστη, γιατί αν μην έχουμε και μία καλή δημοσκόπησηυπέρ της Νέας Δημοκρατίας;

Θυμήθηκα λοιπόν μία άλλη δημοσκόπηση, πάλι της Metron Analysis, για τα Παραπολιτικά όμως τότε, τρεις μέρες πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Τα αποτελέσματα των εκλογών τα θυμάστε, έτσι; Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 35,46% και η Νέα Δημοκρατία 28,10%. Διαφορά γύρω στο 7,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξέρετε λοιπόν τι αποτελέσματα έδινε η Metron Analysis τρεις μόλις μέρες πριν τιςκάλπες; Τη Νέα Δημοκρατία στο 31,9% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 31,6%. Δηλαδή 0,3% μπροστά τη ΝΔ. Δηλαδή με άλλα λόγια η Metron Analysis έπεσε έξω 8 ολόκληρες μονάδες! Εδώ θα μου πείτε δεν κατάφερε να βρει το κόμμα που βγήκε πρώτο, η διαφορά σε μάρανε; Σωστά, πολύ σωστά.

Γι αυτό σας λέω: τι είναι 12 μονάδες διαφορά που θα την παίζουν σήμερα όλα τακανάλια; Δώσε 20% διαφορά να την ευχαριστηθούμε όλοι.

 

Το θέμα εδώ και πολύ καιρό λέμε, είναι αρμοδιότητας και ευθύνης πλέον του εισαγγελέα. Η Metron Analysis  μπορεί   να είναι η χειρότερη, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει τις άλλες, που κάνουν ακριβώς τα ίδια. Η διαφορά τους είναι στην τιμή.΄Αλλες παίρνουν πολλά ,άλλες πιο λίγα.

Η ουσία είναι πως δημοσιεύουν  εντελώς ψευδή στοιχεία  με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσουν τον πελάτης τους.  Πόσα αδικήματα έχει μετρήσει ο εισαγγελέας  μόνο  και μόνο απ΄αυτά που  καταγγείλαμε μόλις τώρα;

2. Ευτυχώς ο Πρετεντέρης μάς κατηγορεί

Γιάννης Πρετεντέρης

Ακουγα σήμερα το πρωί τον Γιάννη Πρετεντέρη στο ραδιόφωνο. Είναι η πιο «κάφρικη» εκπομπή των FM, ένα αληθινό… κόσμημα. Στο Θέμα 104.6. Τον ξέβρασε η τηλεόραση και τον λουζόμαστε εμείς (οι ακροατές) στο ραδιόφωνο.

Τον άκουγα λοιπόν να λοιδορεί την Εφημερίδα των Συντακτών και το ρεπορτάζ που παρουσιάζει αύριο, στην έντυπη έκδοση του Σαββατοκύριακου, για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ενα αποκαλυπτικό, πιστέψτε με, ρεπορτάζ του Δημήτρη Ψαρρά. Δηλαδή, τώρα, ο Πρετεντέρης λοιδορεί κατά κάποιον τρόπο τον Ψαρρά;; Από μόνο του φαιδρό, όπως καταλαβαίνετε…

Ο Γιάννης Πρετεντέρης λοιπόν, ο γνωστός, ο υπάλληλος μια ζωή (του Μαρινάκη τώρα, άλλων εκδοτών παλιότερα), μιλούσε αρνητικά για τη συνεταιριστική «Εφ.Συν.». No problem. Το πραγματικό πρόβλημα θα ήταν να μας επαινούσε. Αν λέει καλά λόγια για σένα ο Πρετεντέρης πρέπει πραγματικά να ανησυχείς.

Ειλικρινά όμως, θέλω να ρωτήσω εσάς τους μεγαλύτερους σε ηλικία συναδέλφους: ο Πρετεντέρης που παρουσιαζόταν τόσα χρόνια στο Mega (όχι τα τελευταία χρόνια αλλά πιο πριν) με λαμπρό περιτύλιγμα είναι αυτό που αποκαλύπτεται τώρα;

 

Αν η εφημερίδα των Συντακτών θεωρεί τιμή της που την κατηγορεί ο Πρετεντέρης,τί να πούμε κι εμείς  που μας έχει επιβάλει  εμπάργκο εδώ και χρόνια ΑΠΑΣΑ η βιομηχανία παραπληροφόρησης; Και φυσικά η κόρη της  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ,που σήμερα εγκαλεί τον Πρετεντέρη γιατί κι  εκείνος την… εγκαλεί. Δε βρίσκεις άκρη!

3. Χρηματοδότης της ΝΔ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τη ΝΟΔΕ Πειραιά, αφού βάσει νόμου απαγορεύεται κάθε είδους χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων από εκδότες.

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της γνωστοποίησης εκ μέρους του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Βοϊδονικόλα ότι ο εφοπλιστής και εκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης πραγματοποίησε δωρεά προς τη ΝΟΔΕ Πειραιά, προκειμένου να καλύψει τα έξοδα ενοικίου, εξοπλισμού και ανακαίνισης γραφείων της τοπικής οργάνωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μπορεί η Νέα Δημοκρατία μέσω επίσημης τοποθέτησής της να θεωρεί πως η επίμαχη δωρεά είναι κάτι το φυσιολογικό και νόμιμο, εντούτοις φαίνεται πως η πραγματικότητα για ακόμη μια φορά τη διαψεύδει. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρεται ρητά σε νόμο ψηφισμένο από το 2002, οι εκδότες –όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης– απαγορεύεται να παρέχουν χρηματοδότηση και κάθε είδους παροχή προς κόμματα και υποψήφιους βουλευτές.

Σφυρίζει κλέφτικα η ΝΔ

Πρόκειται για κάτι που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος ελέγχει μεγάλο μέρος του Τύπου, επέλεξε να χρηματοδοτήσει την τοπική οργάνωση της ΝΔ. Ερωτήματα στα οποία πλέον η κοινή γνώμη επιζητά απαντήσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση και από τον ίδιο τον επιχειρηματία όχι μόνο για την ηθική αλλά και τη νομική διάσταση του θέματος. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση διαχρονικά έχει τηρήσει σιγήν ιχθύος σχετικά με τις δικαστικές περιπέτειες για τις οποίες ο Βαγγ. Μαρινάκης είτε είναι εμπλεκόμενος είτε υπόδικος.

Στην υπόθεση του «Noor 1», για την οποία ο Βαγγ. Μαρινάκης είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος, η ΝΔ επέλεξε να μην αναφερθεί ποτέ στο πρόσωπο του υπόδικου επιχειρηματία. Ανάλογη ήταν η συμπεριφορά του κόμματος και στο περίφημο νυχτερινό τηλεφώνημα του Βαγγ. Μαρινάκη προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό να ταυτίζεται πλήρως με την κίνηση Μαρινάκη λέγοντας ότι είναι δικαίωμά του να τηλεφωνεί νύχτα στο προσωπικό τηλέφωνο του υπουργού. Εκκωφαντική ήταν επίσης η σιωπή της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την εμπλοκή Μαρινάκη στην υπόθεση των «στημένων» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για την οποία ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι υπόδικος.

Κοινός «εχθρός» για ΝΔ και Μαρινάκη αποδείχτηκε η Βασιλική Θάνου. Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε την τοποθέτηση της B. Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ως σκανδαλώδη, μια μόλις ημέρα πριν από την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού να βάλει τέλος στις επιδιωκόμενες τιμολογιακές πρακτικές της εταιρείας διανομής Τύπου του Βαγγ. Μαρινάκη λόγω πιθανής παράβασης των κανόνων του ελεύθερου ανταγωνισμού.

 

Στην Ελλάδα, φανερά τουλάχιστον, από συστάσεως ελληνικού κράτους,δεν υπήρχε κόμμα που να εμπλέκεται  τόσο βαθιά με χορηγούς, φίλους και κουμπάρους,  κατηγορούμενους για εμπόριο ναρκωτικών.  Με κανονική μαφία, δηλαδή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι και όνειδος και πρόκληση για τον πολιτικό ,νομικό αλλά και επιχειρηματικό πολιτισμό αυτής τη χώρας. Με κατηγορίες για εμπόριο τόνων ηρωίνης και 9 μάρτυρες της υπόθεσης νεκρούς (όλοι αντιλαμβάνονται γιατί και ποιος τους δολοφόνησε),είναι όντως ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στη  γενικότερη εικόνα αυτής της χώρας

 

4. Καμπάνια για τη δίκη της Χρυσής Αυγής: «Μη μένεις στο σκοτάδι»

«Μη μένεις στο σκοτάδι. Ενημέρωση. Συμμετοχή. Καταδίκη των Ναζί», είναι ο τίτλος της καμπάνιας που σκοπό έχει να ενημερώσει μέσω ενός ευρύτερου πλαισίου δράσεων την κοινή γνώμη για τις εξελίξεις που αφορούν τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Με αφορμή τη σταδιακή ολοκλήρωση της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιείται η καμπάνια: ¨Μη μένεις στο σκοτάδι. Ενημέρωση. Συμμετοχή. Καταδίκη των Ναζί¨ με σκοπό να κινητοποιήσει πλατιές δημοκρατικές κοινωνικές δυνάμεις στον αγώνα για την δικαστική και κοινωνική καταδίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

»Βασικό στοιχείο σε αυτή την κατεύθυνση είναι η ενημέρωση της κοινωνίας για τα εγκλήματα των νεοναζί και της εξέλιξης αυτής της ιστορικής σημασίας δίκης. Η εν λόγω πρωτοβουλία που συγκροτήθηκε στο πλαίσιο μιας συλλογικής προσπάθειας για την επαναφορά στο δημόσιο διάλογο των εξελίξεων γύρω από την δίκη, φιλοξενείται στο facebook και στο instagram.

»Στις σελίδες θα φιλοξενηθούν μια πληθώρα από υλικά ώστε να αναδειχθούν οι ιδεολογικές καταβολές της Χρυσής Αυγής, ο τρόπος διάρθρωσης της οργανωτικής της δομή, οι εγκληματικές της δράσεις και ο δημόσιος νομιμοποιητικός λόγος από πρόσωπα εκτός Χρυσής Αυγής, που διαρκώς ωραιοποιούν και εκλογικεύουν τις φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές στο ευρύ κοινό» σημειώνεται στο ανακοινωθέν της εν λόγω πρωτοβουλίας.

Επισκεφτείτε τις σελίδες της καμπάνιας σε Instagram και Facebook αντίστοιχα:

https://www.instagram.com/mh.meneis.sto.skotadi/?fbclid=IwAR3bLBmOol87MeWMH1eZVPVGW8ANpl6Vujn9tMRkfFDQvlO4vJOhw-JW6mE

https://www.facebook.com/Mh.Meneis.Sto.Skotadi

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα τις σελίδες αυτές. Και θα δημοσιεύουμε δοθείσης  ευκαιρίας κι εμείς εδώ πολλά από τα περιεχόμενά τους.Μέχρι να εκλείψει παντελώς  απ΄αυτό τον τόπο η κατάρα του  ΝεοΝαζισμού.

΄Ωρα 16.30
5. Πρόβα απλής αναλογικής

Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση το έχει καταλάβει αλλά έχω την υποψία ότι όλα αυτά τα αλισβερίσια που έγιναν στη Βουλή με τους «δανεικούς» βουλευτές με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, προκαλεί ανατριχίλα στους σκεπτόμενους ψηφοφόρους.

Για το τι θα γινόταν στην περίπτωση που η χώρα έπεφτε στο δόκανο της απλής αναλογικής.

Φανταστείτε μια Βουλή όπου θα έμπαινε ο κάθε ψεκασμένος ή τυχοδιώκτης και γέμιζε το κοινοβούλιο με μικρά κόμματα και βουλευτές χωρίς ειρμό και κυρίως χωρίς αρχές και ηθική.

Φανταστείτε ένα κοινοβούλιο γεμάτο ημίτρελους, αδίστακτους αριβίστες, κλόουν ή βλαμμένους.

Πήραμε, άλλωστε, μια γεύση όλων αυτών των πολιτικών ζόμπι, που πουλούν ηθική, παριστάνουν τους σωτήρες του έθνους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα 7.000 ευρώ συν τις ευκολίες που διασφαλίζει η βουλευτική έδρα.

Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να σε πιάσει κατάθλιψη με όλα αυτά που είδαμε τις κρίσιμες ημέρες με τις γνωστές ψηφοφορίες.

Εδώ, τώρα που υποτίθεται ότι λόγω του δικομματισμού, έχουμε ισχυρά κόμματα και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Πολύ περισσότερο στην περίπτωση της απλής αναλογικής θα γινόταν το έλα να δεις, αφού θα γεμίζει το κοινοβούλιο με Σώρρες και ό,τι άλλο φαντάζεται κανείς.

Η Ελλάδα, μετά την μεταπολίτευση έκανε κάποια βήματα λόγω των ισχυρών κυβερνήσεων και των εκλογικών νόμων που διασφαλίζουν τη σταθερότητα και παρόλα αυτά καταλήξαμε στη χρεοκοπία και τη ζητιανιά στους ξένους. Με ισχυρές κυβερνήσεις διαλύσαμε την παιδεία, την υγεία, την επιχειρηματικότητα. Γενικεύσαμε τη διαφθορά και την παραβατικότητα.

Με την απλή αναλογική θα ήταν σαν να αυτοκτονούμε.

Πέρα από το ότι θα γέμιζε η βουλή με νούμερα και απατεώνες και (εντάξει θα διασκεδάζαμε…),  είναι σίγουρο όμως ότι θα ήταν το μεγάλο πάρτι για τους ολιγάρχες.

Με πενταροδεκάρες θα είχαν όσες κοινοβουλευτικές ομάδες γούσταραν, θα έριχναν για χαβαλέ τις κυβερνήσεις για να εξυπηρετήσουν τους χορηγούς τους.

Μια τέτοια βουλή δεν θα ήταν κοινοβούλιο δυτικού τύπου, αλλά χρηματιστήριο συμμοριών όπου θα πουλούσαν και θα αγόραζαν συμβόλαια.

Προφανώς, οι οπαδοί της απλής αναλογικής θα μας έλεγαν τις γνωστές αφέλειες περί δημοκρατικότητας και άλλα ανέκδοτα.

Είναι άλλο οι καταλήψεις και άλλο να κυβερνάς μια χώρα.

Ακουγα προ καιρού ορισμένους ανιστόρητους βουλευτές της πλειοψηφίας που δεν μοιάζουν να έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους, ότι άλλες χώρες της Ευρώπης ευημερούν με συμμαχικές κυβερνήσεις.

Προφανώς οι Ολλανδοί, οι Δανοί ή οι Βέλγοι έχουν άλλη πολιτική παράδοση και άλλη πολιτική παιδεία.

Στην Ιταλία οι κυβερνήσεις συνεργασίας οδήγησαν μια μεγάλη Δημοκρατία και μια μεγάλη βιομηχανική χώρα σε αυτό που είναι σήμερα. Να την κυβερνούν οι αντίστοιχοι ΑΝΕΛ και οι αντίστοιχοι χρυσαυγίτες (με νοοτροπία ΣΥΡΙΖΑ). Τόσο απλά.

Κοίτα…δημοσιογραφική τεκμηρίωση με ΑΝ και ΘΑ ,ο  ακροδεξιός φασιστάκος. Δείτε πώς ξεμπερδεύει μια και καλή με την  ηθική, “δημοκρατική”  υποχρέωση και τη  συνταγματική επιταγή για  επικράτηση ως εκλογικό εργαλείο της απλής αναλογικής, πέρα από την πάγια απαίτηση κάθε σώφρονος και προοδευτικού ανθρώπου χρόνια τώρα.   Με το γνωστό και  αντάξιο του ήθους και του “δημοκρατικού” του επιπέδου  φληνάφημα   πως “αν η γιαγιά μου είχε καρούλια, θα ήτανε ποδήλατο”.

Και όπως το λέει . Είναι τόσο απλό και καθαρό.  Και  δεν κολώνει.   Βγάζει  το  αυταρχικό και αντιδημοκρατικό  απωθημένο χωρίς τσίπα και αισχύνη παραέξω  με φαρδιά- πλατιά υπογραφή . Για το καλό της Ελλάδας, ρε γαμώτο!

Δεν το είπαμε;  “Τον φασίστα κι αν τον φτύνεις,το σάλιο σου χαλάς”.

6. ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Καλαμαριά: Εκαναν κατάληψη για να διώξουν συμμαθητή τους από το σχολείο
Κατάληψη σε σχολείο (Φωτο αρχείου: Eurokinissi)
Κατάληψη σε σχολείο (Φωτο αρχείου: Eurokinissi)

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, λόγω ενός αγοριού, ο οποίος φέρεται να παρουσιάζει ανάρμοστη συμπεριφορά.

Οι  μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη, με αίτημα να απομακρυνθεί το εν λόγω παιδί από το σχολείο. Το πρωτοφανές περιστατικό έχει προβληματίσει ιδιαίτερα και τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, η οποία ενημερώθηκε για το θέμα.

 

Ο 12χρονος αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες λόγω συνδρόμου που έχει εκ γενετής, γεγονός που δυσκολεύει την ομαλή ένταξή του στο σχολικό περιβάλλον.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες των παιδιών που προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου, αναφέρουν ότι ο 12χρονος αποτελεί κίνδυνο για τους μαθητές και τους καθηγητές, ότι έχει καταστρέψει περιουσία του σχολείου, ενώ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και περιπτώσεις κατά τις οποίες παιδιά έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον 12χρονο.

«Για ένα πρωτοφανές ξέσπασμα ρατσιστικής βίας» κάνει λόγο από την πλευρά του ο πατέρας του 12χρονου, μιλώντας στην εφημερίδα «Μακεδονία».

«Ανήρτησαν στην καγκελόπορτα του σχολείου ανακοίνωση που κατονόμαζαν τον μαθητή και ανέφεραν βαριές συκοφαντίες ως αιτίες της απαγόρευσης παραμονής του στο σχολείο. Το χαρτί βρισκόταν κρεμασμένο τουλάχιστον έως τις 11:00 και η διεύθυνση του σχολείου δεν προέβη σε καμία κίνηση αποκατάστασης της τάξης και προφύλαξης διασυρμού ενός παιδιού. Είναι θλιβερή και άθλια η κατάσταση που βιώνουμε. Το έχουν τρελάνει το παιδί μου. Φοβάμαι τα χειρότερα», καταγγέλλει στην εφημερίδα, ο πατέρας του 12χρονου, οποίος τονίζει ότι θα καταγγείλει το περιστατικό στο υπουργείο Παιδείας και στις αρμόδιες Αρχές.

Οι γονείς έχουν καταθέσει όλες τις ιατρικές γνωματεύσεις από το Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και το ΚΕΔΔΥ Α’ Θεσσαλονίκης που επιβεβαιώνουν την γενετική παρέκκλιση του παιδιού τους. Μάλιστα, από τον Νοέμβριο έχουν προσλάβει έναν φιλόλογο για να είναι συνέχεια με το παιδί στο σχολείο, ενώ από τον Δεκέμβριο ξεκίνησε και το πρόγραμμα παράλληλης στήριξης πλήρους ωραρίου που προβλέπει το ΚΕΣΥ.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε και στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ανανιάδη, ο οποίος ζήτησε άμεσα να διενεργηθεί έρευνα και να κατέβει το χαρτί, από την καγκελόπορτα του σχολείου. Μιλώντας στο thestival.gr, ο κ. Ανανιάδης χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός. «Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν μαθητές ή γονείς, τέτοιες αναρτήσεις εις βάρος παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες ή άλλα προβλήματα», τόνισε.

 

Τί γίνεται Βόρεια, με μια μερίδα ανεγκέφαλων, βρε παιδιά ; Μου λέτε;  Ακόμα και σε σχολεία.

Μαθητές κάνουν καταλήψεις και χαρακτηρίζουν ανθέλληνες και προδότες όσους αρνούνται να καταντήσουν εθνικισταράδες και ανιστόρητοι Ελληνάρες και δη Μακεδονομάχοι.  Παιδιά, που ακόμα νομίζουν πως η λέξη Ιστορία σημαίνει  το σχολικό βιβλίο που τους δίνουν κάθε χρόνο δωρεάν στη νέα τάξη τους,  πάνε σε σπίτα βουλευτών με δαδιά και μολότωφ να κάψουν την οικογένεια. ΄Αλλοι έφηβοι   σπάνε αμάξια σκοπιανά ή βγάζουνε πινακίδες γιατί τους είπανε πως οι γείτονές τους είναι εχθροί και σφετεριστές της Μακεδονίας τους.  Χρυσαυγίτες  μαθητές στην Ξάνθη απειλούν καθηγητή τους με…θάνατο, ως  τουρκόφιλο! Και τώρα τούτο το άγριο πράμα με το λιντσάρισμα και το ομαδικό μπούλινγκ ενάντια  σε ένα παιδί με προβληματική συμπεριφορά στην Καλαμαριά.

30 και βάλε χρόνια στην εκπαίδευση, σε μαθητές και φοιτητές,  τέτοιο πράμα… δε μετάειδα. ΄Ομοια  οργανωμένη, φασιτική συμπεριφορά από παιδιά που ως φαίνεται τη συνυπέγραφαν και ο Γυμνασιάρχης, ο σύλλογος των εκπαιδευτικών  ακόμα,ως αυτή την ώρα  και ο εισαγγελέας  στην συμπρωτεύουσα με τη στάση ανοχής που επέδειξαν,δε θυμάμαι  να μου είπαν ούτε  άλλοι πως έζησαν ή άκουσαν.

Μιλάμε για ρατσισμό του αισχίστου είδους! Και είναι πολλά τέτοια κρούσματα εδώ πάνω στη Βόρεια Ελλάδα .Κάτι πάει χείριστα στην εκπαίδευση και τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδά τους κάποιοι…Μακεδόνες. Να το ψάξουν καλύτερα μήπως και  τα χτυπήσουν αμείλικτα τέτοια άγρια φαινόμενα μεταξύ παιδιών  οι σώφρονες,  προοδευτικοί και νουν έχοντες συμπολίτες μας κει   πάνω;

΄Ωρα 20.30