ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

 

      ΝΔ για Νίκο Γεωργιάδη:
ΝΔ για Νίκο Γεωργιάδη: Χυδαία προσπάθεια του Μαξίμου να εκμεταλλευθεί πολιτικά μια προσωπική υπόθεση
Χυδαία προσπάθεια του Μαξίμου να εκμεταλλευθεί πολιτικά μια προσωπική υπόθεση

΄Ωστε, έτσι το λέμε τώρα! “Προσωπική υπόθεση” η παιδεραστία-βιασμός ,που διέπραξε ένα από τα   προβεβλημένα στελέχη του κόμματος  στη θέση του συμβούλου του αρχηγού της Ν.Δ,αλλά και προσωπικός του φίλος, ο καταδικασθείς γι΄αυτή την επαίσχυντη πράξη Νίκος Γεωργιάδης.  Χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο επίθετο, για να χαρακτηρίσουμε αυτή  την  πράξη,  επειδή ακριβώς,  δεν πρόκειται για αυτόβουλη προσφορά σεξουαλικών υπηρεσιών με χρηματικό αντάλλαγμα   από ένα ενήλικο άτομο, αλλά για  χρησιμοποίηση παιδιών ως σεξουαλικών  παρτενέρ έναντι αμοιβής και των οποίων ανηλίκων  η ηλικία κυμαινόταν  από 12 έως 15. ΄Οντως, επαίσχυντη  εξαγορά τέτοιων υπηρεσιών.

 

Κι αν μεν, ο δράστης, ήταν ένας μη επώνυμος,δε θα είχε σημασία για τη δημόσια, την  κοινή γνώμη  η  διασπορά ή μη της είδησης. Χωρίς να μειώνεται, βεβαίως,  η ηθική  και η ποινική απαξία της πράξης για τον μη έχοντα δημόσιο αξίωμα, όμως είναι διαφορετικά για ένα συνεργάτη και φίλο του προαλειφόμενου και για  πρωθυπουργός,  αρχηγού της Ν.Δ. Για ένα τέτοιο κομματικό αξιωματούχο, όταν    υποπίπτει σ΄αυτού του  είδους  σοβαρά  ηθικά και ποινικά  εγκλήματα, αν μη τί άλλο, πρωτίστως και απαραιτήτως   ο Κυριάκος Μητσοτάκης όφειλε να βγει δημόσια, να καταδικάσει σε όλους τους τόνους την ειδεχθή πράξη του, να ζητήσει συγγνώμη και να τον αποκηρύξει πάρευτα, κατηγορηματικώς  και δια παντός. Η απομάκρυνση  από τη θέση του συμβούλου που επικαλείται ο αρχηγός της Ν.Δ είναι μια αυτονόητη και επιβαλόμενη εκ του νόμου πλέον ενέργεια. Τίποτα περισσότερο.

Το ίδιο ακριβώς έγκλημα  διέπραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με τον άλλο φίλο του και  συνεργάτη του συζύγου της αδερφής του Ντόρας, του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για  ένα επίσης απεχθές έγκλημα, εκείνο της μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών και μάλιστα τόνων ηρωίνης.Παράλληλα,   σκέλος σοβαρό της ίδιας υπόθεσης  αποτελεί  και η δολοφονία των μαρτύρων,που αν δεν πρόφταναν να τους “κλείσουν το στόμα”, θα είχαν από την πρώτη στιγμή   βγει στη φόρα όλα τα ονόματα των  εμπλεκομένων στην υπόεθση του Νοοr1 .   9 μάρτυρες δολοφονήθηκαν  με τρόπο μαφιόζικο και αποκρουστικό.Πρωτοφανές   συμβάν για τη χώρα μας !

Βεβαίως, θα αντιτείνει κάποιος, ο Μαρινάκης δεν έχει ακόμα καταδικαστεί. Αυτό, όμως, δεν έχει καμιά σημασία.  Και, ναι, μεν ισχύει το τεκμήριο αθωότητας  σε όλες τις περιπτώσεις και για όλους τους πολίτες ,αλλά  για τέτοιες  βαριές κατηγορίες σε εγκλήματα  ,που ακόμα και μαφιόζοι αποφεύγουν να εμπλακούν,  ,ένας μελλοντικός πρωθυπουργός όφειλε να δείξει σεβασμό και ευαισθησία  στους χιλιάδες γονιούς που θρηνούν παιδιά , ακριβώς, επειδή κάποιοι    στέλνουν  στο θάνατο νέους ανθρώπους με…εμπορεύματα σαν αυτό  που μετέφερε το καράβι του Μαρινάκη. Και ήταν υποχρεωμένος τύποις και ουσία να αποστασιοποιηθεί εντελώς και εξ ολοκλήρου από τέτοια πρόσωπα. .

Αντί γι΄αυτό , ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε και στήριξε τον εφοπλιστή, μίλησε για πολιτική σκευωρία (!)   και συνεχίζει ως και πρόσφατα  να δέχεται δώρα και χορηγίες  από  ναρκοδολάρια, σαν να μην τρέχει τίποτα.  Αλλά,  αν  δεν είναι αίχος και πρόκληση  μια τέτοια συμεριφορά ενός φορέα θεσμού  από τους σημαντικότερους, όπως είναι αυτός  του αρχηγού της αντιπολίτευσης, τότε πια  στη χώρα διαμορφώνονται νέα  ήθη και έθιμα, καινούριοι κανόνες και άλλες αρχές ηθικής από εκείνες τις παραδοσιακές και σεβαστές, όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

 

Υπάρχουν, όμως  κι άλλα εξίσου σοβαρά ημαρτημένα, πρωτίστως  ηθικές και θεσμικές παρεκτροπές,  με δράστη πάλι τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις, ούτε  καν τυπικές , από τους κατηγορουμένους  για  το σκάνδαλο Νοvartis από τους οποίους  όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε ,ως  όφειλε ,αλλά,αντίθετα,  ως…  στέφανο  του σφόδρα εμπλεκόμενου σε πολλά σκάνδαλα και όχι μόνο σε εκείνο της φαρμακοβιομηχανία, ΄Αδωνη Γεωργιάδη, τον αντάμειψε για αυτό το μεστό διαπλοκής και χρημαστισμών  παρελθόν του και τον διόρισε αντιπρόεδρο του κόμματος! Υπάρχει όμοιο προηγούμενο στη χώρα;

 

Ο γράφων μόνο  και μόνο  λόγω  της ιδιότητάς του  δεν έχει  την…πολυτέλεια να στηρίζει κόμματα, ως  οπαδός και ενεργούμενο. Με απόλυτα, προσεκτικά ιστορικά κριτήρια στο παρελθόν,  κρίναμε κόμματα και πολιτικά πρόσωπα, κάποτε πολύ σκληρά,αλλά πάντα υπέυθυνα.  Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και οι νεότεροι Κώστας Καραμανλής, Αλέξης Τσίπρας και τώρα Κυριάκος Μητσοτάκης  δέχτηκαν κατά καιρούς  δρυμεία  κριτική για τα  έργα τους  σε σημείο που   έχουμε την τύχη και την τιμή  να… βαλλόμεθα πανταχόθεν. Αλλά, μόνο με ύβρεις, κατάρες και χαρακτηρισμούς. Ουδέποτε με επιχειρήματα. Από την άκρα  Αριστερά  έως στην  ΄Ακρα Δεξιά.

 

Η Δεξιά είναι μια παράταξη στην Ελλάδα ,που ιστορικά σημάδεψε   η πορεία , η δράση και η ιδεολογία  της τη σύγχρονη  ελληνική ιστορία.  Ο  για χρόνια αρχηγός της ο Κωνσταντίονος Καραμανλής, ανεξάρτητα απ΄όσα του καταμαρτυρούμε στη κριτική μας,  υπήρξε ιστορική μορφή μεγάλης εμβέλειας. Πολιτικός παλιάς  μεν με κοπής,με όλες και τούτος τις παθογένειες των παλαιών κομματικών, όμως, είμαστε απολύτως σίγουροι πως ο ιδρυτής της Ν.Δ θα αισχυνόταν αν ζούσε σήμερα και διάβαζε τις ανακοινώσεις του νυν αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη,με τις οποίες ξεδιάντροπα και προκλητικά παρέχει άσυλο σε φίλους του  παιδεραστές, κατηγορουμένους για εμπόριο  ναρκωτικών και δολοφονίες ,αλλά και υψηλά ιστάμενα στην κομματική ιεραρχία στελέχη της Ν.Δ,εμπλεκόμενα σε   χρηματισμούς  και συναλλαγές δωροδοκίας.

 

Και είναι όντως, απαραίτητο  ο απλός ψηφοφόρος της Ν.Δ αυτή την ώρα να αναρωτηθει. Σε ολόκληρη την παράταξη της Δεξιάς, δε βρέθηκε ένα στέλεχος της προκοπής να αναλάβει την αρχηγία του ιστορικού  κόμματος;  Χάθηκε ένας αρχηγός, που δε θα επέτρεπε ένας Κυριάκος Μητσοτάκης με τέτοια συμπεριφορά  ούτε καν μέλος του κόμματος να συνεχίζε να είναι;

Σημεία των….Δεξιών και Νεο-Δημοκρατικών  καιρών !