Πετρινα χρονια

H παρακρατική -ακροδεξιά- ναζιστική αλητεία, η μαφιόζικη βία των εμπόρων ναρκωτικών και οι γνωστοί αχυράνθρωποι των λογής κέντρων ολοκληρωτισμού , μας επιτέθηκαν για άλλη μια φορά . Θα είναι κοντά στις 10 οι κατά καιρούς επιθέσεις τους εναντίον μας στα 12 χρόνια λειτουργίας του Homo-Naturalis για όσα τους καταμαρτυρούμε.

Λίγες ημέρες πριν, προσπάθησαν πάλι  στο δρόμο  με τη βία να αποσπάσουν την τσάντα με το λάπτοπ, αλλά δεν κατάφεραν να την πάρουν, λόγω άμεσης αντίδρασής  μας. Στο παρελθόν ,3 φορές έκαναν το ίδιο με διάρρηξη στο σπίτι. Την πρώτη φορά πήραν 4 κομπιούτερ με τα αρχεία του Homo-Νaturalis  και άλλα ντοκουμέντα. Κάναμε τότε μήνυση που βέβαια πήγε στο αρχείο και η ελληνική αστυνομία ούτε αποτυπώματα φρόντισε να πάρει. Έκτοτε, ούτε τους καλούμε ποτέ  ούτε καταδεχόμαστε καν  να τους  αναφέρουμε  τα περιστατικα βίας εναντίον μας και τις περιγραφές των δραστών. Είναι κοροϊδία.

Στις 11 Mάρτη ,την περασμένη Κυριακή, μετά  την επίθεση και  τις απειλές που δέχτηκαμε, αναγκαστήκαμε να αναστείλουμε τη λειτουργία του σάιτ. Και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι να έρθουν, αν έρθουν , καλύτερες ημέρες.

Στις 13 Μάρτη, τελευταία Τρίτη, ήρθαμε στο Βουκουρέστι, όπου και βρισκόμαστε μέχρι αυτή τη στιγή και για κάποιες  ακόμα ημέρες.  Λίγη ώρα μετά την άφιξη  μας στο αεροδρόμιο στο Οτοπένι, άρπαξαν τη μικρή βαλίτσα που μέσα ήταν το λάπτοπ ,το τάμπλετ, άλλα ηλεκτρονικά αντικείμενα, γραμμένα στικάκια, διάφορα σημαντικά έγγραφα για δημοσίευση στο σάιτ και εξαφανίστηκαν .Η ρουμανική αστυνομία ανέλαβε αμέσως έρευνες μετά την ενημέρωσή μας πως δεν πρόκειται για  συνηθισμένη κλοπή . Να σημειώσουμε πως όταν άρπαξαν τη μικρή βαλίτσα, αδιαφόρησαν για την τσάντα που ήταν δίπλα με χρήματα και άλλα προσωπικά είδη. Και πάλι, αρνηθήκαμε να ενημερώσουμε  ελληνική αρχή, εν προκειμένω την πρεσβεία στο Βουκουρέστι, όπως μας συνέστησαν  από τη μητροπολιτική αστυνομία τους.

Διακόψαμε τη λειτουργία του    σάιτ, γιατί με τέτοια αποβράσματα, όταν έχεις και παιδιά, δεν παίζεις. Εδώ δολοφόνησαν  τον τραγικό καθηγητή Γιώργο Τριάρχη, για να του “κλείσουν το στόμα”  κι  εγώ ο ίδιος αναγκάστηκα να παραιτηθώ και να “χαθώ” για καιρό από τον κόσμο, γιατί φέραμε στο φως  τη μεγάλη κομπίνα με τα  κονδύλια των ομογενών.  Και οι αρμόδιες αρχές συγκάλυψαν κι αυτό το μεγάλο  έγκλημα, όπως έχουμε αποκαλύψει στις άπειρες καταγγελίες μας. Συνένοχα όλα τα κόμματα. Φυσικά, πρωτίστως η ΝΔ, αλλά και ΣΥΡΙΖΑ που λόγω της γνωστής  ΟΜΕΡΤΑ με τον Κώστα Καραμανλή, ο αναίσχυντος Κοντονής, τ.υπουργός δικαιοσύνης ,συνέχισε την κάλυψη των υπουργών της Καραμανλικής κυβερνητικής θητείας που εμπλέκονται στο σκάνδαλο και τη δολοφονία. Για την ελληνική δικαιοσύνη να μη μιλάμε, βέβαια. Γνωστές οι πομπές της με τη διαπλοκή που  χρόνια συνεχίζεται με την πολιτική εξουσία.

Θα παραμείνει κλειστό το Ηomo-Naturalis.gr μέχρι να δούμε τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα. Δεν υποστείλαμε  τη σημαία , όπως θα σπεύσουν να πουν κάποιοι. Και ο λόγος είναι ,γιατί εμείς δε σηκώνουμε λάβαρα και παντιέρες κανενός τύπου.

Μόνο την αλήθεια της Ιστορίας υπηρετούμε. Και αυτό μόνο θέλαμε να κάνουμε. Τίποτα περισσότερο και προπαντός “στρατευμένο”,  όπως παραληρούν οι διεστραμμένοι φανατικοί από όλα τα ιδεοληπτικά λαγούμια, που κατοικοεδρεύουν.

Και αυτή την αλήθεια  δεν τη διαπραγματευόμαστε επ΄ουδενί. Συνεχίζουμε να την καταγράφουμε και να την παραδίνουμε στις γενιές, ανυστερόβουλη, αφτιασίδωτη  και αγνή,  όπως κάναμε πάντα.

Απλώς , οι…περιλειπόμενοι και κινούμενοι στο ίδιο μήκος κύματος με τις ιστορικές  μας απόψεις, θα αργήσουν λίγο να τις συγκρίνουν  με τις δικές τους. Ας έχουμε υπομονή.  Ζούμε σε “πέτρινα χρόνια”. Ο “Μεσαίωνας” συνεχίζεται και στον 21ο αιώνα!