ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΓΙΟΤ
Σάλος και αντιπαράθεση για τον σκαφάτο Τσίπρα -Ξεδιάντροπα υποκριτής, λέει η ΝΔ

iefimerida.gr

Τσίπας στο σκάφος της Παναγοπούλου

΄Εγινε τέτοιο έγκλημα;  Αίσχος!  Από χτες  όφειλε ο Αλέξης Τσίπρας να έχει παραιτηθεί από πρωθυπουργός. Δέπραξε “έγκλημα καθοσίωσης”!Ευτυχώς που τα τσακάλια της  Ν.Δ και  προσωπικά ο αρχηγός της, ο…χαρισματικός  Κυριάκος Μητσοτάκης, καιροφυλακτούν. Και ως άγρυπνοι φρουροί στην αντιπολίτευση, εργάζονται αόκνωςκαι ανελλιπώς  για τα συμφέροντα του λαού και ειδικά του πένητος  και καταφρονεμένου ΄Ελληνα. Παράλληλα,  διασώζουν το κύρος της χώρας και του πολιτεύματος στην υφήλιο από τα τάρταρα που το κατακρήμνισε η επικίνδυνη σοσιαλδημοκρατική πλέον κυβέρνηση  του Αλέξη Τσίπρα.
Οι  συγκλονιστικές αυτές αποκαλύψεις, όπως γράφει παραπάνω ο  ανεξάρτητος ιστότοπος  του ρέκτη δημοσιογράφου-ιδιοκτήτη  Χρήστου Ράπτη,προκάλεσαν παγκόσμιο σάλο. Αποκαλύπτεται πλέον περίτρανα, πόσο ξεδιάντροπος  και ανήθικος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας! Τόλμησε, άκουσον-άκουσον,  να  ξεκουράζεται  σε σκάφος! Και μάλστα  λίγες μέρες μετά τη τραγωδία στο Μάτι. Τόσο αναίσθητος και ασυνείδητος.

 

 Ο γόνος, βέβαια, ως τοιούτος, εξ απαλών ονύχων   μετά της αγίας οικογενείας,που μπήκε στην πολιτική πάμπτωχη και σε λίγα χρόνια μέσα, αρχής γενομένης με τα εκατομμύρια εξαγοράς της  Αποστασίας, έγινε ζάπλουτη, αυτό ο υιός, λοιπόν, είχε  και έχει  την ευχέρεια και το δικαίωμα να κάνει τέτοιες διακοπές. Αναφαίρετο δικαίωμα ως   ξεχωριστό, από    γκλάμουρη  και μάλιστα πολιτική φαμίλια,  μέλος. Ο Αλέξης Τσίπρας τί υπήρξε; ΄Ενας απλός μαθητής Δημόσιου ελληνικού (συνοικιακού)  σχολείου στους Αμπελόκηπους. Απών, φυσικά λόγω  έλλειψης προσόντων τίτλου   από  το αριστοκρατικό Κολέγιο Αθηνών με τα υπέρογκα δίδακτρα,ή τα Χάρβαρντ,που,ως γνωστό,  γίνεσαι δεκτός μόνο και μόνο αν είσαι υιός Μητσοτάκη και γενναιόδωρος χορηγός του ιδρύματος.

 

Στο μεταξύ, το μέγα ατόπημα-έγκλημα του πρωθυπουργού, γίνεται πλέον ή απαισιότερο-αναισχυντότερο ,αν λάβουμε υπόψη μας και την εξής συγκλονιστική αποκάλυψη, που για λόγους ταπεινότητας και   ευαισθησίας  η Ν.Δ δεν  τη δημοσιοποίησε. Την ίδιες ημέρες που ο αναίσθητος Αλέξης  Τσίπρας βρισκόταν σε ανάπαυλα στο σκάφος, ο Κυριάκος δε βρισκόταν σε άλλο πλεούμενο  γνωστού ιδιοκτήτη καναλιού στην Κρήτη,που τον μετέφερε μάλιστα  με ελικόπτερο στο Πόρτο Χέλι  για να τον φιλοξενήσουν  ο φίλος του Μητοστακέικου  τέως βασιλιάς με τον υιό Νικόλαο. Ψεύδος,που το επινοήσαμε εμείς εδώ στο Homo.
 Αντίθετα, ο αρχηγός της Ν.Δ στο Μάτι, με έναν κασμά στον ώμο, μόνος και με μάσκα ,αφ΄ενός για να μην τον αναγνωρίσουν κι αφ΄ετέρου για προφύλαξη από τα επικίνδυνα αποκαϊδια και τα προϊόντα τους, βοηθούσε  ολημερίς στην κατεδάφιση των καμμένων οικιών    και μάλιστα με κίνδυνο να καταπλακωθεί από τα ερείπα. Τέτοια αυταπάρνηση, τέτοια αυτοθυσία ο Κυριάκος!

 

Βιώνουμε την απόλυτη αφασία και τον  (εξ)ευτελισμό της πολιτικής ζωής του τόπου. Δε θυμάμαι,τουλάχιστον,όσο μου επιτρέπει η ηλικία,από τη μεταπολίτευση και μετά, άλλο αρχηγό κόμματος,να  έχει μονοπωλήσει σε τέτοιο βαθμό την αήθεια,την αβελτηρία,τον πολιτικό  αβδηριτισμό και μιθριδατισμό, την άβυσσο της υποκρισίας και της δημαγωγίας
Πολιτικό κόμμα και μάλιστα αξιωματκή αντιπολίτευση  να επιστρατεύει ως πολιτικά όπλα-επιχειρηματα:  Την παιδιόθεν και…εφηβειόθεν  διεστραμμένη επιθυμία για εξουσία του  Αλέξη Τσίπα,ειδικά  από εποχής  προέδρου  15μελούς ,όπως την περιγράφει  ο φασίζων  γελοιογράφος (και κανονικά  αστείος πλέον )   Αρκάς. Την… πέτσινη οικονομική ανέλιξη ενός Πετσίνη που τη χρεώνεται, άγνωστο γιατί,  ο ΣΥΡΙΖΑ. Την ανεξάρτητη και έντιμη δημοσιογραφική συμβολή στην τραγωδια στο Μάτι,  ενός Παπαχελά (ο καλύτερος, ως φονεύσας μόνο τη μάνα του)  και ενός  ΣΚΑΙ. Την εγκληματική ραστώνη-ανάπαυλα    του πρωθυπουργού και μάλιστα σε ταχύπλοο   σκάφος.

 

Και όλα αυτά,όταν ο Κυριάκος κάθεται πάνω σε πραγματικές βόμβες απασφαλισμενες όπως τούτες,που ακούουν στα ονόματα: Σκάνδαλα Ζήμενς, Νοβάρτις και με  τα πρωτοκλασάτα μέλη της Ν.Δ υπόδικα στα κιτάπια του αμερικάνικου FBI   . Συνεργασίες και φιλίες  με χορηγό  υπόδικο εφοπλιστή,για τη μεταφορά  πρωτοφανούς    στα ελληνικά χρονικά, ποσότητας  ηρωίνης, άλλά και κολλητός επίσης  παιδεραστού, εξέχοντος μέλους της παράαξης της Δεξιάς. Και άλλα,πλείστα όσα, απόντα στην αναφορά μας , για να μην επαναλαμβανόμαστε συνεχώς.

 

Με λίγα λόγια ο άξιος υιός… πανάξιου πατρός κοιμάται εδώ και πολύ καιρό αγκαλιά με όλον τον ποινικό κώδικα.Κανονικό μέλος υπόκοσμου και μάλιστα μαφίας. Κι βαυκαλίζεται πως  αναπαύεται  σε πουπουλένιο μαξιλάρι! Τέτοια άγνοια κινδύνου,επειδή είχε μάθει ως τώρα με τη δικαστική εξουσία υποχείριο του πατρός.

 

Από την άλλη, διατείνεται πως έχει τρομερές  βόμβες στα χέρια του ο Κυριάκος,που τις τοποθετεί, όταν  και όπου δει, στα θεμέλια της κυβέρνησης. Να προσέξει  μόνο, γιατί τις έχει μπέρδεψε με  τις… στρακαστρούκες του.
Μην σκάσει και καμιά  στα χέρια του.΄Οχι πως υπάχε κίνδυνος να ανατιναχτεί ,αλλά μην πάθει από την τρομαρα του. Τέτοιοες άκαπνος κα φιλελές που είναι ο  γραφικός απόγονος τους Μητσοτάκη.