ΑΡΚΑΣ …ΨΥΧΟΡΡΑΓΩΝ !

 

1.Παρέμβαση Παυλόπουλου για αλλαγές στον Αρειο Πάγο και για ποινικούς κώδικες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Καθοριστική υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο θέμα της επιλογής νέας ηγεσίας της Δικαιοσύνης που έχει βάλει φωτιά τις τελευταίες ημέρες το πολιτικό σκηνικό.

Κατά τα άλλα, η  ελληνική δικαιοσύνη  είναι…Ανεξάρτητη! Γι αυτό… δεν κόπτονται τα κόμματα ποιους δικούς τους θα βάλουν στο Ανώτατο δικαστήριο.
Ουδείς ντρέπεται! Ούτε εξαρτημένοι δικαστές, ούτε κομματικοί.
2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»
Βενιζέλος: Ο λαός καθαίρεσε την κυβέρνηση από το βράδυ των εκλογών

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον ΣΚΑΪ

Το πανάθλιο λαμόγιο της Novartis (ξέρουμε πολύ καλά τί λέμε, αφού φυσικά πρώτοι  και καλύτεροι, ως ειδήμονες,  τα ξέρουν εκεί στο FBI), δεν αισχύνεται  να παριστάνει και το συνταγματολόγο. Και  μας …διαβεβαιώνει πως λαός  είναι  ΜΟΝΟ οι μισοί ΄Ελληνες που πάνε να ψηφίσουν.
΄Αθλος μια ζωή αποδεικνύεται.  Πέρα από διεφθαρμένος.
3. ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ
Τετ α τετ Μητσοτάκη-Καραμανλή στη Βουλή

Ο Κώστας Καραμανλής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κώστας Καραμανλής. Ο μοιραίος άνθρωπος της Ελλάδας. Χρεοκόπησε τη χώρα.
Μοιραίος επίσης  και για τον Αλέξη Τσίπρα. “Υπέγραψαν” την Ομερτά, που έγινε τελικά ο τάφος του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αν συνεχιστεί να υφίσταται η μαφιόζικης μορφής  συμφωνία, ο μόνος χαμένος θα είναι ο  Αλέξης Τσίπρας. Το γνωρίζει πολύ καλά.

 

4. ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ
Καταρρέει η στερλίνα -Αγωνία για τη διαδοχή της Τερέζα Μέι

Στερλίνα

Κοντά σε χαμηλό τετραμήνου έναντι του δολαρίου και του ευρώ κινείτο σήμερα (30/05) η στερλίνα καθώς οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής, ενώ εξελίσσεται η διαδικασία διαδοχής της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

Η επικείμενη αποχώρηση της Μέι επιδεινώνει την κρίση του Brexit καθώς ένας νέος ηγέτης, που αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά του έως τα τέλη Ιουλίου, είναι πιθανόν να θέλει ένα πιο αποφασιστικό διαχωρισμό από το μπλοκ, ενισχύοντας τις πιθανότητες μιας αντιπαράθεσης με την ΕΕ και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Οι  εθνικιστές της Αριστεράς, Λαφαζάνης, θυγατέρα Κωνσταντόπουλου και λοιποί παλιοί.. αστέρες του δημαγωγικύ ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα ξοφλημένοι λαϊκιστές,  πάλευαν με νύχια και δόντια να φέρουν στη σημερινή  κατάσταση της Αγγλίας και την ψωροΚώσταινα.
Σώθηκε η χώρα ελέω Αλέξη Τσίπρα, που κατάφερε να έρθει εις εαυτόν και να  γλιτώσει  τελευταία στιγμή το σκάφος από την πρόσκρουση  στην ξέρα. Κι αν δεν άντεξε η λίρα το  Brexit,  φαντάζεται κανείς σήμερα πού θα είχε φτάσει η δραχμή  με ένα άτακτο Grexit;
Και δεν τιμωρήθηκαν οι πανάθλιοι λαϊκστές. Συνεχίζουν ως κατάπτυστοι υβριστές να ασελγούν σε βάρος της Ιστορίας.

 

5. ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ:

Ο Αρκάς δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ πολιτικός γελοιογράφος. Η δουλειά του βρίσκεται στις κόμικς σειρές του και στα βιβλία του. Στα social media σχολιάζει την επικαιρότητα, όπως κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, απλώς ο σχολιασμός του γίνεται με σκίτσα γιατί έτσι έχει μάθει να εκφράζεται. Τα σκίτσα αυτά δεν έχουν πολιτικό πρόσημο, γιατί η αντίθεσή του με την απερχόμενη κυβέρνηση ήταν αισθητικής, ηθικής και εν τέλει πολιτισμικής φύσεως. Δεν υπήρχαν περιθώρια πολιτικής κριτικής. Ειμαστε βέβαιοι πως αν η επόμενη κυβέρνηση επιδείξει αντίστοιχο τυχοδιωκτισμό και κυνική εξαπάτηση των πάντων με μοναδικό σκοπό την παραμονή στην εξουσία, ο Αρκάς θα είναι το ίδιο και περισσότερο αμείλικτος μαζί της. Άλλωστε τα μέχρι τώρα σκίτσα-σχόλια του που έχουν αναρτηθεί στο Facebook δεν είναι προσωποποιημένα. Θα κριτικάρουν πάντα την χυδαιότητα και τον αμοραλισμό οποιασδήποτε κυβέρνησης και οποιασδήποτε εξουσίας.

 Τελικά,  χρόνια πριν, μας τα έλεγε  στην παρέα ο Τάσος, ο κολλητός, πως ο Αρκάς  αστείος δεν υπήρξε. Πηγιαίο χιούμορ δε διέθετε ποτέ.  Ρατσιστής, σεξιστής,ανωμαλιάρης ναι, γελοιογράφος με τσαγανό και ταλέντο, όχι. Μας τα έλεγε και τον κράζαμε. ΄Ηρθε και δικαιώθηκε.
Σήμερα, εκτός  από την έλλειψη χιούμορ και  με τα κουσούρια παραπάνω ως “πέτρα στο λαιμό του” πια,  κατάντησε ένας φαιδρός  εικονιτσο- λεζαντάκιας, αρεστός  μόνο στους  “κρύους” (γενικώς) οπαδούς  του  Υιού Μητσοτάκη και τους τελειωμένους του Ναζί   Μιχαλολιάκου.΄Οντως ,τον λατρεύουν  σε  εκείνα τα λαγούμια.
Και δουλεύει  ο πανάθλιος τον κόσμο με ανακοινώσεις σαν την  παραπάνω. Λες και δεν καταλαβαίνουν όσοι διαθέτουν κουκούτσι μυαλό, τί αισχρός  αχυράνθρωπος κατάντησε. Δεν αισχύνεται,  πλέον. Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος, όσο κι αν παλεύουν  οι εκδότες του να θολώσουν τα νερά με τέτοια κειμενάκια  της συμφοράς για μη….κομματόσκυλο Αρκά.
Είχαμε ετομάσει την έρευνα και  την άποψη του κόσμου για τον εν λόγω    στρατευμένο πενάκια.  Και είχαμε ευτυχήσει να δούμε πως η δική μας εδώ άποψη δε διέφερε από εκείνη των μυαλωμένων  και συνετών. Η πλειοψηφία των φίλων και συνεργατών μας, όμως,  θέλησε να μην την ανεβάσουμε. “Δίνουμε αξία  και άλλοθι σε ένα πανάθλιο ,αδίστακτο παρτάκια  ,  ξοφλημένο και  προσωποποίηση      της υποκουλτούρας”,  ήταν το επιχείρημα.
΄Εστω κι αν δε συμφωνούμε, συμμορφωνόμαστε  με την υπόδειξη.  Εν  καιρώ, όταν “ξεβρακωθεί” εντελώς ο Αρκαδικός Σάτυρος  (γρήγορα οι νυν φίλοι του θα στραφούν εναντίον του,αφού  δεν έχει άλλη επλογή από το  συνεχή αυτοεξευτελισμό του) , κρατάμε τη δημοσκόπηση και θα  την ανεβάσουμε. ΄Ισως συμπληρωμένη τότε με νέες “αλλαξοκωλιές” και κωλοτούμπες.
Αρκάς …ψυχορραγών και  (ως εκ τούτου) ωρυόμενος! Πώς το λέει  ο λαός μας; “΄Ολα εδώ πληρώνονται”. Απόσταγμα  λαϊκής σοφίας!