ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ: ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

 

  1. ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ Β. ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

giakoymakis-diki-ena

Δικηγόρος οικογένειας: “Νιώθει ανακούφιση η οικογένεια. Θεωρεί ότι η μνήμη του Βαγγέλη αποκαθίσταται με αυτήν την απόφαση. Η οικογένεια ,όμως, θεωρεί ότι αφαιρέθηκε η ζωή του Βαγγέλη, ότι δεν είναι αυτοκτονία. Βέβαια για να προχωρήσει η συγκεκριμένη δικογραφία θα πρέπει κάποιος να καταθέσει κάτι», απάντησε ο κ. Μπούκας ερωτώμενος για το τι πιστεύει η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη για τον θάνατό του”.

Να σημειωθεί πως ο νεκρός βρέθηκε μαχαιρωμένος.

*********

Κάθειρξη 10 ετών στην καθαρίστρια ,που  πρόσθεσε μια τάξη  για να πάρει  απολυτήριο Δημοτικού να φάνε τα παιδιά της ψωμί. Οι δολοφόνοι του Βαγγέλη  Γιακουμάκη καθάρισαν με 5 ευρώ την ημέρα !

Ελληνική Δικαιοσύνη, Ιούνιος 2019.

Από την άλλη,η οικογένεια τα έχει  ελαφρώς χαμένα,με όσα λέει τη μιά και όσα την άλλη. ΄Ηταν αντιφατική και ανίσχυρη η παρέμβαση της οικογένειας και η αγωνιστική  της στάση χλιαρή.  Σήμερα  όφειλαν, τουλάχιστον οι δύο γονείς  να βρίσκονται σε απεργία  πείνας για αυτή την επαίσχυντη δικαστική  απόφαση. Αυτό  θα έκανα,αν ήμουν στη θέση του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Μετά λόγου γνώσεως το καταθέτω μια κι  εγώ  έχω  16χρονο γιο.

 

2. ΤΡΑΓΩΔΙΑ
Σοκ στο Νοσοκομείο Νίκαιας: Νοσοκόμα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει τη σύλληψη

Διάδρομος νοσοκομείου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06) στο Νοσοκομείο της Νίκαιας κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε.

Πρωταγωνίστρια του σκηνικού που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια ασθενών και ιατρών ήταν μια γυναίκα, η οποία εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα, αλλά παράνομα. Τότε αντιλαμβανόμενη ότι δεν θα γλίτωνε τη σύλληψη αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ενέργεια που σόκαρε τους πάντες.

Πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε
Οπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, η νοσοκόμα πήρε φόρα και πήδηξε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ίδια πηγή η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά καθώς έφερε πολλαπλά κατάγματα. Λίγο αργότερα η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε.

*******

΄Οπου φτωχός  και η μοίρα του!

 

3. Δημοσκόπηση MRB: Προς αυτοδυναμία η ΝΔ, με 155-163 έδρες

Η ΝΔ φαίνεται να «κλειδώνει» την αυτοδυναμία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, μία εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

 

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ΜRB, για την εφημερίδα «Τα Νέα», η ΝΔ «κλειδώνει» την αυτοδυναμία σε κάθε πιθανό σενάριο σύνθεσης της Βουλής μετά τις εθνικές εκλογές, εξασφαλίζοντας από 155 έως 163 έδρες.

*******

΄Εχουν πέσει  τις περισσότερες φορές έξω στις πέτσινες δημοσκοπήσεις και η εταιρία και οι εφημερίδες του  Μαρινάκη . Αλλά,αν πληρώνεσαι με ναρκοευρώ  ή είσαι ναρκέμπορος δεν έχεις τσίπα. Το βράδυ των εκλογών,θα το παίζουν …άσχετοι με το έγκλημα της εξαπάτησης. ΄Οπως πάντα, βέβαια.

 

4. Τσίπρας: Ατυχη στιγμή για την κυβέρνηση η φωτιά στο Μάτι

Ο Αλέξης Τσίπρας σε πρόσφατη ομιλία του

Μακράν καλύτερη η κυβέρνηση από ΟΛΕΣ της μεταπολίτευσης. Αντικειμενική η αξιολόγηση.

Αλλά να διορθώσουμε τον Αλέξη Τσίπρα  για την… άτυχη στιγμή το Μάτι.΄Ηταν φονική  πυρκαγιά από χέρια εθνικιστών. Και ας σταματήσει να κάνει ό,τι  και με τον Κώστα Καραμανλή. Να κρύβει τους δράστες των εγκλημάτων. Αυτό θα είναι το πολιτικό του τέλος,αν συνεχίσει την ίδια τακτική.