ΔΕ “ΣΥΜΠΟΣΙΑΖΟΜΑΙ” ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΔΕΞΙΟ ΧΑΧΟΛΟ!

α. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΟΕΣ
Φύλαξη συνόρων, περιπολίες και χορήγηση ασύλου -Τι αποφάσισαν στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό

Μητσοτάκης σύσκεψη Μαξίμου μεταναστευτικό

β.Πρώτο κουδούνι στις 8:15 -Η Κεραμέως «ξηλώνει» την απόφαση Γαβρόγλου για σχολείο στις 9

Κεραμέως υπουργικό με κόκκινο σακάκι

γ. Θεοδωρικάκος για την απλή αναλογική:
” η εφαρμογή της απλής αναλογικής, «δημιουργεί τεράστια προβλήματα, που θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και τη στοιχειώδη λειτουργία» τόσο των Περιφερειών όσο και εκατοντάδων δήμων”.

Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τους νέους Περιφερειάρχες

΄Αγγελος Παράσχης:  Καθ΄ολοκληρία αισθητή η μπόχα του φασισμού που αναδίνει η νέα κυβέρνηση. Επί…παντός επιστητού!

Κι ακόμα δεν εισπνεύσατε τίποτα από την αποπνικτική δυσοσμία  που θα αφήσει το πέρασμα του Κούλη και των συμφασιστών της κυβέρνησης και των στελεχών της. Λίγη υπομονή ακόμα και προμηθευτείτε αντιασφυξιογόνες μάσκες.

 

________________________________________________

1.α.ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
Πώς θα χειριστεί ο Μητσοτάκης τα δύσκολα θέματα -Ασυλο, Εξάρχεια και Μεταναστευτικό

β. ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
«Φάκελος» συντάξεις: Οι τρεις μεγάλες ανατροπές στο νόμο Κατρούγκαλου που φέρνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Μητσοτάκης στο υπουργικό με Δένδια και Σταϊκούρα

Η Δεξιά,ανέκαθεν,  υπήρξε ο νεκροθάφτης της Ελλάδας. Ιστορικά τεκμηριωμένα.

Συνεργάτες των Ναζί στην Κατοχή. Κουκουλοφόροι, αποκεφαλιστές-παλουκιστές, Χίτες Μάυδες.  Λήστεψαν με  λήξη του Ανταρτοπόλεμου τη βοήθεια της Αμερικής που δόθηκε για την ανασυγκρότηση της χώρας. Οι νικητές μοιράστηκαν τα λεφτά και καταδίωξαν αμείλικτα όσους  δεν ανήκαν στην παράταξη της προδοσίας και της απάτης. Η μισή και παραπάνω Ελλάδα βρέθηκε στα ξερονήσια,τις φυλακές, τη μετανάστευση, τη μιζέρια και την ανεργία στο εσωτερικό της χώρας, αφού οι δουλειές και το δημόσιο  χρήμα  συνέχισαν να  μοιράζονται  μεταξύ εκείνων που  διέθεταν   πιστοποιητικά  δεξιών φρονημάτων “υπογραμμένα” από το χωροφύλακα,το χαφιέ και τον παπά.

Η νέα κυβέρνηση της ακροδεξιάς, τύπου “Ορμπάν” με τον “Υιό του Αποστάτη” επικεφαλής δε είναι η εξαίρεση. Δείτε τις προτεραιότητες στο έργο της νέας  κυβέρνησης. Εξάρχεια, άσυλο και συντάξεις!  Ανατροπές μας υπόσχονται  με την  κατάληψη των Εξαρχείων, την κατάργηση του ασύλου και φυσικά το μαχαίρι στις συντάξεις.

Αυτά είναι τα μείζονα προβλήματα της χώρας και όχι  η Οικονομία, η ανάπτυξη, η πάταξη της ανεργίας,  η διατήρηση και επαύξηση του κοινωνικού κράτους,   η   εξοικονόμηση πόρων για την αύξηση  της πενιχρής σύνταξης  που την  πετσόκοψε πάλι η Δεξιά του Αντώνη Σαμαρά.  Ο φιλελευθερισμός, η απανθρωπιά,η έλλειψη στοχασμού και στοιχειώδους λογικής σε ρεσιτάλ παρουσίας.

Αλλά  δεν είναι τα χειρότερα.Ο Δεξιός ακόμα και ως απλός οπαδός,δε μιλάμε μόνο για τα οργανωμένα στελέχη,  διακατέχεται, πέρα από φανατισμό και από  άσπονδο μίσος για το μη δεξιό, που τον  καθυβρίζει μάλιστα ως άπατρι, προδότη, μείσασμα,άθεο!  Και ζητά αίμα, εκδίκηση, καταστροφή του αντιπάλου.

Δεν είναι περισσότεροι από 2 εκατομμύρια οι συνειδητοί ,οι ορκισμένοι  φαν  της  Δεξιάς. Σε σύνολο 11 εκατομμυρίων Ελλήνων είναι η …συντριπτική μειοψηφία!  Κυβερνά,όμως,  τη χώρα, μόνο και μόνο για ένα λόγο. Εξαιτίας της  αδράνειας και της έλλειψης οργάνωσης και συνοχής  των φορέων  των υγιών ιδεολογιών στην Ελλάδα.

Εκτός αυτού, το λάθος των ανθρώπων-πολιτών που δεν ανήκουν στην επάρατη παράταξη ήταν πάντα  (και τώρα) τούτο. Λησμονούν, συγχωρούν, ανέχονται. Συγκάθοντα με  τους γόνους  των  δωσίλογων,των Γερμανοτσολιάδων, των ταγματασφαλιτών,των Κοτζαμάνηδων στο ίδιο τραπέζι στις κοινωνικές συναναστροφές και εκδηλώσεις σαν  να μη συνέβη ποτέ τίποτα. Σαν να μην είναι αυτοί που ,είτε με τη βία είτε με τα  την ψήφο, μοναδικό στόχο έχουν τη εξόντωση όποιου θωρούν αντίπαλο.Και τέτοιος είναι, όποιος δεν είναι Μακεδονομάχος,  εθνικιστής, θρησκευόμενος,  συντηρητικός, ρατσιστής. Εν ολίγοις  ανεγκέφαλος.

΄Εχω σταματήσει καιρό να συναγελάζομαι με τέτοιους τύπους. Δεν “συμποσιάζομαι” πλέον με χαχόλο που  θα μου δηλώσει φανερά πως είναι Δεξιός. Τον θεωρώ  εγκληματία,εχθρό του πολιτισμού, της προόδου,του ανθρωποκεντρισμου. Ανήθικο γενικώς. ΄Οποιος δηλώνει πίστη στο τρίπτυχο της απάτης “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”, δεν έχει θέση δίπλα μου, στην κουβέντα μας, τη φιλική μας συναναστροφή.

Είναι καθήκον τέτοια στάση να τηρήσουν όλοι όσοι αγαπούν την πρόοδο,την ελευθερία, την ισότητα,τη δικαιοσύνη και είναι αλληλέγγυοι στον πρόσφυγα, το μετανάστη, στις διωκόμενες μειονότητες, τον πάσχοντα. Στους “κολασμένους της γης”. Η συνύπαρξη, έστω και τυπικά με  τους οπαδούς της προδοτικής και απάνθρωπης Δεξιάς παράταξης, είναι ηθική αυτουργία στο έγκλημα , πρώτα της έννοιας ΄Ανθρωπος και ύστερα των διαχρονικών ,απαρασάλευτων και αναλλοίωτων   αξιών και δικαιωμάτων  του ατόμου.

 

2. ΚΑΙ 20 ΟΠΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
Ιταλία: Ομάδα ακροδεξιών είχε μέχρι και πύραυλο αέρος- αέρος -Πραγματικό οπλοστάσιο [β

Πύραυλος αέρος- αέρος

Οι συμπατριώτες και… πατριωταράδες της Χ.Α και λοιποί  ακροδεξιοί έχουμε από παλιά επισημάνει  πως διαθέτουν καβάτζες από οπλισμό. Θα τον χρησιμοποιούσαν σύμφωνα με εντολή  των επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης των Ναζί για  την έναρξη της εμφύλιας σύρραξης, αν είχε εκπληρωθεί η ευχή τους για άτακτη χρεοκοπία της χώρας.

Είναι γνωστά αυτά. Τα όπλα εκείνα, εκτός από λίγες περιπτώσεις, που τα ξεφορτώθηκαν, παραμένουν στην κατοχή ακροδεξιών και επικίνδυνων τέτοιων εγκληματικών ομάδων. Η κυβέρνηση φυσικά  “αγρόν ηγόρασε”, δοθέντος πως  πολλοί , παλιότεροι φαν του Μιχαλολιάκου,   ψήφισαν πρόσφατα Μητσοτάκη.

 

3. Ο ΓΙΑΝΗΣ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
Νέο βίντεο του καβγά Βαρουφάκη με αστυνομικό στο αεροδρόμιο του Παρισιού: «Είσαι ένα προβληματικό μέλος της αστυνομίας»
Βίντεο Ο Βαρουφάκης στο αεροδρόμιο του Παρισιού

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο αστυνομικός ζήτησε από τον Γιάνη Βαρουφάκη να τού δείξει το διαβατήριό του. Στο παρισινό αεροδρόμιο όπως και στα περισσότερα αεροδρόμια του κόσμου γίνονται εκτεταμένοι έλεγχοι, μετά και τα τρομοκρατικά χτυπήματα των τελευταίων ετών.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι υπάκουσε, αλλά ο αστυνομικός του άφησε λίγο χώρο όταν προσπάθησε να περάσει και ότι τον έσπρωξε. «Τη στιγμή που ακούμπησαν οι αγκώνες μας, αντέδρασε βίαια», είπε ο κ. Βαρουφάκης στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Με κακομεταχειρίστηκε, χρησιμοποιώντας σωματική βία», δήλωσε ακόμη και συμπλήρωσε ότι ο αστυνομικός τον έσπρωξε, άρπαξε το διαβατήριό του και του ζήτησε να σταθεί στον τοίχο. Στο σημείο κλήθηκαν δύο ανώτεροι αστυνομικοί, προτού επιστραφεί το διαβατήριο στον κ. Βαρουφάκη. «Επίσημα ζητώ μια επίσημη απολογία από τη γαλλική αστυνομία», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Ενας από τους αστυνομικούς δήλωσε ότι επίσης σκοπεύει να κάνει καταγγελία σε βάρος του κ. Βαρουφάκη, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. Λίγο αργότερα μάλιστα ζήτησε να του ζητηθεί επίσημη συγνώμη από τη γαλλική αστυνομία και να γίνει επίπληξη των ενστόλων!

                                                                   *******

Από την εποχή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και μετά,άλλαξε και η νοοτροπία των ξένων τελωνειακών και αστυνομικών αρχών απέναντι στους ΄Ελληνες. ΄Εχω γίνει  πολλές φορές σε αεροδρόμια αυτόπτης μάρτυρας  εξευτελισμού, διαπόμπευσης, αλλά και βίας σε ταξιδιώτες, μόνο και μόνο γιατί έφεραν ελληνικό διαβατήριο. Μεγάλος ο ρατσισμός τα τελευταία χρόνια  ενάντια στον ΄Ελληνα και το γνωρίζουν πολύ καλά,όσοι ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό.

Καθόλου δεν αποκλείουμε να συνέβη το ίδιο και στον Βαρουφάκη. Αλλά οι Ελληνάρες, γνωστοί από την τραμπούκικη  συμπεριφορά τους να διακωμωδούν  τέτοια περιστατικά ,αν δεν είναι οι ίδιοι θύματα, βγήκαν  πάλι , ως κανονικοί κουκουλοφόροι  του πληκτρολογίου, βρίζουν  και λασπολογούν όπου  η άρρωστη ,σύγχρονη ασθένεια του διαδικτυακών τους αγκυλώσεων  τους κατευθύνει,    προς άφατον ικανοποίηση των ιδίων και των λοιπών φαν του  μοντέρνου  γκεμπελικού σπορ.