Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ! ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

1.α ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ο αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης -Το αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ

Ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης

β.Μετά τους «Κομάντο Τουριστών», έρχονται πεζές περιπολίες και αστυνομικοί με μότο κρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ

γ. Χρυσοχοΐδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Ουδεμία σχέση με κομματισμό η επιλογή του νέου αρχηγού Μιχάλη Καραμαλάκη

Αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια

δ.Δείτε τους αστυνομικούς-κομάντο να περιπολούν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας

 

ε. Ραγκούσης για τη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.: Αναστηλώνουν το κράτος της Δεξιάς στα Σώματα Ασφαλείας

Αστυνομία κέντρο

 

Επέλαση…βαρβάρων!΄Οπως το είχαμε πει από την αρχή . Το αστυνομικό κράτος είναι το κύριο χαρακτηριστικό του ολοκληρωτισμού. Η κρατική βία  είναι η χειρότερη απ΄όλες, επειδή ακριβώς ασκείται από ένστολους ή μη που πληρώνονται γι΄αυτό που κάνουν. Μισθοφόροι και πραιτωριανοί της εκάστοτε εξουσίας .

Αν μου καταπατήσεις βάναυσα τα δικαιώματά μου,αν με αδικήσεις σε θέματα που δεν επιδέχονται ανοχή και συγχώρηση και ο θεσμός της δικαιοσύνης  της ευνομούμενης  πολιτείας ,αρνηθεί να με δικαιώσει ,φυσικά,λογικά  και  σύμφωνα με την εντολή του Ρήγα Φεραίου θα πάρω την “παρδάλα” μου και θα  δικαιωθώ μόνος μου. Μέγιστο ατομικό δικαίωμα η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός στον εαυτό μας.

΄Ομως, στη εποχή μας, που δεν έχει θέση η αυτοδικία , όποιος  κρατικός “ένστολος”  σηκώνει  χέρι,όπλο ή άλλο μέσο βίας “επαγγελματικά” και μάλιστα χωρίς να έχει υποστεί καμιά σφοδρή,  προσωπική προσβολη, μόνο και μόνο γιατί παίρνει το  μισθό του, είναι κατάπτυστος και  ένοχος από γραπτό και άγραφο δίκαιο. Αποστολή του  “ροπαλοφόρου” είναι να “ρυθμίζει” την τάξη να προστατεύει την κοινωνική  αρμονία,δεν την επιβαλει με κάθε τρόπο. Και προπαντός επί δικαίων  και αδίκων,όπως γίνεται πολλές φορές  με την κρατική καταστολή.

Η νέα κυβέρνηση, παραβιάζοντας κάθε αρχή δικαίου και νομικού πολιτισμού,επιχειρεί από την πρώτη ημέρα να αλώσει  ως κατακτητής και ιδιοκτήτης το κράτος και να επιβάλει με ολοκληρωτισμό  τις κομματικές της επιλογές. Σαν να μη ζουν στη χώρα 11 εκατομμύρια,αλλά τα 2 που την ψήφισαν. Και πασκίζει με κάθε τρόπο να τους αποδείξει πως είναι ΜΟΝΟ η δικιά τους κυβέρνηση.  Η γνωστή δεξιά  των ΟΛΙΓΩΝ πάντα, των νικητών, των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων,του παρακράτους ,του αντικομμουνισμού, του  φασισμού.

‘Η “γαλάζια ακρίδα”,που χρεοκόπησε τη χώρα το 2008 , ετοιμάζεται για νέα επέλαση,καινούργια καταστροφή και τιμωρία της χώρας.΄Ηδη η “Κλαυθμώνος” απόκτησε  τους πρώτους θαμώνες και θα αυξηθουν οσημέραι.  Η Αστυνομία, ο ΄Αρειος Πάγος, οι άλλες νευραλγικές θέσεις   υπέστησαν πρώτες την εισβολή των βαρβάρων.Και έπονται χειρότερες ημέρες για πολλούς.

Μετά λόγου γνώσης και ιστορικής ευθύνης  προβλέπουμε σήμερα  μέσα από την ιστορική επανάληψη τραγικές ημέρες για τη χώρα. Ειδικά με τον τρόπο που ο ακροδεξιός πρωθυπουργός χειρίζεται με εμφανή και ακραίο  ρεμβασισμό τα ευαίσθητα θέματα της αστυνομικής καταστολής ,της στελέχωσης των νευραλγικών θέσεων αστυνομίας,πυροσβεστική στρατού και δικαιοσύνης ,γίνεται φανερό πως  η φασιστική αντίληψη της εξουσίας,που έχει πλέον εμφανώς εσκήψει, θα  θυμίζει όλο και περισσότερο  ημέρες καραμανλικού κράτους  και παρακράτους της ΕΡΕ.

Θα θρηνήσουμε θύματα της κρατικής καταστολής. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα,ιστορικό πια, της Δεξιάς παράταξης,όταν έρχεται στην εξουσία.  Δεν  είμαστε Κασσάνδρες. Είναι,όμως, “φως φανάρι”  και νομοτελειακή διαδικασία πως οδεύουμε σε ανεξέλεγκτη βία,έτσι όπω ξεκίνησε να πολιτεύεται η νέα κυβέρνηση. Κι αν μας επέτρεπε το πεπερασμένο της ανθρώπινης φύσης,   θα λέγαμε   το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουμε αργά  ή γρήγορα θύματα.Η  βία,μην ξεχνάμε,  πως ΠΑΝΤΑ οδηγεί σε βία.Και τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα και μη αναστρέψιμα.

Μόνο που το 2019 δεν είναι ούτε  χρόνοι της ΕΡΕ,αλλά ούτε και της Ν.Δ του 2008 με τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Τώρα θα είναι από δύσκολο μέχρι αδύνατο να ξεφύγει μια τέτοια φασιστική κυβέρνηση από τις ευθύνες της, στέλνοντας στη φυλακή μόνο ένα ” Κορκονέα”. Η τιμωρία  θα είναι σκληρή για όλη την κυβερνητική κουστωδία.

Και το τέλος της ακροδεξιάς κυβέρνησης  σίγουρο και οριστικό. Το μόνο ευχάριστο μέσα στη δεινή δίνη, τη μαυρίλα και τις τραγωδίες που θα επακολουθήσουν