ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ

  1. ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ»
    Χαρίτσης για διυπουργικό νομοσχέδιο: Η ΝΔ ανατρέπει στην πράξη τη λαϊκή βούληση.

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης, κάνει λόγο για νομοσχέδιο που συμπυκνώνει την κοινωνικά συντηρητική και οικονομικά νεοφιλελεύθερη αντίληψη της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντάς το «αντιδημοκρατικό πισωγύρισμα».

********

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ,όσο η “ομερτά”  Κ.Καραμανλή-Αλέξη Τσίπρα είναι παρούσα “δεν δικαιούται  δια να ομιλεί”. ΄Οταν  απαλλαγεί από τέτοια ασήκωτα βαρίδια,ας βγει έξω να καταγγείλει το κράτος-παρακράτος της Δεξιάς,που γυρίζει τη χώρα δεκαετίες πίσω. Τώρα ,ας σιωπά.

 

2. α. ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
«Ξηλώνουν» την Βασιλική Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Η Βασιλική Θάνου

β. ΣΥΡΙΖΑ: Εξυπηρέτηση συμφερόντων πίσω από το σχέδιο απομάκρυνσης της Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Διώχνουν   Θάνου ,φέρνουν  “Θάνου”!  Ο αισχρός ελληνικός  κομματισμός στη χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας” πανταχού παρών.

Ζήτωσαν οι δημοκρατικές πρακτικές της ελληνικής Ολιγαρχίας!

 

3. ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
Στον Εβρο ο Μ. Χρυσοχοΐδης: «Η ασφάλεια της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτη»

Στον Εβρο ο Μ. Χρυσοχοΐδης

Ο…Ντορικός και γενικώς σκληρός Μητσοτακικός Χρυσοχοϊδης  θα διέπρεπε στο θεατρικό σανίδι. Είναι σίγουρο. Το διαπιστώνουμε    στους  καθημερινούς  θεατρινισμούς και τη φιγούρα, που όντως διαπρέπει.

Ε,σιγά που θα έχει και τσίπα ο πρώην σκληροΠασόκος υπουργός,που αράζει όπου βρει μαλακή  καρέκλα.

4.α Με συνέλαβαν στο μουσείο της Ακρόπολης για αυτό το φόρεμα -Ο ρατσισμός στα καλύτερά του

Βρετανίδα travel blogger

 

β. Παναγιωταρέα – Μενδώνη.Οι δύο από τις “τρεις Χάριτες” του εθνικισμού.(Λείπει η Περιστέρη). Η κυρία  με τα ράσα και τους σταυρούς είναι η νέα μας υπουργός …Πολιτισμού!

Προβολή εικόνας στο Twitter

Κατ΄αρχήν, να θυμίσουμε πως το γυμνό ήταν παράδοση στην  αρχαία Ελλάδα,ειδικά  στη γλυπτική. Πέη,όρχεις, στήθη γυναικεία,όλα στη φόρα. Είχε εξοικειωθεί το μάτι στην αρχαία Ελλάδα με το γυμνό. Και η σεμνοτυφία μόνο αρχαιοελληνικό φαινόμενο δεν ήταν.

Τώρα, την κυρία παραπάνω δεν τη συνέλαβαν για το χρώμα της επιδερμίδας της. Και κατάξανθη Σουηδέζα να ήταν, πάλι το ίδιο θα έκαναν οι νέοι  φορείς του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού. Οι ΄Ελληνες μπορεί  μεν να σεμνύνονται για την… κατευθείαν καταγωγή τους από τον Περικλη (πώς δεν είναι !),αλλά πάνω απ΄όλα είναι παιδιά της Ορθοδοξίας ,όπως με περισσό θράσος  και φανατισμό υποστηρίζει ο εθνικιστής ιστορικός Κ.Παπαρρηγόπουλος.

Γι αυτό  τη συνελαβαν οι…χωροφυλάκοι την μαύρη καλλονή. Θίχτηκε η  Ορθόδοξη  ηθική τους. Είναι οι ίδιοι, οι παππούδες και οι  πατεράδες των οποίων  μετρούσαν τις φούστες των γυναικών επί δικτατορίας  Πάγκαλου.

Και σήμερα γύρισαν πίσω οι καιροί.  ΄Εχουμε κυβέρνηση ελληνοχριστιανικού  πολιτισμού. “Πατρίς θρησκεία οικογένεια”.Και σε όποιον αρέσει.

5.Στοιχεία – σοκ για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις τελευταίες στιγμές της φοιτήτριας
Πηγή: iefimerida.gr –

Η Ελένη Τοπαλούδη και ο Ελληνας κατηγορούμενος

Δεν την αφήνουν την τραγική κοπέλα να “ησυχάσει”. Η προνοφυλλάδα συνεχίζει να τη βιάζει συνεχώς. Φέρνει παρά το θέμα. Από τέτοια τρέφονται οι  σκουπιδοφάγοι της  .   Ανώμαλοι, διεστραμμένοι, υποκριτές και τούτοι. Δεν είναι καλύτεροι από τους δολοφόνους της .

Σιχτίρ με δαύτους.Κυκλοφορεί  ξετσίπωτα και ζέχνει δίπλα μας όλος αυτός ο συρφετός που σιτίζεται   στην εφημερίδα-πατσαβούρα των γνωστών ναρκέμπορων.

Κάποιος “Ηρακλής” να καθαρίσει την κόπρο  του αχυράνθρωπου  Χρήστου Ράπτη;  Η μπόχα δεν αντέχεται πια επ΄ ουδενί .