ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΞ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

  1. Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ  ΠΑΝΤΑ   ΠΑΡΟΥΣΑ

Δεν είναι τα Εξάρχεια Ηλίθιε!

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από τη στιγμή που ανεβάσαμε τη χτεσινή μας ύλη με αφιέρωμα στο φεστιβάλ στα Εξάρχεια και  το αστυνομικό κράτος  του ΄Ελληνα Όρμπαν, έκανε επίθεση στην καφετέρια της ΒΟΞ με χημικά, κλομπ,και βρισίδι.  Και μάλιστα τη στιγμή που γράφαμε πως αν θα μπορούσες να συναντήσεις κανένα σοβαρό άνθρωπο πια στα Εξάρχεια, θα ήταν ακριβώς στη  ΒΟΞ.

Συμβολική αυτή η επίθεση. Στην πλατεία ήταν σε εξέλιξη το φεστιβάλ. Πάγκοι με βιβλία και περιοδικά, ζωντανή μουσική από αξιόλογα συγκροτήματα, συμμετοχή “καλού” κόσμου. Και η απάντηση στα βιβλία τη μουσική,την ευγένεια της ψυχής, η άνανδρη επίθεση της αμορφωσιάς,της έλλειψης στοιχειώδους ευαισθησίας,της λούμπεν και ανεγκέφαλης ,γνωστής,  δεξιάς βαρβαρότητας.

Λίγο μετά την επίθεση,  κάναμε σκόπιμα μια περατζάδα από τις περιοχές που κατονομάσαμε χτες πως γίνεται προκλητικό εμπόριο ουσιών. Μάρνη,Σωκράτους, Μενάνδρου, Αθηνάς, Ομόνοια. Γινόταν το έλα να δεις. Πρεζόνια,έμποροι, πελάτες ξετσίπωτα, ασύστολα με τις πραμάτειες  κρυμμένες σε τσέπες και καβάτζες  στα γύρω στενά, έκαναν μια χαρά τα αλισβερίσια τους και επί μια ώρα τουλάχιστον που καταγράφαμε την…κίνηση, μπατσικό ούτε κατά διάνοια.

Τα είπαμε.Ο Υιός δε θέλει να καθαρίσει το κέντρο.  Θα ήταν χαρακίρι για το κόμμα του αν το έκανε. Παίζει θέατρο, αγρεύει εντυπώσεις, έχει στήσει επικοινωνιακό σου με τα Εξάρχεια.

Γι΄αυτό χτύπησε τη ΒΟΞ.  Μητσοτακική απάντηση στη διαφορετικότητα.  Πασκίζει  να προσδώσει ιδεολογικό περιεχόμενο στην επίθεσή του. Το μήνυμά του καθαρό. Δε μας ενδιαφέρει η παρανομία, ο ποινικός. Είναι το στήριγμά μας.  ( ΄Αλλωτε, αν λείψουν αυτοί πού και από ποιους θα  προωθηθεί το εμπόρευμα των δικών  μας χορηγών  στην αγορά;)

΄Οποιος σκέφτεται με τον τρόπο που δεν μπορούν  οι νοικοκυραίοι,οι χαχόλοι οπαδοί και ψηφοφόρο  της Δεξιάς, αυτοί είναι η εχθροί τους. Τους  πολεμούν  με κάθε τρόπο.

2. Α. Λοβέρδος: «Θα τους τσακίσω, θα τους διαλύσω…»

Α. Λοβέρδος: «Θα τους τσακίσω, θα τους διαλύσω...»

Με απειλές κατά πάντων απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην ποινική δίωξη για δωροδοκία που του ασκήθηκε από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς για την υπόθεση της Novartis.

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. δεν έκρυψε την οργή του επαναλαμβάνοντας πως πρόκειται για «σκευωρία» με «πολιτικούς σκοπούς και επιδιώξεις».

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε σε νέα στοιχεία που «δείχνουν κατάχρηση εξουσίας» και χαρακτήρισε την άσκηση δίωξης εις βάρος του ως τον «τελευταίο σπασμό του ‘’Ρασπούτιν’’».

Ο Ανδρέας Λοβόρδος κατήγγειλε (ΣΚΑΪ), πως επώνυμος μάρτυρας έδινε χρήματα σε έναν από τους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες για να καταθέσει «συγκεκριμένα πράγματα». Παράλληλα, ανέφερε ότι ένας εκ των μαρτύρων πήγε με τον δικηγόρο του στον ανακριτή και κατέθεσε υπόμνημα σύμφωνα με το οποίο «άλλα έλεγε και άλλα έγραφαν και δεν του έδειχναν στο τέλος τι είχε πει».

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, η εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Τουλουπάκη ξαναστέλνει τη δικογραφία στη Βουλή χωρίς λόγο, με στόχο να πει ότι «αρχειοθετώ όλο τον κόσμο άλλα να, κάτι βρήκα».

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η άσκηση ποινικής δίωξης ο Ανδρέας Λοβέρδος έσπευσε να δηλώσει ότι θα νικήσει «χωρίς προνόμια και προσχήματα» ενώ λίγες ώρες αργότερα δήλωσε: «Θα τους τσακίσω, θα τους διαλύσω με τα προνόμια διαθέτει ο απλός Έλληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια βουλευτών και υπουργών».

Τέλος, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε (ΑΝΤ1): «Δίνω λόγο τιμής, χωρίς πάθος αλλά και χωρίς οίκτο, θα τους πάω μέχρι τον τελευταίο στο σκαμνί για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων και για κατάχρηση εξουσίας».

*****

Ανερυθρίαστε,παλαιοκομματικέ κρετίνε.  Τούτη τη φορά δε θα επαναληφθεί η φάρσα του βρώμικου ’89. ΄Οσοι τα πήραν χοντρά από τη Novartis, θα τιμωρηθούν.

Και κάνουμε και την πρόβλεψη. Θα τους φτύσουν , έστω και αναγκαστικά ,μια μέρα και τα ίδια τα παιδιά τους.

Ω τους αίσχους και τις καταφρόνιας! Σας  περιμένουν σκληρές και επαίσχυντες ημέρες,κλεφταράδες μου.

________________________________________________

  1. Μέρες του 2015 στο Αιγαίο -Εκατοντάδες πρόσφυγες φθάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά
    Πρόσφυγες στις ακτές της Λέσβου Τί σου είναι η ζωή! ΄Ολα εδώ πληρώνονται .΄Οταν τα προηγούμενα χρόνια  γινόταν ο ίδιος χαμός, η Δεξιά  έβγαινε σε μόνιμη επωδό να  κατηγορεί  τη ανικανότητα των αρχών να φυλάξουν τα σύνορα, να  εμποδίσουν τις καραβιές των απόκληρων να γεμίζουν τα νησιά. Και μάλιστα άφηναν υπονοούμενα πως σκόπιμα  ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια τους  επέτρεπε ανεμπόδιστα να συρρέουν, για να …αλλοιωθεί η φυλή!  (Εκτός από ανόητη είναι και φαιδρή αυτή η παράταξη. Για τούτο  δεν είχε ποτέ την τύχη να ανήκουν σ΄αυτό το χώρο , έστω και κατά δική τους  δήλωση, διανοούμενοι και καλλιτέχνες).

Σήμερα, που συνεχίζεται η ίδια κατάσταση  ποιούνται…τουμπεκί, ως κυβέρνηση . Και οι χαχόλοι τους, κάνουν τα στραβά μάτια και τα κουφά αυτιά.

Ευτυχώς λέμε εμείς, Οι ξεριζωμένοι,οι απόκληροι έχουν πατρίδα κάθε άλλη… πατρίδα. Δεν υπάρχουν σύνορα, σημαίες, ράτσες χρώματα. Είμαστε δίπλα τους,αλληλέγγυοι και υπεύθυνοι για   τους κολασμένους της γης.

 

2. Χαμός με την τροπολογία για τον διοικητή ΕΥΠ: Αποχώρησαν ΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ, ΜέΡΑ 25, για «σκάνδαλο» μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Επικρατείας απάντησε και στην προηγούμενη προειδοποίηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου να μην τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει την τροπολογία. «Οι εκφράσεις όπως «σας προειδοποιούμε και μην τολμήσετε» είναι προσβολή της Δημοκρατίας. Δημοκρατία σημαίνει να σέβεστε τους κανόνες που έφεραν αυτό το ισοζύγιο πολιτικών δυνάμεων μέσα στη Βουλή ας το σεβαστούμε αυτό για μία φορά. Το μην τολμήσετε είναι εκφράσεις που απάδουν από αυτό τον χώρο».

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης υπερασπίζεται την τροπολογία για τα προσόντα του διοικητή της ΕΥΠ

Τα χωροφιλακίστηκα επιχειρήματα του  ανδρός παραπάνω.  Δημοκράτης, κατά την κρίση του ουρμπανικού, παρανοϊκού νοός, είναι αυτός, που παρά τις απειλές, προχωράει στην παρανομία. Και προσέξτε το  ολιγαρχικό  σκεπτικό του: “Δημοκρατία σημαίνει να σέβεστε τους κανόνες που έφεραν αυτό το ισοζύγιο πολιτικών δυνάμεων μέσα στη Βουλή”!

Δηλαδή, το δικτατορικό  νόμο,που δίνει μπόνους  50 βουλευτές στο πρώτο κόμμα και 2 εκατομμύρια ψηφοφόροι θεωρούνται υπέρτερη δύναμη από εκείνη των οκτώ ,με λίγα λόγια που ξεδιάντροπα καταργεί τη Δημοκρατία και την επιβάλει την  Ολιγαρχία,οφείλουμε να τον σεβόμαστε.    Σκάστε και κολυμπάτε!

3.Χατζηδάκης: Πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ευθύνη για την κατάρρευση της ΔΕΗ -Θα αναζητηθούν ευθύνες

Ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ για την ΔΕΗ αποδίδει ο Χατζηδάκης

Η εκδίκηση της ιστορίας. Η Δεξιά χρεοκόπησε τη χώρα. Και μαζί τη ΔΕΗ,που τουλάχιστον επί εποχής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κράτησε το κοινωνικό της πρόσωπο.

Και έρχεται σήμερα  υπόδικος, ο πολιτικά κρετίνος αυτός υπουργός να ζητάει ευθύνες για τις …δικές του ευθύνες!

Καλά  να πάθει ο Αλέξης  Τσίπρας. Ξέχασε πως δεν μπορεί ατιμωρητί να διαπράττει ΄Υβριν. Και η Ομερτά με τον Κώστα Καραμανλή ήταν διάπραξη ΄Υβρεως.  Καλά να πάθουν.

 

4. ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε να κλείσει η Βουλή -Ο ρόλος της μοναρχίας στο Brexit

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον

Αν  σε μια χώρα,δεν είναι συμβολικός και διακοσμητικός ο ρόλος της  μοναρχίας,είναι στη Βρετανία. Η Ιστορία αποδεικνύει ο αντίθετο.  Ο ρόλος της είναι  συντηρητικός, εθνικιστικός,εν τέλει σύμμαχος και προστάτης με τις Δεξιές κυβερνήσεις της χώρας. Θυμίζει λίγο πολύ το θρόνο της Ελλάδας ,αλλά με διακριτικότητα,που δεν είχαν οι δικοί μας βασιλείς.

 

5. ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ
Δεν έχει ξαναγίνει σε κόκκινο χαλί: Δεν φορούσε εσώρουχο, σηκώθηκε το φόρεμα της και φάνηκαν όλα

Η Φάρα Άμπραχαμ με φόρεμα του Γάλλου σχεδιαστή Christophe Guilmo

ΑΙΔΟΙΟΠΑΖΑΡΟ!

΄Οταν η  ο σεξισμός  κρύβεται πίσω από την “Τέχνη” του κόκινου χαλιού της Βενετίας. ” Είναι πολλά τα λεφτά, μάγκες”. Ανεβασμένες σήμερα και ειδικά σε τέτοια μέρη-χρηματιστήρια   οι μετοχές του Αιδοίου. Οι εποχές της φαλλοκρατίας, παρήλθον ανεπιστρεπτί. Βρισκόμαστε στον αστερισμό της αιδοιοκρατίας.

Ο βασιλεύς απέθανε. Ζήτω η… βασίλισσα! Από τη  Σκύλα  στη Χάρυβδη!