ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ …ΑΝΑΔΕΛΦΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Επίθεση των ΜΑΤ σε συναυλία στα Εξάρχεια

Ο φασισμός μισεί το πνεύμα,τη γνώση,την εξέλιξη. Οι φορείς τέτοιων υψηλών  ιδιοτήτων,είναι  ακριβώς στον αντίποδα  των ενοίκων της αμορφωσιάς, της ημιμάθειας, της βαρβαρότητας.

Και ο εντολέας της  ανοίκειας αυτής επίθεσης,  ο γόνος  Μητσοτάκη, δεν είναι τίποτα περισσότερο από Ιανός (πέρα από βάρβαρος). Η μια μούρη  Δεξιά-Ακροδεξιά , η άλλη φασιστική ,έως ΝεοΝαζί.  Η απόδειξη μπροστά σας.

———————————————————————————

  1. Σφοδρά πυρά υπ. Προστασίας του Πολίτη σε ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό: Εσείς κάνατε τη χώρα hotspot
    Πηγή: iefimerida.gr

Πρόσφυγες σε βάρκα

Ενώ, αν ήταν η κυβέρνηση του  ΄Ορμπαν της Ελλάδας στο  τιμόνι της χώρας,θα τους είχαν πετάξει στη θάλασσα, μας λέει η εκτός από πορνοφυλλάδα και ακροδεξιός απόπατος του αχυράνθρωπου Χρ.Ράπτη. “Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την  ελευθερία”, ρε γαμώτο! ΄Εξω οι αλλόθρησκοι ,οι εχθροί του ΄Εθνους!

Μην τα ξαναγράφουμε. Η άβυσσος της υποκρισίας είναι  αυτή η φάρα των νοικοκυραίων. “Και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο”. Και με το Χριστό και με το Διάβολο. Με το ένα κρατάνε το σταυρό και με το άλλο το ντουφέκι. Τέτοια  τρικυμία εν τω κρανίω. Αντί για μυαλά , φίσκα στο  σκουπίδι.

Εν πάση περιπτώσει, ας  το σκεφτεί καλά η ακροδεξιά κυβέρνηση του Υιού, πριν πετάξει τους κατατρεγμένους της γης στη θάλασσα ή σε βρώμικες  αποθήκες ανθρώπων. Θα μας βρουν απέναντι με όλους τους τρόπους. Αδέρφι μας είναι ο “κολασμένος της γης”,σε καμιά περίπτωση  ο ρατσιστής,ο απάνθρωπος, ο κρετίνος συνΕλληνας.

Σεβαστείτε τις αρχέγονες αξίες και αρχές. Πολεμώντας τον αδύνατο,τον πάσχοντα, τον ξένο,”λακτίζετε προς κέντρα” και “σωρεύετε άνθρακας πυρός επί της  κεφαλής υμών”,για να σας μιλήσουμε στη γλώσσα των Γραφών σας, που τάχα τις σέβεστε, αλλά αδίστακτα καταπατάτε τα μηνύματά τους, όταν σας βολεύει.

 

2. Μητσοτάκης στον Observer: Αυτή την πρόταση θα κάνω στον Μπόρις Τζόνσον για να πάρουμε τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Μετόπη του Παρθενώνα που εκτίθεται στο Μουσείο του Λούβρου

Ο Εμανουέλ Μακρόν αποδέχθηκε το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο των Ηλυσίων την περασμένη εβδομάδα, να έρθει η μετόπη από τη νότια όψη του Παρθενώνα.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεδομένης της σημασίας του 2021, θα προτείνω στον Μπόρις “Σαν πρώτη κίνηση, δάνεισέ μου τα Γλυπτά του Παρθενώνα για μία συγκεκριμένη περίοδο και θα σου στείλω πολύ σημαντικά τεχνουργήματα που δεν έχουν βγει ποτέ από την Ελλάδα, προκειμένου να εκτεθούν στο Βρετανικό Μουσείο”», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Observer.

*****

Μητσοτάκης είναι, πρόταση ξένων συμφερόντων στηρίζει, όπως πάντα. Η ιδέα δεν είναι καινούρια. Οι Εγγλέζοι την είχαν κυκλοφορήσει,  μετά τς κραυγές της Μελίνας πριν δεκαετίες. Δεν υιοθετήθηκε,επειδή ακριβώς ο Εγγλέζος ,δεν είναι ανόητος να κάνει προτάσεις σε βάρος του και στον αέρα.

Τα δανεικά είναι δανεικά και δεν μπορούν να είναι και αγύριστα.Επομένως,  με τον τρόπο αυτό, αν τελικά   εφαρμοστεί  η …τεφαρίκι  γα τους ΄Αγγλους αυτή πρόταση, “ανοίγει ο ασκός του Αιόλου” της μονιμότητας και της επανάληψης τέτοιων ημίμετρων. ΄Αλλωστε, είναι γνωστό πως ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

   Σου λέει ο πονηρός Εγγλέζος. Δεν σας επιστρέφουμε  οριστικά   τους αρχαιολογικούς θησαυρούς αλλά από  καιρού εις καιρόν σας τους στέλνουμε για να τους…ξεπονάτε , όταν σας πιάνει η νοσταλγία. Τον άλλο καιρό  μένουν στη βάση τους. Στο ισχυρό χρηματιστήριο του  Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου.

Κάποια κομπίνα στήνει ο υιός πάλι.Παλιά μου τέχνη κόσκινο.  Τρόπος ζωής στη Αγία οικογένεια. Ο αλήστου μνήμης πατέρας του,μάλιστα,  είχε άριστες σχέσεις με  την αρχαιοκαπηλία. Κι α δεν ήταν Μητσοτάκης,θα είχε πάει χρόνια φυλακή.

 

3.«ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ»
Φεστιβάλ Βενετίας: Βαρουφάκης και Δανάη Στράτου στο κόκκινο χαλί -Με τους ηθοποιούς που τους υποδύονται στην ταινία του Γαβρά [εικόνες]

Γιάνης Βαρουφάκης Δανάη Στράτου και Βαλέρια Γκολίνο

Δώστε τέτοια στο  ψωνισμένο ζεύγος και πάρτε τους την ψυχή.  Χαλί να τους πατήσει ο  …αριστερός Γαβράς.

Το πιο εντυπωσιακό ,αν δεν το προσέξατε. Οι δεξιές φυλλάδες, την εποχή της…συνουσίας των ενήλικων στο δωμάτιο, πετροβολούσαν (και καλώς) τότε το μέγα “επιβήτορα” και της στοιχειώδους λογικής  Γιάννη Βαρουφάκη. Σήμερα,  δημοσιεύουν  αλλεπάλληλα, διθυραμβικά κείμενα για αυτό τον σκουπίδι του Γαβρά,επειδή ελπίζουν να κόψουν τίποτα  ψήφους από τους Συριζαίους  και να τους στείλουν από κει στην… κακή του Βαρουφάκη  ΜΕΡΑ .΄

 

4.ΜΕ ΤΟ ΟΦΦΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΗΤΟΡΟΣ
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τον καθηγητή Χρήστο Γιανναρά

********

Να μη σου τύχει τέτοιος εξευτελισμός  ,αν είσαι σοβαρός άνθρωπος. Αν είσαι Γιανναράς,βέβαια,κανένα πρόβλημα.”Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται”.

Σειρά έχουν τώρα να πάρουν  τέτοια παράσημα από το ιερατείο   ο  Ράμφος, ο Σαββόπουλος,ο Ζουράρις και η λοιπή φαιδρή  κομπανία  των λεγόμενων Νεο-Ορθόδοξων με τη σφοδρή εν τω κρανίω τρικυμία.

 

5.ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
Επεισόδιο μεταξύ Αμβρόσιου και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Αφήστε με κύριε να κάνω τη δουλειά μου» -«Δουλειά σου είναι το λες σωστά»
Μητροπολίτης Αμβρόσιος

 

Οπως αναφέρει το thebest.gr κατά τη διάρκεια της τέλεσης του θρησκευτικού όρκου, ο παραιτηθείς Μητροπολίτης έψαλε το τροπάριο της Υψώσεως του Σταυρού λέγοντας «νίκας τοις βασιλεύσι».
Τότε παρενέβη ο βουλευτής Κώστας Μάρκου, τον διέκοψε και τον διόρθωσε λέγοντας προς τον Μητροπολίτη ότι το σωστό είναι το «νίκας τοις ευσεβέσι».

Η διόρθωση αυτή, δεν άρεσε στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο ο οποίος απάντησε «αφήστε με κύριε να κάνω τη δουλειά μου». Από την πλευρά του ο Κώστας Μάρκου ανταπάντησε προς τον Μητροπολίτη πως «δουλειά σου είναι να τα λες σωστά» και το επεισόδιο μεταξύ των δυο έληξε.

**********

“Γλώττα λανθάνουσα, τ΄αληθή λέγει”!