ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!

1. Μπάιντεν στο Κογκρέσο για  την οπλοκατοχή

 

“Ζητώ και πάλι από το Κογκρέσο να υιοθετήσει νόμο που να απαγορεύει τα τουφέκια εφόδου και τους γεμιστήρες μεγάλης χωρητικότητας. Να θεσπίζει τον έλεγχο του ποινικού μητρώου και του ψυχιατρικού ιστορικού. Να απαιτεί την ασφαλή αποθήκευση (των όπλων). Να θέτει τέλος στην ασυλία των κατασκευαστών όπλων», δηλώνει, σύμφωνα με ανακοίνωση. «Θα τον υπογράψω αμέσως», τονίζει ο Μπάιντεν.

«Χρειαζόμαστε περισσότερες ενέργειες, και πιο γρήγορα για να σώσουμε ζωές», υπογραμμίζει ο Αμερικανός πρόεδρος.

***

Πρόεδρε, Μπάιντεν, δεν είναι τα όπλα  που θα σταματήσουν  το μακελειό, αν απαγορευτούν.   Βεβαίως, θα περιοριστεί το κακό . Και μακάρι να μην υπάρχει ούτε για δείγμα όπλο στον κόσμο. Ούτε καν στα χέρια εκείνων που δε σκοτώνουν μεν  ανθρώπους, αλλά….κυνηγούν, λένε,  από χόμπι, πουλιά και ζώα!  Αλλά θα αργήσει αυτή η εποχή.

Στατιστικά οι δολοφόνοι αυτού του είδους  είναι ακροδεξιοί, στρατόκαυλοι, ναζιστές. Εν άλλοις,  παρανοϊκοί και μικρόνοες.     Μήπως από κει πρέπει να αρχίσουμε την αναζήτηση των κινήτρων  για τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις;

Εμείς εδώ σε μια  μικρή χώρα 10 εκατομμυρίων,  μέσα σε λίγα χρόνια,  είχαμε 60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις εναντίον αθώων ανθρώπων. Το μόνο τους έγκλημα ήταν το χρώμα της  επιδερμίδας τους, η καταγωγή τους ή   αντιφασιστική τους ιδεολογία.

Και οι δράστες σήμερα  πίνουν μπυρόνια στα μπιτσόμπαρα   και  οι ηθικοί  αυτουργοί  δίνουν από τα κελιά τους εντολές σε τέτοιους  αυχρανθρώπους τους να είναι έτοιμοι στη νέα χρεοκοπία να “ακονίζουν τις λόγχες τους στα πεζοδρόμια”!

 

 

Καλά, δε μιλάμε για τα… ούφο. Τον κυρ Παντελή με την κυρά Παντελίνα του  και τους λοιπούς «νοικοκυραίους» του συστήματος κάθε είδους,  ακόμα και  σε βέρσιον    μπαχαλακική.

 Οι ακτιβιστές, οι υποψιασμένοι, οι διαφορετικοί, η “ομάδα των σοφών  και συνετών”  τί κάνουν;  Ακόμα ζεσταίνουν την επανάσταση με όνειρα θερινής νυκτός  κάτω από τις  κουβέρτες τους;

2.

Bankingnews logo

α. Η Ρωσία γελοιοποίησε τα HIMARS, παραμένουν οι Wagner στο Bakhmut

β. Η Κίνα πατά το κουμπί καταστροφής του δολαρίου: Το ντόμινο με τα 140 κράτη και το γιουάν – Νέα Τάξη στο διεθνές εμπόριο

***

Από τις…ειδήσεις  (ΕΠΙ ΑΔΡΑ  ΠΛΗΡΩΜΗ)  στο Google.  Κάθε ημέρα, η συγκεκριμένη  πουτινοχωματερή με πρώτο συνθετικό το  banking και δεύτερο  το fake,  καταβάλει  τεράστια ποσά …ρουβλίων σε τέτοιες δημοσιεύματα.

Σπεύσατε  όσοι ενδιαφέρεσθε.  Για να  ανοίξετε στον κυβερνοχώρο  τη σελίδα σας,  είναι σχεδόν  τζάμπα. Από κει και πέρα ,μια κρούση στη ρώσικη πρεσβεία, σε όποια χώρα κι αν κατοικείτε  και θα δείτε ,εκτός από τα οικονομικά σας,  να εκτοξεύεται  στα ύψη  και η πέτσινη επισκεψιμότητά σας.

 Η ισοτιμία δολάριο- ρούβλι είναι καλή τούτη την εποχή. Προφτάστε , κοντυλοφόροι, Γκεμπελίσοι μου κάθε κατηγορίας. Βάλτε τώρα που γυρίζει με πυξίδα στην Αρκούδα του Βορρά!