70% ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΛΕΕΙ, ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ! ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΤΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

1. Η  Ν.Δ. προηγείται με 36,6% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 12,9%, ΠΑΣΟΚ με 11,9%, ΚΚΕ με 8,5%, Σπαρτιάτες με 3,5%, Ελληνική Λύση με 5,4%, Νίκη με 2,5% και Πλεύση Ελευθερίας με 2,3%.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κασσελάκης, που φορούσε γραβάτα και κοστούμι, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες, αντιλαμβανόμενος το βαρύ κλίμα που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 24ωρα, μετά και την δημοσκόπηση της GPO που έδειξε σημαντικές απώλειες για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

iefimerida.gr

Την ίδια στιγμή, η αναταραχή που λαμβάνει χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Στέφανο Κασσελάκη, κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση, εκτιμά το 70,6% των ερωτηθέντων. Όσο για το τι θα πρέπει να γίνει με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με τις επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη, το 48,6% λέει ότι «θα πρέπει να παραμείνουν και να μπορούν να ασκούν κριτική», ενώ το 43% πως «πρέπει να αποχωρήσουν από το κόμμα».

efsyn.gr

****

Οι   φυλλάδες   όλων των ειδών και των  εισπράξεων,  προπαγάνδισαν και τούτη τη φορά  με πάθος ,την ακριβοπληρωμένη πέτσινη… έρευνα  της παραπάνω βιομηχανίας , φασιστικής  διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. Παλιά μέθοδος από εποχής του προγόνου Γκέμπελς.  Ουδείς σοβαρός ,βέβαια, παίρνει στα…σοβαρά τέτοιες αγορασμένες,  άρα ανύπαρκτες    «δημοσκοπήσεις», πλην των αφελών  και της ΝεοΔημοκρατικής πελατείας.  Τα λέμε συνεχώς.

Πάλι  μια από τα ίδια, λοιπόν .  36%  η μεγάλη, γαλάζια παράταξη των τρωκτικών  και των ακρίδων,  12%  ο ΣΥΡΙΖΑ!  Και όχι μόνο. Το 70% λέει πως ο Κασσελάκης ήταν λάθος που εκλέχτηκε αρχηγός!

Το γεγονός  ότι πέρα από τη λογική και από τους   στατιστικούς υπολογισμούς  δεν μπορεί να βγαίνει  τέτοιο συμπέρασμα, δεν έχει σημασία για τους μίσθαρνους της μεγάλης απάτης. Ως γνωστό,  κάπου 75.000  ψήφισαν το νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Με βάση τα  μονταρισμένα  αποτελέσματα, όμως, όπως συμβαίνει κάθε φορά σε τέτοιες φέικ δημοσιεύσεις δημοσκοπήσεων,  στατιστικά   ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 70% ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

ΠΩΣ  ΜΠΟΡΕΣΕ Η…ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ   α. ΄Η,  ΜΟΝΟ ΣΕ 3  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΥΣ  ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;  β.΄Η, ΠΑΛΙ  ΣΕ 3 ΠΟΥ, ΝΑΙ,  ΜΕΝ ,ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ;  γ.΄Η , ΕΠΙΣΗΣ 3   ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  ΤΩΝ ΔΥΟ  ΑΥΤΩΝ  ΛΟΓΙΚΩΝ  ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ;     ΔΕ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΘΑΥΜΑ  ΤΟ 70% ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  …ΑΝΤΙΚΑΣΣΕΛΙΚΕΣ

Ντροπή, πανάθλιοι!

Στέφανε Κασσελάκη, άσε τα ξεδοντιάσματα των δικαστών που τα βάζεις σε πρώτη  προτεραιότητα .  Δεν είναι δα και όλος ο κλάδος τους  ΝΤΟΓΙΑΚΟΙ!

Από το άκρως διεφθαρμένο Γκεμπελιστάν  και τους ενοικούντες του  άρχεσθαι.

2. Εμείς, ρε παιδιά, τι φταίμε;

Το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

 

***

Καλά τα λες…μπάρμπα Θανάση Κ(ρ)α(ρ)τερέ  από το…μινόρε της Αυγής . Και γεια στο στόμα σου!   Μόνο που ξέχασες, πάλι, σήμερα   να  αναφέρεις .. διευθύνσεις και  ονόματα. Το κάνεις, συχνά τελευταία.

Ξέρεις πολύ καλά πως… οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει. Οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ”.  Διάλεξε στρατόπεδο.

3. Νέο σκίτσο του Αρκά για τον ΣΥΡΙΖΑ -Με έναν γάιδαρο που πετάει

Αρκάς, σκίτσο για ΣΥΡΙΖΑ

***

Οι γάιδαροι, γνωστό και στα μικρά παιδιά, δεν πετάνε.  Εκτός (κάτι που δεν ξέρουν, όμως,  ακόμα τα παιδιά) κι αν  έχουν στα πέλματα  …πενάκια φουσκωτά,  δωρεά  από  του Μαξίμου ,  τύπου,  “Πετάει ο γάιδαρος; ,Πετάει”

Α, ναι.  Και “το μυρμήγκι, που σαν είναι να χαθεί, βγάζει φτερά”.  Ο Αρκάς εδώ  και  καιρό μερμύγκι με φτερά  ήταν  ο καημένος.  Θεός ας αναπάψει την  ψυχούλα του ,τώρα πια.