ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1.ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ»
Πέθανε ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης -Σε ηλικία 61 ετών
Πέθανε σε κλινική της Ελβετίας ο εκδότης-δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης
Πέθανε σε κλινική της Ελβετίας ο εκδότης

Θλίψη στον δημοσιογραφικό, κόσμο καθώς έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, σε ηλικία 61 ετών.

 

Θέμος Αναστασιάδης: Το “αντίο” του Άδωνι Γεωργιάδη

Ένας πραγματικά ωραίος άνθρωπος, ο Θέμος Αναστασιάδης, “έφυγε”, αναφέρει στο λιτό μήνυμά του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Aν πέθαινα και στο ζεστό ακόμα πτώμα μου θρηνούσε ένας  Αδωνις Γεωργιάδης και ακόμα χειρότερα αν με αποχαιρετούσε με κουβέντες σαν τούτη “ένας πραγματικά ωραίος άνθρωπος”,θα μαύριζε η ψυχή μου εκεί στο…υπερπέραν. Μετά σφοδρής μου λύπης θα διαπίστωνα πως η σύντομη πορεία της ζωής μου,υπήρξε μια σκέτη αποτυχία. Ξέρεις τί σημαίνει να εκθειάζει το έργο και τη ζωή σου ένας ακροδεξιοναζιστο βρυκόλακας; Τέτοια τύχη ούτε στο χειρότερο εχθρό σου!

Βέβαια, ούτε μια στο εκατομμύριο δεν υπήρχε τέτοια πιθανότητα.’ ΄Ομοιος τον όμοιο του πενεύει.  Ακροδεξιοί αμφότεροι, Γεωργιάδης και Αναστασιάδης,  τραμπούκοι,μάλιστα. Και φυσικά λαμόγια πρώτα (όλες αυτές οι αρετές πάνε μαζί). Με μια διαφορά,βέβαια, Ο ΄Αδωνις ,βγαίνει και το λέει ευθαρσώς και ανερυθριάστως. Ο Θέμος αντίθετα, ενδεδυμένος λεοντή και μάσκα προοδευτικού,στη ζωή ξεπερνούσε σε απάτη, μπαμπεσιά και υποκρισία κατά πολύ τον φέρελπι αντιπρόεδρο της Ν.Δ

Ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε εξέχον, σημαίνον μέλος της νεότερης εμπορικής δημοσιογραφίας,η οποία, τηρουμένων των αυτονόητων δεδομένων, δε διαφέρει από τις εγκληματικές οργανώσεις καμόρα,μαφία και συγγενείς. Άν έχουν κάποια ειδοποιό διαφορά, είναι στο μέγεθος των εγκλημάτων. Η βιομηχανία παραπληροφόρησης διέπραξε και διαπράττει εγκλήματα καθοσίωσης. Οι μαφιόζοι συνήθη.

Το εκλιπόν μέλος αυτής της φαμίλιας, ο Θέμος Αναστασιάδης ,δεν εγκληματούσε απλώς και ανελιπώς. Ασελγούσε και επί των πτωμάτων! Ασεβής, υβριστής,παρανοϊκός. Μοναδικό μέλημα και ζητούμενο το προσωπικό ,οικονομικό του συμφέρον και  η πάση θυσία  συνεχής παραμονή του στην επικαιρότητα.

Εκτός από τυχοδιώκτης και χρησιμοθήρας,υπήρξε και μέγας σεξιστής ο Θέμος.  Σε εκείνη την αλήστου μνήμης τηλεοπτική εκπομπή του, δεν έμεινε ξέκωλο για ξέκωλο, γλάστρα  και κλαρινογαμπρός της εκλεκτής βέρσιον Πέτρου Κωστόπουλου,που να μην περάσει  από τον…καναπέ του .

Βίος και πολιτεία, λοιπόν, ο μακαρίτης δημοσιογράφος.  Στις σελίδες του Χόμο άπειρες φορές  κράξαμε κατά καιρούς το  …βαρύ αυτό χαρτί  της βιομηχνίας παραπληροφόρησης Θέμο Αναστασιάδη. Παραθέτουμε ενδεικτικά αποσπασματα από αυτά  κείμενα.

19/10/2016

Θα σας αποκαταστήσουμε, κύριε Κασιδιάρη»!

Διάλογος μεταξύ φίλων έμοιαζαν οι ερωτήσεις Κασιδιάρη στον Θ. Αναστασιάδη ο οποίος απολογήθηκε στον χρυσαυγίτη για τις «αδικίες» του Πρώτη Θέματος σε βάρος της νεοναζιστικής οργάνωσης. Μάλιστα, ο Θ. Αναστασιάδης απαντώντας στα… παράπονα του χρυσαυγίτη ότι δεν προβάλλεται όσο θα έπρεπε η νεοναζιστική οργάνωση (!), υποσχέθηκε να αποκατασταθεί η

 

΄Οσο ο «λινάτσας», Θέμος Αναστασιάδης, μένει ατιμώρητος για χίλια εγκλήματα, ΟΥΔΕΝΑ άλλον μπορούμε να βάλουμε φυλακή. Μεγάλα και ανεξάντλητα τα ανομήματα  του…ανδρός.
Κι επιπλέον. Είναι ένας από τους πλέον εξευτελισμένους δημοσιογράφους αυτής της χώρας, όχι μόνο γιατί είναι τηλεπαρουσιαστής-πορνοβοσκός, ούτε γιατί γύριζε… από χωρίου εις χωρίον  στη Γαλλία με τα   κλεμμένα από την υπόθεση Ζαχόπουλου λεφτά (και όχι μόνο), κρυμμένα σε μια λινάτσα. Αλλά και γατί είναι ισοβίως «γιαουρτωμένος» για όλο του το «βίο και την πολιτεία «.
Και εν πάση περιπτώσει, έδωσε παράσταση στην εξεταστική επιτροπή, χωρίς να βγάλει τσιμουδιά για τα κλεμμένα. Οι εισαγγελείς, όμως, που έβαλαν μπροστά τις υποθέσεις των θαλασσοδανείων,θα τον βουτήξουνε το Θέμο;  ΄Η θα τον αφήσουν πάλι , για να συνεχίζει  το μακάβριο έργο της παραπληροφόρησης, αλλά και της αποχαύνωσης ενός ολόκληρου λαού; (Να πούμε, βέβαια, πως κι αυτός ο λαός έχει τους κυβερνήτες, τους δικαστές, τους δασκάλους και τους δημοσιογράφους που του αξίζουν.Πάνε μαζί, πακέτο αυτά).

25/10/2015

Παλιότερα,  το Θέμο, που τον είχε ένα διάστημα κολλητό ο μακαρίτης ο  Σεραφείμ Φυντανίδης στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, όταν τον γιαουρτώναμε, του φωνάζαμε  μια ατάκα, σεξιστικού περιεχομένου, που δεν την επαναλαμβάνω, γιατί δε μου «πάει» πια να τη λέω και δεν  την επικροτώ τώρα.  Τον άλλον,  δίπλα του , δε θυμάμαι  το όνομά του  (Βαγγέλης; -και δεν του κάνω και τη χάρη να ψάξω πώς τον λένε-), κάποτε, μας διαβεβαιώνουν,  τον αποκάλεσε δημόσια ένας ξένος του συναφιού του  «γρια τσατσά» ή «νταβά», κάπως έτσι.
Για το Λαζόπουλο; Ωχ, αυτός ο Λάκης! Αμφιβάλω αν αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στη χώρα γλοιωδέστερο και σιχαμερότερο «τετράποδο».  Δεν είναι που τα έχει με όλους καλά και παράλληλα  κάνει πως τους φτύνει (για το διάφορό του, φυσικά).  Είναι «κάκιστος» από τη φύση του, το χαρακτήρα του, βρε παιδί μου, αυτό τον πανάθλιο ον.  ΄Εχει μια  συμπεριφορά παλιανθρωπίστικη, για να το πούμε λαϊκά.΄Ετσι μου βγαίνει να τον παραδώσουμε στις σελίδες της ιστορικής δημοσιογραφίας μας  για τις γενιές που έρχονται.
Δε θα μπορούσα, ειλικρινά  να τον έχω ποτέ, όχι φίλο, ούτε καλημέρα στο ασανσέρ να ανταλλάσσουμε.  Θα μου κόστιζε.
΄Ενα σίχαμα!
Και  όσο για το Θέμο, τον πάλαι ποτέ συνεργάτη και κολλητό του  φιλο-Ναζί
«Ταρζάν» της Ζούγκλας (μετά που δεν τα βρήκανε στα λεφτά στην πώληση της εφημερίδας  «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», γίνανε θανάσιμοι εχθροί) μη νομίσετε πως τώρα είναι ό,τι είναι.  Από πάντα τέτοιος ήτανε.  «Δεν έφταιγεν ο ίδιος. Τόσος ήταν»!
   Διαβάστε:
Το πρώτο μεταπολιτευτικό γιαούρτωμα στον Θέμο Αναστασιάδη από τους Ρηγάδες το 1995
Βρισκόμαστε στο σωτήριον έτος… 1995, ο Θέμος Αναστασιάδης μαζί με τη “Μαύρη τρύπα” του έχουν αφιχθεί στην Ελευθεροτυπία,την οποία διευθύνει ο Σεραφείμ Φυντανίδης, με μεταγραφή από την Καθημερινή του Αλαφούζου.Αιρετική και πολλάκις προκλητική η στήλη τα έβαλε κάποια στιγμή με χυδαίο τρόπο  και με τους “Ρηγάδες”,οι οποίοι τον “άσπρισαν” σε μια παράσταση διαμαρτυρίας που έκαναν στα γραφεία της εφημερίδας.Το περιστατικό μας θύμισε στην προχθεσινή εκπομπή του ο Κώστας Βαξεβάνης στο Κουτί της Πανδώρας αναφέροντας ότι το πρώτο «μεταπολιτευτικό» γιαούρτι στην Ελλάδα έπεσε στον Θέμο.

 

Το πρώτο και βασικό που λείπει από λαμόγια και τυχάρπαστους σαν το …μακαρίτη ,πορνοβοσκό του ΑΝΤ1 είναι ο σταχασμός.  Ασσυλόγιστοι, αφιλοσόφητοι, απροβλημάτιστοι.  Ντρόπιασε τη ζωή του, τα παιδιά του, την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Για να περιφέρεται  σε κάτι λαγκάδια και ρέματα στη Γαλλία την εποχή της σκληρής οικονομικής κρίσης  με μια λινάτσα κατάμαυρο χρήμα για να τα καβατζώσει.  Εντελώς αστόχαστος.

 

Ωρα 11.30

 

2.Αβραμόπουλος: Προβληματική η συμφωνία των Πρεσπών -Αλλο γεωγραφικός, άλλο ιστορικός προσδιορισμός
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών -Φωτογραφία: © European Union

 

“O πατριωτισμός είναι η προσφυγή και η σωτηρία των απατεώνων”, έλεγε  ο Εγγλέζος σοφός. Κι εμείς δεν αναρωτιόμαστε, αλλά  επισημαίνουμε:

 Σαμαράς, Βενιζέλος,  Λοβέρδος,  Γεωργιάδης, Αβραμόπουλος, για να σταθούμε  μόνο  σε  αυτά τα “λέλουδα”. Είναι τυχαίο πως  άπαντες οι μνημονευόμενοι είναι  υπεραπτριώτες Ελληνάρες και …Μακεδονομάχοι; ΄Οχι, βέβαια. Απάγαυσμα σοφίας κια παρατήρησης η ρήση του ΄Αγγλου.

Αβραμόπουλε,πες αλεύρι!  Το  FBI σε γυρεύει.

3. Oλοι οι ακραίοι μαζί -Τι σχεδιάζουν Καμμένος, Καρατζαφέρης, Μπαλτάκος
Oλοι οι ακραίοι μαζί -Τι σχεδιάζουν Καμμένος, Καρατζαφέρης, Μπαλτάκος

Ο…θεός να με συχωρέσει.Βλέπω τούτες τις φάτσες στο ξύπνιο μου και έχω άγριους εφιάλτες στον ύπνο μου. Γίνονται λέει ζόμπι στην παρέα παραπάνω  και με κυνηγάνε. Πηδάω χαντάκια, πηλαλάω  σε λαγκάδια, αλλά εις μάτην.Αυτός ο Μπαλτάκος, κάπου με προλαβαίνει ,τραβάει  τον…μπαλτά (τυχαίο το όνομα;) και χραπ,πάει να μου πάρει το κεφάλι.

.Εκεί κάπου πετάγομαι κάθιδρος και συλαμμβάνω τον εαυτό μου να…σταυροκοπιέμαι. Κάτι που έχω να κάνω απ όταν  με έντυνε η γιαγιά παπαδάκι, για να έχω την ευχή της Παναγιάς και τη δικιά της σαν μεγαλώσω.

Βρε πού καταντάει, λέμε,  ο άνθρωπος! Τί χουνέρια παθαίνει άμα έχει συναπάντημα, έστω και φωτογραφικό με τέτοιες τρομακτικές μούρες.  Βρυκόλακες κανονικοί στο ακροδεξιό αυτό αληταριό.

 

21.30