ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΒΛΑΧΟΥ

  1. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ: ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΗ
    Φουντώνει η οργή για τους πρόσφυγες -Φωνάζουν σε νησιά και ηπειρωτική Ελλάδα

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, καθώς από τη μία «φωνάζουν» οι νησιώτες που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος, όμως από την άλλη ξεσηκώνονται και κάποιοι για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο στην ενδοχώρα, στο πλαίσιο της επιχείρησης αποσυμφόρησης των νησιών

Επεισόδια και  στα Γιαννιτσά.  Προσπάθησαν να εμποδίσουν εγκατάσταση προσφύγων

Πρόσφυγες στέκονται πίσω από αλυσίδα

(Για όσους δεν καταφέρουν  να μεγεθύνουν την εικόνα (εύκολο πάντως ), λέμε πως  είναι από το Λευκό Πύργο και γράφει το εξής στη βάση:

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ (ΙΕΡΟΣ& ΛΟΧΟΣ) .  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΣΦΥΓΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΣΒΟΛΕΙΣ.)

 

 

 

Λίγο καιρό πριν, θέλανε να δώσουν και Νόμπελ στους…καρα- φιλόξενους νησιώτες μας, γιατί,μας έλεγαν, υποδέχονται (τότε και τώρα) τους πρόσφυγες “μετά βαϊων και κλάδων”! (Για άλλη μια φορά η “παρεούλα” στη Στοκχόλμη απέφυγε το διασυρμό. Κι ευτυχώς,γιατί δε λέμε πως είναι εντελώς για τα μπάζα η οργάνωση. Υπάρχουν σκοπιμότητες στην απονομή, σίγουρα, αλλά  έδωσαν το βραβείο  και σε αξιόλογες μορφές).

Στο μεταξύ, να μην ξεχνάμε πως  απ΄αυτούς που θέλουν να  ρίξουν στη θάλασσα  τους μετανάστες ή “να πάνε αλλού”,πολλοί είναι παιδιά και εγγόνια προσφύγων από τις απέναντι ακτές, κάποια χρόνια πριν. Αναίσχυντοι, αισχροί. Φτύνουν χωρίς αιδώ και  τσίπα  στα κόκαλα των πατεράδων τους!

Και έρχεται ο  πρωθυπουργός  στο Ζάππειο, να μας  υπενθυμίσει πως “είμαστε λίγοι για να είμαστε χώρια”! Τί μας λέει ο υιός  του  αποστάτη , βασιλοχουντικού και ανελλιπώς διαπλεκόμενου εν ζωή πατρός;  Ποιος είπε πως είμαι συνΕλληνας και συμπατριώτης με τους Βάρβαρους στην Κω και στα Γιαννιτσά;

Δεν τους θεωρώ συν-Ελληνες, συνανθρώπους, με σπλάχνα οικτιρμού και πόνου για τον πάσχοντα.  Δεν έχω τίποτα να με δένει ,με το φασίστα,το ρατσιστή, τον παρτάκια, τον απάνθρωπο. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Οπωσδήποτε και σε καμιά περίπτωση,  συνΕλληνες και συμπατριώτες. Τέλος αυτό το παραμύθι των πατριωταράδων (πέρα από όλα τα άλλα).

 

2.α. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Υπόθεση Novartis: Νέα ανατροπή φέρνει αποκαλυπτικό έγγραφο

Είσοδος της Novartis

Νέα δεδομένα φέρνει στην υπόθεση Novartis εμπιστευτικό έγγραφο που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Καθημερινή»
πό αυτό το έγγραφο προκύπτει ότι δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis- που με τις καταθέσεις τους ενοχοποίησαν τους 10 πολιτικούς- είναι ακριβώς τα ίδια πρόσωπα που προτάθηκαν από δικηγορικό γραφείο για κατάθεση στις ΗΠΑ, προσδοκώντας οικονομικά οφέλη σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία.

β. ΕΦΗΜΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Novartis: Στο έγγραφο Τουλουπάκη επιβεβαιώνεται στην ουσία η αξιοπιστία των μαρτύρων

● Ενημέρωση της Εισαγγελέως διαφθοράς προς τον Άρειο Πάγο με «άκρως απόρρητα» στοιχεία από τις ΗΠΑ ● Αμερικανικά έγγραφα καταγράφουν ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είχαν πρόσβαση σε αποδείξεις για δωροδοκία αξιωματούχων ● Η εμπλοκή τους στην αμερικανική έρευνα δεν έχει  επίπτωση στην διεξαγωγή της δικαστικής έρευνας στην Ελλάδα

Η αξιοπιστία των προστατευόμενων μαρτύρων που έχουν καταθέσει για το σκάνδαλο της Novartis συμπεραίνεται από έγγραφα των αμερικανικών αρχών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η εφημερίδα «Καθημερινή» αποκαλύπτει αναφορά (με ημερομηνία 8 /10 /2019) της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους προστατευόμενους μάρτυρες.

*****

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τόλμησε κάτι που ούτε Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ή IEFIMERIDA.GR , ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ θα τολμούσαν. Ούτε λίγο ούτε πολύ,παρουσιάζει ένα απλό (εμπιστευτικό) έγγραφο (ο καθένας μπορεί να το δει με τέτοια διαβάθμιση)  ως ..άκρως απόρρητο και το χαρακτηρίζει  ….ΑΝΑΤΡΟΠΗ  στο σκάνδαλο Novartis.

Βέβαια, για να μη χάνετε το χρόνο σας και το ψάχνετε, πολλώ  μάλλον να το διαβάζετε (δεν αξίζει ούτε για το χαρακτηρισμό του ως σκουπίδι), σας λέμε πως η καλή εφημερίδα των Παπαχελάδων   “ώδινεν όρος και έτεκε μυν”. Παρουσιάζει ως φοβερή και τρομερή είδηση (και θα ήταν, αν είχε έστω και την ελάχιστη βάση) πως το FBI  τα έκανε πλακάκια με τους “Παπαγγελόπουλους”! Στήσανε μαζί τη συνωμοσία ,με στόχο να ενοχοποιήσουν 10 ΄Ελληνες πολιτικούς. Τέτοια εγκυρότητα!

Χ@στηκαν οι Αμερικανοί και μάλιστα το γνωστό FBI ,αν έχουν κομματικές διαφορές  ο Αλέξης και ο Κούλης.  Σιγά μην κάθισαν και  είπαν “,άσε να βοηθήσουμε  αυτό το παλικάρι τον Τσίπρα ,γιατί τον πάμε πολύ κι εμείς και η η φίλη μας η Μέρκελ” .΄Ετσι είπαν και έστησαν  τη συνωμοσία να πάει φυλακή ο μεγάλος ΄Ελληνας πολιτικός  …Λοβέρδος.

Δεν αξίζει άλλης παρατήρησης  η…αποκλειστική αυτή είδηση. Δείχνει απλώς τί σόι έντυπο ήταν και είναι  η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Λοιπόν,για τους μη γνωρίζοντες.  Η εφημερίδα της  Ελένης Βλάχου είναι μια ακροδεξιά φυλλάδα. Η διαφορά της από τις άλλες όμοιες Δεξιές,  είναι η σοβαροφάνεια. Δε βάζει “μπούτι” ή “σαλόνι”, αποφεύγει το πολύ “χρώμα” και είναι φειδωλή στη χρήση θαυμαστικών!  Κι ακόμα, βάζει να γράφουν  στις σελίδες της συνεργάτες επίσης σοβαροφανείς, αλλά απαραίτητα συντηρητικοί  (π.χ ο γνωστός θεολόγος Γιανναράς). Γενικά, επιδιώκει να αφήνει την αίσθηση πως είναι μεν Δεξιά, αλλά όχι ταμπλόιντ.

Για να πάρει κανείς μια ιδέα   πόσο σοβαρή ….φυλλάδα είναι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,περιοριζόμαστε στις εξής πληροφορίες!

1.Υπηρέτησε με πάθος και συνέπεια τη δικτατορία Μεταξά.

2. Ομοίως τον Παπάγο και τον Καραμανλή (πατριάρχη).

3.Η Ελένη Βλάχου συνεργάστηκε με τα ανάκτορα την εποχή της  Αποστασίας  στην οργάνωση  της δικτατορίας  των στρατηγών  . ΄Ομως , τους πρόφτασαν οι συνταγματάρχες και τους έδεσαν. Η  βασιλοχουντική Ελένη Βλάχου από εκείνη της στιγμή, μένεα πνέουσα για την αποτυχία επικράτησης της δικής της Χούντας ,τα έβαλε με την …κατώτερη χούντα το Παπαδόπουλου και δήλωσε …αντιστασιακή!

Πούλησε η ίδια την εφημερίδα στο γνωστό μεγαλοαπατεώνα τραπεζίτη Γ.Κοσκωτά . Αργότερα, η ίδια εφημερίδα πέρασε στα χέρια της γνωστής οικογένειας Αλαφούζου και μαζί με το ΣΚΑΙ,είναι αυτή την ώρα τα χειρότερα Μέσα Παραπληροφόρησης στη χώρα.

Αυτά και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

 

3. Βούτσης: Δεν αποσύρουμε τους βουλευτές μας από την προανακριτική για τη Novartis

Ο Νίκος Βούτσης όρθιος στη Βουλή

Ο Νίκος Βούτσης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τον Παύλο Πολάκη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην προανακριτική για τη Novartis.

***

΄Ετσι. Μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν οι εκπρόσωποι των…νοικοκυραίων. ΄Οχι απλώς να μην τους αντικαταστήσουν,αλλά  να πηγαίνουν κανονικά οι μάρτυρες στις συνεδριάσεις κι ας στείλουν τους γαλονάδες στη Βουλή να τους πάρουν σηκωτούς.

Βγάλτε τον κόσμο σας στους δρόμους. Είπαμε,πως   αντιπολίτευση στα έδρανα και στα ανύπαρκτα  για σας  ΜΜΕ (πλην Βαξεβάνη και Εφ.Συν) ,δε σας παίρνει να κάνετε. Στους δρόμους και τις πλατείες δυναμικά θα δοθεί η μάχη της εξουσίας.΄Η εσείς ή εκείνοι.

Εμείς που δεν είμαστε με καμιά εξουσία, αλλά τη θεωρούμε απαραίτητη μέχρι οι κοινωνίες να γίνουν  αντιεξουσαστικές, αταξικές, άφυλες, προτιμάμε κυβερνητικά σχήματα “προοδευτικά” που έστω κι αν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ή και να μη θέλουν,προετοιμάζουν τις δικές μας κοινωνίες που είπαμε. Με Αλέξη Τσίπρα,έχουμε καλύτερη ελπίδα κι εμείς που δεν είμαστε  οπαδοί του, να έρθει  πιο κοντά η εποχή του Φυσικού ανθρώπου.Με τον Υιό του Αποστάτη,απομακρύνεται όλο και πιο πολύ αυτή η εποχή.

Να γιατί κι εμείς  εδώ “κοπτόμαστε” να βγείτε μπροστά να τους πάρετε φαλάγγι.  Δεν είμαστε, όμως, δικοί σας,μη μας έχετε δεδομένους σε καμιά περίπτωση. Πώς θα ήτα δυνατό να είμαστε ενταγμένοι κάπου αλλού, πλην  της “παράταξης”  της Αλήθειας;

Είμαστε  σαν το “σκορπιό” του μύθου του Αισώπου. Γονιδιακή καταβολή να τσιμπάμε ακόμα και  όσους συμπαθούμε, αν  πάψουν να μην είναι πια αυτό που δηλώνουν.Είναι η…διαστροφική επιλογή του ιστορικού. Δε γίνεται αλλιώς. Αν αρνείται να γίνει συστημικός. Κι εμείς εδώ  το βάλαμε  στοίχημα ζωής να μείνουμε μοναχικοί πεζοπόροι ως το τέλος.