ΑΝ ΕΝΑΣ Β. ΔΗΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Π.ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΕΞΩ, ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ “ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ”!

1.Ξεκίνησε πάλι απεργία πείνας ο Βασίλης Δημάκης

 

 

Το κυνηγητό και η εκδικητικότητα της κυβέρνησης και της Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής εναντίον του Βασίλη Δημάκη δεν έχει τέλος. Αυτό τον υποχρεώνει να κατέβει ξανά σε απεργία πείνας και δίψας παρά το γεγονός ότι δεν έχει συνέλθει από την προηγούμενη.

 

Το Συμβούλιο Φυλακών Γρεβενών, έκανε δεκτό στις 30 Απριλίου, το αίτημα του Βασίλη Δημάκη για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού για εκπαιδευτικούς λόγους. Ωστόσο, όπως καταγγέλει ο συνήγορός του, Θανάσης Καμπαγιάννης, η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, αρνείται να υπογράψει την απόφαση, ώστε να γίνει η μεταγωγή, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της ανεπιτυχώς εδώ και αρκετές ημέρες.

***

Με το Βασίλη Δημάκη,δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Να ξέρω επακριβώς ποιος είναι,τί έκανε,τί πρεσβεύει. ΄Ο,τι διαβάζω και προσπαθώ οι πληροφορίες μου να είναι από αξιόπιστες πηγές.

Εν τέλει  είναι ο γνωστός με το προσωνύμιο «ο ληστής με το καλάσνικοφ».  Και είναι καταδικασμένος σε συνολική ποινή κάθειρξη 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2016 αποφάσισε να πάρει το απολυτήριο λυκείου ενώ βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών.

Το 2018, έδωσε εξετάσεις και πέρασε δεύτερος από όλα τα εσπερινά λύκεια της χώρας και με βαθμό αριστούχου, στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Ο Βασίλης Δημάκης τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς προχώρησε σε απεργία πείνας διεκδικώντας χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών με βραχιολάκι μετά από τρεις απορριπτικές αποφάσεις από το συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού. Το υπουργείο Δικαιοσύνης , μετά από 31 ημέρες απεργίας πείνας του κρατούμενου, έκανε δεκτό το αίτημα του.

Είμαι κατά των ληστειών,ακόμα και των “απαλλοτριώσεων” για οποιοδήποτε  λόγο.  Επιχειρήματα έχω πολλά. Να παραθέσω ένα .

Αν καταδικάζω τον Πικραμένο ,που ήταν  μάλιστα δικαστής , το Γεωργιάδη, το Σαμαρά την υπόλοιπη παρέα των …λουλουδιών που λήστεψαν και τσέπωσαν με την ιδιότητα του “λευκού κολάρου”, όχι λεφτά της πολυεθνικές Noavartis, αλλά τα δικά μου χρήματα,από τα ελάχιστα που έχω, με τη μέθοδο της υπερτιμολόγησης των φαρμάκων μου, δεν τολμώ να κρίνω στο ελάχιστο το “ληστή με το καλάσνικοφ”. Που στο τέλος τέλος να το πω και κυνικά,δεν έκλεψε  δικά μου λεφτά,αλλά του Τραπεζίτη.  Αν το κάνω και τον κρίνω….θα ρίξει φωτιά ο θεός να με κάψει.

Πολλώ μάλλον, γιατί ο Δημάκης πληρώνει την αφροσύνη  του  μπαγλαρωμένος για 44 χρόνια,έστω κι αν θα είναι πολύ λιγότερα μέσα. Ενώ ο  μεγαλοληστής  Παναγιώτης  Πικραμένος  αμείβεται κιόλας για το κατάπτυστο κατάντημά του  και αναδεικνύεται αντιπρόεδρος της ελληνικής  Κυβέρνησης. Ομού με  το   συλληστή του ΄Αδωνη Γεωργιάδη και τους λοιπούς Καππαδόκες. Θεοί!

Και ακόμα χειρότερα. Βγαίνει  στο γυαλί ο άθλιος παλιός ανώτατος δικαστής ,για να σωθεί  και χύνει κροκοδείλια δάκρυα (διάβαζε, δουλεύει το πανελλήνιο   ο παλιάνθρωπος ψιλό γαζί). Αυτός που   μόνο και μόνο εκ της ιδιότητας του π.ανώτατου δικαστή, θα έπρεπε, εκτός των άλλων και  ως “δάσκαλος” του κάθε “Δημάκη” στην παρανομία ,   να βρίσκεται σήμερα όχι για 44 χρόνια, αλλά για το υπόλοιπο  της άτιμης  ζωής του έγκλειστος σε ένα κελί.

Και όχι μόνο δεν είναι, αλλά η συγκαλύπτουσα  τέτοια  εγκλήματα , η αχυράνθρωπός τους    Σοφία Νικολάου με την εξουσία που της παρέχει η  κυβέρνηση,μέλη της οποίας είναι πολλά από τα “λευκά κολάρα” του σκανδάλου Νovartis, δεν  αποφασίζει μόνο ,αν θα δώσει μια ευκαιρία  στο Δημάκη, να αλλάξει ζωή, αλλά το χειρότερο απ΄όλα, ΤΟΝ  ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ.  Γιατί όμως;

Ακριβώς ,για να σώσει τους “Πικραμένους”. Ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σε ένα απλό ληστή, για να τα αποσύρει από τα “λευκά κολάρα”. Γνωστή μέθοδος  αντιπερισπασμού. Δοκιμασμένη και επιτυχής.

΄Ιδια η περίπτωση με τους ΝεοΝαζί κουκουλοφόρους   που έκαψαν τους ανθρώπους στη  Μαρφίν.   Ο υιός του διεστραμμένα  ανήθικου  Κων. Μητσοοτάκη,  στα βήματα του πατέρα του ,στήνει νέα  τζέρτζελα και πανηγυράκια  με τον ίδιο σκοπό.

Σε μια  μελλοντική   Ελλάδα,  που δε θα θα θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή , το Βασίλη Δημάκη θα τον είχε επισκεφτεί στις φυλακές  με πίσω του  τις κάμερες ένας υπουργός Δικαιοσύνης ,για να τον συγχαρεί  εκ μέρους του λαού για εκείνο που είναι σήμερα και προσπαθεί να γίνει αύριο.Και το αξίζει.

Στην ίδια εκείνη  χώρα,βέβαια,  σε καμιά περίπτωση  δε θα  αποφάσιζαν για την τύχη ενός Δημάκη  υπόδικα  καθάρματα  για σκάνδαλα, όπως αυτό το μέγα της Novartis  με εργαλείο την διορισμένη σφογγοκωλάριό τους   Σοφία Νικολάου Γ.Γ αντιεγκληματικής Πολιτικής. Κατάπτυστοι,πέρα από εγκληματίες.

2. ΟΡΥΜΑΓΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ
Διθυραμβικά δημοσιεύματα διεθνών Μέσων για την Ελλάδα: «

Στύλοι Ολυμπίου Διός στην Αθήνα

Στο επίκεντρο δημοσιευμάτων του ξένου Τύπου βρίσκεται και πάλι η Ελλάδα, καθώς μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης και ειδησεογραφικά πρακτορεία παρουσιάζουν ως τη χώρα μας ως μία από τις πρώτες επιλογές τουρισμού για το καλοκαίρι μετά την αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.
Πηγή: iefimerida.gr

΄Εχουμε:

  1. 150 νεκρούς
  2. εκατομμύρια ΄Ελληνες από ψυχολογικά ζαβλακωμένους μέχρι βαριά ψυχικά άρρωστους.
  3. Μια οικονομία, όχι απλά παραπαίουσα,αλλά 10 χρόνια  πίσω. Εντελώς κατεστραμμένη και με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων να βιώνουν μια νέα οδυνηρή πενία. Η αξία μιας σύνταξης 800 ευρώ,υπολογίζεται από εδώ και ύστερα,για να το πούμε απλά και χοντρικά, σε 600 περίπου ευρώ και  με προοπτική πτώσης ως το 2030.

Και γιατί η επέλαση τέτοιου Αρμαγεδδώνα; ΄Εγινε πόλεμος, σεισμός, καταποντισμός  που γκρέμισαν  τη μισή Ελλάδα;΄Επεσε θανατικό, άλλη θεομηνία; Τί απ΄όλα έγινε και διαμορφώθηκε στα καλά καθούμενα  ένα σκηνικό φρίκης και δυστυχίας  για το μέλλον της χώρας ;

Τίποτα απ΄όλα αυτά.  Προφασίζονται επέλαση πανδημίας με τον κορόνα. Αν ήταν ,όμως πανδημία,τότε θα έπρεπε να είχαν ισοπεδωθεί αν όχι όλες, οι περισσότερες χώρες.  Δεν υπήρξε, όμως,  τέτοιο φαινόμενο. Αντίθετα, σχεδόν το 90% των λαών του κόσμου δεν αντιμετώπισε κανένα σοβαρό πρόβλημα.

΄Αρα, δε μιλάμε για πανδημία και επικινδυνότητα,αλλά για ανικανότητα αντιμετώπισης ενός ασήμαντου στην ουσία ιού από  της κυβερνήσεις των χωρών που  κατάντησαν, όπως η Ελλάδα.  Μια από τις  10  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ   ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ  που υπέστησαν τις σοβαρότερες συνέπειες ήταν και η ελληνική. Απαριθμήσαμε τις συμφορές που ξέσπασαν.

Κι αντί αυτή την ώρα ο κόσμος να έχει βγει στους δρόμους να ζητάει “επί πίνακι την κεφαλή όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και της Αντιπολίτευσης, μια αποχαυνωμένη μάζα μαϊμούδων, μπροστά στα χαζοκούτια τους  ακούν χωρίς να σπάζουν τις τηλελοράσεις τους   το ΣΚΑΙ πως    έχουμε ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ
και Διθυραμβικά δημοσιεύματα διεθνών Μέσων για την Ελλάδα!

Πως γίνεται αυτό; Δεν έγινε ποτέ. Αλλά η εγκληματική, ελληνική δεξιά βιομηχανία παραπληροφόρησης γανώνει το μυαλό κάθε ανόητου ΄Ελληνα. Αυτό συμβαίνει.

Αν κάποιους  επαινούν , ως  σώφρονες,  είναι  χώρες σαν την Ταϊβάν,την Μαδαγασκάρη,την Αλβανία, για να κάνουμε ένα σύντομο ταξίδι στον κόσμο που με λογικά, αποφασιστικά και πρωτίστως έγκαιρα μέτρα, αντιμετώπισαν τον ιό. Και σήμερα άνετοι και ωραίοι τρίβουν τα μάτια τους, όταν ακούν για άφρονες κυβερνήσεις όπως  αυτές της  Ιταλίας, Ισπανίας,Αγγλίας,Γαλλίας Ελλάδας, να θρηνούν νεκρούς ,να έχουν κάνει ψυχοπαθείς, υγιείς πριν δύο μήνες ανθρώπους, να έχουν καταδικάσει πάλι εκατομμύρια σε δεινή φτώχεια.

΄Εχουμε στην Ελλάδα όντως κάποια εκατομμύρια ζόμπι. Χαχόλους, χοιρίδια της Κίρκης,που ελέω εκλογικών νόμων,φέρνουν στις εξουσίες ανεγκέφαλους πολιτικά  και ανήθικους  γόνους,όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι γεγονός.

Υπάρχουν,  όμως,  σε αυτή τη χώρα και άλλα τόσα εκατομμύρια  πολιτών που μπορούν,έχουν και τη δύναμη και τη αγωνιστικότητα, να κυνηγήσουν αυτή την πανούκλα,  να ξεπαστρέψουν  αυτά τα τέρατα που κυβερνούν και όσα τους στέλνουν να εκτελέσουν αυτό το έγκλημα.Κι αυτό αλήθεια.

Ποιος θα οργανώσει και θα συσπειρώσει αυτό τον ήδη έτοιμο κόσμο; ΄Ενα “σπίρτο”  χρειάζεται.Και τότε θα δεις σύντομα και χωρίς διακρίσεις   πίσω από τα κάγκελα  για όλη την υπόλοιπη άτιμη  ζωή τους, όσοι εγκλημάτησαν με πρόσχημα τον κορονοϊό κατά αθώων πολιτών.

3.α. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΥΑ ΜΠΡΑΟΥΝ
Οι τελευταίες ανατριχιαστικές ώρες του Χίτλερ πριν αυτοκτονήσει μαζί με την σύζυγό του -Εφτιαξε το μουστάκι, έφαγε και πυροβόλησε
Πηγή: iefimerida.gr –

Αδόλφος Χίτλερ και Εύα Μπράουν παντρεύτηκαν λίγο πριν αυτοκτονήσουν

β. ΜΟΝΤΕΛΟ, ΜΟΥΣΑ, ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ
Λι Μίλερ: Η γυναίκα που φωτογραφήθηκε γυμνή στη μπανιέρα του Χίτλερ

Κατά την επίσκεψή της στη Γερμανία, ο Ντέιβιντ Σέρμαν τράβηξε μια φωτογραφία της Μίλερ, ξαπλωμένη μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματος του Αδόλφου Χίτλερ στο Μόναχο, με τη μάνικα του ντους που βρισκόταν στο κέντρο πίσω από το κεφάλι της, να μοιάζει με θηλιά. Είναι ένα από πιο γνωστά πορτρέτα της.

Πιστεύεται ότι η Μίλερ είχε κρατήσει τη διεύθυνση του διαμερίσματος του Χίτλερ στην τσέπη της «για χρόνια», ελπίζοντας να είναι από τους πρώτους που θα έφταναν κατά τη διάρκεια της εισβολής. Αφού έβγαλε τη φωτογραφία στη μπανιέρα, η Μίλερ έκανε μπάνιο και κοιμήθηκε στο κρεβάτι του

Πηγή: iefimerida.gr

Η ακροδεξιοφασιστική πορνοφυλλάδα iefimerida.g   έχει σήμερα… συγκινητικά αφιερώματα  (επέτειος γαρ)  στο…ηρωικό ζεύγος των Ναζί. Σαν  ήταν κάποιοι από μας, Αγάπη, σεξ, τρυφερότητα, swing  και μια και πήγαν  στραβά τα πράγματα , παραθέτει  και τις…   ανατριχιαστικές (sic,σηκώθηκε η τρίχα μου!)  λεπτομέρειες, αφού   αυτοκτόνησαν ως παλικάρια (αυτό  υπονοεί,αλλά  δεν τολμάει  να το πει)!

Η αλήθεια δεν είναι αυτή,όπως την παρέδωσαν οι Ναζί συνεργάτες και το λοιπό προσωπικό των βαμμένων εμπίστων  για τις τελευταίες ώρες του Ναζί ζευγαριού με τα 20 εκατομμύρια νεκρούς στο λαιμό τους.  Κι ούτε όπως την αναπαράγει το βρώμικο, ναζιστικό έντυπο του Χρ. Ράπτη.

Οι μαρτυρίες από ευρήματα της πραγματικής ιστορικής έρευνας (έχω μελετήσει πάνω από 100 τέτοια κείμενα) καταλήγουν σε άλλα συμπεράσματα. Συνοπτικά,όχι μόνο δεν αυτοκτόνησαν ως ήρωες, αλλά βρίζοντας ο ένας τον άλλο, αφού  αμφότεροι  δυο μέρες συνεχώς ήταν μαστουρωμένοι από μορφίνη που λάμβαναν  ανελλιπώς και οι δυο πολλά χρόνια.

Εν γνώσει τους πήραν  τόσο μεγάλες  ποσότητες  ναρκωτικού, για να μην έχουν συναίσθηση τους τέλους τους. Πέθαναν σαν φοβισμένα  σκυλιά. Και ο Φύρερ τους, έδωσε εντολή να καούν τα πτώματα για να μην ανιχνευτούν τόσο η σεξουαλική του ανικανότητα, όσο και οι εμποτισμένες  ως το μεδούλι  σάρκες τους από τα βαριά ναρκωτικά.

Τα άλλα είναι …νουβέλες. Ροζ ιστορίες για να κλαίνε οι κοντυλοφόροι του αισχρού εντύπου .Αλλά και οι σκουπιδοφάγοι που  τους διαβάζουν

Κάνεις κλικ και ανοίγεις τη χωματερή για ενημέρωση;  Δεν είσαι αλλιώτικος από τους λοιπούς σκουπιδοφαγους της  .Κι ας παριστάνεις πως δεν είσαι.